geoav Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Αυτοι πως την εχουν την αναβαθμιση δλδ? Μεσω Nokia update? Αφου μονο σε FOTA εχει βγει και δεν την βλεπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 2, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Με φοίνιξ την περνάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackasss Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Ρε παιδια μηπως μπορει να ξεκαθαρισει καποιος πως γινεται να ξαναχακαριστει το κωλοτηλεφωνο μετα απο τη τελευταια αναβαθμιση την 20... εννοω. ας υποδειξει καποιος ενα τροπο σαφη και αποτελεσματικο.εαν γινεται κατι τετοιο βεβαια..ευχαριστω.και αναθεμα την ωρα που εκανα τη κωλοαναβαθμιση...:cry: Παράθεση TO NOY SAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Δες από εδώ τον 3ο τρόπο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackasss Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Πειραζει που δε καταλαβαινω?λεει να κανω εγκατασταση 2 αρχεια sis.εγω ομως μετα την αναωαθμιση δε μπορω να κατι τπτ εγκατασταση.. Παράθεση TO NOY SAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Δεν μπορεί να μην μπορείς να εγκαταστήσεις απολύτως τίποτα. Τι μήνυμα σου βγάζει που σε εμποδίζει να ολοκληρώσεις την εγκατάσταση; ΥΓ: Φυσικά θα πρέπει να υπογράψεις πρώτα τα αρχεία και μετά να κάνεις την εγκατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackasss Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Μου λεει οτι το αρχειο ειναι κατεστραμενο..πως το υπογραφω μεσω του hellocarb...? παιζει κανενα ρολο που το x-plore το χω αναβαθμισει μεσω wifi και δεν εχω το κωδικο για να το κανχω registration?παρ ολα αυτα μου ανοιγει κανονικα αφου μετρησει μεχρι το 3..αλλα και παλι δε βρισκω το φακελο sys/bin.. υποψη οτι οταν παω στο hello και παταω menu και yes ,yes... και μετα παω να πατησω caps off η caps on το κιν κολαει και κανει επανεκινηση μονο του. Α!επισης δε μπορω να απεγκαταστησχω ουτε τον x-plore ουτε τα caps off caps on ... τι να γινεται αραγε?????:blink: Παράθεση TO NOY SAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 3, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Α!επισης δε μπορω να απεγκαταστησχω ουτε τον x-plore ουτε τα caps off caps on ... τι να γινεται αραγε?????:blink: Να σου λέει ότι τα αρχεία είναι κατεστραμμένα και να μην κάνει απεγκατάσταση τίποτα, δεν είναι σωστό. Ίσως χρειαστεί να κανείς ένα φορματ για τα στρώσει. Μετά από την αναβάθμιση έκανες φορματ; Αν όχι, καλό είναι να κανείς. Το ότι έχεις τον Χ-plore γνήσιο και όχι σπασμένο, δεν παίξει ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Η μεθοδος 3 εδω δουλεψε καλα παντως. Η διαδικασια που εκανα -> FOTA, format, format και στην καρτα, υπογραφη με dev cert των δυο εφαρμογων συμφωνα με τις οδηγιες και ολα καλα μετα, βλεπω με τον x-plore ολους τους φακελους και εγκαθιστω οποιαδηποτε εφαρμογη. Οσο για τον αν κερδισεις κατι, ιδεα μου ειναι η το gps αποκρινεται γρηγοροτερα? Την πιο γρηγορη αποκριση γενικα στα μενου την παρατηρησα παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Μπορείς να εγκαθιστάς εφαρμογές χωρίς να τις υπογράψεις; Ρωτάω γιατί υπάρχει ένα θεματάκι όσο αφορά την εγκατάσταση unsigned εφαρμογών στα FP2 κινητά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 πολλες unsigned ναι τις περναω οπως ειναι. φροντιζει φαινεται το rompatcher για αυτο. Εως τωρα δυο μονο ελεγαν για αναξιοπιστο προμηθευτη. το ενα ηταν το office. Σε αυτην την περιπτωση, υπογραφη με το δικο μου πιστοποιητικο και περαστηκαν μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackasss Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 FOTA, format, format και στην καρτα, υπογραφη με dev cert των δυο εφαρμογων συμφωνα με τις οδηγιες και ολα καλα μετα, Να σου πω format ενοεις hard η soft?δε θα σβηστουν ολα μετα μεσα μηνυματα φωτο κτλ?και αμα κανω στη καρτα?ε ρε ταλαιπωρια.. Παράθεση TO NOY SAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 εννοω *#7370# και ναι θα χασεις μηνυματα και αλλα εγω χρησιμοποιησα pc suite για να σωσω οτι ηθελα και τα επανεφερα μετα. και φορματ στην καρτα γιατι δεν ηθελα σκουπιδια και για να ειμαι σιγουρος. και επαναφορα μεσω πισι των δεδομενων που ξερω τι ειναι και που πανε. ταλαιπωρια ναι, παντως ως τωρα αυτο δουλεψε για μενα. κουραγιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackasss Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 ευχαριστω φιλε μου θα προσπαθησω και βλεπουμε..:) Παράθεση TO NOY SAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Μπορεί να μ λύσει την απορία μου στο θέμα του music player(μανίσιο).Έχω κάνει ένα φάκελο στο Sounds>My Music.Έχω πετάξει μέσα διάφορους φακέλους με μουσική.Αλλά όταν πατάω να ανανεωσει την βιβλιοθήκη δεν βρίσκει ούτε ένα αρχείο.Τι παίζει???Α!!! Και ο πομπός FM τι σαπίλα είναι αυτή??? :p:p:p Δεν πιάνει ούτε σε εκατοστά απτην κεραία. Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Κάποιο κόλλημα τρώει. Δοκίμασες τα γνωστά; Επανεκκίνηση, βγάλσιμο και επανατοποθέτηση της κάρτας μνήμης, ακόμη και μορφοποίηση της κάρτας αφού πάρεις όλα τα περιεχόμενα της πρώτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Τα δοκίμασα όλα αλλά τπτ!!!δεν ξέρω!!Λες αν περάσω την v.20 να στρώσει????στη 12αρα ειμαι ακόμα!Βλέπω πολλους που δεν ειναι ευχαριστημένοι με την 20αρα! Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackasss Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Παω να εγκαταστησω το MapDrives.Unsigned συμφωνα με τον 3ο τροπο και μου βγαζει σφαλμα πιστοποιητηκου οτι εχει ληξει.και με αλλαγη ημερομηνιας παλι το ιδιο.πως γινεται να υπογραψω την εφαρμογη? το hello .. και τα caps off,on χρειαζεται να ειναι εγκατεστημενα?επισης τον x-plorer 1.22 δεν μου τον ανοιγει θελει λεει αναβαθμιση.που μπορω ναβρω τον καινουργιο? sorry για το offtopic αλλα επειδη αρχισαμε τη συζητηση εδω και αφορα την αναβαθμιση του ν78 ειπα να συνεχισω. Παράθεση TO NOY SAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Το πρώτο πράγμα που γράφω στον οδηγό είναι πως θα πρέπει να υπογράψετε τα sis πριν την εγκατάσταση, όπως ακριβώς κάνουμε και με τις εφαρμογές. Για να υπογράψεις θα πρέπει να βγάλεις πιστοποιητικό από εδώ αν δεν έχεις ήδη. Τον X-plore κατέβασέ τον από εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Μπορεί να μ λύσει την απορία μου στο θέμα του music player(μανίσιο).Έχω κάνει ένα φάκελο στο Sounds>My Music.Έχω πετάξει μέσα διάφορους φακέλους με μουσική.Αλλά όταν πατάω να ανανεωσει την βιβλιοθήκη δεν βρίσκει ούτε ένα αρχείο.Τι παίζει???Α!!! Και ο πομπός FM τι σαπίλα είναι αυτή??? :p:p:p Δεν πιάνει ούτε σε εκατοστά απτην κεραία. Ο πομπός έτσι είναι - όχι μόνο στο Ν78. Λειτουργεί σε πάρα πολύ μικρή απόσταση. Και γω με την 12 είμαι αλλά δεν αναβαθμίζω με τίποτα. ;) Πάρε όλους τους φακέλους με την μουσική σου και βάλτους στο φάκελο E:\Sounds\Digital. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyN78 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Μπορεί να μ λύσει την απορία μου στο θέμα του music player(μανίσιο).Έχω κάνει ένα φάκελο στο Sounds>My Music.Έχω πετάξει μέσα διάφορους φακέλους με μουσική.Αλλά όταν πατάω να ανανεωσει την βιβλιοθήκη δεν βρίσκει ούτε ένα αρχείο.Τι παίζει???Α!!! Και ο πομπός FM τι σαπίλα είναι αυτή??? :p:p:p Δεν πιάνει ούτε σε εκατοστά απτην κεραία. βαλε εναν σταθμο που δεν πιανει τιποτα...και βαλε να εκπεμπει σ'αυτην την συχνοτητα...εγω ημουν μεσα στο αυτοκινητο και επιανε μια χαρα!!!:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 To δοκίμασα να πάω την μουσική μου μέσα στο Ε:\Sounds\Digital αλλά παλι τπτ!!! Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 παιδια να ρωτησω σημερα το αγορασα κια το κοκκινο πληκτρο ενω φαινεται οτι δουλευει οταν πατιεται φσινεται σαν να ακουμπαει κατι αλλο πριν ακουμπησει τελειως το πληκτρο(σαν κατι να εχει ξεκολλησει)θα ηθελα να ρωτησω αν συμβαινειν\ και σε σας αν και δε νομιζω(μονο ισως επειδη εχει το γκρι πληκτρο απο πανω του) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIESPI Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Είδα αυτό το πρόγραμμα ηχογράφησης που όμως στο Ν78 λειτουργεί τέλεια και είναι FULL. Ultimate Portable Ultimate Voice Recorder v5.75.2.S60v3 Απαγορεύονται link προς παράνομο περιεχόμενο! για κοιτάξτε κι εδώ Απαγορεύονται link προς παράνομο περιεχόμενο! :!: :!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 To δοκίμασα να πάω την μουσική μου μέσα στο Ε:\Sounds\Digital αλλά παλι τπτ!!! Σώσε τα αρχεία σου στο υπολογιστή, κανε φορμάτ στην κάρτα και επανέφερε τα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts