kotsos4u Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 μόλις πήρα στα χέρια μου το τηλέφωνο.. !!! τώρα το ψάχνω... θα του βάλω το garmin Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Ρε παιδιά έλεος με το GPS του,δεν βρήσκει σήμα πουθενά.Είμαι έξω στη μέση του δρόμου και δεν βρήσκει τπτ.Πάντα μια κόκκινη γραμμή.Λέτε ναχει κανά πρόβλημα??Α, έχω το GarminXT το 5αρι! Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 το άφησα να ξεφορτίσει τελείως την πρώτη φορά πόσες ώρες φόρτιση προτείνετε; Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Όλες οι φορτίσεις θα πρέπει να γίνονται μέχρι να φορτίσει πλήρως, δεν χρειάζονται υπερβολές. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι οι 3-4 πρώτες φορτίσεις, οι οποίες θα πρέπει να πραγματοποιούνται μόνο εφόσον έχει εξαντληθεί τελείως η μπαταρία σε σημείο που να σβήσει το κινητό από μόνο του. Αυτό είναι το λεγόμενο "στρώσιμο της μπαταρίας". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Ρε παιδιά έλεος με το GPS του,δεν βρήσκει σήμα πουθενά.Είμαι έξω στη μέση του δρόμου και δεν βρήσκει τπτ.Πάντα μια κόκκινη γραμμή.Λέτε ναχει κανά πρόβλημα??Α, έχω το GarminXT το 5αρι! Με το nokia maps , τα ιδια ? το άφησα να ξεφορτίσει τελείως την πρώτη φορά πόσες ώρες φόρτιση προτείνετε; Μεχρι να φορτισει . Αρκει στην συνεχεια ,να κανεις 2-3 πληρεις φορτισεις εκφορτισεις . Καλοριζικο ! :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Ρε παιδιά έλεος με το GPS του,δεν βρήσκει σήμα πουθενά.Είμαι έξω στη μέση του δρόμου και δεν βρήσκει τπτ.Πάντα μια κόκκινη γραμμή.Λέτε ναχει κανά πρόβλημα??Α, έχω το GarminXT το 5αρι! Σου συνιστώ να κάνεις format το ταχύτερο δυνατό........θα διορθωθούν όλα τα προβλήματα με το GPS του αποτελεσματικά;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Με το nokia maps , τα ιδια ? Μεχρι να φορτισει . Αρκει στην συνεχεια ,να κανεις 2-3 πληρεις φορτισεις εκφορτισεις . Καλοριζικο ! :) Δεν το έχω δοκιμάσει με το Nokia maps.Θα κάνω μια δοκιμή αργότερα που θα βγω να δω τι παίζει!Αλλά με βλέπω για φορμάτ μερια!!!:):):D:D Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 @tempelakos ακολουθησε την συμβουλη του @rostropol ενα ποστ πιο επανω.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 εκει μάλλον οδεύω!!!! :) :) Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyN78 Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 εκει μάλλον οδεύω!!!! :) :) πριν κανεις format δοκιμασε με το Nokia maps...επειδη και μενα τα ιδια μου κανει το garmin... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Δεν εχει νοημα αυτο! Εαν υπαρχει προβλημα στο garmin υπαρχει.. Μπορει να δοκιμασει και απο την επιλογη Δεδομενα GPS.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Μερικές φορές το garmin ή μάλλον το gps του Ν78, κολλάει και δεν βρίσκει σήμα όση ώρα και αν περιμένεις. Κλείσε, ξανάνοιξε αμέσως το garmin, ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμ απλοήγησης, και θα βρεί αμέσως σήμα. Άλλα παιδιά αναφέρουν οτι μπαίνουν στις ρυθμίσεις εντοπισμού θέσης, απενεργοποιούν το εσωτερικό gps, το ξαναενεργοποιούν και λύνεται το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ΕΛΕΥΘΕΡΟτοΕΥΨΥΧΟ Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Και εγω το ίδιο πρόβλημα έχω με το GPS, το κινητό το έχω πάνω από μήνα και δέν έχω πιάσει ποτέ σήμα με το GPS, χρησιμοποιώ το nokia maps. Παράθεση «Όταν πονάς μην περπατάς ~ σε δρόμους πατημένους ~ διάλεγε κάποια ερημικά μονοπάτια. • Κάτω από ξάστερο ουρανό ~ σε κάμπους ανθισμένους ~ φανέρωσε τους πόνους σου ~ στού Πλάστη εμπρός τα μάτια. • Κι όταν το γλυκοχάραμα ~ ξυπνούν τα ρόδα, οι κρίνοι, ~ θα ιδής πόσο σε γιάτρεψε ~ η προσευχή σου εκείνη» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Άφησέ το ακίνητο για αρκετή ώρα κάπου να βλέπει ουρανό. Σιγουρέψου οτι στις ρυθμίσεις εντοπισμού θέσης (απο το μενού δεδομένα gps) έχεις όλες τις επιλογές επιλεγμένες, πλην του Bluetooth gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ΕΛΕΥΘΕΡΟτοΕΥΨΥΧΟ Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Πόση ώρα περίπου; Όσο για τις επιλογές, ναι τις έχω επιλέξει όλες πλην του bluetooth gps. Παράθεση «Όταν πονάς μην περπατάς ~ σε δρόμους πατημένους ~ διάλεγε κάποια ερημικά μονοπάτια. • Κάτω από ξάστερο ουρανό ~ σε κάμπους ανθισμένους ~ φανέρωσε τους πόνους σου ~ στού Πλάστη εμπρός τα μάτια. • Κι όταν το γλυκοχάραμα ~ ξυπνούν τα ρόδα, οι κρίνοι, ~ θα ιδής πόσο σε γιάτρεψε ~ η προσευχή σου εκείνη» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Αυτο το παθαινω και εγω μονο με το Νοκια maps στο Ν95 τελευταια,ισως ειναι γενικοτερο θεμα απενεργοποιω και ξανα ενεργοποιω το gps και ολα οκ μετα Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Eιχα και εγω αυτο το προβλημα αφηνα ανοικτο το gps και καποτε εβρισκε σημα. Aυτο δεν ειναι λυση. Οπως ειπα και πιο επανω η καλυτερη λυση ειναι να κανετε hard format και format στην καρτα μνημης μετα να τα περασετε ολα απο την αρχη.. Που και που χρειαζεται :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Εγω το δοκίμασα χθες πάλι με το Nokia maps,αλλα και με τα δεδομένα GPS αλλά πάλι τπτ.Παλιά το δούλευα με απενεργοποίηση και ενεργοποίηση του GPS και δούλευε.Τώρα δεν πιάνει.Φορματάκι έχει φύγει. Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Ερώτηση: Στο φορματάκι της κάρτας το κινητό τι φακέλους δημιουργεί από μόνο του και αν δημιουργεί??Οι χάρτες απτό Νokia maps πρέπει να τους σώσω.Γιατί η κάρτα μέσα έχει πολλά που δεν ξάρω που χρησιμέυουν τόσοι φάκελοι (εκτος των στανταρ). Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Σώσε τους καλύτερα. Ο φάκελος που περιέχει τους χάρτες είναι ο cities. Δημιουργεί, αλλά δεν έχει νόημα να τη φορμάρεις και μετά να περάσεις ξανά τους παλιούς φακέλους με ό,τι σκουπίδια αυτοί περιέχουν. Σώσε τα δεδομένα σου και κάνε format. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Θα κρατησεις οτι σου χρειαζεται φωτογραφιες ,βιντεο και χαρτες απο τα αλλα προγραμματα! Μετα θα κανεις format. Eαν θελεις για τις επαφες σου μπορεις να επιλεξεις αντιγραφη ολων των επαφων στην καρτα μνημης να θα τις βρεις μεσα στο Others\ Contacts και μετα το format βαζεις τον φακελο Contacts στην θεση του και κανεις επαναφορα. Σταυρο με προλαβες :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Ναι γιαυτο ρωτάω.Περα από φωτο,βίντεο και μουσική, απτα υπόλοιπα τι να σώσω???Μόνο τον φάκελο cities?Ας πούμε το Νοkia maps αν θέλω δεν το βάζω ή μπαίνει απτό κιν αυτόματα?? Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Τίποτα άλλο. Τα άλλα θα δημιουργηθούν μόνα τους. Όσο αφορά το Nokia Maps είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό, δεν το χάνεις θέλεις δε θέλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Kαλο ειναι να κρατησεις μονο τις φωτογραφιες ,βιντεο, μουσικη και επαφες να μην σωσεις τιποτα αλλο για να τα περασεις ολα απο την αρχη. Πριν δυο ημερες που εκανα format κρατησα αυτα που σου γραφω + ενα φακελο Symbian που εχω φτιαξει εγω και εχω διαφορα αρχεια τα υπολειπα τα περασα απο την αρχη. Εαν κρατησεις τους υπολειπους φακελους θα κρατησεις μαζι και τα σκουδια - λαθη - προβληματα που δημιουργουνται απο τις εγκαταστασεις εφαρμογων :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Οκ!!!Σευχαριστώ πολύ! Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts