mirrorofsorrow Δημ. November 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις. Δες εδώ. Με n-Gage, όχι, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Παιδιά έχει τύχει σε κανέναν άλλο το τηλέφωνο να αλλάζει απο μόνο του ημερομηνία (συνήθως προς τα πίσω) όταν είναι κλειστό???Μου έχει τύχει 4-5 φορές κ δεν ξέρω που οφείλεται.Κ νομίζω οτι συμβαίνει όταν μένει πολλές ώρες κλειστό Παράθεση Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Διάβασε απο εδώ και κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση Παράθεση Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Να ρωτήσω κάτι, το Microsoft Windows Live το κατεβάσατε απ΄τις "Λήψεις" ? Γιατί κάνω ανανέωση και δεν το βλέπω... Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Κατεβασέ το από εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2029023&highlight=messenger#post2029023 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Κατεβασέ το από εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2029023&highlight=messenger#post2029023 Σε ευχαριστώ !! Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Καλησπέρα Παιδια!!!Έχει καταφέρει κανείς να βάλει σπασμένα full παιχνίδια Ngage στο Ν78??Αν ναι πως το εκανε?? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 παιδια κατι γρηγορο ..συγνωμη αν αναφερεται πιο μπροστα ... ειναι λογικο μεσα σε λιγες μερες να μου εχει κολησει 3-4 φορες και να μην καλει ,αλλα ουτε και να μπορω να το σβησω παρα μονο με αφαιρεση μπαταριας ? αν ειναι μπορω να το αλλαξω ακομη σημερα στην κοσμοτε... εκανα και αναβαθμιση χθες.. ευχαριστω Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Όχι, τόσο συχνά δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. Έβαλες καμία εφαρμογή πριν ξεκινήσει να στο κάνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Η έκδοση λογισμικού του κινητού μου είναι η 10.136 με ημερομηνία 08/05/2008, προσαρμοσμένη έκδοση 10.136.051.1 και προσδιορισμός τύπου RM-235. Υπάρχει πιο καινούρια έκδοση; Που μπορούμε να την βρούμε; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Όχι, τόσο συχνά δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. Έβαλες καμία εφαρμογή πριν ξεκινήσει να στο κάνει αυτό; efxaristo gia to reply.oxi mono akoyga mousikh h skaliza to wifi.. les nato allaxo; Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Η έκδοση λογισμικού του κινητού μου είναι η 10.136 με ημερομηνία 08/05/2008, προσαρμοσμένη έκδοση 10.136.051.1 και προσδιορισμός τύπου RM-235. Υπάρχει πιο καινούρια έκδοση; Που μπορούμε να την βρούμε; Η νεότερη είναι η 12.046. Αν έχεις δίκτυο wi-fi, πάτα *#0000# και αναζήτηση ενημέρωσης για να την περάσεις over the air. ΑΝ όχι, μέσω του nokia software updater. efxaristo gia to reply.oxi mono akoyga mousikh h skaliza to wifi.. les nato allaxo; Ποιά έκδοση φοράει; Αν έχει την 12.046, κάνε του φορμάτ και δες αν θα στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 thanks enoeis ergostasiakh epanafora; Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253385#post2253385 Από S60 Platform FAQ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Να ρωτήσω κάτι; Μπορείς να περάσεις στο κινητό πχ το Destinator 7 ή έχει δικό του GPS? Και κάτι άλλο το GPS είναι δωρεάν ή πληρώνεις; Είμαι άσχετος sorry Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Έχει απαντηθεί χιλιάδες φορές... Διάβασε λίγο το θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yzfr6 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Να ρωτήσω κάτι; Μπορείς να περάσεις στο κινητό πχ το Destinator 7 ή έχει δικό του GPS? Και κάτι άλλο το GPS είναι δωρεάν ή πληρώνεις; Είμαι άσχετος sorry Το κινητο εχει δεκτη GPS,εσυ μπορεις να περασεις οποιοδηποτε προγραμμα πλοηγησης επιθυμεις (π.χ.: Destinator 7,GarminMobileXT κ.ο.κ.). Μεσω αυτων των προγραμματων δεν χρεωνεσαι,η συσκευη ομως εχει εγκατεστημενο το nokia maps το οποιο παρεχεται δωρεαν τους 3 πρωτους μηνες αλλα μετα σε χρεωνει. Σε περιπτωση που κανω καποιο λαθος ας με διορθωσετε γιατι ειμαι καινουργιος στο forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 ευχαριστώ yzfr6 Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yzfr6 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Καλησπερα παιδια,καταρχας να σας ενημερωσω οτι μεσα στη βδομαδα θα εχω στα χερια μου το n78(το πρωτο μου nokia κινητο!) και θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης:γνωριζω οτι υποστηριζει καρτες Micro SD high capacity,αυτο που θελω να μαθω ειναι αν καποιες καρτες δημιουργουν προβληματα στη συσκευη ή οχι.Απο αυτα που εχω διαβασει μεχρι τωρα καταλαβα οτι οσο περισσοτερο ελευθερο χωρο εχει η καρτα τοσο καλυτερα λειτουργει οποτε σκεφτομαι με την αγορα του κινητου να παρω μια καρτα 4 ή 8 gb απλα προβληματοζομαι σχετικα με την μαρκα της καρτας. Περιμενω τις συμβουλες σας,ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Να ρωτήσω κάτι; Μπορείς να περάσεις στο κινητό πχ το Destinator 7 ή έχει δικό του GPS? Και κάτι άλλο το GPS είναι δωρεάν ή πληρώνεις; Είμαι άσχετος sorry Δες εδώ τι προγράμματα πλοήγησης υπάρχουν. Το κινητο εχει δεκτη GPS,εσυ μπορεις να περασεις οποιοδηποτε προγραμμα πλοηγησης επιθυμεις (π.χ.: Destinator 7,GarminMobileXT κ.ο.κ.). Το Destinator, παρόλο που έχει ανακοινωθεί κααιρό τώρα, δεν έχει κυκλοφορήσει καόμα για series 60. Κάνεις δουλειά με όλα τα υπόλοιπα που ανέφερα παραπάνω. σκεφτομαι με την αγορα του κινητου να παρω μια καρτα 4 ή 8 gb απλα προβληματοζομαι σχετικα με την μαρκα της καρτας. Καλορίζικο το κινητάκι. :) Μην το σκέφτεσαι. Παίρνεις μια microSDHC Sandisk οποιασδήποτε χωρητικότητας (απο 512ΜΒ μέχρι 16GB) και είσαι μια χαρά. Αποδεδειγμένα, λειτουργούν άψογα με το Ν78 και, δεν έχει παρατηρηθεί κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Παλι τα ιδια εκανα φορματ μετα το νεο λογισμικο και τωρα ειναι παλι κολλημενο δηλαδη δεν κανει κλησεις δεν δεχεται και δεν σβηνει απο το κουμπι ..το κραταω ετσι για να το δειξω στην κοσμοτε σε λιγο (Doa) Ti να κανω ρε παιδια το κινητο μου αρεσει σαν συσκευη αλλα μηπως πρεπει να κοιταξω αλλο μοντελο ? ειχε κανεις τοσα προβληματα ? Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Πήγαινέ το πίσω για αντικατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 αυτο ειναι το 2ο που εχω παρει ,το πρωτο επιανε wi -lan οποτε του ..καπνιζε. προβληματιζομαι ..σε εσας δεν κολλαει? ειναι θεμα μοντελου η του λειτουργικου s60? Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2008 Απ' ό,τι αναφέρεις είναι θέμα των συσκευών που έχουν πέσει στα χέρια σου. Τόσα προβλήματα μαζεμένα δεν τα έχει αναφέρει κανείς άλλος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts