Jump to content

[Επίσημο] Nokia N78

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις. Δες εδώ. Με n-Gage, όχι, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχει τύχει σε κανέναν άλλο το τηλέφωνο να αλλάζει απο μόνο του ημερομηνία (συνήθως προς τα πίσω) όταν είναι κλειστό???Μου έχει τύχει 4-5 φορές κ δεν ξέρω που οφείλεται.Κ νομίζω οτι συμβαίνει όταν μένει πολλές ώρες κλειστό

Να ρωτήσω κάτι, το Microsoft Windows Live το κατεβάσατε απ΄τις "Λήψεις" ?

Γιατί κάνω ανανέωση και δεν το βλέπω...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλησπέρα Παιδια!!!Έχει καταφέρει κανείς να βάλει σπασμένα full παιχνίδια Ngage στο Ν78??Αν ναι πως το εκανε??

visit my photostream

Vaggelis Skoulaxenos

παιδια κατι γρηγορο ..συγνωμη αν αναφερεται πιο μπροστα ...

ειναι λογικο μεσα σε λιγες μερες να μου εχει κολησει 3-4 φορες και να μην καλει ,αλλα ουτε και να μπορω να το σβησω παρα μονο με αφαιρεση μπαταριας ?

αν ειναι μπορω να το αλλαξω ακομη σημερα στην κοσμοτε...

εκανα και αναβαθμιση χθες..

ευχαριστω

Tech fusion

Όχι, τόσο συχνά δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. Έβαλες καμία εφαρμογή πριν ξεκινήσει να στο κάνει αυτό;

Η έκδοση λογισμικού του κινητού μου είναι η 10.136 με ημερομηνία 08/05/2008, προσαρμοσμένη έκδοση 10.136.051.1 και προσδιορισμός τύπου RM-235. Υπάρχει πιο καινούρια έκδοση; Που μπορούμε να την βρούμε;
Hello moto....!

Όχι, τόσο συχνά δεν μου έχει κολλήσει ποτέ. Έβαλες καμία εφαρμογή πριν ξεκινήσει να στο κάνει αυτό;

efxaristo gia to reply.oxi mono akoyga mousikh h skaliza to wifi..

les nato allaxo;

Tech fusion

Η έκδοση λογισμικού του κινητού μου είναι η 10.136 με ημερομηνία 08/05/2008, προσαρμοσμένη έκδοση 10.136.051.1 και προσδιορισμός τύπου RM-235. Υπάρχει πιο καινούρια έκδοση; Που μπορούμε να την βρούμε;

Η νεότερη είναι η 12.046. Αν έχεις δίκτυο wi-fi, πάτα *#0000# και αναζήτηση ενημέρωσης για να την περάσεις over the air. ΑΝ όχι, μέσω του nokia software updater.

efxaristo gia to reply.oxi mono akoyga mousikh h skaliza to wifi..

les nato allaxo;

Ποιά έκδοση φοράει; Αν έχει την 12.046, κάνε του φορμάτ και δες αν θα στρώσει.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Να ρωτήσω κάτι; Μπορείς να περάσεις στο κινητό πχ το Destinator 7 ή έχει δικό του GPS? Και κάτι άλλο το GPS είναι δωρεάν ή πληρώνεις; Είμαι άσχετος sorry
BORN TO BE AEL

Έχει απαντηθεί χιλιάδες φορές...

Διάβασε λίγο το θέμα.

Να ρωτήσω κάτι; Μπορείς να περάσεις στο κινητό πχ το Destinator 7 ή έχει δικό του GPS? Και κάτι άλλο το GPS είναι δωρεάν ή πληρώνεις; Είμαι άσχετος sorry

Το κινητο εχει δεκτη GPS,εσυ μπορεις να περασεις οποιοδηποτε προγραμμα πλοηγησης επιθυμεις (π.χ.: Destinator 7,GarminMobileXT κ.ο.κ.). Μεσω αυτων των προγραμματων δεν χρεωνεσαι,η συσκευη ομως εχει εγκατεστημενο το nokia maps το οποιο παρεχεται δωρεαν τους 3 πρωτους μηνες αλλα μετα σε χρεωνει.

Σε περιπτωση που κανω καποιο λαθος ας με διορθωσετε γιατι ειμαι καινουργιος στο forum.

Καλησπερα παιδια,καταρχας να σας ενημερωσω οτι μεσα στη βδομαδα θα εχω στα χερια μου το n78(το πρωτο μου nokia κινητο!) και θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης:γνωριζω οτι υποστηριζει καρτες Micro SD high capacity,αυτο που θελω να μαθω ειναι αν καποιες καρτες δημιουργουν προβληματα στη συσκευη ή οχι.Απο αυτα που εχω διαβασει μεχρι τωρα καταλαβα οτι οσο περισσοτερο ελευθερο χωρο εχει η καρτα τοσο καλυτερα λειτουργει οποτε σκεφτομαι με την αγορα του κινητου να παρω μια καρτα 4 ή 8 gb απλα προβληματοζομαι σχετικα με την μαρκα της καρτας.

Περιμενω τις συμβουλες σας,ευχαριστω εκ των προτερων!

Δες εδώ τι προγράμματα πλοήγησης υπάρχουν.

Το κινητο εχει δεκτη GPS,εσυ μπορεις να περασεις οποιοδηποτε προγραμμα πλοηγησης επιθυμεις (π.χ.: Destinator 7,GarminMobileXT κ.ο.κ.).

Το Destinator, παρόλο που έχει ανακοινωθεί κααιρό τώρα, δεν έχει κυκλοφορήσει καόμα για series 60. Κάνεις δουλειά με όλα τα υπόλοιπα που ανέφερα παραπάνω.

σκεφτομαι με την αγορα του κινητου να παρω μια καρτα 4 ή 8 gb απλα προβληματοζομαι σχετικα με την μαρκα της καρτας.

Καλορίζικο το κινητάκι. :)

Μην το σκέφτεσαι. Παίρνεις μια microSDHC Sandisk οποιασδήποτε χωρητικότητας (απο 512ΜΒ μέχρι 16GB) και είσαι μια χαρά. Αποδεδειγμένα, λειτουργούν άψογα με το Ν78 και, δεν έχει παρατηρηθεί κανένα πρόβλημα.

Παλι τα ιδια

εκανα φορματ μετα το νεο λογισμικο και τωρα ειναι παλι κολλημενο δηλαδη δεν κανει κλησεις δεν δεχεται και δεν σβηνει απο το κουμπι ..το κραταω ετσι για να το δειξω στην κοσμοτε σε λιγο (Doa)

Ti να κανω ρε παιδια το κινητο μου αρεσει σαν συσκευη αλλα μηπως πρεπει να κοιταξω αλλο μοντελο ?

ειχε κανεις τοσα προβληματα ?

Tech fusion

Πήγαινέ το πίσω για αντικατάσταση.

αυτο ειναι το 2ο που εχω παρει ,το πρωτο επιανε wi -lan οποτε του ..καπνιζε.

προβληματιζομαι ..σε εσας δεν κολλαει?

ειναι θεμα μοντελου η του λειτουργικου s60?

Tech fusion

Απ' ό,τι αναφέρεις είναι θέμα των συσκευών που έχουν πέσει στα χέρια σου.

Τόσα προβλήματα μαζεμένα δεν τα έχει αναφέρει κανείς άλλος.