gesamfunai Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Αν τα permissions ειναι για το filesystem αυτο το ξεπερνας ευκολα :) στηνοντας ένα halmer certificate ?????????? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abacab Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 η ιστοσελιδα της Σόνυ αναφέρει 318 ώρες αναμονής και 12 ώρες ομιλιας, αλλού λέει 300 ώρες αναμονής και 7 ώρες ομιλίας... Παράθεση abacab Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Καλησπερα.παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν τα led της καμερας μπορουν να γινουν και φακος οπως στο παλιο και καλο w810 και αν η αποδοση του εξωτερικου ηχειου ειναι καλη.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 ?????????? Τι δεν κατάλαβες να σου εξηγήσω... Δες το μήνυμα που σου βγαζει για τα perissions και θα σου εξηγήσω την εγκατάσταση του halmer μέσω PM γιατί αλλοιώς θα βγούμε offtopic :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 λοιπον παιδια ηθελα να το παρω αλλα μετα απο αυτα που διαβασα σχετικα με το gps που δηθεν εχει.λεω ενα μεγαλο ΟΧΙ. να στε καλα παντος κανετε φοβερη δουλεια Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Τι δεν κατάλαβες να σου εξηγήσω... Δες το μήνυμα που σου βγαζει για τα perissions και θα σου εξηγήσω την εγκατάσταση του halmer μέσω PM γιατί αλλοιώς θα βγούμε offtopic :) ευχαριστω δεν το εχω εχω το w760i αν διαπιστωσω το ιδιο θα σου στειλω pm Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Καλησπερα.παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν τα led της καμερας μπορουν να γινουν και φακος οπως στο παλιο και καλο w810 και αν η αποδοση του εξωτερικου ηχειου ειναι καλη.ευχαριστω τα led μπορουν να γίνουν φακός και ναι το ηχείο ειναι πολύ δυνατο και χωρις να παραμορφώνει Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mokasini Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Αν τα permissions ειναι για το filesystem αυτο το ξεπερνας ευκολα :) στηνοντας ένα halmer certificate Απορίες: 1ον Το δοκίμασες? Δούλεψε? 2ον Χάνεις την εγγύηση έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 τα led μπορουν να γίνουν φακός και ναι το ηχείο ειναι πολύ δυνατο και χωρις να παραμορφώνει Νασαι καλα φιλε μου.ευχαριστω για την απαντηση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Πηρα το τηλεφωνο ,φαινεται πολυ ωραιο !Εντυπωσεις απο αυριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 paideia fotografies apo to kiito mera k nixta gia na doume pos dixnei einai eykolo na balete? eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barret Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 paideia fotografies apo to kiito mera k nixta gia na doume pos dixnei einai eykolo na balete? eyxaristo Τι εννοείς, φωτογραφίες απο το ίδιο το κινητό ή απο την καμερά του??? Απο την κάμερα δές εδώ samples: http://www.esato.com/phonephotos/index.php?make=Sony%20Ericsson&model=C702 Φοτο του ίδιου του κινητού: βάλε 'c702 review' στο google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Τι εννοείς, φωτογραφίες απο το ίδιο το κινητό ή απο την καμερά του??? Απο την κάμερα δές εδώ samples: http://www.esato.com/phonephotos/index.php?make=Sony%20Ericsson&model=C702 Φοτο του ίδιου του κινητού: βάλε 'c702 review' στο google. mia xara foto nomizo bgazi, eseis ti lete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 na rwthsw giati merikes fwtografies pou vgazw tis vgazei kitrines? opws kai to vrady otan paw na vgalw tis vgazei miso skoteines akoma kai me to flash ektos an ayxhsw thn fwteinothta. gia na mh pw ayta ta mode topio th nyxta h portreto th nyxta... thn mera einai mia xara einai fysiologiko ayto? Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_mar Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Γινετε απο το GPS της συσκευης να δειχνει υψομετρο και συντεταγμενες χωρις να σε χρεωνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barret Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 na rwthsw giati merikes fwtografies pou vgazw tis vgazei kitrines? opws kai to vrady otan paw na vgalw tis vgazei miso skoteines akoma kai me to flash ektos an ayxhsw thn fwteinothta. gia na mh pw ayta ta mode topio th nyxta h portreto th nyxta... thn mera einai mia xara einai fysiologiko ayto? Φίλε μου αν και δέν έχω δεί τις φώτο στις οποίες αναφέρεσαι να ξέρεις ότι ολα τα κινητά δέν τα πάνε καλά με βραδινές φωτογραφίες. Αν θές να σώσεις κάποιες απο την κιτρινίλα b;althn sto photoshop kai pata -->image-->adjustments-->auto levels και κατέβασε δωρεάν το neat image για να διώξεις τον θόρυβο. Τώρα αν θές πραγματικά καλές φωτογραφίες το βράδυ αγόρασε μια καή φωτογραφική μηχανή, δέν γίνεται να τα έχεις όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KWSN-Men Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Παιδιά, sorry για το spam, αλλά έχω ένα προς πώληση στις αγγελίες, σφραγισμένο. Επειδή φεύγω σε λίγες μέρες για διακοπές το γράφω και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_mar Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Παιδιά, sorry για το spam, αλλά έχω ένα προς πώληση στις αγγελίες, σφραγισμένο. Επειδή φεύγω σε λίγες μέρες για διακοπές το γράφω και εδώ. Και που ειναι οι αγγελιες? δωσε λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 δε μπορείς να τις δεις φίλε...75 μνμτ κ 75 μέρες... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_mar Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 δε μπορείς να τις δεις φίλε...75 μνμτ κ 75 μέρες... για να καταλαβω πρεπει να εχω 75 μηνυματα ή 75 μερες γραμμενος ή και τα δυο γιατι γραμμενος ειμαι απο το 2004 Ευχαριστω και συγνωμη για το off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 καλησπερα και απο εμενα........μιπως ξερει κανεις αν κ ποτε θα ερ8ει σε γαλαζιο??στον γερμανο λενε πωςσ δ ξερουν ακομα.........:( Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Κι εγώ έχω ένα σε σφραγισμένο κουτί, με χτεσινή ημερομηνία.. και φεύγω διακοπές... :) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barret Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 καλησπερα και απο εμενα........μιπως ξερει κανεις αν κ ποτε θα ερ8ει σε γαλαζιο??στον γερμανο λενε πωςσ δ ξερουν ακομα.........:( Φίλε απ όσο εχω ψάξει, υπάρχει ετοιμοπαράδοτο σε γαλάζιο στην wind και στο νετ είδα πως το έχει και ο κωτσόβολος. Και εγώ ψήνομαι για το γαλάζιο αλλά προτιμώ να το πάρω σε cosmote. Αλήθεια ο Κωτσό κάνει συνδέσεις με εταιρίες? Γιατί θέλω να αξιοποιήσω την μικρή έστω επιδότηση που έχω. Όποιος πάντως το δεί σε γαλάζιο σε γνωστό δίκτυο που προσφέρει συνδέσεις ας το πει και σε μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Στο γαλάζιο χρώμα το έχει η WIND. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Να μια φωτογραφια απο το δικο μου 702... http://xs130.xs.to/xs130/08316/dsc03899115.jpg.xs.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts