Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Μου εδωσαν ένα sony ericsson xperia X1 το οποίο έχει windows 6.1 στα αγγλικά. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να το αναβαθμίσω στα πιο νέα windows που μπορώ, αλλά στα Ελληνικά ή να έχει android αν γίνεται. Κάποια θέματα που βρήκα δεν καταλαβα τίποτα ή σε κάποια δεν λειτουργουσαν κάποια λινκ.

Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει βήμα βήμα πως να το κάνω γιατί είμαι τελείως άσχετη :O

Σας ευχαριστώ πολύ

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άστο καλύτερα.

Εν έτει 2014 τέτοιο τηλέφωνο είναι λίγο απαρχαιωμένο.

Πολύ μαζοχισμός να ασχοληθείς. Θέλει διάβασμα και δεν είναι για Android να του βάλεις, δε δουλεύει καλά και σωστά. Άσε που θα είναι και πολύ παλιά έκδοση.

ή το κρατάς όπως είναι, ή βρες κάτι πιο εύκολο.

Τα Windows 6.1 είναι ότι καλύτερο μπορείς να έχεις γι'αυτό το τηλέφωνο.

Πάντως, αν μου δούλευε, θα το χρησιμοποιούσα για δεύτερο.

Και το χρησιμοποιούσα ως GPS στη μηχανή, αφού η οθόνη έπιανε και με γάντια!

Αν και πάλι έχεις όρεξη ν'ασχοληθείς και να διαβάσεις (πολύ), πες μου να σου στείλω links και apps (2.2GB) με mail.

Edited by okourkoulos
make love not work

Άμα θέλεις να ασχοληθείς μπορώ ίσως να ανεβάσω κάπου μια custom rom με Ελληνικά,την PCTech4u που χρησιμοποιώ τώρα και είναι πολύ καλή χωρίς προβλήματα. Αλλά είναι αλήθεια ότι το κινητό είναι αρκετά παλιό και άμα έχεις συνηθίσει σε πιο καινούργια πράγματα δύσκολα θα σε βολέψει...

• 2 weeks later...

καλησπερα,

πηγα να του περασω Android αλλα πανω στη βιασυνη μου στο fastboot περασα μονο το kenrnel και ξεχασα to recovery.Μετα το restart μπαινει κανονικα στην οθονη με τα ασπρα γραμματα, αλλα δεν υπαρχει το recovery για να ξεκινησει και σταματα εκει.

Υπαρχει τροπος σε αυτο το σημειο να βαλω περασω το αρχειο μεσα?

Δοκιμασα Hard SPL αλλα δεν αλλαξε τιποτα γιατι καθε φορα ξεκινα τη διαδικασια που φορτωνει για να μπει στο recovery

Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7

Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G)

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned