FREAK_OF_NATURE Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 :) εγω θα ειμαι ευχαριστημενη οποια κοπελα και να βγει τωρα γιατι και οι δυο που μεινανε μου αρεσουν πολυ. η ανια απο την μια δειχνει θεληση και καθε φορα που εκτελει μια χορογραφια φαινεται πως προσπαθει να την κανει οσο πιο αρτια μπορει. η ελενα απο την αλλη προσπαθει και αυτη,αλλα καμια φορα το αποτελεσμα δε τη δικαιωνει. δεν γινεται να παρει την υποτροφια η ανια και τα λεφτα η ελενα?:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 xaxaxa κι εγώ το σκέφτηκα αυτό... Θα ήταν δίκαιο, αλλά... Είχα αναπτύξει παραπάνω τον λόγο που θα ήθελα την Έλενα να πάρει λεφτά + υποτροφία.. άσχετα αν θα ήθελα στον τελικό νικήτρια τη Ζωή... :) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Μου την σπάει που έμειναν 3 γυναίκες. Μου φαίνεται πως δέν έχει πιά ενδιαφέρον το show. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 αυλαια και για τΟ SYTYCD.Νικητρια η ελενα. προσωπικα δεν θα με πειραζει οποια και απο της δυο να κερδιζε.η ανια ειναι φοβερη χορευτρια που μπορει να φερει εις περας χορογραφια καθε ειδους. η ******ζου εχτες,δεν ξερω γιατι αλλα δε μου αρεσε..ειδικα τα ρουχα της :down: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SATSOKS Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 θα διαφωνησω καθετως για την ******ζου ηταν Θ-Ε-Α!!!! της παει τρελα αυτο το στυλ! τωρα οσον αφορα την νικητρια,ουτε καν που την ηξερα την κοπελα αφου δεν εβλεπα σχεδον ποτε το show! μπραβο της παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 θ-ε-α με το σκισμενο κολαν? που ενω εχει μια χαρα σωμα διαλεξε αυτο το ρουχο? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SATSOKS Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 πιο μετα φορεσε και κατι που φαινοταν και τα ποδια της! βασικα "χαρης σιανιδης"δεν ειμαι:lol::lol:και ουτε θα ηθελα...... αλλα τα τραγουδια που εχει βγαλει ειναι πιο "ροκ"απο προηγουμενα και στο πλαισιο αυτο πιστευω οτι αυτο το μαυρο που φορουσε ηταν καλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 πιο πολυ την ******ζου προσεξε ο κοσμος μαλλον παρα τις χορευτριες:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Ρε παιδιά δεν την είδατε πόσο έχει παχύνει;με την κοιλιά που έχει κάνει είναι δυνατόν να φορέσει κάτι άλλο;δεν την κατακρίνω τη γυναίκα...ότι και να κάνει μια ζωή θα είναι ΘΕΑ!!!! Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Σιγα βρε... ειχε παχυνει αλλα τα εχασε τα πιο πολλα κιλα. επιπλεον δεν νομιζω να εβαλε διαφανεια για να κρυψει την κοιλιτσα της... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts