Jump to content

Samsung SGH-U900 Soul

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 591
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όχι φίλε μου. Δεν έχει κάποια ρύθμιση για ευαισθησία στο ραδιόφωνο. Εμένα σου είπα, ότι δεν το κάνει αυτό. Μήπως να δοκίμαζες με κάποιο δανεικό ακουστικό μήπως έχει πρόβλημα αυτό που έχεις αγοράσει? Το λέω με το σκεφτικό ότι το ακουστικό είναι η κεραία για το ραδιόφωνο. Γιατί δεν το πας σε ένα service να στο δούνε. Δεν μπορεί να πιάνει μόνον 2 σταθμούς! :confused:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παιδια καλησπερα. Εμενα που ειναι απο την cosmote και καθε λιγο οποτε καταλαθως παταω το δεξι κουμπακι παει να μπει στο my view, υπαρχει κανενας τροπος να το αλλαξω αυτο και να βαλω κατι αλλο στο κουμπακι αυτο;;; μου χει σπασει τα νευρα!

Κατα τα αλλα ειναι σουπερ το κινητακι!

ΕΥχαριστω,

Δ.

Όχι δυστυχώς δεν αλλάζει στα 2 κουμπιά. Μόνον στο παντ.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παιδια εμενα ειναι vodafone edition την πιο πανω ρυθμιση δεν την εχει οπως και την ρυθμιση με την ευαισθησια αφης,ειναι αλλο μενου.....?:confused:

Αν ναι,τι μπορω να κανω γιαυτο?Κανενα upgrate γινεται για να το γυρισω?:blink:

Μόνον στο 9βολτο. Να σου περάσουν το software της Samsung.;)

Παιδια καμια αναβαθμιση για το καημενο το κινητακι μου υπαρχει,κανενα κολπακι στην version,στο μενου του,κατι για να αλλαξει λιγο.....:(
android or ios or wm......who cares.....???

Τον theme creator δεν τον έχει περασμένο? Φτιάξε ένα δικό σου θέμα. Πέρνα μια φωτό δικιά σου και μεσω του μενού "ειδικό" μπορείς να το παραμετροποιήσεις αρκετά.

Παιδια μπορω χωρις να το παω σε καταστημα να ''κατεβασω'' και να βαλω στο κινητο αλλο λογισμικο ωστε να μην ειναι vodafone,νομιζω οτι αυτο που θελω λεγετε[νομιζω] debreded κανω λαθος?:worry:
android or ios or wm......who cares.....???

Στην πρωιγούμενη σελίδα, μύνημα #523.

Ρίξε μια ματιά στο http://www.9volto.gr

Εδώ μπορείς να κατεβάσεις λογισμικό και εδώ μπορείς να βρεις το τεχνικό εγχειρίδιο με τις οδηγίες αναβάθμισης.

Παιδια μπορω χωρις να το παω σε καταστημα να ''κατεβασω'' και να βαλω στο κινητο αλλο λογισμικο ωστε να μην ειναι vodafone,νομιζω οτι αυτο που θελω λεγετε[νομιζω] debreded κανω λαθος?:worry:

Απλά δεν υπάρχει για Ελλάδα!

Ρε παιδια εχω πεθυμηση 1 κινητο Samsung!

Ειδα το κινητακι ξανα μετα απο πολους μηνες το Σαββατο και ομολογο μου αρεσε πολυ η φρεσκαδα του slide καθαρου μενου της οπως και η ποιοτητα του!

Βεβαια μετα απο τα προηγουμενα(καλα) Samsung που ειχα μου ειχε μεινει 1 ημιτελης εικονα και τελικα ΔΕ το πηρα παρ ολο που το ηθελα πολυ(πληροφοριακα ξανα πηρα το SE C905).

Παντως μαλλον με βλεπω να γυρναω συντομα στη Σαμυ και τη ποιοτητα της ειδικα μετα τα μοντελα που ανακοινωσε στη προσφατη εκθεση!:D

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Γεια

Θα μπορούσε να μου πει κάποιοα-ος πως πάω κάπου για να μπορώ να ελέγχω την στάθμη της μπαταρίας; Εννοώ εκτός από το εικονίδιο μπορώ να πάω κάπου στις ρυθμίσεις για να βλέπω πόσο τις % μου απομένει για να μη μου κλείνει από την μια στιγμή στην άλλη όπως γίνεται μέχρι τώρα:rolleyes:

• 2 weeks later...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ U 900. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΥΑΡΕΣΤΗΘΕΙ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΜΥΝΗΜΑ ? ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ. ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΥ ΧΡΕΩΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.

Εδώ μπορείς να κατεβάσεις λογισμικό και εδώ μπορείς να βρεις το τεχνικό εγχειρίδιο με τις οδηγίες αναβάθμισης.

Πολύ καλές οι οδηγίες αλλά δεν βρήκα πουθενά flash files για region BD (Cyprus, Greece).

Μπορεί κάποιος κάτοχος να επιβεβαιώσει αν στο U900 μπορείς να δεις εικόνες σε landscape mode?

Το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές σε μαγαζί που το πουλάει αλλά ποτέ δεν το κατάφερα. Βρήκα την επιλογή "Προβολή πλήρους οθόνης", αλλά τότε δείχνει την εικόνα συρρικνωμένη στο κέντρο με μαύρες μπάρες πάνω και κάτω που πιάνουν τουλάχιστον τη μισή οθόνη. Αυτό σίγουρα δεν είναι full screen!! :mad:

Εγώ μιλάω η εικόνα να πιάνει όλη την επιφάνεια της οθόνης, από άκρη σε άκρη.

Αυτό γινεται ? Και πώς ?

(Και όχι μόνο για φωτογραφίες που έχει τραβήξει το ίδιο το κινητό, αλλά και για οποιεσδήποτε εικόνες.)

Ξέρω ότι σε πολλά samsung αυτό είναι αδύνατον, σαν αυτό που έχω τώρα, και δεν θέλω να την ξαναπατήσω...

Χθες πήρε η μάνα μου το τηλεφωνάκι, από την προσφορά της Cosmote με τα 300€ επιδότηση, και από μια πρώτη ματιά, μου άρεσε πάρα πολύ.

Πολύ καλές οι οδηγίες αλλά δεν βρήκα πουθενά flash files για region BD (Cyprus, Greece).

Γι' αυτό είπα ότι δεν έχει για Ελλάδα. Πολύ δύσκολο να βρεις. Εγώ τουλάχιστον δεν το έχω καταφέρει ακόμα και πίστεψέ με έχω ψάξει.:ninja:

Τώρα αν κάποιος φίλος έχει βρει firm (χλωμό έως ψώφιο), ας δώσει κάποιο link.

• 4 weeks later...
Τελικα δυναμωσα καπως το ηχειο για τις κλησεις και διορθωσα και την εκνευριστικη καθυστερηση των 2 δευτερολεπτων που εχει στην αρχη οταν αρχιζει να χτυπα.

Ειναι καλυτερα απο πριν σιγουρα....

Πως το κάνεις αυτό :blink:

"Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια"

Πως το κάνεις αυτό :blink:

Και εγω θελω να μαθω ....

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

• 3 weeks later...
  • The title was changed to Samsung SGH-U900 Soul