chiskos Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Συγνώμη, ειμαι καινούργιος και δεν γνωρίζω πολλά σχετικά με τα forum Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Όχι φίλε μου. Δεν έχει κάποια ρύθμιση για ευαισθησία στο ραδιόφωνο. Εμένα σου είπα, ότι δεν το κάνει αυτό. Μήπως να δοκίμαζες με κάποιο δανεικό ακουστικό μήπως έχει πρόβλημα αυτό που έχεις αγοράσει? Το λέω με το σκεφτικό ότι το ακουστικό είναι η κεραία για το ραδιόφωνο. Γιατί δεν το πας σε ένα service να στο δούνε. Δεν μπορεί να πιάνει μόνον 2 σταθμούς! :confused: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Παιδια καλησπερα. Εμενα που ειναι απο την cosmote και καθε λιγο οποτε καταλαθως παταω το δεξι κουμπακι παει να μπει στο my view, υπαρχει κανενας τροπος να το αλλαξω αυτο και να βαλω κατι αλλο στο κουμπακι αυτο;;; μου χει σπασει τα νευρα! Κατα τα αλλα ειναι σουπερ το κινητακι! ΕΥχαριστω, Δ. Όχι δυστυχώς δεν αλλάζει στα 2 κουμπιά. Μόνον στο παντ. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Παιδια εμενα ειναι vodafone edition την πιο πανω ρυθμιση δεν την εχει οπως και την ρυθμιση με την ευαισθησια αφης,ειναι αλλο μενου.....?:confused: Αν ναι,τι μπορω να κανω γιαυτο?Κανενα upgrate γινεται για να το γυρισω?:blink: Μόνον στο 9βολτο. Να σου περάσουν το software της Samsung.;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Παιδια καμια αναβαθμιση για το καημενο το κινητακι μου υπαρχει,κανενα κολπακι στην version,στο μενου του,κατι για να αλλαξει λιγο.....:( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 oχι για μενα για το καημενο το soul μου!!!!!:(plz:blink::p Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 oχι για μενα για το καημενο το soul μου!!!!!:(plz:blink::p plz..........:worry: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Τον theme creator δεν τον έχει περασμένο? Φτιάξε ένα δικό σου θέμα. Πέρνα μια φωτό δικιά σου και μεσω του μενού "ειδικό" μπορείς να το παραμετροποιήσεις αρκετά. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Παιδια μπορω χωρις να το παω σε καταστημα να ''κατεβασω'' και να βαλω στο κινητο αλλο λογισμικο ωστε να μην ειναι vodafone,νομιζω οτι αυτο που θελω λεγετε[νομιζω] debreded κανω λαθος?:worry: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Στην πρωιγούμενη σελίδα, μύνημα #523. Ρίξε μια ματιά στο http://www.9volto.gr Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xux99 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Εδώ μπορείς να κατεβάσεις λογισμικό και εδώ μπορείς να βρεις το τεχνικό εγχειρίδιο με τις οδηγίες αναβάθμισης. Παιδια μπορω χωρις να το παω σε καταστημα να ''κατεβασω'' και να βαλω στο κινητο αλλο λογισμικο ωστε να μην ειναι vodafone,νομιζω οτι αυτο που θελω λεγετε[νομιζω] debreded κανω λαθος?:worry: Παράθεση Ταπετσαρίες για κινητά τηλέφωνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Απλά δεν υπάρχει για Ελλάδα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Ρε παιδια εχω πεθυμηση 1 κινητο Samsung! Ειδα το κινητακι ξανα μετα απο πολους μηνες το Σαββατο και ομολογο μου αρεσε πολυ η φρεσκαδα του slide καθαρου μενου της οπως και η ποιοτητα του! Βεβαια μετα απο τα προηγουμενα(καλα) Samsung που ειχα μου ειχε μεινει 1 ημιτελης εικονα και τελικα ΔΕ το πηρα παρ ολο που το ηθελα πολυ(πληροφοριακα ξανα πηρα το SE C905). Παντως μαλλον με βλεπω να γυρναω συντομα στη Σαμυ και τη ποιοτητα της ειδικα μετα τα μοντελα που ανακοινωσε στη προσφατη εκθεση!:D Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoros_thes Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Γεια Θα μπορούσε να μου πει κάποιοα-ος πως πάω κάπου για να μπορώ να ελέγχω την στάθμη της μπαταρίας; Εννοώ εκτός από το εικονίδιο μπορώ να πάω κάπου στις ρυθμίσεις για να βλέπω πόσο τις % μου απομένει για να μη μου κλείνει από την μια στιγμή στην άλλη όπως γίνεται μέχρι τώρα:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km58 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ U 900. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΥΑΡΕΣΤΗΘΕΙ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΜΥΝΗΜΑ ? ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ. ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΥ ΧΡΕΩΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Εδώ μπορείς να κατεβάσεις λογισμικό και εδώ μπορείς να βρεις το τεχνικό εγχειρίδιο με τις οδηγίες αναβάθμισης. Πολύ καλές οι οδηγίες αλλά δεν βρήκα πουθενά flash files για region BD (Cyprus, Greece). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cranberry Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Μπορεί κάποιος κάτοχος να επιβεβαιώσει αν στο U900 μπορείς να δεις εικόνες σε landscape mode? Το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές σε μαγαζί που το πουλάει αλλά ποτέ δεν το κατάφερα. Βρήκα την επιλογή "Προβολή πλήρους οθόνης", αλλά τότε δείχνει την εικόνα συρρικνωμένη στο κέντρο με μαύρες μπάρες πάνω και κάτω που πιάνουν τουλάχιστον τη μισή οθόνη. Αυτό σίγουρα δεν είναι full screen!! :mad: Εγώ μιλάω η εικόνα να πιάνει όλη την επιφάνεια της οθόνης, από άκρη σε άκρη. Αυτό γινεται ? Και πώς ? (Και όχι μόνο για φωτογραφίες που έχει τραβήξει το ίδιο το κινητό, αλλά και για οποιεσδήποτε εικόνες.) Ξέρω ότι σε πολλά samsung αυτό είναι αδύνατον, σαν αυτό που έχω τώρα, και δεν θέλω να την ξαναπατήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Aν πατήσεις παρουσίαση τότε πιάνει όλη την οθόνη η εικόνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cranberry Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Χθες πήρε η μάνα μου το τηλεφωνάκι, από την προσφορά της Cosmote με τα 300€ επιδότηση, και από μια πρώτη ματιά, μου άρεσε πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Πολύ καλές οι οδηγίες αλλά δεν βρήκα πουθενά flash files για region BD (Cyprus, Greece). Γι' αυτό είπα ότι δεν έχει για Ελλάδα. Πολύ δύσκολο να βρεις. Εγώ τουλάχιστον δεν το έχω καταφέρει ακόμα και πίστεψέ με έχω ψάξει.:ninja: Τώρα αν κάποιος φίλος έχει βρει firm (χλωμό έως ψώφιο), ας δώσει κάποιο link. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastrengo Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Τελικα δυναμωσα καπως το ηχειο για τις κλησεις και διορθωσα και την εκνευριστικη καθυστερηση των 2 δευτερολεπτων που εχει στην αρχη οταν αρχιζει να χτυπα. Ειναι καλυτερα απο πριν σιγουρα.... Πως το κάνεις αυτό :blink: Παράθεση "Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Πως το κάνεις αυτό :blink: Και εγω θελω να μαθω .... Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crusader-21- Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Ακυρον το μηνυμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo76 Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για αυτό το κίνητο..γνωρίζετε αν φορτίζει μέσω του usb καλωδίου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts