NTROPIC Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Να 'μαι παλι,θα με συγχωρεσετε,αλλα και παλι θα απορησω γιατι τα θελετε ολα στο χερι,ειμαι σιγουρος πως δυσκολα θα βρεθει πιο ασχετος απο μενα μεταξυ μας,τελος παντων,νομιζω πως μετα απο ΤΟ ψαξιμο,εχω βρει τα παντα για την κινηταρα μου,σε αλλο τοπικ που αφορουσε το 810,εκραζα να μην πιστευουν οτι γραφεται στα φορουμ,και εγω αν δεν δω ο ιδιος δεν πιστευω κανεναν,και παρεξηγιοντουσαν.ε να λοιπον που βγαινω αληθινος!το garmin δουλευει και παραδουλευει!σας λενε πως το gps ειναι κλειδωμενο,ξεχασαν να πουν ομως,πως ειναι σε ολα τα κινητα,ανεξαρτητου μαρκας!οποτε υπαρχει μια στανταρ διαδικασια,που το ξεκλειδωνει ετσι κι αλλιως.το εχω και δουλευει αψογα,στα ελληνικα,με ελληνικη φωνη,τσαμπα!κοιταξτε στο τοπικ που λεει για garmin γενικα,στον τομεα νοκια s60 3rd,εδω στο φορουμ.να ξερετε πως το κινητο μας ειναι σχεδον πανομοιοτυπο με το ν95 το απλο,της νοκια,οτι ισχυει για το ενα,ισχυει και για το αλλο,εφαρμογες,παιχνιδια,τα παντα!ελαχιστες ειναι οι εξαιρεσεις.δεν εχω ιντερνετ,ολα αυτα τα γραφω απο το κινητο,και κανω 50 ωρες,ελπιζω να το εκτιμησετε,και να ψαξετε και εσεις λιγο,να βοηθατε την κατασταση.οτιδηποτε θελετε,ρωτηστε με,αφου πρωτα ομως ψαξετε στα θεματα που αφορουν:σαμσουνγκ 560,νοκια ν95 επισημο,και νοκια εφαρμογες s60 3rd edition os 9.1/9.2 και δεν υπαρχει ηδη απαντηση για την απορια σας.φιλικα βαγγελης. με το garmin ο Gps δεκτης του πως συμπεριφερεται? Κλειδωνει γρηγορα,κραταει το σημα,ειναι ακριβες κτλ ? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Το παρήγγειλα κι εγώ φίλοι. Θα το έχω το Σάββατο. με το καλο!!! να το χαρεις!!! Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 παντως προσπαθω και ψαχνω εδω και ωρες για το πως θα κατεβασω το garmin μαζι με ελληνικους χαρτες αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη.. Εχουν σβησει και τα links και δεν ξερω τι να κανω!! μπορει καποιος να βοηθησει??? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Το παρήγγειλα κι εγώ φίλοι. Θα το έχω το Σάββατο. Με το καλό να σου έρθει και να μας πείς πώς σου φαίνεται! ΥΓ.Ποιό κινητό έχεις τώρα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 λοιποοον,μου εφυγε ο πατος αλλα σας τα εγραψα και λιανα,μη σας φαινεται βουνο,στην πραξη δεν ειναι τοσο δυσκολο.εχουμε και λεμε... για να βρειτε το garmin ψαξτε στο ipmart,(αφου εχετε γραφτει) για "Best Greek map for Garmin Mobile XT S60v4.10.60 " δε σας δινω λινκ γιατι δε νομιζω να επιτρεπεται,δεν το βρηκα με τη μια,οποτε επιμενετε λιγο στο search,δοκιμαστε διαφορες παραλαγες.εκει θα βρειτε τα παντα,και οδηγιες και ολες τις εκδοσεις και της ιδιας της εφαρμογης και χαρτων. θα πρεπει πρωτα ομως να εχετε ενα browser για τους φακελους του κινητου,οπως το δωρεαν x-plore,(απο το ipmart,μην τα ξαναλεμε). --------------------------------------------------------------------------------------- συμπληρωματικες οδηγιες (σε συνδιασμο με αυτες που θα βρειτε) : μη διαβασετε τυχον οδηγιες στα αγγλικα,θα σας μπερδεψουν,καλυτερα τις ελληνικες 1)τι πρεπει να εχουμε απο πριν:το x-plore,και καρτα μνημης (ναι οπωσδηποτε) 2)κατεβαζετε στο pc την τελευταια εκδοση garmin που εχει,4.10.80 αν θυμαμαι καλα,και την ξεζιπαρετε 3)πρεπει να ειναι σε ενα φακελο ολα που θα λεγεται garmin,μαζι και το αρχειο .sis,που ειναι και η ιδια η εφαρμογη,αν δεν ειναι,βαλτε κι αυτο στο φακελο 4)συνδεετε το κιν με το pc,σε μεταφορα δεδομενων,και αντιγραφετε χυμα μεσα στν καρτα (λογικα θα την εμφανιζει σαν e) το φακελο garmin 5)αποσυνδεετε το κιν,με το x-plore,ανοιγετε τιν καρτα μνημης,οπου και λογιακα θα βρειτε μεσα το φακελο garmin,τον ανοιγετε και μεσα θα δειτε το αρχειο .sis,(garmin.sis αν θυμαμαι καλα),κανετε κλικ επανω του και θα αρχισει να εγκαθισταται. 6)μολις τελειωσει η εγκατασταση,παμε στις εφαρμογες(εγκαταστ.),θα πρεπει να ειναι εκει το garmin(oyf!ποσες φορες ακομα πρεπει να πω garmin!!!)το ανοιγουμε και πάμε ρυθμίσεις \ πληροφορίες ,εκει θα δειτε ενα αριθμο που θα μας χρειαστει,card idπρεπει να λεει η κατι τετοιο,τον σημειωνετε καπου,κλεινετε το garmin(απο το πανω δεξια κουμπι,πισω πισω και εξοδος) 7)μεσα στο φακελο που εχετε στο pc,πρεπει να εχει και το κr@k του προγραμματος,μια κλειδογεννητρια (ξερω οτι ακουγεται γελιο,αλλα απαγορευεται στο φορουμ η φραση στα αγγλικα,μεταφραστε μονοι,ωωωωω) ,αυτο θα το κρατησετε ανοιχτο,ΜΗΝ το κλεισετε μολις κανουμε τα εξης:βαζουμε στην κλειδογεννητρια ,το card id που σημειωσαμε,παταμε generate,το νουμερο που θα σας βγαλει (ΚΑΙ ΕΔΩ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ,ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΕΙ) το κανετε copy,κανετε δημιουργια εγγραφου κειμενου,η notepad,μεσα στο εγγραφο κανετε paste,τον αριθμο,σωζετε το εγγραφο,το κλεινετε,πριν το μετονομασουμε οπωε θελουμε κανουμε το εξης:παμε εργαλεια/επιλογες φακελων/προβολη,και εκει που λεει "αποκρυψη επεκτασεων για γνωστους τυπους αρχειων" το ΞΕΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ,αν δεν ειναι ηδη. τωρα το εγγραφο μας θα εχει καταληξη .txt το μετονομαζουμε σε sw.unl ,δλδ δεν θα εχει καταληξη .txt πια. 8)ξανασυνδεουμε το κιν σε μεταφορα δεδομενων,το αρχειο sw που φιαξαμε,το πεταμε μεσα στο φακελο garmin,αν τυχον εχει καποιο αλλο με το ιδιο ονομα κανουμε αντικατασταση AYTO ΚΥΡΙΟΙ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ GPS!!!! παμ παρακατω τωρα 9)τι σας λειπει τωρα???ενας χαρτηηηηης....θα κατεβασετε τον autodrive hellas 1.4, (ειπαμε απο που) προτιμηστε τον κλειδωμενο αν εχει δυο εκδωσεις. παμε τωρα στην κλειδογεννητρια που μας περιμενει ακομα αναμενη στα καρβουνα,απο κατω μας ρωταει ποιο χαρτη εχουμε η κατι τετοιο,θα πατε στην τελευται επιλογη που μπορουμε να βαλουμε καποιο δικο μας κωδικο,θα βαλετε το map id,που στη δικη μας περιπτωση ειναι το 822 νομιζω,πατατε generate,το νουμερακι που θας σας γεννησει,το κανετε παλι copy/paste σε ενα εγγραφο,και το μετονομαζετε ΑΚΡΙΒΩΣ,οπως λενε και το χαρτη μας,αν πχ το χαρτη τον λενε gmapsupp,το εγγραφο θα ονομαστει gmapsupp.unl 10)το χαρτη,μαζι με το τελευταιο αρχειακι που φτιαξαμε,τα πεταμε και αυτα χυμα,στο φακελο garmin του κωλοκινητου αυτου που μου εχει αλλαξει τα φωτα,και ναι...ναι...μαντεψτε...ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!!! κανονικα πρεπει να ανοιγει το προγραμμα,και να ψαχνει σημα(για πολυ ωρα πιθανον την πρωτη φορα μπορει και μιση),αν δεν το κανει,δεν ειναι τπτ,εχεις κανει καπου μ@λ@kι@,κανε ενα hard resetακι και ξανα απο την αρχη τις κινησεις με προσοχη στις λεπτομερειες και τα νουμερα! ----------------------------------------------------------------------------------------------------- αυτα!πειτε κανα ευχαριστω οποιος διαβασε αυτα που μου εφυγαν τα χερια να γραψω,οπου εχω καποιο λαθος η παραλειψη μου λετε,γιατι τα εχω γραψει απο μνημης καλες πλοηγησεις,και μην το πολυκοιτατε οταν οδηγητε,για το ιδιο λογο που δεν πολυκοιταμε και τις γυναικες οταν οδηγουμε,η κολωνα παραμονευει...:p το νου σας... ------------------------------------------------------------------------------------------------- υ.γ. τωρα που τα ξαναδιαβαζω,μαλον σας τα λεω ολα,οποτε μην ασχολειθητε με αλλες οδηγιες,τοσο αναλυτικα,ουτε στο φορουμ των νοκια πια,που ξυριζει...αντε,μπρουκληδες σας εχω... Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 vagelisda η διαδικασία που περιέγραψες(και σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια)είναι η ίδια με αυτή που κάνεις και στα Nokia! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagonias Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 πολυ καλος....και μονο για την προσπάθεια...thanks οταν το δοκιμάσω θα βάλω feedback Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 george1007 Σήμερα, 15:41 #325 3G Member Εγγραφή: Ιούλ. 2007 Ηλικία: 18 Φύλο: Μηνύματα: 2.075 vagelisda η διαδικασία που περιέγραψες(και σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια)είναι η ίδια με αυτή που κάνεις και στα Nokia! χαιρω πολυ:)...απο πανω το ξαναλεω,απλα προσπαθησα να την γραψω πιο κατανοητα και αναλυτικα,για αρχαριους και αμορφωτους σαν και του λογου μου Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 μπορει καποιος ιδιοκτητης να τραβηξει ενα βιντεο σε VGA και να μετρησει τον ρυθμο των καρε μ'ενα προγραμμα τυπου fraps? θα με υποχρεωνε ευχαριστω Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Ευχαριστω πολυ vagelisda, πραγματι πολυ αναλυτικος και κατατοπιστικος Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 vagelisda να είσαι καλά. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 λοιποοον,μου εφυγε ο πατος αλλα σας τα εγραψα και λιανα,μη σας φαινεται βουνο,στην πραξη δεν ειναι τοσο δυσκολο.εχουμε και λεμε... για να βρειτε το garmin ψαξτε στο ipmart,(αφου εχετε γραφτει) για "Best Greek map for Garmin Mobile XT S60v4.10.60 " δε σας δινω λινκ γιατι δε νομιζω να επιτρεπεται,δεν το βρηκα με τη μια,οποτε επιμενετε λιγο στο search,δοκιμαστε διαφορες παραλαγες.εκει θα βρειτε τα παντα,και οδηγιες και ολες τις εκδοσεις και της ιδιας της εφαρμογης και χαρτων. θα πρεπει πρωτα ομως να εχετε ενα browser για τους φακελους του κινητου,οπως το δωρεαν x-plore,(απο το ipmart,μην τα ξαναλεμε). --------------------------------------------------------------------------------------- συμπληρωματικες οδηγιες (σε συνδιασμο με αυτες που θα βρειτε) : μη διαβασετε τυχον οδηγιες στα αγγλικα,θα σας μπερδεψουν,καλυτερα τις ελληνικες 1)τι πρεπει να εχουμε απο πριν:το x-plore,και καρτα μνημης (ναι οπωσδηποτε) 2)κατεβαζετε στο pc την τελευταια εκδοση garmin που εχει,4.10.80 αν θυμαμαι καλα,και την ξεζιπαρετε 3)πρεπει να ειναι σε ενα φακελο ολα που θα λεγεται garmin,μαζι και το αρχειο .sis,που ειναι και η ιδια η εφαρμογη,αν δεν ειναι,βαλτε κι αυτο στο φακελο 4)συνδεετε το κιν με το pc,σε μεταφορα δεδομενων,και αντιγραφετε χυμα μεσα στν καρτα (λογικα θα την εμφανιζει σαν e) το φακελο garmin 5)αποσυνδεετε το κιν,με το x-plore,ανοιγετε τιν καρτα μνημης,οπου και λογιακα θα βρειτε μεσα το φακελο garmin,τον ανοιγετε και μεσα θα δειτε το αρχειο .sis,(garmin.sis αν θυμαμαι καλα),κανετε κλικ επανω του και θα αρχισει να εγκαθισταται. 6)μολις τελειωσει η εγκατασταση,παμε στις εφαρμογες(εγκαταστ.),θα πρεπει να ειναι εκει το garmin(oyf!ποσες φορες ακομα πρεπει να πω garmin!!!)το ανοιγουμε και πάμε ρυθμίσεις \ πληροφορίες ,εκει θα δειτε ενα αριθμο που θα μας χρειαστει,card idπρεπει να λεει η κατι τετοιο,τον σημειωνετε καπου,κλεινετε το garmin(απο το πανω δεξια κουμπι,πισω πισω και εξοδος) 7)μεσα στο φακελο που εχετε στο pc,πρεπει να εχει και το κr@k του προγραμματος,μια κλειδογεννητρια (ξερω οτι ακουγεται γελιο,αλλα απαγορευεται στο φορουμ η φραση στα αγγλικα,μεταφραστε μονοι,ωωωωω) ,αυτο θα το κρατησετε ανοιχτο,ΜΗΝ το κλεισετε μολις κανουμε τα εξης:βαζουμε στην κλειδογεννητρια ,το card id που σημειωσαμε,παταμε generate,το νουμερο που θα σας βγαλει (ΚΑΙ ΕΔΩ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ,ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΕΙ) το κανετε copy,κανετε δημιουργια εγγραφου κειμενου,η notepad,μεσα στο εγγραφο κανετε paste,τον αριθμο,σωζετε το εγγραφο,το κλεινετε,πριν το μετονομασουμε οπωε θελουμε κανουμε το εξης:παμε εργαλεια/επιλογες φακελων/προβολη,και εκει που λεει "αποκρυψη επεκτασεων για γνωστους τυπους αρχειων" το ΞΕΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ,αν δεν ειναι ηδη. τωρα το εγγραφο μας θα εχει καταληξη .txt το μετονομαζουμε σε sw.unl ,δλδ δεν θα εχει καταληξη .txt πια. 8)ξανασυνδεουμε το κιν σε μεταφορα δεδομενων,το αρχειο sw που φιαξαμε,το πεταμε μεσα στο φακελο garmin,αν τυχον εχει καποιο αλλο με το ιδιο ονομα κανουμε αντικατασταση AYTO ΚΥΡΙΟΙ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ GPS!!!! παμ παρακατω τωρα 9)τι σας λειπει τωρα???ενας χαρτηηηηης....θα κατεβασετε τον autodrive hellas 1.4, (ειπαμε απο που) προτιμηστε τον κλειδωμενο αν εχει δυο εκδωσεις. παμε τωρα στην κλειδογεννητρια που μας περιμενει ακομα αναμενη στα καρβουνα,απο κατω μας ρωταει ποιο χαρτη εχουμε η κατι τετοιο,θα πατε στην τελευται επιλογη που μπορουμε να βαλουμε καποιο δικο μας κωδικο,θα βαλετε το map id,που στη δικη μας περιπτωση ειναι το 822 νομιζω,πατατε generate,το νουμερακι που θας σας γεννησει,το κανετε παλι copy/paste σε ενα εγγραφο,και το μετονομαζετε ΑΚΡΙΒΩΣ,οπως λενε και το χαρτη μας,αν πχ το χαρτη τον λενε gmapsupp,το εγγραφο θα ονομαστει gmapsupp.unl 10)το χαρτη,μαζι με το τελευταιο αρχειακι που φτιαξαμε,τα πεταμε και αυτα χυμα,στο φακελο garmin του κωλοκινητου αυτου που μου εχει αλλαξει τα φωτα,και ναι...ναι...μαντεψτε...ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!!! κανονικα πρεπει να ανοιγει το προγραμμα,και να ψαχνει σημα(για πολυ ωρα πιθανον την πρωτη φορα μπορει και μιση),αν δεν το κανει,δεν ειναι τπτ,εχεις κανει καπου μ@λ@kι@,κανε ενα hard resetακι και ξανα απο την αρχη τις κινησεις με προσοχη στις λεπτομερειες και τα νουμερα! ----------------------------------------------------------------------------------------------------- αυτα!πειτε κανα ευχαριστω οποιος διαβασε αυτα που μου εφυγαν τα χερια να γραψω,οπου εχω καποιο λαθος η παραλειψη μου λετε,γιατι τα εχω γραψει απο μνημης καλες πλοηγησεις,και μην το πολυκοιτατε οταν οδηγητε,για το ιδιο λογο που δεν πολυκοιταμε και τις γυναικες οταν οδηγουμε,η κολωνα παραμονευει...:p το νου σας... ------------------------------------------------------------------------------------------------- υ.γ. τωρα που τα ξαναδιαβαζω,μαλον σας τα λεω ολα,οποτε μην ασχολειθητε με αλλες οδηγιες,τοσο αναλυτικα,ουτε στο φορουμ των νοκια πια,που ξυριζει...αντε,μπρουκληδες σας εχω... Πέρα απ τα συγχαρητήριά μου για το αναλυτικότατο post σε συγχαίρω χ1000 για το κουράγιο σου να τα γράψεις από το κινητό.Στον υπολογιστή και βαριέμαι για το κινητό δεν το συζητάω. Μπράβο και πάλι μπράβο για το κουράγιο σου. :thanks::respect::respect::respect: Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafm Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Με το καλό να σου έρθει και να μας πείς πώς σου φαίνεται! ΥΓ.Ποιό κινητό έχεις τώρα? Ευχαριστώ πολύ!! Έχω το D600 Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafm Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Vagelisda ...είσαι λεβέντης.. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !! Και για τον κόπο σου ,αλλά και για την διάθεση προσφοράς. Νάσαι καλά Ελληνόπουλο !! Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 ΚΑλησπερα ξερει καποιος πως θα βρουμε την εφαρμογη contacts transfer με πιστοποιητικο που δεν εχει λειξει??? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Απο Δευτέρα θα είμαι λογικά και εγώ χρήστης το 810, εκτός αν αλλάξει κάτι μεσα στο Σαββατοκυριακο. Σημαντικό ρόλο παίζει οτι έχει χαμηλό SAR και οτι δουλεύει όντως το GPS με Garmin. Με τα χρώματα συσκευής τι γίνεται ; Έρχονται όλα στην Ελλάδα; Τα contacts συχγρονίζονται ακριβώς με Outlook; (υπάρχουν όλα τα πεδία; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Απο Δευτέρα θα είμαι λογικά και εγώ χρήστης το 810, εκτός αν αλλάξει κάτι μεσα στο Σαββατοκυριακο. Σημαντικό ρόλο παίζει οτι έχει χαμηλό SAR και οτι δουλεύει όντως το GPS με Garmin. Με τα χρώματα συσκευής τι γίνεται ; Έρχονται όλα στην Ελλάδα; Τα contacts συχγρονίζονται ακριβώς με Outlook; (υπάρχουν όλα τα πεδία; ) SAR : 0.197 Δεν νομίζω ότι υπάρχει μικρότερο Έρχεται σε δύο χρώματα γκρι του γραφίτη και χρυσαφί Λογικά πρέπει μιας και είναι symbian αλλά δεν το έχω κάνει γιατί μετέφερα τις επαφές μου με άλλο τρόπο. Καλορίζικο Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 μια κ απ οτι βλεπω μπορεις να βαλεις προγραμμα πλοηγησης,κατι σημαντικο για μενα,θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους ποσο ευκρινες ειναι η πλοηγηση στο αυτοκινητο κ εαν κλειδωνει αμεσως δορυφορους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 μια κ απ οτι βλεπω μπορεις να βαλεις προγραμμα πλοηγησης,κατι σημαντικο για μενα,θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους ποσο ευκρινες ειναι η πλοηγηση στο αυτοκινητο κ εαν κλειδωνει αμεσως δορυφορους; Εγω που το δοκιμασα χθες μου φανηκε πολυ καλα και οσο για τους δορυφορους ειναι σχετικα γρηγορο!! Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 ευχαριστω για την αμεση απαντηση!ωραια παραμενει στις επιλογες μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 παιδια ποιος ειναι ο κωδικος κλειδωματος?? εχω κολλησει και δεν μπορω να το βρω.:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 παιδια ποιος ειναι ο κωδικος κλειδωματος?? εχω κολλησει και δεν μπορω να το βρω.:confused: τα 8 μηδενικα... Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Παιδες καήμερα. Απο βιντεο, ειδικα νυχτερινο, πως ειναι ποιοτικα αφου δεν εχει καποιο ledακι?.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Παιδες καήμερα. Απο βιντεο, ειδικα νυχτερινο, πως ειναι ποιοτικα αφου δεν εχει καποιο ledακι?.. Δεν ξέρω αν είναι ποιοτικό, αλλά και η ψηφιακή μου δεν έχει λεντάκι, αλλά μια χαρά βίντεο τραβάει το βράδυ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Αν θελεις βιντεο καλο να παρεις μια ψηφιακη βιβτεοκαμερα!! Δεν νομιζω να θελεις απο ενα κινητο να τραβαει και βιντεο και καλο!!!! Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts