Jump to content

Samsung SGH-G810

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκτός από το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί το GPS από ότι διαβάζω.

Με γειά το κινητάκι!:)

Ευχαριστώ πολύ:)

Τι ακριβώς εννοείς για την ασυμβατότητα του GPS ;

Επίσης μια ερώτηση προς τους κατόχους. Στο κουτί είχε μέσα user manual ή μόνο τον γρήγορο οδηγό ,γιατί εμένα μόνο αυτόν είχε.

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

• Απαντήσεις 820
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

το πηραααα!εχει παρει απο ενα καθε καταστημα wind,οποιος θελει αρχιζει τα τηλεφωνα!

αφου δε φιλοτιμειται αλλος πιο αρμοδιος παρτε καποιες πρωτες εντυπωσεις απο μενα:

1)δεν εχει οδηγιες!!!μονο ενα γρηγορο οδηγο!!!(αλλο και τουτο)

2)εξαιρετικα στιβαρη συσκευη,και βαρια επισης σε σχεση με ν 958g αλλα και 200ε φτηνοτερη,ο μηχανισμος slide ειναι πολυ δεμενος,το καλυμα της καμερας επισης,γενικα δειχνει πως ειναι μια συσκευη που θα αντεξει στο χρονο.

3) τα κουμπια εχουν μια "σφριγηλοτητα" στο αγγιγμα,φωναζουν "ποιοτητα" αλλα τα νουμερα δεν προεξεχουν και σε οποιον εχει συνηθισει να τα βρισκει με την αφη θα τον δυσκολεψουν,επιπλεον τα πληκτρα που ειναι κατω απο την οθονη,δεν εχουν τπτ τυπωμενο επανω τους,ελεω ντιζαιν,αλλα για καποιον αρχαριο στα symbian (οπως εγω),ειναι λιγο γριφος

4)η οθονη ειναι νομιζω σουπερ!!!ποληηηηη καλη φωτεινοτητα,τα χρωματα παρ οτι ειναι και καλα λιγα,ειναι κατι παραπανω απο κομπλε,το μεγεθος ειναι πολυ καλο (ειδικα αναλογιζομενος τι πληρωσες)

5)δεν εχει οδηγιες!!!

6)η μπαταρια φαινεται να κραταει καλα,το παιζω ολη μερα σημερα (!),και εχει καταναλωσει δυο γραμμες απο τις νομιζω 7 που εχει,και απο τις τρεις που ειχε σαν αρχικη φορτιση.

7)ο ηχος απο τα ακουστικα ειναι αρκετα καλος,σιγουρα καλυτερος απο ν95,οχι ισαξιος ενος s.e. walkman κινητου,αλλα καλος.

8)δεν εχει οδηγιες το γ@*&(*(^μενο!!!πως δουλευει

αααααααα,τα νευρα μου!

9)το gps μεχρι στιγμης δεν ξερω πως δουλευει,ουτε και αν εχει καποιο σχετικο software μεσα

10)η συσκευασια ειναι πληρης,εχει:ακουστικα handsfree,καλωδιο tv out,συνδεεται στο pc με καλωδιο micro usb,και απο εκει φορτιζει κιολας,οποτε φανταζομαι οτι αν συνδεθει με pc,φορτιζει ταυτοχρονα,και ετσι δεν το εχω συνδεσει ακομα,γιατι "στρωνω",φορτιστη φυσικα αλλα οχι και οδηγιες!!!

αυτα προς το παρων απο εμενα,μετα τη χρηση λιγων ημερων,επεται συνεχεια.

p.s.

βρηκα ελληνικες οδηγιες εδω

ουφ!οσο καλα δεν τα πηγαινω με την τεχνολογια,τοσο αγκαζομαι να ψαχνομαι μονος μου,αντιπροσωπειαααα,διαχειριστουλιδες...τα νευρα μου λεμε...

και μου ελεγαν παρε samsung,θα δεις...ειναι καλαααα...καλυτερα απ τα νοκιαααα...

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

βρήκα ελληνικές οδηγίες εδω

Ευχαριστώ για το link και καλορίζικο το καινούργιο σου κινητό.

Μου έβαλαν Google maps πριν από λίγο και πήρα μια ιδέα.

Για περισσότερα όταν τεσταριστεί και με άλλο πρόγραμμα για navigation αλλά πρώτη εντύπωση πολύ καλή.

Άδραξε τη μέρα

προς τους κατοχους: εχετε προσπαθησει να μπειτε στο ιντερνετ μεσω wi-fi. για παραδειγμα να εχετε ασυρματο modem στο pc και να συνδεεστε μεσω αυτου???
:rocket:

Ευχαριστώ πολύ:)

Τι ακριβώς εννοείς για την ασυμβατότητα του GPS ;

Επίσης μια ερώτηση προς τους κατόχους. Στο κουτί είχε μέσα user manual ή μόνο τον γρήγορο οδηγό ,γιατί εμένα μόνο αυτόν είχε.

Από ότι έχω διαβάσει το GPS είναι κλειδωμένο να λειτουργεί μόνο με το πρόγραμμα που δίνει η samsung μαζί με το κινητό και όχι με άλλους χάρτες.

Αν δλδ εγκαταστήσεις πχ το nokia maps θα έχεις τους χάρτες της αλλά δεν θα μπορεί να συνεργαστεί το GPS με αυτούς.

Από ότι έχω διαβάσει....

VAGELISDA, είναι πάγια τακτική της samsung εδώ και πολύ καιρό να μην περιλαμβάνει τον οδηγό χρήσης στο κουτί των κινητών παρά μόνο ένα γρήγορο οδηγό.

Το πλήρες manual το βρίσκεις στο internet.

Καλή διασκέδαση!!!:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Wi fi δεν εχω δοκιμασει ακομα,φωτογραφιες και βιντεο παρα πολυ καλα,αν ειναι τα κορυφαια δεν το ξερω,αυτο με το gps,πρωτη φορα το ακουω,δεν το εχω τεσταρει,εχει κανεις αποψη πανω σ'αυτο?που να το εχει δοκιμασει ομως... Υ.γ απο το κινητο γραφω :)
Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

προς τους κατοχους: εχετε προσπαθησει να μπειτε στο ιντερνετ μεσω wi-fi. για παραδειγμα να εχετε ασυρματο modem στο pc και να συνδεεστε μεσω αυτου???

ναι και μπαινει κανονικοτατα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

vagelisdα τι εννοεις οτι γραφεις απο το κινητο???

Οτι εχω μπει στο ιντερνετ,οποτε και στο φορουμ απο το κινητο μου,μεσω wap

Καλορίζικο vagelisda!Το Xenon Flash του είναι δυνατό σαν του Κ800 ή του Ν82?Επίσης το ηχείο του είναι τόσο σιγανό όσο και στα άλλα Samsung?
[sIGPIC][/sIGPIC]

για το φλας και το ηχειο δε μπορω να σας πω συγκριτικα δεν το ξερω,το φλας παντως σε απολυτο σκοταδι,βγαζει παρα πολυ καλες φωτο,επαθα πλακα,το ηχειο μαλον χαμηλη ενταση εχει,στα ακουστικα ειναι οκ ομως,οσο για το wap,ναι χρεωνεσαι καμποσο,εκτος αν εχεις wind,που με 3.5e το μηνα εχεις απεριοριστο,κοιτα το αναλογο τοπικ,ειναι κατι παραπανω απο κατατοπιστικο,επισης προς το παρων η μπαταρια κραταει πολυ λιγο εντελει,το λιωνω πραγματικα ασταματητα βεβαια,ολη μερα ειμαι στο ιντερνετ και ανοιγω εφαρμογες,και δεν εχει στρωσει ακομα η μπαταρια,αλλα προς στιγμην κραταει μια μερα.

Το gps δεν χρεωνεται!!

Δεν εχει να κανει με τον παροχο δικτυου αλλα κατευθειαν με τον δορυφορο!!

Οι χαρτες δεν εχουν σχεση με το gps αλλα με το προγραμμα που θα βαλεις...π.χ dastinator,tom tom και αλλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

σωστός ο chris7_ ... με το gps δεν χρεώνεσαι όμως με το a-gps αν το έχεις ενεργοποιημένο χρεώνεσαι ελάχιστα... όμως βρίσκει πιο γρήγορα δορυφόρο ...
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

για το φλας και το ηχειο δε μπορω να σας πω συγκριτικα δεν το ξερω,το φλας παντως σε απολυτο σκοταδι,βγαζει παρα πολυ καλες φωτο,επαθα πλακα,το ηχειο μαλον χαμηλη ενταση εχει,στα ακουστικα ειναι οκ ομως,οσο για το wap,ναι χρεωνεσαι καμποσο,εκτος αν εχεις wind,που με 3.5e το μηνα εχεις απεριοριστο,κοιτα το αναλογο τοπικ,ειναι κατι παραπανω απο κατατοπιστικο,επισης προς το παρων η μπαταρια κραταει πολυ λιγο εντελει,το λιωνω πραγματικα ασταματητα βεβαια,ολη μερα ειμαι στο ιντερνετ και ανοιγω εφαρμογες,και δεν εχει στρωσει ακομα η μπαταρια,αλλα προς στιγμην κραταει μια μερα.

ΤΗΧ για την απάντηση...A ρε Samsung,δεν θα βελτιωθείς ποτέ στο θέμα ένταση ηχείου?Έλεος!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω βάλει Google maps και φαίνεται να δουλεύουν.

Έχει προσπαθήσει κάποιος να εγκαταστήσει άλλους χάρτες;

Επίσης στην εγκατάσταση εφαρμογών έχει ένα εικονίδιο xtra .

Γνωρίζει κάποιος τι είναι;

Άδραξε τη μέρα

Το gps δεν χρεωνεται!!

Δεν εχει να κανει με τον παροχο δικτυου αλλα κατευθειαν με τον δορυφορο!!

Οι χαρτες δεν εχουν σχεση με το gps αλλα με το προγραμμα που θα βαλεις...π.χ dastinator,tom tom και αλλα...

Δηλαδή στο Ν95 για παράδειγμα δεν χρεώνομαι τίποτα για την πλοήγηση.

όχι δεν χρεώνεσαι , εκτός αν έχεις ενεργοποιημένο το a-gps που χρεώνεσαι ελάχιστα αλλά με αυτό κλσειδώνει ποιο γρήγορα δορυφόρο...
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Δηλαδή στο Ν95 για παράδειγμα δεν χρεώνομαι τίποτα για την πλοήγηση.

Απολυτος τιποτα εκτος και αν εχεις βαλει λειτουργια A gps που ειναι μεσω gprs(παροχο δλδ) μεχρι να κλειδωσεις τον δορυφορο πιο γρηγορα!

Αν οχι τοτε ειναι εντελος free...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mπορει καποιος υπευθυνα να μας κανει ενα review και να συγκρινει τις φωτο του 810 με αντιστοιχες του Ν95 για να εχουμε ενα μετρο συγκρισης? Επισης με ενδιαφερει και η λειτουργια του GPS, ειναι καλο? Μπορει να δουλεψει με την τελευταια εκδοση του Garmin? Οι διαχειριστες του φορουμ νομιζω οτι πρεπει να κανουν ενα review... ωραια τα νοκια αλλα ας εχουμε και τα ματια μας ανοιχτα για εναλλακτικες... αν δεν κανω λαθος ειναι το flagship της samsung. πρεπει να γινει ενα επισημο review...

το L810 που δίνει η Vodafone είναι το ίδιο κινητό;

Καμία σχέση.

Για το GPS και το xtra δεν γνωρίζει καποιος κάτι;

Άδραξε τη μέρα

• The title was changed to Samsung SGH-G810