ambientc Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Βασικα,σκεφτομαι να το πάρω απο wind με μια (πολυ μικρη σχετικα με τους λογαριασμους μου) επιδοτηση που εχω,το εχει παρει κανεις απο wind?τα υπολοιπα που ρωταω αμεσως πιο πανω,εχει κανεις ιδεα? Πήγα να το πάρω σήμερα αλλά δεν είχε έρθει και το σύστημα της Wind το έδειχνε σε αναμονή.Πιθανό να το πάρω ακόμη και αύριο. Θα δείξει:cool: Από τους υπόλοιπους δεν το έχει πάρει κανένας!!!!:confused: Το έχω παραγείλει από μέσα Ιουνίου και ακόμη περιμένω:( Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagonias Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 To sar πάντως είναι πολύ καλό (καμία σχεση με το Ν82) ... sar 0.197 W/kg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 ρωτησα σημερα στην wind,και μου ειπε οτι τους ηρθαν καποιες συσκευες,και απο αυριο να παρω τα καταστηματα παραμαζωμα Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 To sar πάντως είναι πολύ καλό (καμία σχεση με το Ν82) ... sar 0.197 W/kgτα samsung ανεκαθεν εχω την εντυπωση οτι καλα τα πηγαιναν σε αυτον τον τομεα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 ρωτησα σημερα στην wind,και μου ειπε οτι τους ηρθαν καποιες συσκευες,και απο αυριο να παρω τα καταστηματα παραμαζωμα Ακυρο τελικα,οι ανθρωποι ειναι στοκοι,"καποιος εκανε λαθος"... Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Σε επικοινωνία μου πριν λίγο με τη Samsung μου είπαν ότι το 810 θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του μήνα οπότε μέχρι τότε αναμονή................... Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Σε επικοινωνία μου πριν λίγο με τη Samsung μου είπαν ότι το 810 θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του μήνα οπότε μέχρι τότε αναμονή................... το κινητο εδω και μερες κυκλοφορει απο καποια καταστηματα,εκτος εταιρειων,κανονικα και με ελληνικα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grlucifer Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Φίλε μου επειδή είμαι ένας ευτυχής κάτοχος G810 να σε ενημερώσω ότι όλες οι εφαρμογές Symbian S60 v3 τρέχουν άψογα. Ήδη ανάμεσα στις εφαρμογές που τρέχω είναι : Sygic McGuider, Route 66, Tom Tom, Advanced Call manager, Flash 3, Divx player, Core player κτλ. Για να μη φλυαρώ, όλες οι εφαρμογές τρέχουν κανονικότατα χωρίς προβλήματα. Εξάλλου σκέψου ότι σχεδόν όλες οι συσκευές Symbian, ειδικά οι Nokia των 3 τελευταίων ετών, βασίζονται σε πλατφόρμες ARM αρχιτεκτονικής(ανοιχτό πρότυπο) πάντα όμως σε υλοποιήση με επεξεργαστές της Samsung. Αυτό είναι μάλλον αρκετό για να έχει η Samsung το πλεονέκτημα της απόλυτης συμβατότητας. Αν κάποιες εφαρμογές δε λειτουργήσουν θα συμβεί επειδή έχουν φτιαχτεί να "βλέπουν" συγκεκριμένη Nokia συσκευή. Ελπίζω να σε κάλυψα επαρκώς. :) Παράθεση Weatherproof Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spawn123 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Kalispera , den kserw ti leei samsung paidia edo to exei ferei http://www.e-shop.gr :) Kai go to exw 2 vdomades :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Kalispera , den kserw ti leei samsung paidia edo to exei ferei http://www.e-shop.gr :) Kai go to exw 2 vdomades :) κι οχι μονο αυτο το καταστημα:)κυκλοφορει σε ποσοτητες αλλα η wind-vodafone και ΣΙΑ κοιμουντε Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Εγώ από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ίδια η samsung λέει ότι θα κυκλοφορήσει στα τέλη του μήνα:confused: Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Και οχι μονο αυτο,ουτε στο σαιτ τους τό εχουν ουτε τπτ,και επιπλεον ουτε σε αυτο το φορουμ,ουτε καν preview,δεν μπορω να καταλαβω,γιατι το θεωρουν ολοι τοσο ασημαντο τη στιγμη,που ειναι το πιο πληρες τηλ. που ξερω μαζι με ν95,με καλυτερη αυτονομια και στιβαροτητα,και σε τιμη ιδια με ν82 αλλα με καλυτερο ντιζαιν,αυτονομια,ποιοτητα,οθονη,εχουμε γινει νοκιοπληκτοι μου φαινεται,και δεν βλεπουμε τα προφανη... Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Ναι φιλε μου,σε ευχαριστω,με καλυψες,οποτε θα ενημερωνομαι κι εγω απο τους νοκιοπληκτους ανάκαστικα,εδω δε βλεπω να ασχολειται και κανεις,να'σαι καλα. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Και όχι μόνο αυτο,ουτε στο σαιτ τους τό εχουν ουτε τπτ,και επιπλεον ουτε σε αυτο το φορουμ,ουτε καν preview,δεν μπορω να καταλαβω,γιατι το θεωρουν ολοι τοσο ασημαντο τη στιγμη,που ειναι το πιο πληρες τηλ. που ξερω μαζι με ν95,με καλυτερη αυτονομια και στιβαροτητα,και σε τιμη ιδια με ν82 αλλα με καλυτερο ντιζαιν,αυτονομια,ποιοτητα,οθονη,εχουμε γινει νοκιοπληκτοι μου φαινεται,και δεν βλεπουμε τα προφανη... Με παραξενεύει πάντως που οι διαχειριστές του Forum δεν έχουν κάνει ένα preview του κινητού τη στιγμή που άλλες συσκευές από άλλες εταιρίες παρουσιάζονται πολλούς μήνες πριν κυκλοφορήσουν και όχι μόνο αλλά μην ξεχνάμε ότι πρόκειτε για ένα -αν όχι το κορυφαίο- από τα καλύτερα κινητά της Samsung αυτή τη στιγμή.:confused: Ακριβώς την ίδια απορία έχω με σένα και την ανέφερα σε post μου δυο σελ. πριν όπως επίσης με παραξενεύει το γεγονός ότι το τελευταίο review είναι στις 4/4/08 :confused: Απο τότε νέκρα. Ή πολύ νωρίς ξεκίνησαν οι διακοπές ή οι διαχειριστές δεν ασχολούνται. Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Μολις το ειδα στο σαιτ του oteshop στην τιμη των 446 ευρω.για διαθεσιμοτητα δεν ξερω θα ρωτησω αυριο στο τοπικο καταστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 grlucifer μπορεις να μου πεις αν στο g810 τρεχουν και java εφαρμογες απο νοκια (games applications κτλ) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 τα samsung ανεκαθεν εχω την εντυπωση οτι καλα τα πηγαιναν σε αυτον τον τομεα. Από σήμα όμως...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestinio Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 εσεις που το εχετε παρει σε τι χρωμα το πηρατε??? εγω πηγα και το παρηγκειλα σημερα απο τον Γερμανο και υπαρχει μονο σε γρανιτι χρωμα... Παράθεση :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grlucifer Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Ναι φίλε μου τρέχουν κανονικά και Java. 'Exω μέσα το Morange V για messaging και μάλιστα την έκδοση για N95. :D Παράθεση Weatherproof Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grlucifer Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Υπάρχουν τα Silver, Deep Gray(γρανίτης) και Rich Gold. Αν δε θέλετε να σας περάσουν για νταβατζήδες καλό είναι να αποφύγετε το τελευταίο χρώμα. Εγώ πήρα το Deep Gray και είναι απλά σκέτο όνειρο. :D Παράθεση Weatherproof Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Ναι φίλε μου τρέχουν κανονικά και Java. 'Exω μέσα το Morange V για messaging και μάλιστα την έκδοση για N95. :D πολυ ωραια.ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestinio Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 εσεις που το εχετε ξερετε αν υπαρχει το προβλημα της ασυμβατοτητας με τις εφαρμογες που δεχονται τα nokia??? Παράθεση :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Απ 'όσο ξέρω και από αυτά που έχω διαβάσει δεν έχει ασυμβατότητες με την πλατφόρμα S60. Από χθές και γω κάτοχος του 810 σε χρώμα Deep Grey το οποίο είναι πολύ όμορφο. Ακόμη βέβαια το ψάχνω και όταν θα έχω ασφαλή άποψη θα γράψω:) Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Απ 'όσο ξέρω και από αυτά που έχω διαβάσει δεν έχει ασυμβατότητες με την πλατφόρμα S60. Εκτός από το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί το GPS από ότι διαβάζω. Με γειά το κινητάκι!:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 εχει δοκιμασει κανεις το gps να πει εντυπωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts