akis_k Δημ. March 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 εμενα παλι με χαλαει η καμερα του. δεν μπορει να εχει οπτικο 3χ και να τραβαει αθλιες φωτο. το Ν73 ΜΕ εχει καλυτερη φωτο :mad: Εντάξει δεν είναι και τόσο "άθλιες"... http://img167.imageshack.us/img167/1910/photo029fp3.th.jpg - http://img167.imageshack.us/img167/8218/photo017ap2.th.jpg - http://img167.imageshack.us/img167/5717/photo037kq5.th.jpg - http://img167.imageshack.us/img167/7154/photo021ke8.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 αχ τι να πω αλλο.hello,smartphone ειναι,οχι ψηφιακη Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 αχ τι να πω αλλο.hello,smartphone ειναι,οχι ψηφιακη +1 se auto kai sto oti se mauro einai pragmatika yperoxo:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 αχ τι να πω αλλο.hello,smartphone ειναι,οχι ψηφιακη Δεν διαφωνώ φιλέ μου ότι είναι smartphone :).. αλλά καλό είναι να έχεις "ΠΑΝΤΑ" μαζί και μια αξιοπρεπέστατη ψηφιακή ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 θα συμφωνισω με τον ακη!τοτε αφου δεν το πασαρουν και ως φωτο ταξιδιωτη22 πιο το οφελος του οπτικου ζουμ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Μακάρι να διωρθωθεί η φωτογραφική του σαν το Κ850 και να μην βγάζει έτσι!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 Μακάρι να διωρθωθεί η φωτογραφική του σαν το Κ850 και να μην βγάζει έτσι!!!!!! [offtopic] Γιατί το κ850 έχει καλή φωτογραφική :blink:. απαράδεκτη είναι (προσωπική άποψη εννοείται) :down: [/offtopic] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις μια χαρά την βρίσκω...Ας είχε και αυτό τέτοια φωτογραφική!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 ενα Ν95 με λογικα κορυφαιο slide/ποιοτητα και μεγαλη μπαταρια!ωραιο! σε μαυρο ειναι πρωτο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Εγώ το ωραία θα το πω όταν δω και την τιμή του :shifty::rolleyes::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Εγώ το ωραία θα το πω όταν δω και την τιμή του :shifty::rolleyes::lol: Ε καλά μην περιμένεις να έχει κάτω από 500 ευρώ :rolleyes:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Σε site γύρω στα 580 λένε...Αλλά δν έχει κυκλοφορίσει ακόμα να ξέρουμε την τιμή του... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 χαλαλι του.εγω θα τα δωσω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 εγώ παλι θα δω τις ικανοτητες του στην καμερα σε σχεση με αλλα του ιδιου αναστηματος.εχω κολησει σε αυτο τι να κανω;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Είδα όμως ότι και το Ν96 όταν βγεί θα κάνει και αυτό γύρω στα 550 και αυτομάτως ο ανταγωνισμός με Ν96-Ν82 γίνεται μεγάλος...Σίγουρα πρέπει να βελτιωθεί η κάμερά του για να είναι value for money...Ας μην προτρέχουμε πολύ λοιπόν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Είδα όμως ότι και το Ν96 όταν βγεί θα κάνει και αυτό γύρω στα 550 και αυτομάτως ο ανταγωνισμός με Ν96-Ν82 γίνεται μεγάλος...Σίγουρα πρέπει να βελτιωθεί η κάμερά του για να είναι value for money...Ας μην προτρέχουμε πολύ λοιπόν... Καλά ναι :lol:!! ΜΗΝ περιμένεις το Ν96 να έχει κάτω από 700 ευρώ ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Είδα όμως ότι και το Ν96 όταν βγεί θα κάνει και αυτό γύρω στα 550 και αυτομάτως ο ανταγωνισμός με Ν96-Ν82 γίνεται μεγάλος...Σίγουρα πρέπει να βελτιωθεί η κάμερά του για να είναι value for money...Ας μην προτρέχουμε πολύ λοιπόν... +1 ετσι ειναι γιατι εγω να παρω αυτο αν δεν ειναι ισαξιο με τα προαναφερθεντα τηλ;ας περιμενουμε λοιπον:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 +1 ετσι ειναι γιατι εγω να παρω αυτο αν δεν ειναι ισαξιο με τα προαναφερθεντα τηλ;ας περιμενουμε λοιπον:) παρτε το το N96,προτιμω να χω ποιοτητα στο χερι μου κι ας εχει χειροτερη καμερα παρα να χω τριξιματα και τζογους στο slide.:lol: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 παρτε το το N96,προτιμω να χω ποιοτητα στο χερι μου κι ας εχει χειροτερη καμερα παρα να χω τριξιματα και τζογους στο slide.:lol: τι να πω αν εσυ πατριωτη:) εισαι ικανοποιημενος εγω παω πασο.ομως ποιοτητα περιμενεις και στις λειτουργιες και οχι μονο κατασκευη!!αυτα πανε μαζι!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Kαι πόσο μάλλον όταν μιλάμε για 600 ευρώ!Από τη μία το Νokia με Μάλλον κακή ποιότητα κατασκευής(σαν τα περισσότερα)και από την άλλη το G810 που δεν με πείθει μέχρι στιγμής...Θα περιμένουμε και θα δούμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Τι εγινε ρε παιδια κανενα νεο για το ποτε θα κυκλοφορησει και τι τιμη? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 http://www.cellhut.com/Samsung-G810-Silver-Unlocked-4836.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest vasilistop Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 eimai katoxos tou n82 pisteuw pws to olo thema exei na kanei me xenon flash an to flashaki einai isaksio tou n82 tha einai to epomeno kinito mou to g810 ta exei ola, fotinh kai eukrinh othonh 2.6 intzwn(kaluterh apo tou n95) katapliktiko sxediasmo,kalutero pliktrologio apo tou n95 apo ena preview sto phonearena http://www.phonearena.com/htmls/Samsung-SGH-G810-Preview-review-r_1930.html upostirizoun oti h camera kai to flash einai idia me tou g800 kai gia na katalavetai ti esti g800 deite auto http://www.phonearena.com/htmls/Samsung-SGH-G800-Review-review-r_1879-p_5.html egw pantws tha perimenw ta episima review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2976 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ G810 ΕΧΟΥΜΕ?ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ!ΕΧΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ G810!ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ!ΚΑΙ ΤΟ Ν96 ΚΑΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ.ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ G810 ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΒ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟ U900! ΣΤΟ GSMARENA ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑ.ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση 2976 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ G810 ΕΧΟΥΜΕ?ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ!ΕΧΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ G810!ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ!ΚΑΙ ΤΟ Ν96 ΚΑΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ.ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ G810 ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΒ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟ U900! ΣΤΟ GSMARENA ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑ.ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!! Ακόμα περιμένουμε!! Η αναβάθμιση σου ΔΕΝ χάνεται ;) ..απλά μπορεί να σταματήσει για δύο μέρες και να ξαναβγεί την τρίτη :ninja:. Οπότε μην ανησυχείς για αυτό :). Υ.Γ. Μην γράφεις με κεφαλαία! Είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts