Jump to content

[Off-topic] Windows Vista

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορείς να πάρεις μια ΟΕΜ (fpp) άδεια για τα home premium που έχουν όλα όσα χρειάζεται ένα χρήστης.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

μπορείς να πάρεις μια ΟΕΜ (fpp) άδεια για τα home premium που έχουν όλα όσα χρειάζεται ένα χρήστης.

Home premium... gosh! home = waste of money :!:

Home premium... gosh! home = waste of money :!:

αν ήξερες από vista δε θα το έγραφες με αυτό...

καμία σχέση το xp home με τα vista home pr.

το μόνο κοινό είναι η λέξη home.

μπείτε στο σάιτ της msft και δείτε τις διαφορές.

Alex = the best!

αν ήξερες από vista δε θα το έγραφες με αυτό...

καμία σχέση το xp home με τα vista home pr.

το μόνο κοινό είναι η λέξη home.

μπείτε στο σάιτ της msft και δείτε τις διαφορές.

1ον εχω δοκιμασει τα vista ultimate.

2ον δεν ειπα οτι τα vista ειναι waste αλλα τα vista home

3ον δεν μιλησα καν για xp home :confused:

4ον εχω δει τον πινακα με τις συγκρισεις των vista... μου φτανει....

ε

Κανείς δε μίλησε για home.

απλά γι home pr.

το 99% των χρηστών είναι υπερκαλυμμένοι με αυτή την έκδοση.

μην το κάνεις θέμα σου είπαμε πόσο κοστίζουν (κάτω από 100ε μπορείς να τα βρεις).

είνα στη διακριτική σου ευχέρεια αν θα τα αγοράσεις ή όχι.

Alex = the best!

Άλλο FPP άλλο OEM .

FPP είναι το retail προϊόν

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Λοιπόν , να σας ξεκαθαρίσω μερικά πολύ σημαντικά θέματα αδειών για τα windows γιατι ακούω πολλές παραφωνίες.

Τα λεγόμενα ΟΕΜ προϊόντα (που είναι και φθηνότερα) έχουν βγει για να συνοδεύονται με την αγορά ενός καινούριου Η/Υ.

Αν κάποιος τα αγοράσει μεμονωμένα , όχι ότι θα είναι παράνομος , απλά δεν θα έχει την σωστή υποστήριξή από τον κατασκευαστή . Τα ΟΕΜ προϊόντα δεν τα υποστηρίζει η Microsoft. Αν σας σπάσει το δισκάκι , αν χάσετε το Product key την βάψατε.

Ένα τεράστιο μείον σχετικά με τα ΟΕΜ προϊόντα είναι ότι από την στιγμή που θα ενεργοποιηθεί σε ένα μηχάνημα, τότε κλειδώνει εκεί , αν μετά απο καιρό θα θέλατε να βάλετε τα Windows OEM σε ένα άλλο μηχάνημα σας , τότε... ΠΑΛΙ την βάψατε!απλά ΔΕΝ γίνεται :p

Στα Retail (FPP) προϊόντα έχετε πλήρη υποστήριξή απο την Microsoft δωρεάν τηλεφωνική βοήθεια για 90 ημέρες (στα ΟΕΜ χρεώνετε 60 Εβρώ)

Συμπληρωματικά σχετικά με τα Retail Office 2007 με αγορά ενός πακέτου , μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε 2 μηχανήματά σας! Και το Home and student σε 3!!!!!!!!

αυτά γενικά σχετικά με τα θέματα αδειοδοτήσεων, της Microsoft! ;)

Λοιπόν , να σας ξεκαθαρίσω μερικά πολύ σημαντικά θέματα αδειών για τα windows γιατι ακούω πολλές παραφωνίες.

Τα λεγόμενα ΟΕΜ προϊόντα (που είναι και φθηνότερα) έχουν βγει για να συνοδεύονται με την αγορά ενός καινούριου Η/Υ.

Αν κάποιος τα αγοράσει μεμονωμένα , όχι ότι θα είναι παράνομος , απλά δεν θα έχει την σωστή υποστήριξή από τον κατασκευαστή . Τα ΟΕΜ προϊόντα δεν τα υποστηρίζει η Microsoft. Αν σας σπάσει το δισκάκι , αν χάσετε το Product key την βάψατε.

Ένα τεράστιο μείον σχετικά με τα ΟΕΜ προϊόντα είναι ότι από την στιγμή που θα ενεργοποιηθεί σε ένα μηχάνημα, τότε κλειδώνει εκεί , αν μετά απο καιρό θα θέλατε να βάλετε τα Windows OEM σε ένα άλλο μηχάνημα σας , τότε... ΠΑΛΙ την βάψατε!απλά ΔΕΝ γίνεται :p

Στα Retail (FPP) προϊόντα έχετε πλήρη υποστήριξή απο την Microsoft δωρεάν τηλεφωνική βοήθεια για 90 ημέρες (στα ΟΕΜ χρεώνετε 60 Εβρώ)

Συμπληρωματικά σχετικά με τα Retail Office 2007 με αγορά ενός πακέτου , μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε 2 μηχανήματά σας! Και το Home and student σε 3!!!!!!!!

αυτά γενικά σχετικά με τα θέματα αδειοδοτήσεων, της Microsoft! ;)

Ωραια ολα αυτα που γραφεις, αλλλα Firstly. Τα OEM μπαινουν και σε αλλο μηχανημα. Το εχω δοκιμασει με OEM apo HP σε αλλο μηχανημα. 2ndly. Ακομα και να εχεις retail version, αν χασεις το product key δε γινεται τιποτα, εστω και να εχεις το αυθεντικο CD. Μου εχει τυχει σε εκδοση για το Office, kai h Microsoft Hellas μου ειπε να παρω καινουργιο. 3rdly. Sto HP που εχω Vista Ultimate δεν εχω το προβλημα με τις φωτογραφιες. Στο καινουργιο που πηρα απο MUltirama με Home premium, εμφανιζεται το παραπανω προβλημα. Εχει κανεις καμμια ιδεα, η θα βαλω τα Ultimate σε 2ο PC???? με κινδυνο να χαρακτηριστω πειρατης?

Ωραια ολα αυτα που γραφεις, αλλλα Firstly. Τα OEM μπαινουν και σε αλλο μηχανημα. Το εχω δοκιμασει με OEM apo HP σε αλλο μηχανημα. 2ndly. Ακομα και να εχεις retail version, αν χασεις το product key δε γινεται τιποτα, εστω και να εχεις το αυθεντικο CD. Μου εχει τυχει σε εκδοση για το Office, kai h Microsoft Hellas μου ειπε να παρω καινουργιο. 3rdly. Sto HP που εχω Vista Ultimate δεν εχω το προβλημα με τις φωτογραφιες. Στο καινουργιο που πηρα απο MUltirama με Home premium, εμφανιζεται το παραπανω προβλημα. Εχει κανεις καμμια ιδεα, η θα βαλω τα Ultimate σε 2ο PC???? με κινδυνο να χαρακτηριστω πειρατης?

Το οτι το εγκατέστησες σε άλλο μηχάνημα δεν λεεί τιποτα. το βασικό είναι να περάσει την πιστοποίηση γνησιότητας, που, αν στο αρχικό σου μηχάνημα το είχες ενεργοποιήσει , τότε δεν θα περάσει την ποιστοποιηση, Τα ΟΕΜ δεν είναι μεταφερόμενες άδειες!

όσο για το retail που δεν σου αλλάξανε το PK αν έχεις στα χέρια σου ΜΟΝΟ το CD αυτό δεν λέει τίποτα . Για να γίνει αλλαγή PK θα πρέπει να έχεις και απόδειξη αγοράς

Διαφορά FPP και COEM

Για τις εκδόσεις Microsoft Windows Vista Full Packaged Product (FPP):

• Η έκδοση Full Packaged Product (FPP) εγκαθίσταται σαν πλήρης εφαρμογή ή σαν αναβάθμιση από προϋπάρχουσα έκδοση.

• Προορίζεται για διάθεση μέσω του ευρύτερου δικτύου μεταπωλητών ηλεκτρονικών υπολογιστών και έχει δυνατότητα μεταφοράς της άδειας χρήσης σε άλλον ηλεκτρονικό υπολογιστή, εφόσον γίνει απεγκατάσταση από τον αρχικό.

• Τεχνική υποστήριξη παρέχεται από την Microsoft.

Για τις εκδόσεις Microsoft Windows Vista για συναρμολογητές ηλεκτρονικών υπολογιστών Commercial Original Equipment Manufacturer (COEM ):

• Η έκδοση Commercial Original Equipment Manufacturer (COEM ή DSP) εγκαθίσταται σαν πλήρης εφαρμογή και δεν υποστηρίζει αναβάθμιση από προϋπάρχουσα έκδοση.

• Προορίζεται για διάθεση μέσω του δικτύου συναρμολογητών ηλεκτρονικών υπολογιστών και δεν έχει δυνατότητα μεταφοράς της άδειας χρήσης σε άλλον ηλεκτρονικό υπολογιστή εκτός του αρχικού που έγινε η εγκατάσταση.

• H τεχνική υποστήριξη παρέχεται από τον κατασκευαστή ηλεκτρονικού υπολογιστή ή τον αγοραστή του λογισμικού.

http://download.microsoft.com/download/0/2/6/0263a0c0-f71c-4521-9ed6-3b45d0da9f5a/WindowsVista_ProductGuideFull.doc

όσο για το retail που δεν σου αλλάξανε το PK αν έχεις στα χέρια σου ΜΟΝΟ το CD αυτό δεν λέει τίποτα . Για να γίνει αλλαγή PK θα πρέπει να έχεις και απόδειξη αγοράς

Υπαρχει τιμολογιο αγορας και η MIcrosoft Hellas αρνηθηκε να μου δωσει product key.;) Ειχα αγορασει για το γραφειο μου 4 Office 2003 και εχασα το case σε ενα. Δε θελω να γραψω το ονομα του SBM, αλλα η σταση τους ειναι απαραδεκτη. Και ναι, εχω και Macbook, αλλα δυστηχως εχουμε πια αναγκαστει να χρησιμοποιουμε Windows ειτε το θελουμε, ειτε οχι.

μην ακούω μακακίες.

το έχουμε γράψει μια χιλιάδες φορές.

έχω μεταφέρει την άδεια των ultimate σε 5 διαφορετικά πισί (διαδοχικά και όχι να την έχουν όλα ταυτόχρονα).

ένα τηλέφωνο αρκεί.

αυτά για να μην μπαίνουν οι "διάφοροι" της msft hellas και μας πουλάνε φούμαρα.

αλήθεια μπορούν να ελέγχουν πότε καίγεται πραγματικά η mb και πότε όχι?

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΟΙ ΒΛΑΚΙΕΣ!

Υ.Γ. όπως γράφουν σε όλα τα σάιτ όλου το κόσμου πρέπει κάποιος να είναι και πολύ ούφο για να αγοράσει retail έκδοση... ακόμα και τα ελληνικά μαγαζιά dsp δίνουν.

Υ.Γ.2) δεν είναι ανάγκη να αγοράσεις καινούριο πισί. δε σε ελέγχει κανείς! στην πραγματικότητα για να είναι 100% σωστό το μαγαζί μπορεί να σου πει να αγοράσεις και ένα κομμάτι hardware. ένα ποντίκι βρε αδελφέ.

Alex = the best!

Τότε, αφού είναι καθ'όλα νόμιμο, γιατί υπάρχουν οι retail εκδόσεις;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ένα τεράστιο μείον σχετικά με τα ΟΕΜ προϊόντα είναι ότι από την στιγμή που θα ενεργοποιηθεί σε ένα μηχάνημα, τότε κλειδώνει εκεί , αν μετά απο καιρό θα θέλατε να βάλετε τα Windows OEM σε ένα άλλο μηχάνημα σας , τότε... ΠΑΛΙ την βάψατε!απλά ΔΕΝ γίνεται

τρελό ψέμα.

παίρνεις ένα τηλ. λες ότι σου κάηκε η mb ή ότι έκανες format και στα ενεργοποιούν άμεσα. το έχω κάνει όπως και άλλοι εδώ μέσα και στον πλανήτη που ονομάζεται Γη...

μπορείς πολύ εύκολα να κοροϊδεύεις τους άλλους (πχ εμένα) που μπέρδεψαν την dsp με την fpp (όταν εγώ πριν από 1 χρόνο είχα γράψει τις διαφορές) αλλά δεν ξέρεις να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου που τρομάζεις τους ανθρώπους εδώ μέσα... και τους προτείνεις να αγοράσουν εκδόσεις windows με 300 και 500ε...

κάποιος Mod να επέμβει...

Alex = the best!

@DesertSMisSRaiN:

απλά είναι στο όριο νόμιμου.

νάνε καλά η ΕΕ που απαγόρευσε στην msft να ζητά στοιχεία.

Υ.Γ. οι retail είναι για τα ούφο. το είπες πρώτος ο paul και το ξαναλέω εγώ ;)

δεν ξέρω κανέναν να αγοράζει σήμερα retail εκδόσεις windows. μάλιστα ο Leo το χαρακτήρησε όμορφο κουτί χωρίς αξία...

Alex = the best!

Δε διαφωνώ. Άλλωστε δεν έχουν καμία ουσιαστική (πρακτική) διαφορά, από τη Retail συσκευασία.

Αλλά δε ρωτάω πρακτικά. Ρωτάω "θεωρητικά" και νομικά. Ποιός ο λόγος να κυκλοφορούν τα retail αν (έστω και οριακά) είναι νόμιμο το να αγοράζεις OEM χωρίς να αγοράζεις νέο υπολογιστή;;

......................................Αλλά δε ρωτάω πρακτικά. Ρωτάω "θεωρητικά" και νομικά. Ποιός ο λόγος να κυκλοφορούν τα retail αν (έστω και οριακά) είναι νόμιμο το να αγοράζεις OEM χωρίς να αγοράζεις νέο υπολογιστή;;

Δεν αγοράζεις νέο υπολογιστή, αλλά είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις, έστω κι ένα εξάρτημα υπολογιστή (κάρτα, ποντίκι, κλπ) για να σου τα πουλήσουν. Τουλάχιστον, έτσι τα έδινε πιο παλιά (που πήρα τα δικά μου), το Πλαίσιο.

Βασίλης

Θεωρητικά, μόνο με νέο υπολογιστή (και μάλιστα όχι επώνυμο πακέτο, γιατί αυτά περιλαμβάνουν μέσα το CD των Windows, αλλά με υπολογιστή που συναρμολογείς εσύ σε μαγαζί που κάνει BTO μηχανήματα) έπρεπε να το δίνουν.

Τα υπόλοιπα είναι απλά παραθυράκια στο νόμο.

τρελό ψέμα.

παίρνεις ένα τηλ. λες ότι σου κάηκε η mb ή ότι έκανες format και στα ενεργοποιούν άμεσα. το έχω κάνει όπως και άλλοι εδώ μέσα και στον πλανήτη που ονομάζεται Γη...

μπορείς πολύ εύκολα να κοροϊδεύεις τους άλλους (πχ εμένα) που μπέρδεψαν την dsp με την fpp (όταν εγώ πριν από 1 χρόνο είχα γράψει τις διαφορές) αλλά δεν ξέρεις να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου που τρομάζεις τους ανθρώπους εδώ μέσα... και τους προτείνεις να αγοράσουν εκδόσεις windows με 300 και 500ε...

κάποιος Mod να επέμβει...

Δεν τρομάζω κανέναν, απλά ενημερώνω το τι ισχύει σχετικά με τις μεταφορές αδειών ΟΕΜ. Αυτά που σας γράφω τα έψαξα για μένα , αφού ήθελα να είμαι 100% νόμιμος.

Στην ακόλουθη ιστοσελίδα θα βρείτε την απόδειξη .

Δεν κατάλαβα προς τι να επέμβει ο mod από την στιγμή που απλά ενημερώνω για το νόμιμο μιας διαδικασίας

The OEM license for the Windows desktop PC operating system is “tied” to the device on which software is first installed. Accordingly, customers may not transfer the OEM license to a third party without that device. As long as the license and device remain together, there is no limit to the number of times they may be transferred.

http://download.microsoft.com/download/1/4/4/14441b37-78ff-4b60-b726-6d91f81d3fa7/os_reqs.doc

Θεωρητικά, μόνο με νέο υπολογιστή (και μάλιστα όχι επώνυμο πακέτο, γιατί αυτά περιλαμβάνουν μέσα το CD των Windows, αλλά με υπολογιστή που συναρμολογείς εσύ σε μαγαζί που κάνει BTO μηχανήματα) έπρεπε να το δίνουν.

Τα υπόλοιπα είναι απλά παραθυράκια στο νόμο.

δηλαδή πειράζει που χρησιμοποιούμε τα παραθυράκια? :)

κάτι απλό για να καταλάβουμε καλύτερα τι γίνεται:

αν αλλάξεις hdd, επεξεργαστή κλπ αλλά και καμιά φορά από bug του wga (αυτό είναι το χειρότερο) σου λέει (συνήθως) ότι δεν είναι ενεργοποιημένα τα vista.

όταν πας να τα ενεργοποιήσεις (επειδή έχει ήδη ενεργοποιηθεί το key σε άλλο hardware config) σου εμφανίζει τον τρόπο τηλεφωνικής ενεγοποίησης.

εμείς εκεί που λέει "άλλο hardware config" λέμε εμείς άλλο pc.

δεν υπάρχει τρόπος να βρει κάποιος τη διαφορά μιας και η αλλαγή mb την βλέπει σαν αλλαγή hw config που είναι το ίδιο με αλλαγή pc.

πώς το αιτιολογείς? λες ότι σου κάηκε η mb και στην άλλαξαν. αλλά και να πεις ότι αρχικά είχες κάμει upgrade installation των vista και μετά clean (γιατί και τότε βλέπει άλλο hw config) είσαι μέσα.

αυτά δοκιμασμένα από εμένα και μερικούς ακόμα χιλιάδες χρήστες ανά τον κόσμο.

αν κάποιος επειδή δε ξέρει να διαβάζει τα διάφορα φόρα ή είναι ξεροκέφαλος θέλει να δώσει 400-500ε για windows ας το κάνει. έχει ωραίο κουτάκι που με λίγη κοπριά φυτεύεις φασόλια μέσα...

Alex = the best!

Δεν παύεις να είσαι παράνομος όμως! Το license το λέει καθαρά "Accordingly, customers may not reassign it to a different device". Τα σενάρια, δε, που δίνει ως παραδείγματα είναι ακριβώς αυτό που λες, και σε όλα λέει πολύ συγκεκριμένα ότι δεν επιτρέπεται να το κάνεις. Μπορείς να τους ξεγελάσεις, δεν σημαίνει όμως ότι εξακολουθείς να είσαι νόμιμος.

φυσικά και είσαι νόμιμος.

κάηκε η mb, ο επεξεργαστής και ο hdd ταυτόχρονα ;)

νουθεσίες στο ΔΣ σου stereo και όχι εδώ. :p

είσαι 100% νόμιμος.

Alex = the best!

φυσικά και είσαι νόμιμος.

κάηκε η mb, ο επεξεργαστής και ο hdd ταυτόχρονα ;)

νουθεσίες στο ΔΣ σου stereo και όχι εδώ. :p

είσαι 100% νόμιμος.

Ευτυχώς που δεν είσαι δικηγόρος.

Από τη στιγμή που

α. αν στο τηλέφωνο τους πεις "θέλω να το βάλω σε άλλο pc" δε θα σου κάνουν τη χάρη

β. για να στην κάνουν πρέπει να τους πεις ψέμματα ΑΚΡΙΒΩΣ για ξεπεράσεις το σημείο α.

παρανομείς.

Οι παλαιότερες εκδόσεις των Windows δεν είχαν κλείδωμα, αυτό δεν πάει να πει ότι είμασταν νόμιμοι εγκαθιστώντας την ίδια κόπια σε σαράντα διαφορετικά μηχανήματα. Και το Χ τα ίδια, δεν έχει κανένα κλείδωμα απολύτως, το license όμως λέει σε πόσα μηχανήματα μπορείς να το εγκαταστήσεις. Αν δεν το σεβαστείς αυτό, παρανομείς.

Και στο κάτω κάτω, δεν είναι τι λέω εγώ, είναι τι λέει η ίδια η Microsoft. Και το λέει καθαρά: δεν μπορείς να πάρεις μια ΟΕΜ έκδοση και να πας να τη βάλεις σε άλλον υπολογιστή. Και παράδειγμα ακόμα έχει σε απλά Αγγλικά. Το ότι δεν έχουν τρόπο να ελέγξουν αν αυτό που τους λες εσυ "καμμένη motherboard" είναι στην ουσία νέος υπολογιστής, δεν νομιμοποιεί τίποτα.

Ή, να στο ρωτήσω αλλιώς:

Η άδεια για όλες τις εκδόσεις των Vista -εκτός των Business και Ultimate- απαγορεύει ρητά την εγκατάστασή τους σε virtual machines. Δεν υπάρχει κάποιος τεχνικός περιορισμός σε αυτό, μπορείς να αγοράσεις μια αυθεντική κόπια, να κάνεις την εγκατάσταση κανονικά μέσα από ένα VMWare (και να κάνεις μόνο αυτή και καμμία άλλη εγκατάσταση) και την ενεργοποίηση και όλα, και θα παίζουν και κανονικά. Η άδεια όμως λέει ότι δεν μπορείς να το κάνεις. Πιστεύεις ότι είσαι νόμιμος;

δεν υπάρχει παρανομία και το θέμα τελειώνει εδώ.

αφού στην ενεργοποιούν γιατί πολύ απλά τους λες ότι άλλαξες mb (είναι αλήθεια μιας και άλλαξες πισί) δεν είσαι παράνομος.

ειδικά μετά από χιλιάδες λάθη που γίνονται κατά τη χρήση του wga (στα καλά του καθουμένου σου κλειδώνουν τα vista όταν κατεβάζεις μια genuine εφαρμογή κλπ κλπ) φοβούνται να κάνουν πιο πιεστική της διαδικασία. αυτό το βλέπει κανείς και με το sp1.

επειδή λοιπόν υπάρχει παραθυράκι, οι έξυπνοι το βλέπουν και οι άλλοι απλά αγοράζουν (υπάρχουν ακόμη τέτοιοι άνθρωποι αναρωτιέται ο paul?) την fpp.

για να τελειώσουμε με το θέμα μιας και το έχουμε κάνει λύσσα, ΔΕΝ εγκαθιστάς την ίδια έκδοση windows σε πολλά πισί.

απλά σε ένα που του άλλαξες mb και ότι άλλο θέλεις ;)

επιμένεις ακόμα ότι το "δικαστήριο" δεν είναι ήδη υπέρ μου? εγώ ακούω τα χειροκροτήματα ;)

Υ.Γ. τα παραθυράκια είναι για να τα χρησιμοποιούμε. αν εσύ θες να πληρώσεις 400ε ενώ με 150 κάνεις τη δουλειά σου νόμιμα.

εδώ δεν πρόκειται ζήτημα DRM (όπως η αγαπητή σου εταιρία ξέρει καλά να κάνει...) αλλά για τέχνασμα που από μια νόμιμη αγορά. καταλήγεις σε ένα νόμιμο προϊόν: πλήρως ενεργοποιημένα vista σε συνάρτηση με το hw config με την genuine βούλα της msft hellas.

αν αυτό δεν το καταλαβαίνεις μπορείς να περιμένεις λίγες βδομάδες μέχρι να αρχίσουν και πάλι τα παρατράγουδα :lol:

Alex = the best!

Βαφτίζοντας το κρέας φασόλια δεν κάνεις νηστεία αγαπητέ Alex.

Βαφτίζοντας το κρέας φασόλια δεν κάνεις νηστεία αγαπητέ Alex.

μάλλον δεν καταλαβαίνεις ελληνικά...

αγοράζεις νόμιμα την κόπια dsp και την βάζεις σε ένα πισί. αλλάζεις την mb για όποιο λόγο θες. θες να την σπάσεις? να την λιώσεις με έναν αναπτήρα? οκ :lol:

μετά βαράς τον hdd και τον αλλάζεις. μετά χαλάς την ψύκτρα του cpu και τον καις.

όλα οκ μέχρι εδώ?

ε λοιπόν, αγοράζεις ένα mb, νέο δίσκο και νέα cpu. όπως τι κρίμα που κάηκε και μια βάση στήριξης της μητρικής και πρέπει να αλλάξεις και κουτί. :)

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟΣ? ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ. αν τώρα κάποιος απλά τα αλλάζει χωρίς να του έχουν χαλάσει είναι δικό του θέμα μιας και η msft του έχει αφήσει (νάνε καλά η ΕΕ) αυτό το παράθυρο (χωρίς να το αναφέρει πουθενά όμως).

ο καθένας βέβαια θα σου πει ότι του κάηκε η mb. όπως και εγώ αυτό σου λέω. έτσι θα μπορείς να φας τα μπιφτέκια σου από σόγια άφοβα... :p

Υ.Γ. αν έχεις παρακολουθήσει ποτέ ακροάσεις κλπ κλπ θα είχες μάθει ότι αν η διαδικασία δεν μπορεί να ελεγχθεί κανείς δε μπορεί να σε καταδικάσει. απλά δεν υπάρχουν στοιχεία ;)

Alex = the best!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...