pythagoras_7 Δημοσιεύτηκε February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 1, 2008 μου έχει εγκατασταθεί ένας υιός(λέει πως είναι norton)δε το έχω κατεβάσει εγώ και από προσθαφαίρεση παρά το ότι υπάρχει αρχίζει να κάνει κατάργηση δημιουργεί σφάλμα.Πως το διαγράφω????:( Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 pythagoras_7 Αν είναι ιος τότε μάλλον με antivirus μόνο διαγράφεται Ένα ωραίο προγραμματάκι (που σίγουρα έχει αναφερθεί)είναι το "σήμερα" ή "today". Ένα απλό εορτολόγιο που εμφανίζεται στο startup για να μην ξεχνιέσαι;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. February 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 pythagoras_7 Αν είναι ιος τότε μάλλον με antivirus μόνο διαγράφεται Ένα ωραίο προγραμματάκι (που σίγουρα έχει αναφερθεί)είναι το "σήμερα" ή "today". Ένα απλό εορτολόγιο που εμφανίζεται στο startup για να μην ξεχνιέσαι;) δε μου το διαγράφει το avg...:( Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 δε μου το διαγράφει το avg...:( Μήπως είναι spyware? Περίμενε βοήθεια από κάποιον ειδικότερο:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 δε μου το διαγράφει το avg...:( enas allos tropos einai o ekshs: dokimase na kaneis to arxeio pou den diagrafete mia apokoph kai epikolush se ena flasakh kai meta diegrapseto apo ekei! dokimase epishs na diagrapseis kapia alla arxeia pou to uposthrizoun mhpos kai meta diagrafei! dll arxeio einai?? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 enas allos tropos einai o ekshs: dokimase na kaneis to arxeio pou den diagrafete mia apokoph kai epikolush se ena flasakh kai meta diegrapseto apo ekei! dokimase epishs na diagrapseis kapia alla arxeia pou to uposthrizoun mhpos kai meta diagrafei! dll arxeio einai?? Καλύτερα ας μην διαγράψει αρχεία χειροκίνητα.Μπορεί να πειραχθούν αρχεία συστήματος και να γίνει μπάχαλο. Ειδικά αν είναι dll θέλει προσοχή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Υπάρχει επισημασμένο topic για αυτά τα θέματα. Πρώτα από όλα όμως, δοκίμασε άλλο ένα (ή περισσότερα) antivirus ή βρες ποιός ιός είναι (το avg θα αναφέρει) και ψάξε στο δίκτυο για πληροφορίες και για τρόπους να το ξεφορτωθείς. Πάντως αν δεν γράψεις περισσότερες πληροφορίες δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts