panagiotis_x Δημοσιεύτηκε January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 27, 2008 Eχω ενα προβληματακι όταν κάνω αντιγραφή από την κάρτα sim τις καταχωρήσεις στίς επαφές ...εκεί εμφανίζονται ορισμένα συμβολα οπως τετραγωνα...και το κακό είνα ότι δεν μπορώ να τα διορθώσω γιατί δεν με αφήνει να επεξεργαστώ την επαφή...και να την αποθηκευσω βγαίνει ενα μήνυμα που λεει ότι είναι παρα πολλα τα γραμματα και έτσι παραμένουν τα τετραγωνα φαινεται δηλαδη σαν να μην αναγνωριζει τα ελληνικα παρολο που σε αλλες εφαρμογες δουλευουν.Τά regional settings είναι σωστά αν ξερει καποιος πως διορθωνεται ας βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Μηπως εχεις βαλει to λεξικο slovoed; Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_x Δημ. January 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Aκομα δεν εχω προλαβει να βαλω καποια εφαρμογη μολις το αγορασα πηγα να βαλω τις επαφες απο την sim απο το προηγουμενο κινητο (Ν70) και ειδα αυτο οσο και αν προσπαθησα δεν καταφερα να το φτιαξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Aκομα δεν εχω προλαβει να βαλω καποια εφαρμογη μολις το αγορασα πηγα να βαλω τις επαφες απο την sim απο το προηγουμενο κινητο (Ν70) και ειδα αυτο οσο και αν προσπαθησα δεν καταφερα να το φτιαξω Μπορεις να δοκιμασεις να συγχρονισεις τις επαφες απο το Ν70 στο Outlook (αν γινεται βεβαια) και στην συνεχεια απο το Outlook στο Ρ3650 Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_x Δημ. January 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 οχι αυτο δεν νομιζω οτι γινεται απλα ρωτησα μηπως ειχε και καποιος αλλος το ιδιο προβλημα η απλα βγαινει μονο σε μενα.Η μονη λυση που βλεπω ειναι να αλλαξω ολα τα ονοματα με λατινικα αντι ελληνικα γραμματα που τα αναγνωριζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 οχι αυτο δεν νομιζω οτι γινεται απλα ρωτησα μηπως ειχε και καποιος αλλος το ιδιο προβλημα η απλα βγαινει μονο σε μενα.Η μονη λυση που βλεπω ειναι να αλλαξω ολα τα ονοματα με λατινικα αντι ελληνικα γραμματα που τα αναγνωριζει Ean exeis to Microsoft Outlook ston ypologisti sou (oxi to Outlook Express) kai to Nokia PC Suite... ginetai kanonika na tis peraseis sto Outlook. Meta... einai efkola ta pragmata gia na tis peraseis apo to Outlook tou PC sou sto PPC sou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_x Δημ. January 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Tα εχω και τα 2 απλα το outlook δεν ξερω πως να το συγχρονισω με το 3650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 Tα εχω και τα 2 απλα το outlook δεν ξερω πως να το συγχρονισω με το 3650 Θα χρειστεις το Activesync αν εχεις Windowsxp ή το Sync Center αν εχεις Vista.Θα συνδεσεις το ppc με το καλωδιο και θα ακολουθησεις τις οδηγιες που θα εμφανιστουν στην οθονη Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_x Δημ. February 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Δηλαδη θα επρεπε να μου τις βγαζει ετσι τις επαφες η υπαρχει καποια επιλογη που να μπορει να μου τις βγαλει με ελληνικους χαρακτηρες.Δηλαδη παρουσιαζετε σε ολους τους χρηστες η απλα σε μενα επειδη κατι δεν εχω επιλεξει σωστα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts