Jump to content

Τετράγωνα στην Ελληνική γραμματοσειρά στο P3650

panagiotis_x
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eχω ενα προβληματακι όταν κάνω αντιγραφή από την κάρτα sim τις καταχωρήσεις στίς επαφές ...εκεί εμφανίζονται ορισμένα συμβολα οπως τετραγωνα...και το κακό είνα ότι δεν μπορώ να τα διορθώσω γιατί δεν με αφήνει να επεξεργαστώ την επαφή...και να την αποθηκευσω βγαίνει ενα μήνυμα που λεει ότι είναι παρα πολλα τα γραμματα και έτσι παραμένουν τα τετραγωνα φαινεται δηλαδη σαν να μην αναγνωριζει τα ελληνικα παρολο που σε αλλες εφαρμογες δουλευουν.Τά regional settings είναι σωστά αν ξερει καποιος πως διορθωνεται ας βοηθησει

Μηπως εχεις βαλει to λεξικο slovoed;

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Aκομα δεν εχω προλαβει να βαλω καποια εφαρμογη μολις το αγορασα πηγα να βαλω τις επαφες απο την sim απο το προηγουμενο κινητο (Ν70) και ειδα αυτο οσο και αν προσπαθησα δεν καταφερα να το φτιαξω

Aκομα δεν εχω προλαβει να βαλω καποια εφαρμογη μολις το αγορασα πηγα να βαλω τις επαφες απο την sim απο το προηγουμενο κινητο (Ν70) και ειδα αυτο οσο και αν προσπαθησα δεν καταφερα να το φτιαξω

Μπορεις να δοκιμασεις να συγχρονισεις τις επαφες απο το Ν70 στο Outlook (αν γινεται βεβαια) και στην συνεχεια απο το Outlook στο Ρ3650

οχι αυτο δεν νομιζω οτι γινεται απλα ρωτησα μηπως ειχε και καποιος αλλος το ιδιο προβλημα η απλα βγαινει μονο σε μενα.Η μονη λυση που βλεπω ειναι να αλλαξω ολα τα ονοματα με λατινικα αντι ελληνικα γραμματα που τα αναγνωριζει

• Administrators
οχι αυτο δεν νομιζω οτι γινεται απλα ρωτησα μηπως ειχε και καποιος αλλος το ιδιο προβλημα η απλα βγαινει μονο σε μενα.Η μονη λυση που βλεπω ειναι να αλλαξω ολα τα ονοματα με λατινικα αντι ελληνικα γραμματα που τα αναγνωριζει

Ean exeis to Microsoft Outlook ston ypologisti sou (oxi to Outlook Express) kai to Nokia PC Suite... ginetai kanonika na tis peraseis sto Outlook. Meta... einai efkola ta pragmata gia na tis peraseis apo to Outlook tou PC sou sto PPC sou.

Modpic.gif

Tα εχω και τα 2 απλα το outlook δεν ξερω πως να το συγχρονισω με το 3650

Θα χρειστεις το Activesync αν εχεις Windowsxp ή το Sync Center αν εχεις Vista.Θα συνδεσεις το ppc με το καλωδιο και θα ακολουθησεις τις οδηγιες που θα εμφανιστουν στην οθονη

• 2 weeks later...
Δηλαδη θα επρεπε να μου τις βγαζει ετσι τις επαφες η υπαρχει καποια επιλογη που να μπορει να μου τις βγαλει με ελληνικους χαρακτηρες.Δηλαδη παρουσιαζετε σε ολους τους χρηστες η απλα σε μενα επειδη κατι δεν εχω επιλεξει σωστα??