Jump to content

Πρόβλημα με BIOS

blamis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδία θα ήθελα την βοηθεια σας!!'

έχω το εξης πρόβλήμα στο pc μου έχω XP και θέλω να βάλω μαζί και vista αλλά όταν αρχίζει το pc πατάω delete και τπτ δεν ανοιγει το bios για να κανει boot απο το cd!έχω μια alivesata2-glan αω χρειαζεται αυτο!!:)

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

Γεια σας παιδία θα ήθελα την βοηθεια σας!!'

έχω το εξης πρόβλήμα στο pc μου έχω XP και θέλω να βάλω μαζί και vista αλλά όταν αρχίζει το pc πατάω delete και τπτ δεν ανοιγει το bios για να κανει boot απο το cd!έχω μια alivesata2-glan αω χρειαζεται αυτο!!:)

Μήπως δεν είναι το πλήκτρο Detele το σωστό;

Για δοκίμασε τα F2/F8.

Αν και λέει κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του Post (Αρχική αρχική οθόνη...) το πλήκτρο που πρέπει να πατήσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Υπάρχει και αυτή η περίπτωση.

Αν έχεις τη δυνατότητα σύνδεσε ένα ενσύρματο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Δεν έχει καμία διαφορά αν είναι ασύρματο ή ενσύρματο.

Το manual της μητρικής σου λέει να πατήσεις το F2 κατά το POST.

οκ παιδία ευχαριστώ πολύ μια χαρά και με το πληκτρολόγιο αλλά δεν βλέπει το dvd το cd γι αυτο τι ξέρετε??:)

;)

οκ παιδία ευχαριστώ πολύ μια χαρά και με το πληκτρολόγιο αλλά δεν βλέπει το dvd το cd γι αυτο τι ξέρετε??:)

Το CD είναι σίγουρα bootable;

ναι!!το pc φατεί όχι το dvd δεν διαβάζει και άλλα dvd ξέρετε που μπορώ να βρω drivers?

;)

ναι!!το pc φατεί όχι το dvd δεν διαβάζει και άλλα dvd ξέρετε που μπορώ να βρω drivers?

Κατά την διάρκεια του boot, πάτα κατευθείαν F11 για να διαλέξεις από που θέλεις να κάνεις boot, άσχετα με το τι έχεις δηλώσει στο bios.

Μάλλον δεν έχεις βάλει την σωστή σειρά στο bios, αλλά έτσι, θα διαλέξεις ο ίδιος από που θα ξεκινήσεις...

Δημήτρης

ωραιος!!αλλά τώρα μπουτάρει κανονικά και ανοιγει λες και δεν έγινε τπτ ουτε να μου πει κάτι για εγκατασταση τπτ!!:p

;)

Δοκιμασε να κανεις ενα BIOS Update, ωστε να ξεκινησεις απ τα βασικα. Ισως να υπαρχει καποιο προβλημα αναγνωρισης απ το BIOS με το ασυρματο πληκτρολογιο σου.

Drivers τα drives γενικα δεν χρειαζονται, εκτος κι αν πας να ξεκινησεις....DOS. :p

So, Bios update απο εδω: ftp://europe.asrock.com/bios/AM2/ALiveSATA2-GLAN(2.60)Win.zip (τρεχει σε windows.. για να μην σε κανω να τρεχεις με DOS και δισκετες). Απ οτι βλεπω εχουν αναβαθμισει τον κωδικα για τις USB, στην τελευταια εκδοση, καθως και αλλες βελτιωσεις σχετικα με την CPU στις προηγουμενες. Συνιστω ανεπιφυλακτα και προσεκτικα. Μην το διακοψεις για κανενα λογο και...Προς θεου, μην το κανεις εν μεσω καταιγιδασς... Δε θες να μαθεις γιατι.

Watch When You Stray My Friend...