blamis Δημοσιεύτηκε January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 27, 2008 Γεια σας παιδία θα ήθελα την βοηθεια σας!!' έχω το εξης πρόβλήμα στο pc μου έχω XP και θέλω να βάλω μαζί και vista αλλά όταν αρχίζει το pc πατάω delete και τπτ δεν ανοιγει το bios για να κανει boot απο το cd!έχω μια alivesata2-glan αω χρειαζεται αυτο!!:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Γεια σας παιδία θα ήθελα την βοηθεια σας!!' έχω το εξης πρόβλήμα στο pc μου έχω XP και θέλω να βάλω μαζί και vista αλλά όταν αρχίζει το pc πατάω delete και τπτ δεν ανοιγει το bios για να κανει boot απο το cd!έχω μια alivesata2-glan αω χρειαζεται αυτο!!:) Μήπως δεν είναι το πλήκτρο Detele το σωστό; Για δοκίμασε τα F2/F8. Αν και λέει κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του Post (Αρχική αρχική οθόνη...) το πλήκτρο που πρέπει να πατήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 μήπως επειδή είναι ασύρματο το πληκτορολόγιο???:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Υπάρχει και αυτή η περίπτωση. Αν έχεις τη δυνατότητα σύνδεσε ένα ενσύρματο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Δεν έχει καμία διαφορά αν είναι ασύρματο ή ενσύρματο. Το manual της μητρικής σου λέει να πατήσεις το F2 κατά το POST. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 οκ παιδία ευχαριστώ πολύ μια χαρά και με το πληκτρολόγιο αλλά δεν βλέπει το dvd το cd γι αυτο τι ξέρετε??:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 οκ παιδία ευχαριστώ πολύ μια χαρά και με το πληκτρολόγιο αλλά δεν βλέπει το dvd το cd γι αυτο τι ξέρετε??:) Το CD είναι σίγουρα bootable; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 ναι!!το pc φατεί όχι το dvd δεν διαβάζει και άλλα dvd ξέρετε που μπορώ να βρω drivers? Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 ναι!!το pc φατεί όχι το dvd δεν διαβάζει και άλλα dvd ξέρετε που μπορώ να βρω drivers? Κατά την διάρκεια του boot, πάτα κατευθείαν F11 για να διαλέξεις από που θέλεις να κάνεις boot, άσχετα με το τι έχεις δηλώσει στο bios. Μάλλον δεν έχεις βάλει την σωστή σειρά στο bios, αλλά έτσι, θα διαλέξεις ο ίδιος από που θα ξεκινήσεις... Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 ωραιος!!αλλά τώρα μπουτάρει κανονικά και ανοιγει λες και δεν έγινε τπτ ουτε να μου πει κάτι για εγκατασταση τπτ!!:p Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 ξέρετε που μπορώ να βρω drivers για atapi dvd rw 8xmax??:) Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 Δοκιμασε να κανεις ενα BIOS Update, ωστε να ξεκινησεις απ τα βασικα. Ισως να υπαρχει καποιο προβλημα αναγνωρισης απ το BIOS με το ασυρματο πληκτρολογιο σου. Drivers τα drives γενικα δεν χρειαζονται, εκτος κι αν πας να ξεκινησεις....DOS. :p So, Bios update απο εδω: ftp://europe.asrock.com/bios/AM2/ALiveSATA2-GLAN(2.60)Win.zip (τρεχει σε windows.. για να μην σε κανω να τρεχεις με DOS και δισκετες). Απ οτι βλεπω εχουν αναβαθμισει τον κωδικα για τις USB, στην τελευταια εκδοση, καθως και αλλες βελτιωσεις σχετικα με την CPU στις προηγουμενες. Συνιστω ανεπιφυλακτα και προσεκτικα. Μην το διακοψεις για κανενα λογο και...Προς θεου, μην το κανεις εν μεσω καταιγιδασς... Δε θες να μαθεις γιατι. Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverakis Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 des an to cd-drive to vlepei kanonika apo to mecomputer/idioothtes/yliko/diaxeirish syskeywn:O Παράθεση IBIS 5 "IBIS: just keep walking" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts