Jump to content

Απορια για οθονη

magica_chr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια, εχω την οθονη της Philips,LCD gamer monitor 190G και θελω να ρωτησω αν την εχει κανεις γιατι δεν βρισκω αναβαθμισεις και δεν ξερω να εκμεταλευτω τις δυνατοτητες της. Φυσικα εχω κανει την ερευνα μου αλλα δεν εχω βρει τιποτα

Καλησπερα παιδια, εχω την οθονη της Philips,LCD gamer monitor 190G και θελω να ρωτησω αν την εχει κανεις γιατι δεν βρισκω αναβαθμισεις και δεν ξερω να εκμεταλευτω τις δυνατοτητες της. Φυσικα εχω κανει την ερευνα μου αλλα δεν εχω βρει τιποτα

Δεν είχε cd στην συσκευασία?

Aυτό το cd λογικά θα έχει το κατάλληλο λογισμικό για να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες της οθόνης σου:)

Λόγο του οτι η οθονη εχει ενσωματομενα ηχεια,μαζι και το sub, το μονο που εχει ως σεταπ ειναι το προγραμμα για τον ηχο. Ομως δεν ειναι συμβατα με Vista κ ο ηχος υπολειτουργει. Εν το μεταξυ πισω στην πλατη της εχει πολλες υποδοχες κ δεν ξερω ποια ειναι τα σωστα καλωδια κ για ποιες συσκευες. Ειναι κ HD.

Οταν την ειχα παρει ηταν ενας τεχνηκος στο σπιτι κ κατι την παλευε κ με τις ρυθμισεις που της εκανε εδειχνε τελεια, αναγκαστικα ομως να κανω format κ δεν ηξερα τι ειχε κανει κ βλακεια ειναι οτι δεν μπορω να τον ξανα βρω