nervous Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 αυτό το games παιζει στο 6600; Mile High Pinball On The N-Gage Platform Shoots for the Stars with New Trailer Δεν εχει κυκλοφορησει ακομα ,αναμενεται απο Νοεμβριο,οποτε δεν γνωριζουμε ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 το φιφα 2005 παίζει στο 6600; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 το φιφα 2005 παίζει στο 6600; Απο οτι διαβασα σε προηγουμενες-παλιοτερες σελιδες ( :whistle: ), παιζει χωρις ηχο.Στο 7610 παιζει με fix. Τσεκαρε το i-phone ,υπαρχει αναλογη ενοτητα ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 αν κάνω αναβάθμιση το 6600 σε v 4.09.1 θα παίζει και άλλα games; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Παιδιά μπορείτε να μου δώσετε ένα σίτε με ΟΛΑ τα παιχνίδια του n-gage που κυκλοφορούν ******μενα; Ξέρω ότι υπάρχουν στο irc αλλά δεν είναι για μένα ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Παιδιά μπορείτε να μου δώσετε ένα σίτε με ΟΛΑ τα παιχνίδια του n-gage που κυκλοφορούν ******μενα; Ξέρω ότι υπάρχουν στο irc αλλά δεν είναι για μένα ;) Το i-phone το τσεκαρες ? http://www.iphone-forum.org/viewforum.php?f=69 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Κάποιο άλλο που να τα έχει συγκεντρωμένα; Αυτό το ξερώ αλλά δεν τα όλα μαζί Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Επιτελους!!!!!! Φιξακι για να τρεχουν με σωστα χρωματα σε 6630 (και αλλα s60)παιχνιδια Νγκειτζ!!! Δοκιμασα και κολλησα με τα ghost recon και asphalt! Θα δοκιμασω και αλλα. Θα το βρειτε στο iphone-forum.org Και κατι ακομα,το GhostRecon τρεχει πιο γρηγορα απο το Ngage στο 6630!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. September 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2005 Φιλε tsipfi θα ηθελα να μου πεις πως εκανες το asphalt να τρεξει στο 6630 γιατι εγω δοκιμασα στο 6680 το fix με το catan και το bluetooth anoikto αλλα μου λεει μνημη πληρης διαγραψτε δεδομενα και ειχα χωρο στο τηλεφωνο 5mb. Τι κανω λαθος? Please help! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 ρε παιδια εχω το 6630,αλλα εχω βαρεθει ποια τα παιχνιδια που βγαινουν τοσο καιρο(sis,jar) σκεφτηκα να δοκιμασω να βαλω κανα παιχνιδι n-gage στο 6630.μετα που θα το βαλω το κινητο παιζει να εχει κανενα κολημα ή κανενα κουσουρι γενικοτερα??γιατι παλιοτερα που ειχα ξαναπροσπαθηση το κινητο σερνοταν... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 ρε παιδια εχω το 6630,αλλα εχω βαρεθει ποια τα παιχνιδια που βγαινουν τοσο καιρο(sis,jar) σκεφτηκα να δοκιμασω να βαλω κανα παιχνιδι n-gage στο 6630.μετα που θα το βαλω το κινητο παιζει να εχει κανενα κολημα ή κανενα κουσουρι γενικοτερα??γιατι παλιοτερα που ειχα ξαναπροσπαθηση το κινητο σερνοταν...Αναλογως πιο παιχνιδι θα βαλεις στο κινητο,αν βαλεις ενα πο δε δουλευει καλα ή με προβλημα στα χρωματα ισως να σερνεται κοιτα εδω για να δεις ποια παιχνιδια ειναι συμβατα με 6630. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Αναλογως πιο παιχνιδι θα βαλεις στο κινητο,αν βαλεις ενα πο δε δουλευει καλα ή με προβλημα στα χρωματα ισως να σερνεται κοιτα εδω για να δεις ποια παιχνιδια ειναι συμβατα με 6630. εχεις δοκιμασει κανενα?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Psofos Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Παιδια στο http://www.S*6*0*w*o*r*l*d.com θα βρειτε ότι θελετε. εγω προσωπικα έχω κατεβασει πανω από 20 games από εκεί. Οσο για τα broken links, προτιμώ το getright. ;) Παιδες, ακουστε ενα κουφό. Εχω N-Gage QD. Λοιπόν το Ghost recon δεν παιζει (*****ed) αν δεν εγκαταστησω το sound *****. Το ιδιο συμβαινει στο The roots. Ξερει κανεις πως μπορω να παίξω το Pocket Kingdoms: own the world μέσω pc & bluetooth? o mrouter δεν αναγνωριζει το N-Gage αλλα ο Nokia connection manager το ¨βλέπει¨. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 το splinter cell εχει κανενα κολπο για να εχει ηχο?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnFree Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 paidia psaxno to puzzle bobble gia to 6681... den mporo na to bro pouthena.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 to kserw oti exei ksana zutithi. mipos mporeite na mou peite leptomeros pws mporw na paikso ngage games sto 3230? ti xreiazome? an ginete bima bima. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filetos Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 katebasa apo irc to Ideaworks3D.System.Rush kai Capcom.Catan. gia ngage.ta bazo sto 6600.to proto paizei alla me xalia xromata kai to allo den paizei.kapio fix uparxei gi ayta.gnorizei kapios?(idios gia to proto pou paizei uparxei fix?) Παράθεση taz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 paidia psaxno to puzzle bobble gia to 6681... den mporo na to bro pouthena.... JohnFree steile mou to email sou na sou steilo to puzzle bubble Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 παιδιά ποια παιχνίδια του N-Gage δεν μπορείς να παίξεις σε κινητά με κουμπί τεσσάρων κατευθύνσεων, σε σχέση με του ngage που είναι 8? δηλαδή ας τα παίζει το κινητό αλλά σε κάποια σημεία να μην μπορείς να συνεχίσεις γιατί δεν μπορείς να πας πάνω διαγώνια ή κάτω διαγώνια. εγώ είδα στο Rayman3 μόνο την πρώτη πίστα παίζεις, στη δεύτερη δεν μπορεί να προχωρήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 παιδιά ποια παιχνίδια του N-Gage δεν μπορείς να παίξεις σε κινητά με κουμπί τεσσάρων κατευθύνσεων, σε σχέση με του ngage που είναι 8? δηλαδή ας τα παίζει το κινητό αλλά σε κάποια σημεία να μην μπορείς να συνεχίσεις γιατί δεν μπορείς να πας πάνω διαγώνια ή κάτω διαγώνια. εγώ είδα στο Rayman3 μόνο την πρώτη πίστα παίζεις, στη δεύτερη δεν μπορεί να προχωρήσει. 8???δεν νομιζω ολα τα series 60 ειναι 5 κατευθυσεων Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 το πλήκτρο του ngage δεν είναι σαν του gameboy? δεν νομίζω να'ναι μόνο 5. μερικά παιχνίδια που έχουν φτιαχτεί για αυτό, λογικό να μην μπορείς να τα παίξεις στα άλλα,γι'αυτό λέω ποια είναι αυτά,ώστε να μην κάτσουμε να τα δοκιμάσουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikler Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 kapios filozwos na me boi8isei !! :) 8elw kana paixnidaki gia to N70 alla den briskw me to site . . . diskoleuome :D borei kaneis na mou stilei sto kikler1988@yahoo.gr THANKS !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helen_pa Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 :cry: 8elo boi8ia! de mporo na mpo sto site ti na kano? :cry: Παράθεση :love: helen_pa :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 :cry: 8elo boi8ia! de mporo na mpo sto site ti na kano? :cry: Σε ποιο site ? Λιγο πιο συγκεκριμενα ? :confused: :worry: σχεση με το παρον θεμα ? :worry: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikler Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 kana paixnidaki gia N70 plz? den iparxi adistixo forum ;/ plz steilte tpt sto kikler1988@yahoo.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts