Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Παιχνίδια N-Gage σε όλα τα κινητά Series 60

pentraks
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (25 Δεκ. 2004 , 14:34)

Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

isws telika htan thema epeksergasti kai oxi othonis,;)

νγκαγκε και 6600 εχουν ιδιο επεξεργαστη.Η ραμ αλλαζει. :)

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Αρχικό Μήνυμα από jois21

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (25 Δεκ. 2004 , 14:34)

isws telika htan thema epeksergasti kai oxi othonis,;)

νγκαγκε και 6600 εχουν ιδιο επεξεργαστη.Η ραμ αλλαζει. :)

To NGAGE eixe 2 epeksergastes, enan gia efarmoges kai ena gia grafika. To sims kai to tomb raider; Oxi ee;

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (25 Δεκ. 2004 , 21:22)

To sims kai to tomb raider; Oxi ee;

Σιμς οχι.Τομπ ραιντερ δεν δοκιμασα μιας και δεν μαρεσει... :whistle:

RE pedia telika me to PtG tpt e?....

Kaneis den mporese na to pexei se 6600?....

EDIT:

Episis to king of fighters pezei se 6600?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 ( 9 Δεκ. 2004 , 22:43)

6630 + NGAGE GAMES

NCAA Football 2004.............................δουλεύει

Tiger Woods PGA Tour 2004................ δεν ξέρω

FIFA Soccer 2004...............................δουλεύει

FiFA 2005..........................................οχι

Puyo Pop...........................................δουλεύει

Super Monkey Ball..............................δουλεύει

Marcel Desailly Pro Soccer...................χάλια χρώματα

MLB Slam!..........................................οχι

MotoGP..............................................δουλεύει

Pandemonium....................................οχι

Puzzle Bobble VS...............................δουλεύει

Red Faction.......................................οχι

RAYMAN3..........................................δουλεύει

Sega Rally Championship...................δουλεύει με κανονικο ήχο

SPLINTER CELL..................................οχι

Tomb Raider.....................................οχι

Ashen.............................................. δουλεύει

Tony Hawk's Pro Skater.....................οχι

The Sims Bustin' Out.........................οχι δυστυχως

Virtua Tennis....................................οχι

SonicN.............................................δουλεύει

Spiderman 2.....................................δουλεύει

asphalt urban gt................................οχι

pocket kingdom................................δουλεύει

Tom Clancy's Ghost Recon Jungle Storm........οχι

Operation shadow ............................δουλεύει

king of fighters demo.................................δουλεύει και φαινετε και αρκετα καλο, σαν τα παλια arcade :)

path way to glory.............................οχι

1.Κανενα φιφα δε μου παιζει.

2.Το σπιντερ σελ δουλευει κονονικοτατα(με σωστα χρωματα)

3.Ρεντ φακσιον δουλευει

...χωρις να τα εχω δοκημασει ολα εχουμε καποιες διαφορες.Που οφειλεται αυτο;

ακομα, εχει καποιος το 10ο .zip tou PtGq;Το κατεβασα και το 10ο κοματη ηταν χαλασμενο.Μπορει καποιος να το στειλει για να μην το ξανακατεβαζω(ειναι και τεραστιο παναθεματο) :o

King of Fighters & 6630 ----> kai to demo kai to original ----> DEN DOYLEYOYN (ftanoun mexri tin epilogi paixtwn kai meta.. crash... :o :o

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Αρχικό Μήνυμα από nickvog

King of Fighters & 6630 ----> kai to demo kai to original ----> DEN DOYLEYOYN (ftanoun mexri tin epilogi paixtwn kai meta.. crash... :o :o

Se emena eixe paiksei to king of fighters (beta) gi'auto kai to egrapsa. To splinter cell den to eixa dokimasei giati pisteua pws tha exei provlima opws kai se ola ta alla s60. Pantos pisteuw pws einai thema twn libs gia to an sou douleuei ena paixnidi h oxi. Diladi thema tuxis!

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Ρε παιδιά εγώ έβαλα το ashen στο 6630 και έχω και 33ΜΒ ελεύθερη μνήμη αλλά δεν δουλεύει.Κάνω κλικ στο εικονίδιο που έχει σχηματιστει και δεν κάνει τίποτα.(σβήνει και ξανανάβει το μενού).Σίγουρα δουλεύει;

Δεν προλαβα.....

:(

Τωρα που αλλου μπορω να τα βρω???

PIG THE KING :cool:

CS for ever

M.O.H.A για την παρέα :lol:

L2 για κάψιμο

Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα γαμ@##%#να τα παιχνίδια του NGage.Εχω κατεβάσει απο το ***.aemobile.com σχεδόν όλα τα παιχνίδια που ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ οτι δουλεύουν στο 6630 (Puzzle Bubble,Ashen,Spiderman2,Call of duty,Tiger woods).H Κατάληξη ΑΡΧ^&%^*Α έκανα φορμάτ στο κινητό και στην κάρτα.Δέν δούλεψε κανένα εκτός απο τα sonicN,sega rally,moto GP και pocket kingdom.Μάλλον το moto GP πρέπει να μου έκανε την δουλειά και τα έφτυσε το κινητάκι.Ευτυχώς μετά το Format έστρωσε.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει σας παρακαλώ πως μπορώ να βάλω n-gage παιχνίδια στο 6630 μου???? Ξέρω ότι κατεβάζω τα παιχνίδια απ'το Ίντερνετ σε μορφή file.blz και ότι στο κινητό πρέπει να έχω εγκαταστημένο το πρόγραμμα blzinstapp.sis. Σωστά??? Από κει και πέρα τι κάνω???? Τα παιχνίδια σε ποιόν φάκελο τα βάζω στο κινητό????

-iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product]

-iPhone 3G 16GB black

-MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kpartsi (13 Ιαν. 2005 , 21:08)

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει σας παρακαλώ πως μπορώ να βάλω n-gage παιχνίδια στο 6630 μου???? Ξέρω ότι κατεβάζω τα παιχνίδια απ'το Ίντερνετ σε μορφή file.blz και ότι στο κινητό πρέπει να έχω εγκαταστημένο το πρόγραμμα blzinstapp.sis. Σωστά??? Από κει και πέρα τι κάνω???? Τα παιχνίδια σε ποιόν φάκελο τα βάζω στο κινητό????

Αν και έχει πολλάκις απαντηθεί το ερώτημα αυτό (με μιά έρευνα σε προηγούμενες σελίδες θα έβρισκες άνετα άκρη) και ισχύει για όλα τα symbian, τα βήματα είναι χοντρικά τα εξής...

Τα αρχεία τύπου .blz πρέπει να τα μεταφέρεις στο Ε: (κάρτα μνήμης) του κινητού. Αφού το έχεις κάνει, αν ανοίξεις το blzinstapp, αυτό θα βρει το αρχείο .blz και μετά εσύ θα πατήσεις "εγκατάσταση". Αρκεί αυτό για να δημιουργηθεί το εικονίδιο του παιχνιδιού.

Υπάρχουν και παιχνίδια (σε .zip ή .rar μορφή) που αφού τα αποσυμπιέσεις θα δημιουργηθεί ένας φάκελος SYSTEM που θα πρέπει να τον ρίξεις στην καρτα μνήμης του κινητού (κάνοντας overwrite όπου στο ζητήσει). Αυτό αρκεί για να εμφανιστεί στο μενού του κινητού συο το εικονίδιο του παιχνιδιού :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stratisd (12 Ιαν. 2005 , 23:34)

Ρε παιδιά εγώ έβαλα το ashen στο 6630 και έχω και 33ΜΒ ελεύθερη μνήμη αλλά δεν δουλεύει.Κάνω κλικ στο εικονίδιο που έχει σχηματιστει και δεν κάνει τίποτα.(σβήνει και ξανανάβει το μενού).Σίγουρα δουλεύει;

Εμενα λειτουργει κανονικα. :eek:

Αυτο που λες μου γινεται σε αλλα παιχνιδια που δοκημασα πχ. bomberman,pandemonium, fifa2004/2005 κ.α.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε ορισμένους δουλεύουν κάποια παιχνίδια και σε άλλους όχι.Μάλλον έχει να κάνει με το site.Ξέρει κανένας κάποιο που να έχει παιχνίδια και να δουλεύουν,όχι στο mirc γιατί είμαι στη δουλειά.

best n-gage game se 6630?? kata th gnomh sas.. evala to sega rally alla den mua arese.. opos episis kai to fifa2004 kai den mu dulece..

Έμένα μου έχουν δουλέψει μέχρι στιγμής:

1)Sonic

2)Supermonkeyball (Χωρίς ήχο)

3)Fifa 2004

4)Puo Pop

5)Operation shadow

6)Pocket Kingdom

7)Moto Gp

8)Rayman 3

9)Sega Rally

10)Puzzle Bubble

Δυστηχώς είχα δίκιο στο οτι φταίνε τα link που καταβάζουμε τα παιχνίδια.Για το Fifa 2004 παράδειγμα το κατέβασα απο 3 διαφορετικά και δούλεψε μόνο το ένα απο τα τρία.

Όσον αφορά το libs αρχεία, έχω κατεβάσει μια εφαρμογή { N-Gage Libs v1.0 [http://www.aemobile.com].zip } απο το αντίστοιχο site που λέει οτι κάνει για όλα τα παιχνίδια του Ngage και χρησιμοποιώ αυτή χωρίς να περνάω τα libs των παιχνιδιών.Περνάω μόνο τον κατάλογο που έχει την εφαρμογή μέσα στο system/apps.

Τέλος να αναφέρω το εξής που δίαβασα για τα τελευταία παιχνίδια όπως είναι το Sims Bustin out.Για να λειτουργήσει πρέπει να το εγκαταστήσουμε μόνο του στον φάκελο system/apps χωρίς κανένα άλλο παιχνίδι Ngage ώστε να το ξεγελάσουμε και να είναι σαν το cartridge του παιχνιδιού.Ακόμη δεν το έχω δοκιμάσει.

Αυτά προς το παρόν.

Εχω 250Mb χωριτικοτητα...Αμα μπορεις στειλε αυτα που δουλευουν ή καποια τεσπα.

PIG THE KING :cool:

CS for ever

M.O.H.A για την παρέα :lol:

L2 για κάψιμο

Pe seis papste na pwtate apo pou na ta katevasw kai pws kai giati. To site einai ena!! Ti aiva kai irc kai p@p@ries. Pigente edw kai tha me eugnomwnite... ;) http://www.iphone-forum.Org

EXEI TA PANTA... :cool:

h**p://www.iphone-forum.org ;)

http://h**p://www.iphone-forum.org ;)

Τάσο, κάνε edit στο ποστ σου όπως παραπάνω, γιατί δεν τους βλέπω καλά τους καημένους... Τους βλέπω γρήγορα να κλείνουν κι αυτοί με τόσο άγριο backtracing που πέφτει τελευταία :rolleyes: :rolleyes:

Ας ανεβάσω λοιπόν κι εγώ τη λίστα με τα συμβατά παιχνίδια του n-gage με το 6260, εγώ τουλάχιστον δε κατάφερα να τρέξω πολλά όσο κι αν το προσπάθησα. Όλα είναι από προσωπική εμπειρία με το δικό μου 6260, όποιος καταφέρει να τρέξει κάποιο άλλο ας το σημειώσει.

Moto GP - OK

Mlbslam - OK

Flo SnowBoarding - OK

Puyo Pop - OK

Rayman 3 - OK

Sango - OK

Sonic N - OK

Spiderman - OK

Super monkey ball - OK

Virtua Tennis - OK

Bomberman - OK with fix

Puzzle Bobble VS - οκ αρχείο puzfix.blz

Kατάφερα να παίξω και το puzzle bobble τελικά με ένα φιξαρισμένο αρχείο που βρήκα. Τελικά θέμα αρχείου είναι αν θα παίξουν πολλά παιχνίδια

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw