loydcoyl Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 aristotelli paizei me teleia xromata.OSO GIA TO BLUETOOTH DEN XREIAZETE.arkei na ksekiniseis to eikonidio 6RBC.APP.oso gia to high seize exo tin teleteutaia version ths pwnpda.to eida stin teleytaia lista soy.den egkatastis ta sis pou exei to paixnidi para mono to BiNPDA.iNTRO.SIS apo to patch poy iparxei pio pano. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 aristotelli paizei me teleia xromata.OSO GIA TO BLUETOOTH DEN XREIAZETE.arkei na ksekiniseis to eikonidio 6RBC.APP.oso gia to high seize exo tin teleteutaia version ths pwnpda.to eida stin teleytaia lista soy.den egkatastis ta sis pou exei to paixnidi para mono to BiNPDA.iNTRO.SIS apo to patch poy iparxei pio pano. ayta pou leo me ta sis einai gia Asphalt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Tελικά βρέθηκε τρόπος να παίξετε το Asphalt Urban GT 2 σε n70 (νομίζω το ίδιο ισχύει και για 6630/6680/6681) με fullscreen και χωρίς color bugs :D :D Για να γίνει αυτό πρέπει να εγκαταστήσετε το παιχνίδι, μετά να περάσετε τo αρχείo NOKIAFC.DLL e:\system\libs και τα αρχεία 6RBC.APP και 6RBC.RSC στο φάκελο του παιχνιδιού. Tα αρχεία αυτά θα τα βρείτε στο patch του παιχνιδιού εδώ... h**p://file.dimonvideo.ru/uploads/public/wl/Asphalt.UrbanGT2.Symbian8.FS.Patch.zip Στη συνέχεια (αφού πριν ενεργοποιήσετε το Bluetooth), το παιχνίδι ΔΕΝ θα το τρέξετε από το εικονίδιο στο μενού, αλλά τρέχοντας το αρχείο 6RBC.APP μέσα από το φάκελο του παιχνιδιού (τον ανοίγετε με οποιον file manager θέλετε πχ. FileMan, FExplorer, ProfiExplorer). P.S. Bάζοντας το αρχείο NOKIAFC.DLL στο φάκελο libs θα σας επιτρέψει να τρέξετε και άλλα NGAGE παιχνίδια που μέχρι τώρα δεν δούλευαν !!!! Στο Ν70 μου τώρα τρέχουν (με ΒΤ on) τα Mile High Pinball και Glimmerati μια χαρά με κανονικά χρώματα και ήχο :D :D να σαι καλα σε ευχαριστουμε Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 aristotelli paizei me teleia xromata.OSO GIA TO BLUETOOTH DEN XREIAZETE.arkei na ksekiniseis to eikonidio 6RBC.APP.oso gia to high seize exo tin teleteutaia version ths pwnpda.to eida stin teleytaia lista soy.den egkatastis ta sis pou exei to paixnidi para mono to BiNPDA.iNTRO.SIS apo to patch poy iparxei pio pano. akiro gia bluetooth.telika prepei na einai energopoiimeno opos.kala ta leei o nickvog:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 akiro gia bluetooth.telika prepei na einai energopoiimeno opos.kala ta leei o nickvog:X κορηφη το aspalt οποιος δεν το βαζει χανει Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 κορηφη το aspalt οποιος δεν το βαζει χανει Koρυφή αλλά δε μπορώ να πατάω και το γκάζι και ταυτόχρονα να το χειρίζομαι το αυτοκινήτο αριστερά-δεξιά. Και όσο κι αν το έψαξε δε βρήκα αυτόματη επιτάχυνση, νομίζω στο 1 υπήρχε η θυμάμαι από άλλο παιχνίδι;; Επίσης πολύ καλό είναι και το Mile High Pinball, καμία σχέση με κλασικό φλιπεράκι που δε μ΄αρέσουν και πολύ, περνάς από τη μία πίστα στην άλλη σαν μία ενιαία συνέχεια, πολύ καλό!! Επίσης θετικό είναι ότι και στα δύο παιχνίδια μπορείς να αλλάξεις όλα τα κουμπιά γιατί το 5 και το 7 που αντιστοιχούν στο n-gage είναι άβολα. Kατέβασα και το Glimmerati και το έβαλα και όντως παίζει άψογα αλλά για 50ΜΒ παιχνίδι περίμενα περισσότερα, έχει το διπλό μέγεθος από το Asphalt Urban GT 2 αλλά ίσως να έρχεται δεύτερο σαν παιχνίδι Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 to mono pou den anaferthike apoti vlepw einai to xmen2 to opoio paizei sto n70 vazontas to nokiafc.dll sto e/system/libs. dokimazw kana duo akoma kai kanw release th lista. kai gia na katalavw to an xreiazetai bluetooth on h oxi exartatai apo pou tha anoixoume thn efarmogh? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 to mono pou den anaferthike apoti vlepw einai to xmen2 to opoio paizei sto n70 vazontas to nokiafc.dll sto e/system/libs. dokimazw kana duo akoma kai kanw release th lista. kai gia na katalavw to an xreiazetai bluetooth on h oxi exartatai apo pou tha anoixoume thn efarmogh? Δεν γραφεται αναλυτικα τι να βαλουμε? Γιατι εβαλα το asphalt απο το iphone και κατι libs και εγιναν ολα σ....τα. Κολουσε το μενου , δεν ανοιγε το κινητο κτλ. το εβγαλα και ησυχασα. Για πειτε απο που να κατεβασουμε τι. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Koρυφή αλλά δε μπορώ να πατάω και το γκάζι και ταυτόχρονα να το χειρίζομαι το αυτοκινήτο αριστερά-δεξιά. Και όσο κι αν το έψαξε δε βρήκα αυτόματη επιτάχυνση, νομίζω στο 1 υπήρχε η θυμάμαι από άλλο παιχνίδι;; Επίσης πολύ καλό είναι και το Mile High Pinball, καμία σχέση με κλασικό φλιπεράκι που δε μ΄αρέσουν και πολύ, περνάς από τη μία πίστα στην άλλη σαν μία ενιαία συνέχεια, πολύ καλό!! Επίσης θετικό είναι ότι και στα δύο παιχνίδια μπορείς να αλλάξεις όλα τα κουμπιά γιατί το 5 και το 7 που αντιστοιχούν στο n-gage είναι άβολα. Kατέβασα και το Glimmerati και το έβαλα και όντως παίζει άψογα αλλά για 50ΜΒ παιχνίδι περίμενα περισσότερα, έχει το διπλό μέγεθος από το Asphalt Urban GT 2 αλλά ίσως να έρχεται δεύτερο σαν παιχνίδι εγω εχω βαλει το γκαζι το 5 το νιτρο το 1 και το φρενο το * και ετσι οποτε θελω νιτρο αφηνω το 5 και παταω το 1 δεν χανεις σχεδον καθολου ταχυτητα.εχεις καποιο screen shot απο το Glimmerati.επισης εχω αλλες δυο ερωτησεις οταν κλεινεις το asphalt τα χρωματα του κινητου ειναι "χαλασμενα" απο το color fix του asphalt εκτος απο επανεκινηση υπαρχει αλλος τροπος να επαναφερεις τα χρωματα στο κανονικο του??και δοκιμασα το asphalt σε 3230,παιζει αλλα δεν εχει καλα χρωματα ξερει κανεις τι μπορω να κανω για να το λειτουργεισω?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Αμα μπαίνεις στο παιχνίδι, όπως έχω πει, τρέχοντας το αρχείο 6RBC.APP μέσα από το φάκελο του παιχνιδιού (μέσω FileMan, FExplorer κλπ.) ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ COLOR FIX (τουλάχιστον στο Ν70). Δοκίμασέ το !! Όσο για το GLIMMERATI, είναι 3D προοπτικής τρίτου προσώπου και μεταξύ άλλων επιλογών περιλαμβάνει και Story Mode. Για φωτο δείτε εδώ .... http://www.gamespot.com/ngage/driving/glimmerati/screenindex.html?page=1 HAVE FUN :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 εγω εχω βαλει το γκαζι το 5 το νιτρο το 1 και το φρενο το * και ετσι οποτε θελω νιτρο αφηνω το 5 και παταω το 1 δεν χανεις σχεδον καθολου ταχυτητα.εχεις καποιο screen shot απο το Glimmerati.επισης εχω αλλες δυο ερωτησεις οταν κλεινεις το asphalt τα χρωματα του κινητου ειναι "χαλασμενα" απο το color fix του asphalt εκτος απο επανεκινηση υπαρχει αλλος τροπος να επαναφερεις τα χρωματα στο κανονικο του??και δοκιμασα το asphalt σε 3230,παιζει αλλα δεν εχει καλα χρωματα ξερει κανεις τι μπορω να κανω για να το λειτουργεισω?? Δυστυχώς το έβγαλα το Glimmerati γιατί 50ΜΒ μνήμης ήταν πολύτιμα και δεν έχω κάποιο screen shot βγάλει. Μια φώτο έχει στο site του n-gage για το παιχνίδι http://www.n-gage.com/en-GB/games/gamedata/glimmerati.htm Βασικά εγώ δυσκολεύομαι να έχω διαρκώς πατημένο το 5 και ταυτόχρονα να πατάω και το 4 ή 6 για να κατευθύνω το αυτοκίνητο. Τo Asphalt 1, έχει μόνιμο γκάζι τελικά όπως θυμόμουν απλά το πατάς μια και επιταχύνει μόνο του μετά. Για τα υπόλοιπα που ρωτάς δε ξέρω να βοηθήσω, δοκίμασες την ίδια διαδικασία με τα libs στο 3230 μπας και πιάσει;; επίσης μετά από δοκιμές πρόσεξα ότι πλέον παίζουν κι άλλα παιχνίδια που δεν έπαιζαν καθόλου στην αρχή αλλά με πρόβλημα στα χρώματα, ελπίζουμε όμως σε αυτό να βρεθεί λύση Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Δεν γραφεται αναλυτικα τι να βαλουμε? Γιατι εβαλα το asphalt απο το iphone και κατι libs και εγιναν ολα σ....τα. Κολουσε το μενου , δεν ανοιγε το κινητο κτλ. το εβγαλα και ησυχασα. Για πειτε απο που να κατεβασουμε τι. Αν κάνεις αυτά που περιέγραψα στην προγούμενη σελίδα για το ASPHALT URBAN GT 2 δεν χρειάζεται να πειράξεις τα libs σου. Αρκεί να προσθέσεις σε αυτά το αρχείο ΝΟΚΙΑFC.DLL (και να περάσεις και το patch ειδικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι). Οσο για τις εκδόσεις των παιχνιδιών που ρωτάς αυτές υπάρχουν όλες στο iphone σαν sticky για το QD. Κατέβασε αυτές του BINPDA (παλιότερα δεν έτρεχαν αλλά τώρα με το παραπάνω αρχείο στα libs κάποιες από αυτές τρέχουν μια χαρά και κάποιες τρέχουν με το color fix). ΠΡΟΣΟΧΗ.... Απαραίτητη προϋπόθεση για να μην έχετε προβλήματα με τα νέα αυτά παιχνίδια είναι να έχετε πριν ενεργοποιήσει το Bluetooth. Aυτά... :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 οταν κλεινεις το asphalt τα χρωματα του κινητου ειναι "χαλασμενα" απο το color fix του asphalt εκτος απο επανεκινηση υπαρχει αλλος τροπος να επαναφερεις τα χρωματα στο κανονικο του?? Αν εχεις το color fix εγκατεστημενο με το που βγεις απο το παιχνιδι πατα το color fix off.Βγαζει ενα παραθυρο,πατας ok και τα χρωματα στρωνουν.Μετα πατα το κοκκινο για να βγεις γιατι κολλαει και πατοντας το μενου κλεισε με το c το golor fix off.Παντως χωρις πλακα δεν τα βλεπω τα δαχτυλα να την βγαζουνε καθαρη με αυτο το παιχνιδι.Εγω εχω βαλει γκαζι στο #,φρενο στο 3 και nitro στο 7.Μου θυμιζει την εποχη που ειχα το 7610 και προσπαθουσα να κανω hard format μονος.Αλλα μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος!Απλα υπεροχο με δυο βασικες ελειψεις για μενα,δεν εχει αυτοματο γκαζι και που το καθε οχημα δεν εχει τον δικο του ηχο.Παντως τωρα που εγινε η αρχη σιγα σιγα ολα θα αρχισουν να παιζουν.Μπραβο στα παλικαρια που βρηκανε την ακρη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 οταν κλεινεις το asphalt τα χρωματα του κινητου ειναι "χαλασμενα" απο το color fix του asphalt εκτος απο επανεκινηση υπαρχει αλλος τροπος να επαναφερεις τα χρωματα στο κανονικο του?? Αν εχεις το color fix εγκατεστημενο με το που βγεις απο το παιχνιδι πατα το color fix off.Βγαζει ενα παραθυρο,πατας ok και τα χρωματα στρωνουν.Μετα πατα το κοκκινο για να βγεις γιατι κολλαει και πατοντας το μενου κλεισε με το c το golor fix off.Παντως χωρις πλακα δεν τα βλεπω τα δαχτυλα να την βγαζουνε καθαρη με αυτο το παιχνιδι.Εγω εχω βαλει γκαζι στο #,φρενο στο 3 και nitro στο 7.Μου θυμιζει την εποχη που ειχα το 7610 και προσπαθουσα να κανω hard format μονος.Αλλα μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος!Απλα υπεροχο με δυο βασικες ελειψεις για μενα,δεν εχει αυτοματο γκαζι και που το καθε οχημα δεν εχει τον δικο του ηχο.Παντως τωρα που εγινε η αρχη σιγα σιγα ολα θα αρχισουν να παιζουν.Μπραβο στα παλικαρια που βρηκανε την ακρη. δεν εχω βαλει εγω color fix ειχε μεσα το παιχνιδι δικο του.συπεπως δεν εχει καποιο αρχειο να πατησω off Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Οκ. το εκανα τελικα. Ειχα κατεβασει λαθος αρχεια. Καλο το παιχνιδι, 20 δευτερολεπτα προλαβα να παιξω και μου καναν μια αναπαντητη και κολλησε Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 to asphalt 2 evala to patch kai to xekinaw apo to menu kai exei pali xalai xrwmata.apo fexplorer prepei na to anoixw? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 to asphalt 2 evala to patch kai to xekinaw apo to menu kai exei pali xalai xrwmata.apo fexplorer prepei na to anoixw? Αφού αναφέρθηκε παραπάνω ότι μόνο αν το τρέξεις από το .app στο φάκελο του παίζει κανονικά. Επίσης όπως αναφέρθηκε και το ΧMEN II παίζει άψογα και με τέλεια χρώματα!! Ενώ και ένα παιχνίδι ξύλου ακόμα το ONE παίζει μια χαρά φορτώνοντας το από το .app όμως γιατί από το εικονίδιο του έχει αλλοιωμένα χρώματα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Αφού αναφέρθηκε παραπάνω ότι μόνο αν το τρέξεις από το .app στο φάκελο του παίζει κανονικά. Επίσης όπως αναφέρθηκε και το ΧMEN II παίζει άψογα και με τέλεια χρώματα!! Ενώ και ένα παιχνίδι ξύλου ακόμα το ONE παίζει μια χαρά φορτώνοντας το από το .app όμως γιατί από το εικονίδιο του έχει αλλοιωμένα χρώματα to ONE iparxei sto iphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 to ONE iparxei sto iphone? Νομίζω πως όχι γιατί δε το βρήκα όταν το έψαξα αλλά μπορείς να το βρεις εδώ http://www.geocities.com/howsthat_14/Ngage_games.html δε με ενθουσίασε και πολύ βέβαια Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Αφού αναφέρθηκε παραπάνω ότι μόνο αν το τρέξεις από το .app στο φάκελο του παίζει κανονικά. εγω το βαζω απο το οικονιδιο και λειτουργει μια χαρα.το x-men 2 ποσα mb ειναι?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 mpika kai sto i-phone na vrw to asphalt to 2 alla apo ta liga post pou diavasa sto antoistixo thread eida oti den leitourgei giauto mipws mporei kapoios kalos anthropos na mou dwsei ena link me to paixnidi kai to patch kai oti allo xriazete telos pandwn gia na to pexw sto n90 mou???????? euxaristw poli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 mpika kai sto i-phone na vrw to asphalt to 2 alla apo ta liga post pou diavasa sto antoistixo thread eida oti den leitourgei giauto mipws mporei kapoios kalos anthropos na mou dwsei ena link me to paixnidi kai to patch kai oti allo xriazete telos pandwn gia na to pexw sto n90 mou???????? euxaristw poli Μα δύο post παραπάνω αναφέρω τη διεύθυνση... εκεί υπάρχουν όλα τα n-gage games!! Απο κει το κατέβασα και στο Ν70 τουλάχιστον παίζει άψογα, δε ξέρω αν τα ίδια κόλπα πιάνουν και στο Ν90 βέβαια. argi_7 το Χ-men 2 είναι περίπου 26ΜΒ! Περίεργο πάντως εμένα το ΟΝΕ δε δείχνει σχεδόν τίποτα όταν το τρέχω από το εικονίδιο του, κάτι μωβ μουντζούρες μόνο Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Pedia to "The Roots" exi kataferi na to tre3i kanis?? ine poli kalo rpg tou ngage.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 ρε παιδια το asphalt μου εχει διαγραψει 3 φορες το προγιλ του παιχνιδιου με αποτελεσμα να εχουν εξαφανιστει τα απντα απο το παιχνιδι και ειναι σαν να το αρχοιζω απο την αρχη.το εχει ακνει και σε κανενα αλλο??γιατι το κανει?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 loipon to asphalt 2 gia na min iparxei problima(logo ton polon erotiseon) iparxei sto iphone kai to patch.bazeis to game xoris to patch pou exei mesa.anti aytoy bazeis to patch poy dino parakato.kaneis reboot kai anigeis to bluetooth.trexeis to paixnidi mesa apo to fexplorer i allo file manager. http://www.megaupload.com/?d=3G7KSTY9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts