phadomas Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Οι φάρσες που κάνω είναι με καθηγητές απο το σχολείο μου Παράθεση Symbian OS - the mobile operating system Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. January 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2004 Exw oles tis farses tou Lenti kai twn Patrinwn!Poly gelio! Emeis an kanoume kamia farsa tha einai tilefwniki se filous mas kyriws gia na paratiroume kai antiraseis kai alla tetoia alla kai se merikous pou mporei na mas tin spane gia diaforous logous. Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 κανα link... στο kazaa γραψτε "farses" ... εχω την εντυπωση οι πλακες του ledi ειναι copy/paste...θυμαμαι ειχα κατεβασει μερικες κ εκει που αρχιζε το βρισημο απο stereo γυρναγε σε mono. Aπ οτι ξερω τουλ.οι πατρινοι μπηκαν κ φυλακη...γι αυτο προσοχη δεν ειναι ιδιες εποχες...τεχνολογικα βρισκονται ευκολα με τα ψηφιακα κεντρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfeRCy (13 Ιαν. 2004 , 18:46) κανεις μεγαααααλλοοο λαθος....στην πρωτη περιπτωση εγω ειμουν (ο SurferCy) :!: στην δευτερη εισουν εσυ ή ο μαριος....... :whistle: Θυμάμαι τις είχαμε ηχογραφήσει κιόλας αλλά τώρα...είναι ήδη διαγραμένες! :p Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 και μαλιστα τα τιλεφωνα μας δεν υποστηριζαν τοσο χρονο ηχογραφισης Kριμα :( Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoni Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Στον επόμενο τόνο, η ώρα θα είναι εννέα...και εννέα....ΑΚΡΙΒΩΣ :lol: :lol: :lol: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Λοιπόν: Θυμάμαι πριν κανένα χρόνο το καλοκαίρι μαζευόμαστε τα βράδια μια μεγάλη παρέα και μερικές φορές κάναμε και μερικές φάρσες... :o Ένα βράδυ πήραμε ένα φίλο: Εκείνος: Εμπρος? Εμείς: Γεια σας μπορείτε να μου δώσετε το Μιχάλη? (Αυτόν τον έλεγαν Γρηγόρη) Εκείνος: Λάθος κάνετε. Εμείς: Συγγνώμη. Ξαναπέρναμε. Εκείνος: Παρακαλώ? Εμείς: Μπορείτε να μου δώσετε το Μιχάλη? .....και πάει λέγοντας... Οπότε στο τέλος ξαναπέρνουμε: Εκείνος: ΝΑΙ. (κάπως αγανακτισμένα) Εμείς: Έλα ρε ο Μιχάλης είμαι. Με ζήτησε κανείς? :D :D ( εκεί που γράφω εμεις εννοώ ότι κάθε φορά έπερνε διαφορετικό άτομο) Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος phadomas (13 Ιαν. 2004 , 22:26) Οι φάρσες που κάνω είναι με καθηγητές απο το σχολείο μου Το ξέρω :devil: . Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NeTBoY (12 Ιαν. 2004 , 00:49) Ti mou thimisate twra....mia apo tis pio petuxhmenes thlefwnikes farses pou ekana mikros me ton kollhto mou.....akolouthei o thl. dialogos: Tooooooouuuuuuuuuuuutttt....... -Empros? -Nai, kalhspera sas.... -Kalhspera... -Mas sugxwreite gia thn enoxlhsh...apo ton OTE sas thlefwnoume.... -Kai ti tha thelate parakalw?? -Epeidh prosfata diagnostikan polles vlaves sto diktuo, kanoume enan elegxo stis grammes mas...tha sas htan eukolo na fusixete dunata sto akoustiko parakalw??? -Nai euxaristws........FOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUU (fusima)! -Aaaaaaaaaaaaaaaaaxxxxxxxxx..... mou ta drosises!!!!!!!! Milame rixname kai **** ta gelia!!! Epiane sxedon panta!! H fash htan otan h sunomilia ginotan me gries....!!! :cool: Αυτή την φάρσα την έκανα και εγώ σήμερα. Ήμουν με άλλα δυο παιδιά και είχα βάλει την ανοιχτή συνομιλία στο 6600. Πήραμε 4 τηλέφωνα ( εκτός από αυτά που πέρναμε και δεν το σήκωνε κανένας :p ) και έπιασε στα 2. Το τι γέλιο έπεσε δεν το συζητάμε :D :D Θα το ξανακάνω και αύριο... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Ένα βασικό στοιχείο όταν κάνεις φάρσες με τους φίλους σου είναι να έχεις το τηλέφωνο σε ανοιχτή ακρόαση! Έτσι ακούνε όλοι και πέφτει πολύ γέλιο! Ενώ όταν ακούει ένας γελά μόνος του :D :p Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. January 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2004 farses,merikes apo ledi,patrinous μια απο τα ιδια lentis αριστερα,topic audio κ στο kazaa γραψτε "farses" υπηρχε κ το xavales.com που τα ειχε ολα αυτα αλλα μαλλον εκλεισε.. +Προσοχη με τις φαρσες...διωκονται νομικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. January 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stephen (12 Ιαν. 2004 , 20:16) Και πανω που ετοιμαζομουνα το ρωτησω σε νεο thread.. :) Ρε παιδια, μηπως γνωριζετε που μπορουμε να βρουμε περισσοτερες πληροφοριες για τον Λεντη/Πατρινους κλπ που μας εχουν προσφερει αφθονο γελιο; :p Ξερει κανεις τπτ παραπανω; Τις φαρσες τους τις εχουμε (οι περισσοτεροι φανταζομαι), αλλα τελικα αυτοι ποιοι ειναι; Ποτε περιπου εκαναν τις περισσοτερες φαρσες τους (επειδη νομιζω οτι μερικες απο αυτες ειναι αρκετα παλιες) και τι απεγιναν οι ιδιοι; :blink: Οπως και να το κανουμε το νεο αιμα δεν συγκρινεται με την παλια γενια που μεγαλωσαμε... Ειδικα για τον Λεντη και τι δεν εχει ακουστει..Τον κλεισανε μεσα, τον φαγανε κλπ :p Κανεις; :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 οπως ξαναειπα τουλ.για τους Πατρινους μπηκαν κ φυλακη(κατα 90%αληθευει)...οι φαρσες διωκονται κ ποινικα. οι φαρσες εγιναν τουλ.3-4 χρονια πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 kai ton lendi nomizw tom eixan valei filaki! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimis Δημ. January 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Finn (11 Ιαν. 2004 , 22:59) και οι φαρσες της Θεσσαλονικης λενε πολυ.. "μη λες ναι και δωσε τη μαρια τωρα..¨" "ti le more!" "dose tin maria grigora" "poios eisai esi"???? "o giorgos o mpoukas eimai..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 allo tpt? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος androu (26 Σεπ. 2004 , 23:26) allo tpt? Δεν κατάλαβα την ερώτησή σου αλλά μια και επανέφερες το θέμα θα πω κάποια πράγματα που έμαθα :p Ένας φίλος του πατέρα μου όταν σπούδαζε είχε κάποιους συμφοιτητές από την Πάτρα. Αφορμή για να έρθει αυτή η συζήτηση ήταν όταν του έβαλα κάποιες φάρσες των Πατρινών. Μου είπε ότι: οι συμφοιτητές του τού είχαν πει ότι αυτοί ( οι Πατρινοί ) είχαν αναστατώσει μια ολόκληρη πόλη. Μάλιστα κάποιοι, εξαιτίας των Πατρινών, είχαν πλακωθεί!! Επίσης μου είπε ότι οι Πατρινοί είχαν μπει σίγουρα φυλακή αλλά δεν θυμάται πόσα χρόνια μπήκαν. Ήταν φοιτητές όταν έκαναν τις φάρσες. Και όπως είναι γνωστό, ήξεραν πολλά πράγματα για να λένε στις φάρσες τους συγκεκριμένα πράγματα ( ονόματα κ.λ.π. ) :p Ο antonis_wrx μου έδωσε ένα cd με φάρσες των Πατρινών. Τις έχω κάνει mp3 και μόλις μπορέσω θα τις κάνω upload για να τις κατεβάσει όποιος θέλει. Κάποιες από αυτές που είχε το cd δεν τις είχα κατεβάσει. Πάντως ποιο πολύ γέλοιο μου προκαλούν οι φάρσες του Λέντη :p Από αυτόν έμαθα καινούργιες βρισιές :lol: :lol: Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και άλλες φάρσες του Λέντη εκτός από αυτές που έχω. Όποιος έχει τέτοιες φάρσες ή ξέρει που μπορούμε να βρούμε ας πει! Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 OLES tis farses twn Patrinwn kai tou Lenti tis exw!Exoun poly gelio! Oson afora tous Patrinous...mpikan mesa alla gia poly ligo!Aytos pou tin patise asxima htan o Lenths!!!Emeine perissotero kairo mesa! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 1991, 401 νοσοκομείο. 2 φαντάροι απο τηλεφωνικούς θαλάμους τις εποχής, μια που δεν είχαν τι να κάνουν τα βράδυα, με ενα δημοσιογραφικό κασσετοφωνάκι και μια ειδική βεντούζα, γράφανε καταπληκτικές φάρσες. Ειναι απο τις καλλύτερες της συλλογής μου. Υ.Γ. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν μπορώ να γράψω. :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 μπορεις ομως να τις δωσεις? χαμενο κορμι σακη... σμουτς πολλα¨... μας ελειψες... μη χανεσαι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SakisPlayer (27 Σεπ. 2004 , 20:10) 1991, 401 νοσοκομείο. 2 φαντάροι απο τηλεφωνικούς θαλάμους τις εποχής, μια που δεν είχαν τι να κάνουν τα βράδυα, με ενα δημοσιογραφικό κασσετοφωνάκι και μια ειδική βεντούζα, γράφανε καταπληκτικές φάρσες. Ειναι απο τις καλλύτερες της συλλογής μου. Υ.Γ. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν μπορώ να γράψω. :whistle: Θέλουμε τις φάρσες Σάκη :D Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος runner (27 Σεπ. 2004 , 17:15) OLES tis farses twn Patrinwn kai tou Lenti tis exw!Exoun poly gelio! Oson afora tous Patrinous...mpikan mesa alla gia poly ligo!Aytos pou tin patise asxima htan o Lenths!!!Emeine perissotero kairo mesa! Μπορείς να τις κάνεις κάπου upload; Ειδικά του Λέντη! Αν δεν έχεις χώρο να τις κάνεις upload στείλε μου pm :) Και αν πάλι δεν μπορείς να τις στείλεις μέσω internet λόγω χαμηλής ταχύτητας μπορείς να μου τις δώσεις σε cd να τις κάνω Upload! Περιμένω Pm ;) Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Farses? kanoume kai tipota allo emeis oi fantaroi? thelete kanena *.amr upload na akousete? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tntiseverywere (28 Σεπ. 2004 , 00:27) Farses? kanoume kai tipota allo emeis oi fantaroi? thelete kanena *.amr upload na akousete? Εννοείται, κάνε upload όσα μπορείς :D Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid (28 Σεπ. 2004 , 00:24) Θέλουμε τις φάρσες Σάκη :D Στο επόμενο meeting του myphone, θα τις φέρω απ'ευθείας απο την πηγή. Απο τις ίδιες original παλιές κασσέτες. :) Υ.Γ. Κακιασμένο, πολλα φιλάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts