Jump to content

MLS - PNA Destinator R3900 BT

pavlidisc
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έχει πάρει κανείς;

Είχα το HTC3600 αλλα δεν με βόλευε να έχω ένα "τεράστιο" κινητό με GPS. Έτσι το έδωσα, πήρα ένα "μικρό" κινητό και τώρα ψάχνω για GPS.

Το συγκεκριμένο PNA είναι αρκετά όμορφο, έχει 3,5'' οθόνη την οποία θεωρώ υπέραρκετη, έχει MLS destimaton 6.0 το οποίο είναι δοκιμασμένο (με το HTC) και είναι ΑΡΙΣΤΟ,

το μόνο που δεν ξέρω είναι άν το συγκεκριμένο PNA τα πάει καλά με το σήμα. Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Και κάτι άλλο: Σε ένα PNA μπορώ να βάλω όποιο destinator θέλω; Αν δηλαδή εγώ βρώ το destinator 7.0 πχ και το βάλω στην κάρτα του PNA, θα δουλέψει;

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Eξαρτάται το pna.Για το 3900/4400που ειναι το ίδιο με 4αρα οθόνη δες

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=86006#86006

Eξαρτάται το pna.Για το 3900/4400που ειναι το ίδιο με 4αρα οθόνη δες

http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=86006#86006

Σε ευχαριστώ.

Βασικά το 4400 είναι πολύ μεγάλο και μάλον απευθύνεται σε επαγγελματίες (ταξί κτλ). Απο ότι διαβάζω απο ποιότητα κατασκευής και σήμα πάνε καλά και τα δύο.

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

• 4 weeks later...

Εχω το 4400.Είναι τέλειο.Το πήρα γιατί έχει μεγάλη οθόνη, και το bluetooth car-kit δουλευει τέλεια.

Μέσα στο πακέτο είχε 512MB κάρτα μνήμης που υπάρχει μέσα το Destinator (δεν είναι στην συσκευή)

Γιώργος

telika de me paei. phra prin mia vdomada to 3900 bt .to koubaki pou exei gia baterry on/off htan ap thn arxh sklero sto panw akte mexri pou shmera espase.opoios kserei as mou pei ti prepei na kanw

Η πάνε απο εκεί που το πήρες να δεις αμα μπορούν να στο αντικαταστήσουν (δεν ξέρω αν γίνεται)επειδή έσπασε κουμπί μπορεί να σου που οτι άσκησες μεγάλη πίεση και έσπασε ή επικοινώνησε με την MLS:

Κεντρικά γραφεία : 17ης Νοεμβρίου 79 54352 Θεσσαλονίκη

Τηλ. Κέντρο:2310 929090 Fax:2310 937222

Αθήνα : Ματθαίου Λιούγκα 67 & Αθανάσιου Διάκου 16675 Γλυφάδα

Τηλ. :210 9645999 Fax:210 9642845

Τεχνική Υποστήριξη

support@mls.gr

Γιώργος

• 1 month later...
Οι κάτοχοι του 3900 και 4400 για δείτε εδώ μπορεί να σας ενδιαφέρει. Τρέχει word-excel-pdf-powerpoint viewer,πασιέντζα,tetris,pac-man,αφύπνιση και πολλά άλλα καλούδια.
Γιώργος