Adjoint Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Ευχαριστώ πολύ να είστε καλά :) Και με τη σειρά μου να ευχηθώ και εγώ σε όσους γιορτάζουν σήμερα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 καλημερα το ονομα μαργαριτα ποτε γιορταζει; . 25/1 ; διοτι στο ιντερνετ μου βγαζει 2 γιορτες και δν ξερω ποτε ειναι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 1 Σεπτέμβρη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Χρόνια πολλά στον giothesuper. Πολύχρονος φίλε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Χρόνια σου πολλά :) Δέχομαι και γλυκά με email :) χαχα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου:):) Χρόνια πολλά φίλε μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Χρόνια πολλά φίλε μου:) να εισαστε καλα ολοι στο φορουμ...εχω κανει καλες παρεες με ολους...ευχαριστω για την παρεα που μου προσφερετε και την βοηθεια...δεν προκειται να φυγω ποτε απο εδω:) Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Χρόνια πολλά στο φίλο Vasileios. Να τα εκατοστήσεις. Τα πρώτα 50 χρόνια είναι δύσκολα. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Χρόνια πολλά στους Αντώνιδες και τις Αντωνίες :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 χρονια πολλα και απο μενα σε αντωνιδες αντωνιες και στον φιλο vasileios που εκτιμω πολυ... Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Χρόνια πολλά στις Μαργαρίτες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Χρόνια πολλά στις Μαργαρίτες. Και στους Γρηγόρηδες :) http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα. χεχε :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 χρονια πολλα στους ερωτευμενους :) Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Χρόνια πολλά στη mariel19. Να τα εκατοστήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Πολύχρονος φίλε soublaki-3, ότι επιθυμείς! :) 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 και απο μενα χρονια πολλα στον soublaki3 φοβερε χρονια πολλα οτι επιθυμεις Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 Ευχαριστώ παιδιά...Σήμερα έχει πολύ ΜΠΥΡΑ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2011 χρονια πολλα σουβλακι!!! ο,τι επιθυμεις! για πες μας... που εχει μπυρα? :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Χρονια πολλα στον φιλο Nagata..Να τα εκατοστησεις φιλαρακι και οτι επιθυμεις :) Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Πολύχρωμος και εντοιχισμένος Nagata Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Thanks παιδιά :) 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Χρόνια Πολλά Electric Eye!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 και απο μενα τα χρονια πολλα μου σε εναν απο τα τελεια μελη και moderators:) Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 να ευχηθω και γω με την σειρα μου στον electric eye :) keep walking :D Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts