Thnitos Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Το υπέρτατο αγαθό της υγείας. Που μόνο αν κλονιστεί σοβαρά το καταλαβαίνουμε... Παράθεση Θα ’θελα να ’μουνα παιδί… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Μαγκιά για μένα είναι να μην λες ψέματα και όταν κάνεις λάθη να τα παραδέχεσαι και να τα αντιμετωπίζεις όσο μεγάλα και να είναι! Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naf1213 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Kαποιος το εγραψε στην πρωτη σελιδα, Να εισαι ελευθερος.. Αυτο ειναι η μεγαλυτερη μαγκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 μαγκια ειναι να απολαμβανεις τη ζωη χωρις να αγχωνεσαι για τιποταααααααα,αυτο ειναι η μαγκια της σημερινης εποχης φιλοι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogias Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Τίποτα δεν είναι μαγκιά.. Οι νόμοι της φύσης και η τύχη είναι πάνω από όλους επομένως είναι απλά θέμα τύχης το αν θα φανείς μάγκας ή όχι στη ζωή.. Για παράδειγμα ένας κοινωνικός επαναστάτης αν είχε γεννηθεί σε πλούσια οικογένεια το πιθανότερο είναι ότι δε θα γινόταν επαναστάτης.. Ή και το αντίθετο ένας γελοίος πλούσιος που δωροδοκεί κλέβει κτλ θα μπορούσε να ήταν μάγκας και τίμιος αν είχε γεννηθεί σε μια φτωχή τίμια οικογένεια και δούλευε για το μεροκάματο.. Οπότε όπως έλεγε και ο Rocky στον Apollo :lol::lol::lol: 'Just keep punching Apollo...' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erty Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Nα μην κάνεις τον μάγκα... ;) Αυτό θα έλεγα κι εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 χαχα σωστό και αυτό^^ μαγκιά θεωρώ να κάνεις αυτό που θέλεις (χωρίς βέβαια εις βάρων άλλων) και να είσαι ευτυχισμένος! Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 μαγκια ειναι να ζεις σε αυτη την ζωη και να μην εκγαταλυπεις Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Επίσης μαγκιά είναι να καταλάβεις με πόσο κόπο βγαίνουν τα χρήματα, και να τα εκτιμάς,γι αυτό επίσης πρέπει να βρεις δουλειά και να μην τα περιμένεις απο τους γύρω σου,επίσης να πεις και ενα ευχαριστώ στους γονείς σου που τόσα χρόνια σε μεγάλωσαν με κόπο(ετσι βλέπω τη ζωή τώρα πια που δουλεύω και το χω πάρει σοβαρά και δε ζητάω απο τους δικούς μου) Κάτι άσχετο αλλά επίσης μαγκιά είναι να καταλάβει ο Έλληνας οτι με το να κορνάρει συνεχώς στους δρόμους κάνει κακό στον εαυτό του,στους γύρω του+ περιβάλλον και οτι δεν πρόκειται να κερδίσει κάτι με αυτό Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Nα ξεκινήσεις μια επιχείρηση απο το 0 και να μπείς στο forbes :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 μαγκια για μενα ειναι που δεν καπνιζω και δεν πινω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 μαγκια ειναι να εισαι ταπεινος στο οτι κανεις... και να μην το κραζεις παντου Μαγκια ειναι να εισαι αυτοδημιουργητος οφ κορς ... Μαγκια ειναι να εισαι γεναιοδωρος στα παντα... Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Μαγκια ειναι να ξέρεις, αλλά να ξέρεις οτι ξέρεις !! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_mel_ Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 μαγκια για μενα ειναι που δεν καπνιζω και δεν πινω. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..και εγώ αυτό θεωρώ μαγκιά για τον εαυτό μου...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..και εγώ αυτό θεωρώ μαγκιά για τον εαυτό μου...:) Θα συμφωνισω κ εγω με τη σειρα μου.! :) Αντε γιατι το ποτο κ το καπνισμα μας τα εχουν περασει για μεγααλη μαγκια! Παντως η μεγαλυτερη μαγκια για καποιον ειναι να παραμεινει παντα ο εαυτος του!Ειναι πολυ σημαντικο πιστευω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourstar Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 μαγκια για μενα ειναι να πετυχεις τους στοχους που εχεις θεσει στη ζωη σου μονο ετσι θα νοιωθεις επιτυχημενος / ευτυχισμενος ;) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alek99 Δημ. May 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2008 Να σεβεσαι ολους γυρω σου Τοτε θα νιωσεις τι ωραια που ειναι και νοιωθεις καλα με τον ευατο σου. Παράθεση Elakbar world - video,images,games,flash files,articles,reviews,news,blogs from all the internet collected in on site. Easy to find anything. Submit your site/blog rss elakbar.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mysterious_girl Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Να έχεις το θάρρος να ξανασηκώνεσαι όταν σε "ρίξει" μια δύσκολη κατάσταση και να γίνεσαι ακόμη πιο δυνατός, να μην έχεις ανάγκη κανέναν αλλά να έχεις φίλους και να φροντίζεις να κρατάς πισινές για να έχεις τους σωστούς ανθρώπους κοντά σου και να μην σε πιάνουν κορόϊδο! Και φυσικά...ν' αλλάζεις ότι δεν αρέσει! :up: Ε λοιπόν...είμαι μάγκισα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Μαγκιά για μένα είναι να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν χωρίς να σκέφτομαι τι θα πει ο κόσμος και να είμαι ο εαυτός μου...Δύσκολο μερικές φορές αλλά κατορθωτό Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Θα συμφωνήσω με το «μαγκιά είναι να σέβεσαι τους άλλους». Κάτι που σε αυτή τη χώρα έχουμε ξεχάσει εντελώς και είμαστε ο καθένας για τον εαυτό του και μόνο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 να περασω το σημερινο μαθημα...κατεβαινω ψιλο-αεροπορια:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Να καταφέρνει να κρατά κάποιος τα μυαλά του μέσα στο κεφάλι του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Μαγκια στη ζωη ειναι πολλα πραγματα Μερικα απο αυτα, για μενα, ειναι: -Να αγαπας και να αγαπιεσαι -Να δημιουργησεις μια ευτυχισμενη οικογενεια -Να ξεκινησεις απο το 0, κ καποια στιγμη στη ζωη σου να γινεις επιτυχημενος επαγγελματικα (οπως εχει ηδη ειπωθει) -Να στεκεσαι στο υψος σου και να ξεπερνας τις δυσκολιες που βρισκεις στο δρομο σου -Μαγκια ειναι να βαζεις στοχους στη ζωη σου κ να τους πετυχαινεις -Να φυγεις χαμογελαστος, κ να εισαι ευτυχισμενος για τα εργα κ τα ατομα που αφησες στο περασμα σου :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Magkia einai na zeis gia sena ..Na zeis tin zwi sou.. Na zeis gia ton eauto sou.. K prwta apola na sevesai ton eauto sou.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteveAth Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 να εισαι ενταξι και σωστος με ολους και ολα. να μην ενοχλης ποτε κανεναν. ο λογος σου συμβολαιο. να τιμας τα παντελονια που φορας. Παράθεση http://i218.photobucket.com/albums/cc107/SkapoGr10/Diafora/dHJ.jpg ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΛΥΘΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts