SAXOVTS Δημοσιεύτηκε January 11, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 11, 2004 παιδια εχω 2 λειτουργικα στο pc ,τα xp home και τα profesional.αν εμαι στα home μπορω να παω στα profesional χωρις επανεκινηση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phadomas Δημ. January 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2004 _________________________ Παράθεση Symbian OS - the mobile operating system Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. January 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος phadomas (11 Ιαν. 2004 , 16:17) _________________________ τι ειναι αυτο φιλε μου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. January 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SAXOVTS (11 Ιαν. 2004 , 16:11) παιδια εχω 2 λειτουργικα στο pc ,τα xp home και τα profesional.αν εμαι στα home μπορω να παω στα profesional χωρις επανεκινηση? des edo eixa kai ego to idio problima kai................... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=13608 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts