neo24gr Δημοσιεύτηκε January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 12, 2008 το προβλημα μου ειναι το εξης! πηγα να κανω μια αναβαθνιση των windows xp pro sp2,κατι δεν πηγε καλα και το ακυρωσα. το αποτελεσμα τωρα ειναι,καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη,μου ζηταει με ποια windows θελω να εκκινησω. Microsoft Windows XP Professional c:\windows <προεπιλογη> επιλεγω βεβαια το πρωτο. μπορει καποιος να μου πει ποιες ακριβως ειναι η εντολες στο αρχειο boot.ini στα xp? συγκεκριμενα το δικο μου boot.ini αναφερει τα εξης: [boot Loader] Timeout=5 [Operating Systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /TUTag=XNUC37 Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Κάνε την καταχώρηση από Timeout=5 σε Timeout=0. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 12, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Κάνε την καταχώρηση από Timeout=5 σε Timeout=0. ;) ναι αλλα το θεμα ειναι οτι παιρνει ως προεπιλογη εκκινησης το c:\windows και κανει επανεκιννηση! το αφησα δηλαδη να δω τι θα κανει μετα τα 5 δευτερα και εκανε επανεκινηση γιατι επελεξε το c:\windows θελω απλα να μου κανετε copy paste το δικος σας boot.ini για να δω που ειναι το δικο μου σφαλμα! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Κανονικά έπρεπε να σου βγάζει 2 καταχωρίσεις. Έτσι θα έσβηνες την μία και θα ήσουν οκ. Τώρα... δεν ξέρω.. Εγώ έγω 3 windows εγκατεστημένα και είναι έτσι: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(3)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(3)\WINDOWS2="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect Παίξε λίγο με την γραμμή default=[...] ή πήγαινε δεξί κλικ > ο υπολογιστής μου > ιδιότητες > για προχωριμένους > εκκίνηση και αποκατάσταση > ρυθμίσεις και αν εκεί που λέει εκκίνηση συστήματος έχει επιλεγμένο κάτι άλλο εκτός απο το λειτουργικό που θές, άλλαξε το και πάτα οκ. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maelstrom Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Το δικό μου, που είναι καθαρή εγκατάσταση Windows XP Pro SP2 είναι [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect boot-άρει απευθείας στο σύστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. January 13, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 ok! να σται καλα παιδια! λειτουργησε! κατι ακομα! κατι που μου το κανει εδω και καιρο! στην εκκινηση των xp,εκει που βγαινει το λογοτυπο και τρεχει μια μπαρα απο κατω,σε μενα αργη πολυ να ανοιξει το λογοτυπο των xp,κατι σαν fade in κανει ,ερχεται αχνα και σιαγα σιγα η εικονα και μετα αρχιζει να φορτωνει κανονικα τα windows? ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts