PARASwrite Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Παιδια εγω ψαχνω απεγνωσμενα το soundtrack της Παταγονιας.Αυτο που εβαζε καθε φορα που ξεκινουσε ενα επεισοδειο ειναι μονο μουσικη αν βοηθαει αυτο. αυτό έχει δημιουργηθεί μόνο για την παραγωγή της Παταγονίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbos Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 (edited) ΠΕΔΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΙΣ ΝΟΒΑ ΤΟ ΠΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΕΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΙΤΙΚΑ TURN IT ON ΚΑΠΟΣ ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΕ Edited June 8, 2010 by panbos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonstantinaSim Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Παιδιά βρείτε το τραγούδι του Παπακαλιάτη, δεν μπόρεσα να βρω τον τίτλο...Είναι υπέροχο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos_g Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 (edited) Παιδιά βρείτε το τραγούδι του Παπακαλιάτη, δεν μπόρεσα να βρω τον τίτλο...Είναι υπέροχο.. το ορχιστρηκο βαλς ειναι αυτο http://www.youtube.com/watch?v=CW3thivPodY εγω ψαχνω το τραγουδι του μουζουρακη απο το χθεσινο επεισοδιο....φιλα με ακομα,φιλα με ακομα....[/QUOΤΕ] παιδαι το τραγουδι του μουζουρακη ειναι διασκευη απο ξενο κ δεν εχει κυκλοφορισει.το αυθεντικο ειναι αυτο Edited June 9, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ConstantineZ Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 (edited) Καλησπέρα παιδιά, μήπως ξέρει κανείς πιό είναι το κομμάτι απο την διαφήμιση του Jacobs Espresso με τον τύπο που μεταφέρεται στην έρημο?????:wacko: Thanks! Edited June 10, 2010 by ConstantineZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALX_Greekiller Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 (edited) θα είμουν πολύ ευγνώμων αν μπορούσατε να βρείτε αυτό το τραγούδι http://www.youtube.com/watch?v=VIMn_jrzE2U Δοκιμασε αυτο http://www.4shared.com/video/3_Q2e3JS/fff.html Edited June 11, 2010 by ALX_Greekiller Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 θα είμουν πολύ ευγνώμων αν μπορούσατε να βρείτε αυτό το τραγούδι http://www.youtube.com/watch?v=VIMn_jrzE2U Δωσε αν μπορεις αλλο λινκ γιατι αυτο μου βγαζει:Αυτό το βίντεο διαθέτει περιεχόμενο από το χρήστη NBC Universal, ο οποίος το έχει αποκλείσει για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izakone Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Ξερει κανεις το background του συγκεκριμενου video ? http://www.youtube.com/watch?v=cnwNQ7dIP7k Ευχαριστω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Το κομμάτι που ακούγεται στο ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΡΕΙΛΕΡ του ΑΝΤ-1 για τις ΤΑΙΝΙΕΣ του καλοκαιριού? Καμιά ιδέα? Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 Ξερει κανεις το background του συγκεκριμενου video ? http://www.youtube.com/watch?v=cnwNQ7dIP7k Ευχαριστω ... Το γράφει στα σχόλια: Lino Cannavacciuolo - Altalena Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pichita Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 (edited) :(:( μια βοηθεια καλοι μου ανθρωποι...... Νομίζω πως λες το Explosive - Bond (έχω την εντύπωση πως δεν έχει απαντηθεί). Θα το βρεις εδώ: Μήπως ξέρει κανείς το κομμάτι που μπαίνει στο 14:17? (ακούγεται αρκετά σιγανά) http://www.veoh.com/browse/videos/category/entertainment/watch/v766198m8eaChrz Ευχαριστώ προκαταβολικά :) Edited June 16, 2010 by VeCo απαγορεύονται τα συνεχόμενα ποστς! παρακαλώ χρησιμοποιείται την τροποποίηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslak Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 (edited) Παιδιά εγώ ψάχνω δύο τραγούδια το ένα αυτό στη διαφήμιση της nivea που ήταν χορηγός στα καλλιστεία και το άλλο αν έχετε δει το trailer για το νέο x-factor στο τέλος που λέει πως να πάρεις μέρος απο πίσω παίζει ένα epic κομμάτι ευχαριστώ εκ των προτερών και συγνώμη αλλα δεν μπόρεσα να βρώ videakia Edited June 16, 2010 by koslak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trousaki Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Καλησπέρα παιδιά χρειάζομαι μία μικρή βοήθεια.... :S ψάχνω για το τραγούδι που παίζει στην διαφήμιση του Ant-1 - Sunday Movies είναι ένα ξένο.... Σας παρακαλώ βοήθειααααα..... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Το κομμάτι που ακούγεται στο ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΡΕΙΛΕΡ του ΑΝΤ-1 για τις ΤΑΙΝΙΕΣ του καλοκαιριού? Καμιά ιδέα? Και γω το ψάχνω αυτό! Το τρέιλερ παίζει από χθες και είναι για τις ταινίες της Κυριακής (SUNDAY MOVIES - BACK 2 BACK). Ξέρει κανείς το κομμάτι που ακούγεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trousaki Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Νομίζω πως το βρήκα....Άκου το refren αυτό πρέπει να είναι... Alors On Dance - Stromae... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandra88 Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Παιδιά ξέρει κανείς ποιο τραγούδι παιζει στο trailer του Star για τις παιδικές ταινίες το σαββατοκύριακο???? το ψάχνω πολύ καιρό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOS_89 Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Παιδιά ξέρει κανείς ποιο τραγούδι παιζει στο trailer του Star για τις παιδικές ταινίες το σαββατοκύριακο???? το ψάχνω πολύ καιρό!!! Αυτό μάλλον εννοείς Μano Νegra -Mala Vida Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandra88 Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Αυτό μάλλον εννοείς Μano Νegra -Mala Vida Ναι σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kos17 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα κάποιος αν ξέρει να μου πει πιο soundtrack βάζουν στο κανάλι του Ant1 πριν ξεκινήσει μια εκπομπή το ήξερα παλια και ήταν ένα από τα αγαπημένα μου αλλά το ξέχασα και τώρα έχω φάει το ίντερνετ και δεν το βρίσκω :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lola_mas Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 (edited) μηπως ξερει κανεις τη μουσικη απο τη σειρα του mega "αερινες σιωπες" ??? Πριν απο λιγο που τελειωσε η Ονειροπαγιδα πριν τους τιτλους τελους επαιζε ενα τραγουδι και το μονο που μπορεσα να συγκρατησω και αν ειναι και σωστο ειναι ''if you sail(ed) away''απο στιχους.Δεν ειναι rasmus παντως.:help: μηπως ειναι Aleksander With - Still Awake ??? Edited June 21, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izakone Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Ξερει κανεις το background του συγκεκριμενου video ? http://www.youtube.com/watch?v=cnwNQ7dIP7k Ευχαριστω ... Αυτο που εννοω εγω δεν ειναι το ιδιο με αυτο του Lino Cannavacciuolo Altalena και λεω ξανα οτι ψαχνω το background του παραπανω video. Thanks ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 παιδια ενα beataki που παιζει σε spotaki τις vodafone ποιο ειναι??? ξερει κανενας??? Παράθεση Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Babatsikos Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Παιδιά καλησπέρα,θα θελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται αυτο το ινδικο τραγουδι π παιζει στον αντ1 συνεχεια και δειχνει συνηθως κατι ομπρελες που κουνιουνται και μετα απ αυτο παντα παιζει καποιο τηλεοπτικο προγραμμα . . . . . ελπίζω να βοηθησα καθολου :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Παιδιά καλησπέρα,θα θελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται αυτο το ινδικο τραγουδι π παιζει στον αντ1 συνεχεια και δειχνει συνηθως κατι ομπρελες που κουνιουνται και μετα απ αυτο παντα παιζει καποιο τηλεοπτικο προγραμμα . . . . . ελπίζω να βοηθησα καθολου :worry: Αν και δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα ποιο σποτάκι εννοείς, δοκίμασε το Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irish Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Ψάχνω ανεπιτυχώς κομμάτια που έπαιξαν στον Κόκκινο Κύκλο ,συγκεκριμένα στο επεισόδιο Λένα και Μαρία (1ο μέρος),όποιος ξέρει κάτι ας με βοηθήσει .Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts