htrul18 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Παιδιά αυτό το κομμάτι το ξέρει κανένας; http://www.youtube.com/watch?v=dFcKWMdExHQ Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavl0s Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 παιδια αν ετυχε καποιος σημερα να δει το τηλεπαιχνιδι του αντ1 supergame αυτο το ολιγολεπτο που δινει 500 ευρω λεω.γυρω στις 2 ηταν και επαιζε απο πισω ενα ανεβαστικο κομματι με γυναικεια φωνητικα και ελεγε i need your love..ειχε παρα πολυ ωραιο ρυθμο και μελωδια..αν το ξερει καποιος ας μου πει ποιο ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavl0s Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 παιδια αν ετυχε καποιος σημερα να δει το τηλεπαιχνιδι του αντ1 supergame αυτο το ολιγολεπτο που δινει 500 ευρω λεω.γυρω στις 2 ηταν και επαιζε απο πισω ενα ανεβαστικο κομματι με γυναικεια φωνητικα και ελεγε i need your love..ειχε παρα πολυ ωραιο ρυθμο και μελωδια..αν το ξερει καποιος ας μου πει ποιο ειναι... ok το βρηκα..νικη ποντε ηταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosOv Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Καλησπέρα σας! Μπορεί κάποιος να μου πει το καινούριο τραγούδι που έχει στην διαφήμιση του ΟΤΕ; Επίσης μπορείτε να μου πείτε στο Παρά Πέντε στο επεισόδιο που έγινε το ατύχημα των αντικαταστατών του τύπου με τα μαύρα ποίο τραγούδι έπαιζε στο background πριν το ατύχημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Καλησπέρα σας! Μπορεί κάποιος να μου πει το καινούριο τραγούδι που έχει στην διαφήμιση του ΟΤΕ; Αυτό εδώ λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makpng Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Καλησπερα. μηπως γνωριζει κανεις αυτο το κομματι: http://www.youtube.com/watch?v=DXsHO1KdicQ&feature=youtu.be Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
schumi44 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Πολυ καλησπερα σας...θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε το soundtrack απο την εκπομπη ''σαν σημερα τον 20ο αιωνα'' της ΝΕΤ. Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofiach Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Παιδια γεια σας!Ενα τραγουδι νομιζω το ακουσα σε διαφημιση του vampire diaries κ λεει σε καποια φαση τικ τοκ και γενικα ειναι πολυ δυνατο...αν καταλαβετε κ μπορειτε να βοηθησετε θα ταν τελεια xD:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Μπές εδώ και δώσε το link του video Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idoctor_21 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 ξερεται ποιο ειναι το τραγουδι που ακουγεται στην διαφιμηση του νεου Peugeot 208????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
googoomuck Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Αυτο εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsaousa Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 heeelp. εχω κολλησει με ενα τραγουδι που δεν μπορω να βρω..παιζει στην αρχη της διαφημισης για την τανια ΑΝ του παπακαλιατη..οχι το τρειλερ..διαφημιση.. και νομιζω ξεκιναει tonight black lights αλλα δεν ειμαι και σιγουρη,οποιος το ξερει ας βοηθησει pleaseeee.. ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 heeelp. εχω κολλησει με ενα τραγουδι που δεν μπορω να βρω..παιζει στην αρχη της διαφημισης για την τανια ΑΝ του παπακαλιατη..οχι το τρειλερ..διαφημιση.. και νομιζω ξεκιναει tonight black lights αλλα δεν ειμαι και σιγουρη,οποιος το ξερει ας βοηθησει pleaseeee.. ευχαριστω εκ των προτερων :) Καλό είναι όταν ζητάτε τη μουσική από κάποια διαφήμηση να μας δίνετε και ένα youtube link για να ξέρουμε ποιο τραγούδι ψάχνουμε. Κυκλοφορούν πολλά trailer και spots της συγκεκριμένης ταινίας, πιστεύω ότι ψάχνεις αυτό: Δεν λέει το στίχο που έγραψες αλλά κάτι ομόηχο: "You and I look like".:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Παιδια μπορει να βοηθησει κανεις? Ειδα χθες το τρειλερ της σειρας Fringe στο star και προσπαθω να βρω το τραγουδι που παιζει στο τρειλερ, αλλα δε μπορω. Βοηθεια κανεις? Είναι τέτοιου είδους τραγούδι και το βαζει μονο στο τρειλερ του star. Δεν το βρισκω σε youtube. Please!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Παιδια μπορει να βοηθησει κανεις? Ειδα χθες το τρειλερ της σειρας Fringe στο star και προσπαθω να βρω το τραγουδι που παιζει στο τρειλερ, αλλα δε μπορω. Βοηθεια κανεις? Είναι τέτοιου είδους τραγούδι και το βαζει μονο στο τρειλερ του star. Δεν το βρισκω σε youtube. Please!!! Το κομμάτι δεν το ξέρω, αλλά το τρέιλερ παίζει εδώ: http://www.star.gr/tv/el/Pages/Series.aspx?artId=20&artTitle=fringe_ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 ΑΥΤΟ! Ευχαριστώ, αλλά πως το βρίσκω τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 ΑΥΤΟ! Ευχαριστώ, αλλά πως το βρίσκω τώρα? Κάποιος από τα υπόλοιπα μέλη που παρακολουθούν αυτή το thread θα ξέρει το τραγούδι και θα σου απαντήσει. :) Εγώ απλά έδωσα το Link για να κερδίσουμε χρόνο γιατί άλλο να το ακούσεις τώρα κι άλλο να έχεις το νου σου να το πετύχεις στην τηλεόραση. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceOfAbyss Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Καλησπέρα. Ξέρετε ποια μουσική παίζει στα πρώτα δευτερόλεπτα του παρακάτω video? Πχ εκεί που ο Τότσικας είναι επάνω στο jetski κτλ... http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=agy_t4%2f_xbph8%3d Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceOfAbyss Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Το βρήκα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pink_bubble Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 (edited) παιδια γεια σας....θελω να ρωτησω ποιο ειναι το τραγουδι στο trailer του star για την ταινια jarhead. το τραγουδι που ψαχνω ακουγεται στο παρακατω link απο το 00:19 ως 00:44....και θα το ακουσετε αν πατησεται πανω στο trailer για να παιξει....το link ειναι http://www.star.gr/tv/el/Pages/Movie.aspx?artId=491&artTitle=jarhead.....ελπιζω οποιος ξερει το τραγουδι να μου απαντησει, ευχαριστω πολυ! Edited December 12, 2012 by pink_bubble Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 παιδια γεια σας..ειμαι καινουργια στο forum και χρειαζομαι λιγο τη βοηθεια σας..θελω να ρωτησω κατι για ενα τραγουδι αλλα δεν ξερω πως συντασσω δικο μου μνμ και ετσι σκεφτηκα να σας ρωτησω, με απαντηση:), πως μπορω να το κανω..ελπιζω στη βοηθεια σας να μου πειτε πως δημιουργω δικο μου μνμ και σας ευχαριστω εκ των προτερων! Το ίδιο ακριβώς θα κάνεις και για να ρωτήσεις. "Απάντηση" και γράψε την ερώτησή σου.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argis Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Καλημερα, γνωριζει κανεις το τραγουδι που παιζεται στην διαφημιση τις lavazza? Πρεπει να ειναι καινουριο το σποτ, και επισης εχει καπως βραχνη φωνη η τραγουδιστρια.. Προσπαθησα κιολας να την βρω στο youtube, αλλα δεν μπορεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Μάλλον δεν έψαξες καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argis Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Μάλλον δεν έψαξες καλά... οοο παραδεχομαι.. προφανως δεν εψαξα τοσο καλα.. οπως και να χει, ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nenap Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Θα μπορουσε καποιος/α να μου πει τα soundtracks του διαφημιστικου σποτ του mega που παιζεται αυτες τις μερες για ξενες ταινιες που προκειται να δειξει? Νομιζω διαφημιζει κ το ΖΟΡΟ... Αλλα δυστυχως δεν εχω ιδεα για τα κομματια που ειναι πασιγνωστα μεν αλλα εγω δεν...!:help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts