zafos90 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Αυτό; Είσαι μία μουσική βιβλιοθήκη:happy: Ευχαριστώ πολύ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Μου θυμίζει λίγο το soundtrack της Amelie ... δυστυχώς όχι, δεν είναι από Amelie.. έχω φάει σκάλωμα.. :wacko::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 δυστυχώς όχι, δεν είναι από Amelie.. έχω φάει σκάλωμα.. :wacko::p Eλα, ειναι sample απο το των Daft Punk ;) Aπο τα αγαπημενα μου "bands" Απο το album "Discovery" (2001) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 χθες βραδυ επαιξε στον republic. σαν να ακουσα ονομα καλλιτεχνη all india radio http://www.sendspace.com/file/njs1ca εψαξα αλλα δε το βρηκα. οποια βοηθεια δεκτη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Eλα, ειναι sample απο το των Daft Punk ;) Aπο τα αγαπημενα μου "bands" Απο το album "Discovery" (2001) μπράβο ρε συ!!! μα θα έσκαγα... :p ήμουν σίγουρη ότι το έχω το τραγούδι, αλλά δεν μου ερχόταν με τίποτα ο τίτλος... σ ευχαριστώ πολύ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Καλησπέρα, Ψάχνω αυτό το τραγούδι : http://dl.dropbox.com/u/9759278/20110408_091148.mp3 Δυστυχώς το shazam δεν ξέρει ποιο είναι :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Avec Toi - ZOE TIGANOURIA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Γνωρίζει κανείς στο παρακάτω κλιπ το sample "wake up" που ακούγεται στην αρχή απο που είναι; Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 ποιο ειναι το 1ο song ξερετε??? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 ποιο ειναι το 1ο song ξερετε??? Googlαρα τους στίχους.. Είναι το "Zero" των Varsity! Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 ψαχνω τρακ που επαιξε ο πορτοκαλογκου σημερα κατα τις 15:40-15:45. μολις τελειωσε ειπε οτι ειναι παλιο και το ψαχνουν αρκετοι. ειπε τιτλο αλλα δε το συγκρατησα καλα κατι away και utopia επιασα. το στυλ ειναι σαν ηλεκτρονικη/house μουσικη βοηθεια παιδια.... ειναι πολυ ωραιο και δε καταφερα να το βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Googlαρα τους στίχους.. Είναι το "Zero" των Varsity! δωραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα:D:D:D:D χιλια ευχαριστωωωωωωωω:D:D Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djleon1990 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Καλησπέρα!Ψάχνω ένα καινούριο house remix ή διασκευή του seven nation army που παίζει πολύ τώρα στα clubs και έχει κάποια γυναικεία φωνητικά μέσα και δεν μπορώ να το βρω με τίποτα..λογικά διακευή θα είναι!όποιος μπορεί ας βοηθήσει..ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Παιδια,καλησπερα.ψαχνω ενα τραγουδακι,σε στυλ Mikro,electro-pop,ταξιδιαρικια μουσικη,με γυναικεια φωνητικα που εχει τους εξης στιχους "Στα ονειρα σου θελω να χαθω,μα εσυ απομακρυνεσαι,θα ταξιδεψω να σε βρω ξανα και να χαθω στη δικη σου αγκαλια".Το γνωριζει κανενας; Παράθεση BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djleon1990 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 (edited) ? Δεν είναι τόσο ''πριονοειδές''..είναι σε πιο νορμαλ και mainstrem club ήχο!και κάνει αίσθηση κυρίως η κεντρική μελοδία του τραγουδιού που παίζει πάνω σε ένα πολύ mainstream synth!Δυστιχώς δεν μπορώ να το περιγράψω όπως θέλω..:pαααα και παίζει συνέχεια στο w αν βοηθάει καθόλου αυτό.. Edited April 19, 2011 by djleon1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 παιδια ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε αυτο το κομματι που χορευει η Μαρια Ηλιακη και πως το λενε? σαυτο το video ακουγετε. ευχαριστω δε ξερω αν το εχεις βρει, αλλα εδω θα το ακουσεις ολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Άκουσα ένα υπέροχο house κομμάτι χθες το βράδυ. Μου φάνηκε ότι είναι remix κάποιου κομματιού άλλου είδους μουσικής, πιο chillout/trip-hop. Γυναικεία vocals, ήρεμη αθώα γλυκειά κοριτσίστικη φωνή, αλλά το τραγούδι βάραγε πολύ. Τα μόνα λόγια που συγκράτησα ήταν: Making love until (it's dry?) Δεν είμαι σίγουρος για την κατάληξη. Το google δε με βοήθησε... :worry: Κατάλαβε κανείς; Found: Adrian Lux - Teenage Crime (Axwel & Henrik B Remode) :D Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 ψαχνω τραγουδι που το ακουω πολυ συχνα στον republic. το μονο που κρατησα απο στιχο ειναι αυτο: i was wrong... βρεθηκε: Nat King Cole - Lush Life house κομματι με στιχο: brothers, sisters. δεν εχει πολλα λογια, μπορει να ειναι και τα μοναδικα επισης αλλο κομματι με στιχο: i follow you. δε θυμαμαι κατι αλλο. οποιος καταλαβε, ας βοηθησει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 βρεθηκε: Nat King Cole - Lush Life house κομματι με στιχο: brothers, sisters. δεν εχει πολλα λογια, μπορει να ειναι και τα μοναδικα επισης αλλο κομματι με στιχο: i follow you. δε θυμαμαι κατι αλλο. οποιος καταλαβε, ας βοηθησει :) Μήπως εννοείς Schiller - I will follow you ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 οχι xaxanoula. δυστυχως δεν ειναι αυτο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNUaL Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Ξέρει κανείς αυτή η μουσική που παίζει σε αυτό το βίντεο πως λέγεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 αναζητηση track. αντρικα φωνητικα, πολυ χαλαρο με στιχο: touch me in the soul(?).... brothers, sisters..., i'm in love with you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 αναζητηση track. αντρικα φωνητικα, πολυ χαλαρο με στιχο: touch me in the soul(?).... brothers, sisters..., i'm in love with you Μήπως αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 οχι. ειναι λιγο πιο γρηγορα και με λιγοτερους στιχους ευχαριστω παντως ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 οχι. ειναι λιγο πιο γρηγορα και με λιγοτερους στιχους ευχαριστω παντως ;) τίποτα :) επισης αλλο κομματι με στιχο: i follow you. δε θυμαμαι κατι αλλο. οποιος καταλαβε, ας βοηθησει :) αυτό εδώ μήπως είναι αυτό; I Will Follow- Chris Tomlin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts