Stephen Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Αψογη, thanks. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamhunter Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Πως λέγεται το τραγούδι που παίζει όλη την ώρα στην εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου 16-18 στον RealFM; Είναι Black Rhythm στυλάκι!!! HELP!!! :) Παράθεση From the child and from the fool, one learns the truth. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Αυτό το τραγούδι πώς λέγετε, αν και ακούγετε αρκετά τώρα τελευταία δεν έχω καταφέρει να βρω ποιο είναι. http://www.tpelek.com/temp/111.mp3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Αυτό το τραγούδι πώς λέγετε, αν και ακούγετε αρκετά τώρα τελευταία δεν έχω καταφέρει να βρω ποιο είναι. http://www.tpelek.com/temp/111.mp3 Beggin' - Frankie Valli and the four seasons (Pilooski Edit) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Beggin' - Frankie Valli and the four seasons (Pilooski Edit) Σε ευχαριστώ, Και μιας που πείρα φόρα τώρα :P Πως μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται ένα τραγούδι των Red Hot Chili Peppers που στο ρεφρέν λέει <<eee ooo>> δυστυχώς δεν έχω άλλα στοιχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Πως μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται ένα τραγούδι των Red Hot Chili Peppers που στο ρεφρέν λέει <<eee ooo>> δυστυχώς δεν έχω άλλα στοιχεία. Το Snow ((Hey Oh)) θα λες λογικά. ;) Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Ναι αυτό είναι, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Ξέρει κανείς ποιο είναι το τραγούδι: ποιος μου πήρε το όνειρο και έφυγε μαζί σου... την ώρα που περνάει πόσο αλλάζεις, δροσιά που παγώνει και γίνεσαι χιόνι... γίνεσαι ανάμνηση... Είναι διασκευή κάποιου ιταλικού. Μπορείς κάποιος να βοηθήσει??? Thanks! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Ξέρει κανείς ποιο είναι το τραγούδι: ποιος μου πήρε το όνειρο και έφυγε μαζί σου... την ώρα που περνάει πόσο αλλάζεις, δροσιά που παγώνει και γίνεσαι χιόνι... γίνεσαι ανάμνηση... Είναι διασκευή κάποιου ιταλικού. Μπορείς κάποιος να βοηθήσει??? Thanks! Ηρώ - Αγάπη μου (Amore mio) σε συνεργασία με τον Gigi D'alessio (όλο πάνω του πέφτω τώρα τελευταία :p). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Ηρώ - Αγάπη μου (Amore mio) σε συνεργασία με τον Gigi D'alessio (όλο πάνω του πέφτω τώρα τελευταία :p). thanks! Αυτό είναι :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamhunter Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Πως λέγεται το τραγούδι που παίζει όλη την ώρα στην εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου 16-18 στον RealFM; Είναι Black Rhythm στυλάκι!!! HELP!!! :) Κάτι σε James Brown μου κανει και σε mon/moon piece/peace. Κάτι τέτοιο, έχεις κανείς κάτι στα υπ'όψιν του; Παράθεση From the child and from the fool, one learns the truth. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamhunter Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Πως λέγεται το τραγούδι που παίζει όλη την ώρα στην εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου 16-18 στον RealFM; Είναι Black Rhythm στυλάκι!!! HELP!!! :) Το βρήκα τελικά! James Brown & The J.B.'s - MORE PEAS Παράθεση From the child and from the fool, one learns the truth. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreekkk Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 http://youtube.com/watch?v=fwnVr5_AkMI&feature=user sto telos paidia pos legete to tragoudi? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 http://youtube.com/watch?v=fwnVr5_AkMI&feature=user sto telos paidia pos legete to tragoudi? thanks Για δοκίμασε The Fray - Over My Head. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blumaster8888 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 kalispera... psaxno ena song p lei ( in my life i travel far , never reach my guid line ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 Chip - In My Life Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Ξέρει κανείς ένα τραγούδι που λέει: μακια μακια μακια μακια στα χειλάκια, στα λαιμάκια μακια μακια μακια μακια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Ξέρει κανείς ένα τραγούδι που λέει: μακια μακια μακια μακια στα χειλάκια, στα λαιμάκια μακια μακια μακια μακια; Άννα Φόνσου - Μάκια μάκια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blumaster8888 Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Chip - In My Life tnx re file Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Για να βαλω ενα δυσκολο.Παιζει στο μαγαζι(Πλαισιο)ενα τραγουδι γαλλικο,Rap σε στυλ το οποιο λεει σε καποια στιγμη στο ρεφρεν,στα αγγλικα "I want eeeeeeeverything....mmmm!":lol: Αν εχει κανεις καμια ιδεα ειμαι υποχρεως! Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
japaneze Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Ψάχνω να βρω μία tarantella πιθανότατα από διαφήμιση της barilla. Έχω ψάξει όσες σελίδες υπάρχουν με διαφημίσεις, αλλά σε καμία δεν υπάρχει το συγκεκριμένο κομμάτι. Προσοχή, δεν είναι τραγούδι και δεν είναι το giorgia - di sole e d'azzurro. Ευχαριστώ πάάάάρα πολύ εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Γεια σας!ψαχνω ενα τραγουδι που στο ρεφρεν λεει my heart,my mind,my soul,my...και καπου λεει sometimes επισης.το ακουω στο ραδιοφωνο και το ακουσα και στη σειρα ''υπεροχα πλασματα'' τις προαλλες.ελπιζω να βοηθησα να το βρειτε!ευχαριστω:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakoulis Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Γεια σας!ψαχνω ενα τραγουδι που στο ρεφρεν λεει my heart,my mind,my soul,my...και καπου λεει sometimes επισης.το ακουω στο ραδιοφωνο και το ακουσα και στη σειρα ''υπεροχα πλασματα'' τις προαλλες.ελπιζω να βοηθησα να το βρειτε!ευχαριστω:) Νομίζω ότι έχει ξανα-ειπωθεί: Lizz Wright - My heart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Νομίζω ότι έχει ξανα-ειπωθεί: Lizz Wright - My heartΑυτο ειναι!ευχαριστω και sorry αν ειπωθηκε ξανα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 http://rapidshare.com/files/93806571/request2.wav καποιος αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts