Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχει σημασία αυτό.

Αν αντιγράψεις όλα τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης (συμπεριλαμβανόμενων και των κρυφών) κάνεις τη μορφοποίηση και τα περάσεις εκ νέου στη κάρτα, όλα θα δουλεύουν όπως πριν.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτο με τη μεταφορα της μουσικης σε αλλο φακελο παντως δε δουλεψε!Επισης να πω οτι εχω εγκαταστησει εφαρμογες κλπ οποτε το φορματ στην καρτα θεωρειται υστατη επιλογη!

Μηπως εχεις ακομα την εργοστασιακη καρτα μνημης;

Μηπως εχεις ακομα την εργοστασιακη καρτα μνημης;

Ωχ τι μου θυμησες τωρα!Μονο που δεν ειχα βαλει τα κλαματα οταν καποια μερα πριν δυο τρεις μηνες σταματησε ξαφνικα να την αναγνωριζει ο υπολογιστης κ μετα απο απειρες δοκιμες σε απειρα card readers,laptops ακομα κ σε linux μπας κ δουλεψει αλλα δυστυχως ειχε παραδωσει πνευμα....Πανε φωτογραφιες βιντεο κλπ κλπ :cry: :cry: :cry: :cry:

Οποτε οχι δεν εχω την εργοστασιακη εχω την οχταρα απο το 5800 του πατερα μου!

Μην θεωρείς πως είναι καλύτερη και αυτή.

Αν θέλεις να κοιμάσαι ήσυχος, πήγαινε και πάρε μια άλλη κατά προτίμηση SanDisk.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Η καρτα μνημης στανταρ δεν εχει κατι.Δουλευει μια χαρα παντου (Card Reader,Laptop κλπ)

Εξαλλου ειχα εγκαταστησει πριν μια εβδομαδα ενα εναλλακτικο media player (τον Jukebox της Lonely Cat Games) ο οποιος ηταν σπασμενος αλλα μετα απο δυο τρεις μερες σταματησε να δουλευει.Μαλλον εφτεγε το ***** αλλα το θεμα οτι εβρισκε τα τραγουδια κανονικα.Επισης το format της καρτας το κανω απο το κινητο η τον υπολογιστη?Η δεν παιζει ρολο?

Κάνε πρώτα από τον υπολογιστή και μετά από το κινητό.

Επισης οταν λες scandisk εννοεις ελεγχο για σφαλματα,ανασυγκροτηση η κατι αλλο?

Έλεγχο για σφάλματα εννοώ, εμένα έτσι διορθώθηκε, το είχα πάθει με το προηγούμενο firmware οπότε δε νομίζω να παίζει αυτό ρόλο

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Λοιπον εκανα :

*Ελεγχο για σφαλματα -> Τζιφος

*Ανασυγροτηση -> Τζιφος

*Φορματ -> Τζιφος

Με το φορματ ξεκινησε ανανεωση κ βρηκε 8 κομματια μετα απο περιπου 5 λεπτα.Εκει ομως κολλησε οποτε αναγκαστηκα να το σταματησω.

Ακουω προτασεις!!!

To format το εκανες μεσα απο την συσκευη η απο τον υπολογιστη? Καλυτερα να το κανεις μεσα απο την συσκευη..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

To format το εκανες μεσα απο την συσκευη η απο τον υπολογιστη? Καλυτερα να το κανεις μεσα απο την συσκευη..

Πρωτα απο τον υπολογιστη κ μετα κ απο το κινητο!

Καλυτερα να παρεις αλλη καρτα οπως σου ειπε και ο Itchrist86[/member] για να μην εχεις προβληματα.

Οταν την παρεις πρωτα θα την κανεις format μεσα απο το κινητο και μετα θα αρχισεις να την γεμιζεις..

Μα αφου η καρτα κατα τα αλλα δουλευει μια χαρα.Κριμα δεν ειναι να δωσω 25 - 30 € χωρις λογο?Αποκλειεται να ειναι θεμα firmware?Κανεις αλλος δεν το εχει παρατηρησει?Τετοια γκαντεμια!Κ επειδη το χρησιμοποιω πολυ για μουσικη λογω του οτι ειμαι φοιτητης (λεωφορεια κλπ) σκεφτομαι να το στειλω.Αν αναγκαστω να κανω hard format την πατησα!Ποιος καθεται να ξαναβαλει παλι ολα αυτα τα προγραμματα!Καταρα!

Ποσα GB ειναι η καρτα? Δοκιμασε να την κανεις format και με το HP USB Storage Format Tool.

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Να είναι θέμα firmware, αποκλείεται (προφανώς έχεις την έκδοση 21, έτσι; ). Άλλωστε θα το είχαν εντοπίσει και άλλοι το πρόβλημα.

Το να κάνεις φορματ σε τηλέφωνο και κάρτα και όλα μετά από την αρχή, δεν είναι καθόλου δύσκολο και επίπονο. Όσο το σκέφτεσαι, τόσο θα σου φαίνεται βουνο. Όμως, εγγυημένα, αν το κάνεις, είναι σχεδόν σίγουρο οτι όλα τα προβλήματα εξαφανίζονται.

Προσοχή μόνο να μην επαναφέρεις ρυθμίσεις. Μόνο δεδομένα.

Η καρτα ειναι 8gb κ ειναι αυτη που εχει το 5800 απο default.Επισης το firmware ειναι το 31.0.016 που νομιζω οτι ειναι το πιο προσφατο που υπαρχει

Αν δειτε εδω http://discussions.nokia.co.uk/discussions/board/message?board.id=music&thread.id=8861

η εδω πχ http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=music&thread.id=8356

η εδω http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=smartphones&message.id=124284

εχουν το ιδιο προβλημα κ ισχυριζονται οτι αυτο που φταιει ειναι καποια κομματια τα οποια δεν μπορει να παιξει το κινητο λογω κωδικοποιησης.Καλο κι αυτο!

Φαίνεται να έχει πολυ δυνατη έξοδο ο music player, ακούω μουσική με το HBH-IS800 bluetooth και εχω την ένταση στο 10%, ειναι normal αυτο?

Καλημερα σας.. :)

Oλα τα post που ειχαν σαν θεμα τα ακουστικα μεταφερθηκαν στο: Memory cards, card readers & αλλα αξεσουαρ

...

Εξαλλου ειχα εγκαταστησει πριν μια εβδομαδα ενα εναλλακτικο media player (τον Jukebox της Lonely Cat Games) ο οποιος ηταν σπασμενος αλλα μετα απο δυο τρεις μερες σταματησε να δουλευει.Μαλλον εφτεγε το ***** αλλα το θεμα οτι εβρισκε τα τραγουδια κανονικα...

Εκτός από αυτό, έχεις δοκιμάσει κανένα άλλο player? Εγώ χρησιμοποιώ τον PowerMP3 o οποίος εκτός από λειτουργικός είναι και όμορφος.

http://www.mobilecastle.biz/mobiles/attachments/symbian-os9-x-applications/41380d1242851481-20-05-2009-mobifactor-powermp3-v1-13-beta-update-21-05-09-powermp3-v.1.13b.zip

Δοκίμασε το να δούμε αν κάνει κανονική ανανέωση των τραγουδιών.

τι να πω!!!εγω σε οσα κινητα και να εχω παρει ειτε ειναι s60 h windowsM δεν χροισιμοποιω ποτε τον default player!!παντα εβαζα το coreplayer(all formats),powermp3!!ετσι δεν ειχαποτε προβλημα!
http://www.mobileburn.com/media/logos/thumbs/symbian.jpg

μπορει με καποιο τροπο να διορθωθει η φωτεινοτητα της οθονης χωρις να "χακαρεις" το κινητο?ευχαριστω...
Poco X3 nfc 6/128

Mπορεις με την εφαρμογη Light Control

H ενεργοποιηση-απενεργοποιηση του wifi πως γινετε?

Το WiFi δεν έχει την ίδια λογική με το Bluetooth.

Ενεργοποιείται μόνο όταν το χρειάζεσαι. Δηλαδή ενεργοποιείται και αναζητά σημεία πρόσβασης, τα εμφανίζει σε μια λίστα, επιλέγεις εσύ αυτό που επιθυμείς να συνδεθείς, εισάγεις τον κωδικό (εφόσον ζητηθεί) και εκτελείς την εργασία σου οποιαδήποτε και αν είναι αυτή.

Εφόσον ολοκληρωθεί η ζήτηση πακέτων δεδομένων μέσω WiFi αυτομάτως ή γενικότερα το πρόγραμμα που χρειάζεται τη σύνδεση, απενεργοποιείται.