Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδες τι παιζει τελικα μετην τιμη του?εδω βλεπω οτι λετε για 430 ευρο αλλα οπου κιαν εχω κοιταξει wind,germanos τοεχουν στα 520 σκεφτομε να το παρω αλλα μην μας πιασουν και τον κ...ο:X

Το κινητό απλά φυσάει...Πήγαινε να το αγοράσεις από το πλαίσιο.

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδες τι παιζει τελικα μετην τιμη του?εδω βλεπω οτι λετε για 430 ευρο αλλα οπου κιαν εχω κοιταξει wind,germanos τοεχουν στα 520 σκεφτομε να το παρω αλλα μην μας πιασουν και τον κ...ο:X

Στη Wind το έχουν 441 (το περασμένο Σάββατο), και μπορείς φυσικά να χρησιμοποιήσεις επιδότηση, πόντους advantace, bonus από πιστωτικές της Alpha bank και να το πάρεις πολύ φθηνότερα

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα παιδιά!

Αυτό το θέμα της σκόνης, το ξαναέψαξα μετά τις παρατηρήσεις του φίλου μας παραπάνω, χωρίς να βγάλω όμως συμπέρασμα. Έχουν αρκετοί καταθέσει προβλήματα με το μαύρο Ν82 όντως, σε πολλά φόρουμ. Διάβασα του κόσμου τα πράγματα, δε ξέρω τι να πιστέψω. Εγώ πάντως πρόβλημα με την σκόνη, δεν δείχνει να έχω. Θα μου πεις, αγόρασα ένα από τα πρώτα 50 "μαύρα" Ν82 που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Συνήθως σε αυτές τις "πρώιμες" αγορές, μπορεί να πληρώνεις παραπάνω την συσκευή (αρκετά παραπάνω κάποιες φορές), αλλά επειδή δεν ανήκουν στην μαζική αλλά πιλοτική παραγωγή, το αποτέλεσμα είναι ποιο επιμελημένο, για ευνόητους λόγους. Τι να πω, δε ξέρω.

Η ποιο ενδιαφέρουσα φήμη που διάβασα (αλλά δε μπόρεσα να το επιβεβαιώσω), είναι ότι στην Φιλανδία παρήγαγαν μία παρτίδα με 15 χιλιάδες κομμάτια Ν82 μαύρο, τα οποία κατασκευαστικά είναι άψογα. Αυτά τα διέθεσαν σε κομβικά σημεία ανά την Ευρώπη, ώστε να δικαιολογήσουν το "Made in Finland" (η γνωστή ιστορία που περιγράφω παραπάνω). Βάση απλής λογικής, τα πρώτα N82 που εμφανίστηκαν στην χώρα μας στα διάφορα nokia shop, πιθανά να προέρχονται από αυτήν την παρτίδα.

Οι συσκευές που αποτελούν μαζική παραγγελία αλυσίδων καταστημάτων ωστόσο, είναι άλλη υπόθεση: "Αναμένονται" λένε οι περισσότεροι, "όταν θα τα φέρει η επίσημη αντιπροσωπεία", δηλαδή στην δική μας περίπτωση η Alpha Copy. Και ερωτώ τώρα εγώ: Τα κοντέϊνερ που περιμένει η Alpha Copy, από που θα προέρχονται; Φιλανδία ή άπω ανατολή; Επίσημη πηγή η μία, επίσημη και η άλλη. Το γεγονός ότι οι αλυσίδες πρέπει να τα έχουν τα προϊόντα έστω και λίγο φτηνότερα, με βάζει σε σκέψεις. Αμφιβάλλω να είναι από Φιλανδία: Το "εργοστασιάκι" που διατηρήτε εκεί από την Nokia, παράγει ένα μικρό αριθμό συσκευών από κάθε μοντέλο, για να δικαιολογεί το "Made in Finland". Δύσκολα μπορώ να πιστέψω ότι θα κάτσει να παράγει Ν82, την στιγμή που αναμένονται τα Ν78, Ν96, κλπ. Για μαζικές παραγωγές, υπάρχουν τα κανονικά εργοστάσια.

Anyway!

Το mame παίζει άψογα στο N82 με το πατσαρισμένο eemame και στην τηλεόραση δείχνει άψογα! Βέβαια, δεν υπάρχει ακόμα κάποιο joystick και τα πλήκτρα του Ν82 για παιχνίδι, δεν είναι και ότι το ποιο άνετο (το N95 μας ρίχνει στα αυτιά...). Μια εναλλακτική, είναι να συνδέσεις bluetooth πληκτρολόγιο και να παίζεις από εκεί: Συνδέεις το κινητό στην τηλεόραση και έχεις το πληκτρολόγιο εκεί που κάθεσαι. Αρκεί βέβαια να βρεις πληκτρολόγιο που να συνεργάζεται με το N82, αλλά και την κατάλληλη symbian εφαρμογή.

Όλα αυτά όμως, μέχρι να κυκλοφορήσει αυτό: http://www.zeemote.com. Όταν κυκλοφορήσει αυτό, πάμε για άλλα κόλπα!

Τώρα αναζητώ εφαρμογή που να μπορεί να αναγνωρίζει και να αναπαράγει internet tv. Ο Coreplayer για αυτό δεν είναι ότι το καλύτερο: Κατάφερα να συνδεθώ μόνο με το MCM Top (γαλλικό μουσικό κανάλι με σύγχρονη μουσική), μέσω του Wlan μου βέβαια, αλλά έχω μόνο ήχο! Στα άλλα κανάλια μου βγάζει διάφορα, όπως unsupported file type, unknown, κλπ. Θα την βρω την λύση, που θα πάει.

Πάντως με αυτό το τρόπο, αν το βρω πως γίνεται, μετατρέπεις το Ν82 σε μια συσκευή που μπορεί να αντικαταστήσει έναν υπολογιστή για την αναπαραγωγή διαδικτυακών καναλιών με σκοπό την τηλεθέαση σε τηλεόραση! Έως σήμερα, αυτό απαιτεί την λειτουργία υπολογιστή (πχ ένα laptop) που ή τον συνδέεις απευθείας στη τηλεόραση μέσω TV out, ή χρησιμοποιείς έναν media extender. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν Dreambox με κάποια plug in, αλλά μόνο στα πανάκριβα μοντέλα (στο 7025 νομίζω). Είναι απίστευτη ευκολία να μπορεί αυτό να γίνεται μέσο του N82! Δυο κλικ και βλέπεις πχ TMF ή MCM ή MTV στην TV σου, ακόμα και με 1 mb σύνδεση! Κάτσε καλά δηλαδή...

Όταν πρωτοδιάβασα ότι η Nokia καλεί τα τηλέφωνά της "υπολογιστές", ψιλογέλασα να σας πω την αλήθεια. Τώρα που το ψάχνω για πρώτη φορά σοβαρά, συνειδητοποιώ ότι έχει κάποιο δίκιο: Λίγο θέλουμε για να έχουμε ένα ultra portable laptop στην τσέπη μας ακόμα! Που να ενσωματωθεί και η τεχνολογία μίνι βιντεοπροβολέα και εικονικού πληκτρολογίου στα τηλέφωνα δηλαδή... (σε 2 χρόνια θα είναι πραγματικότητα αυτά, θυμηθείτε το!)

παρτο με σύνδεση χωρίς πάγιο 330-340€ απλά με Vodafone - Wind συμφέρει αν μιλάς αρκετά με το κινητό γιατί απαιτούν να καταναλώσεις την επιδότηση 100-120€ στους πρώτους 6 μήνες, αλλά αν δεν μιλάς αρκετά από το κινητό σου τότε πάρε Cosmote που δεν σου ζητά να κάνεις λογαριασμούς με ίσους με την επιδότηση αλλά σε χρεώνει με 9€ πάγιο για τους πρώτους 6 μήνες και με 45΄δωρεάν χρόνο ομιλίας τον μήνα, δηλαδή 6χ9=54 + 330 = 384€

Και με τα ρέστα παίρνεις μια κάρτα 8GB με 56€ αν την χρειάζεσαι.:)

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Και με τα ρέστα παίρνεις μια κάρτα 8GB με 56€ αν την χρειάζεσαι.:)

Σχετικά με τη κάρτα...ποιά παίζει ΣΙΓΟΥΡΑ καλά και αξιόπιστα και από που την παίρνουμε...4 ή 8 GB

ευχαριστώ

Σχετικά με τη κάρτα...ποιά παίζει ΣΙΓΟΥΡΑ καλά και αξιόπιστα και από που την παίρνουμε...4 ή 8 GB

ευχαριστώ

Και οι 2 λειτουργούν το ίδιο καλά με το Ν82 δεν θα έχεις πρόβλημα. Θα τις βρεις στο eshop, expansys, γερμανό, πλαίσιο κτλ.

Εγώ έχω μια sandisk 4GB από το eshop.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Εγώ αγόρασα αυτή από Γερμανία, 60φεύγα ευρώ

http://www.sandisk.com/Products/Item(2537)-SDSDQR-8192-SanDisk_microSDHC_8GB.aspx

Στην Ελλάδα την έχουν φέρει στην ιδια περίπου τιμή, σε καποια μαγαζιά με έδρα στα δυτικά προάστια.

ευχαριστώ

Πάρε sandisk που είναι δοκιμασμένη.

Εγώ αγόρασα αυτή από Γερμανία, 60φεύγα ευρώ

http://www.sandisk.com/Products/Item(2537)-SDSDQR-8192-SanDisk_microSDHC_8GB.aspx

Η ίδια με 56€ ο Κατ δεν ξέρω αν έχει διαθεσιμότητα.

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Ανακαλω με τα ακουστικα. Τελικα ειχαν προβλημα. Ειπα κι εγω δεν μπορει να παιζουν ετσι. Τελικα πηγα στη vodafone και μου τα αλλαξαν.

@savdown: Katerelos = δυτικά προάστια ;-)

Σωστός φίλε το φαντάστικα ότι αυτόν εννοούσες απλά έδωσα και το λινκ για να εξυπηρετηθούν οι υπόλοιποι αγοραστές, ο ανταγωνισμός και οι χαμηλότερες τιμές, κάτι που μας συμφέρει όλους.

Παιδιά καλησπέρα.

Μόλις πήρα ένα Ν82, και πριν το ανοίξω θέλω να ρωτησω το εξής:

Δεν θα χρησιμοποιήσω το ΝΟΚΙΑ MAPS γιατί το θεωρώ κακό. Θα βάλω το GARMIN.

1) Τώρα, πριν το ανοίξω το τηλέφωνο, θα πρέπει να κάνω κάτι με την SD (να την φορμάρω; να πάρω και να βάλω άλλη κατ' ευθείαν; να την αντιγράφω στον υπολογιστή και να την χρησιμοποιήσω; αντιγράφονται όλα;) προκειμένου να μην εγκατασταθεί τίποτα απο το NOKIA MAPS στο τηλέφωνο; ή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα;

2) Πρώτη φορά που θα ανοίξω το GPS πρέπει κάτι να κάνω; να κατεβάσω δεδομένα του GPS και πως;

Δεν ξέρω αν αυτά αναφέρονται στις προηγούμενες σελίδες του θέματος, αλλά είναι λίγο δύσκολο να τις διαβάσω τώρα όλες... :wacko:

Αν μπορεί κάποιος ας μου πει.

Ευχαριστώ.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, αλλά το πλαίσιο το έριξε τελικά:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&product=1102133

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

παρτο με σύνδεση χωρίς πάγιο 330-340€ απλά με Vodafone - Wind συμφέρει αν μιλάς αρκετά με το κινητό γιατί απαιτούν να καταναλώσεις την επιδότηση 100-120€ στους πρώτους 6 μήνες, αλλά αν δεν μιλάς αρκετά από το κινητό σου τότε πάρε Cosmote που δεν σου ζητά να κάνεις λογαριασμούς με ίσους με την επιδότηση αλλά σε χρεώνει με 9€ πάγιο για τους πρώτους 6 μήνες και με 45΄δωρεάν χρόνο ομιλίας τον μήνα, δηλαδή 6χ9=54 + 330 = 384€

Και με τα ρέστα παίρνεις μια κάρτα 8GB με 56€ αν την χρειάζεσαι.:)[/QU

ευχαριστο ολους για της πληροφοριες :)αυτο που λες φιλε μου ακουγετε ενδιαφερον για την κοσμοτε αλλα δεν καταλαβα ποσο σου ερχετε τελικη τμη το κινητο 384 μονο:blink:τα παγια εναι μονο για 6 μηνες? καντο λιγο ποιο λιανα υιατι απο κοσμοτε δεν σκαμπαζω μια:lol:

Παιδιά καλησπέρα.

Μόλις πήρα ένα Ν82, και πριν το ανοίξω θέλω να ρωτησω το εξής:

Δεν θα χρησιμοποιήσω το ΝΟΚΙΑ MAPS γιατί το θεωρώ κακό. Θα βάλω το GARMIN.

1) Τώρα, πριν το ανοίξω το τηλέφωνο, θα πρέπει να κάνω κάτι με την SD (να την φορμάρω; να πάρω και να βάλω άλλη κατ' ευθείαν; να την αντιγράφω στον υπολογιστή και να την χρησιμοποιήσω; αντιγράφονται όλα;) προκειμένου να μην εγκατασταθεί τίποτα απο το NOKIA MAPS στο τηλέφωνο; ή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα;

2) Πρώτη φορά που θα ανοίξω το GPS πρέπει κάτι να κάνω; να κατεβάσω δεδομένα του GPS και πως;

Δεν ξέρω αν αυτά αναφέρονται στις προηγούμενες σελίδες του θέματος, αλλά είναι λίγο δύσκολο να τις διαβάσω τώρα όλες... :wacko:

Αν μπορεί κάποιος ας μου πει.

Ευχαριστώ.

Κατ' αρχήν, καλορίζικο. :)

Προκειμένου να δουλέψεις με άλλο πρόγραμμα GPS εκτός του "Χάρτες" δε χρειάζεται να κάνεις κάτι με την κάρτα. Η κάρτα περιέχει πληροφορίες για την τρίμηνη δωρεάν φωνητική πλοήγηση, οπότε αν τη φορμάρεις θα τη χάσεις. Μπορείς να αγοράσεις κάποια άλλη κάρτα γιατί η εργοστασιακή έτσι κι αλλιώς δημιουργεί κολληματα και καθυστέρηση στο τηλέφωνο.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

@than_007

334€ Cosmote Χ.Πάγιο με πιστωτική κάρτα, και για τους 6 πρώτους μήνες 9€ πάγιο και 45΄δωρεάν χρόνο ομιλίας μετά 0€.

Δες και την σελίδα της cosmote μήπως έκανα κάπου λάθος.

Τελικά από που πρέπει να αγοράσει κάποιος το Ν82 σε μαύρο και να μην έχει σκόνη κάτω από την οθόνη?Από ΠΛΑΙΣΙΟ το έχει πάρει κανένας σε μαύρο?Και εκεί έχει σκόνη?

Από Πλαίσιο το πήρα, σε μαύρο, και είναι μια χαρά.

Μια ερωτησουλα .Ποια ειναι η τελευταια αναβαθμηση αυτην την ωρα που μιλαμε ? ευχαριστω

Μπορείς να το ελένχεις ανα πάσα στιγμή από εδώ:http://europe.nokia.com/A4305060

Ξερει κανεις σας αν το N82 black το εχει διαθεσιμο και η WIND? Εχω πολυ καλη επιδοτηση,το περιμενω περιπου 2 μηνες και δε βλεπω φως...Θα εκτιμουσα πολυ την βοηθεια σας...

με το πληκτρολογιο με τα μικρα πληκτα υπαρχει κανα προβλημα?τη αισθηση αφηνει? και γενικα σαν κατασκευη ειναι γερο στα κρασ τεστ:lol:

με το πληκτρολογιο με τα μικρα πληκτα υπαρχει κανα προβλημα?τη αισθηση αφηνει? και γενικα σαν κατασκευη ειναι γερο στα κρασ τεστ:lol:

Είναι καθαρά θέμα συνήθειας. Πριν το Ν82 είχα το 3230 το οποίο είχε πάρα πολύ καλό πληκτρολόγιο.

Μετά από 3,5 μήνες στο Ν82, πλέον δε μπορώ να συνηθίσω άλλο πληκτρολόγιο, όσο καλό και εργονομικό κι αν είναι. :)

Μπορεί να πλήκτρα του Ν82 να είναι μικρά, αυτό όμως παρέχει το πλεονέκτημα της καλής απόστασης ανάμεσά τους, που διευκολύνει την πληκτρολόγηση. Σε κάθε περίπτωση, περί ορέξεως που λέμε... :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Από Πλαίσιο το πήρα, σε μαύρο, και είναι μια χαρά.

Ούτε σκόνη, ούτε μουχρίτσα, ούτε τίποτα? :lol:

Καθαρό και αστραφτερό, σαν καινούργιο, που λέει και η διαφήμιση? :p

:blink:αλλο κιαυτο μετη σκονη μονο στα μαυρα εχει η ειναι ολικη παραγωγη:lol:

μηπως ειναι ψειροσκονη για τους κοριους:lol:για προστασια απο υποκλοπες

Κατ' αρχήν, καλορίζικο. :)

Προκειμένου να δουλέψεις με άλλο πρόγραμμα GPS εκτός του "Χάρτες" δε χρειάζεται να κάνεις κάτι με την κάρτα. Η κάρτα περιέχει πληροφορίες για την τρίμηνη δωρεάν φωνητική πλοήγηση, οπότε αν τη φορμάρεις θα τη χάσεις. Μπορείς να αγοράσεις κάποια άλλη κάρτα γιατί η εργοστασιακή έτσι κι αλλιώς δημιουργεί κολληματα και καθυστέρηση στο τηλέφωνο.

Ευχαριστώ! :)

Με το GPS πρέπει να κατεβάσω δεδομένα; ή το ανοίγω με οποιοδήποτε πρόγραμμα σε ανοικτό ουρανό απλά;

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Ευχαριστώ! :)

Με το GPS πρέπει να κατεβάσω δεδομένα; ή το ανοίγω με οποιοδήποτε πρόγραμμα σε ανοικτό ουρανό απλά;

Το ανοίγεις με οποιοδήποτε πρόγραμμα (Garmin, Sygic, Nokia Maps).

Βέβαια αν έχεις ενεργοποιημένο το A-GPS (Υποβοηθούμενο GPS) θα κατεβάσει λίγα δεδομένα –περίπου 5kb-.

Αν θέλεις το απενεργοποιείς από τις ρυθμίσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Να θυμίσω ότι για να δούμε απλά το στίγμα μας, δηλαδή συντεταγμένες, αλλά και να κάνουμε κάποιες απλές εργασίες όσον αφορά το GPS, δε χρειάζεται να ανοίξουμε κάποιο ειδικό πρόγραμμα. Αυτό μπορεί να γίνει και με την εφαρμογή "Δεδομένα GPS", η οποία βρίσκεται στη θέση Μενού->Εργαλεία->Συνδεσιμότητα->Δεδομένα GPS. ;)