Balantis7 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Πιστεύω πως το νέο firmware θα φτάσει μαζί με το μαύρο Ν82 καθώς από ότι φαίνεται το μαύρο θα έχει το νέο firmware εξαρχής. Από ότι βλέπω στην σελίδα του προϊόντος http://www.nokia.com/press/n82 έχει geotagging ενσωματωμένο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 καλησπερα. νομιζω οτι σημερα ανακαλυψα το πρωτο bug και εχω ξενερωσει τρελα. το κινητο σε προφιλ εκτος συνδεσης...κοιμαμαι. το ξυπνητηρι χτυπαγε μονο που δεν ακουγοταν ηχος....τιποτα....οποτε..... παλι καλα που ειχα βαλει ως δικλειδα ασφαλειας το παλιο μου να βαρεσει μετα απο μιση ωρα...εχει τυχεικαι σε κανεναν αλλον αυτο? παιδια το ξυπνητηρι ειναι σημαντικο εργαλειο ενος κινητου....εχει συμβει και σε αλλον αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 καλησπερα. νομιζω οτι σημερα ανακαλυψα το πρωτο bug και εχω ξενερωσει τρελα. το κινητο σε προφιλ εκτος συνδεσης...κοιμαμαι. το ξυπνητηρι χτυπαγε μονο που δεν ακουγοταν ηχος....τιποτα....οποτε..... παλι καλα που ειχα βαλει ως δικλειδα ασφαλειας το παλιο μου να βαρεσει μετα απο μιση ωρα...εχει τυχεικαι σε κανεναν αλλον αυτο? παιδια το ξυπνητηρι ειναι σημαντικο εργαλειο ενος κινητου....εχει συμβει και σε αλλον αυτο? Δεν είναι bug. Το ξυπνητήρι χτύπησε αλλά με δόνηση αν την είχες ενεργοποιήσει ή απλά αναβοσβήνοντας η οθόνη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 δονηση δεν ειχε. στο προφιλ εκτος συνδεσης δε την εχω ενεργοποιησει...ομως ρε φιλε γιατι να μην εχει ηχο? αφου στο συγκεκριμενο προφιλ ο ηχος ειναι ενεργοποιημενος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_v Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 ρε παιδια σε ασπρο το εχει κανεις;υπαρχει στα μαγαζια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 ρε παιδια σε ασπρο το εχει κανεις;υπαρχει στα μαγαζια; τι να το κανεις το ασπρο Πετρο?? εδω ολοι κανουν κρα για το μαυρο που ειναι και το πιο ομορφο :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_v Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 τι να το κανεις το ασπρο Πετρο?? εδω ολοι κανουν κρα για το μαυρο που ειναι και το πιο ομορφο :) ναι αλλα ποτε θα βγει το μαυρο;εγω θελω να το παρω τωρα το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 ναι αλλα ποτε θα βγει το μαυρο;εγω θελω να το παρω τωρα το κινητο. σε γερμανο κοιταξες?;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 καλησπερα. νομιζω οτι σημερα ανακαλυψα το πρωτο bug και εχω ξενερωσει τρελα. το κινητο σε προφιλ εκτος συνδεσης...κοιμαμαι. το ξυπνητηρι χτυπαγε μονο που δεν ακουγοταν ηχος....τιποτα....οποτε..... παλι καλα που ειχα βαλει ως δικλειδα ασφαλειας το παλιο μου να βαρεσει μετα απο μιση ωρα...εχει τυχεικαι σε κανεναν αλλον αυτο? παιδια το ξυπνητηρι ειναι σημαντικο εργαλειο ενος κινητου....εχει συμβει και σε αλλον αυτο? Δεν είναι bug. Το ξυπνητήρι χτύπησε αλλά με δόνηση αν την είχες ενεργοποιήσει ή απλά αναβοσβήνοντας η οθόνη. δονηση δεν ειχε. στο προφιλ εκτος συνδεσης δε την εχω ενεργοποιησει...ομως ρε φιλε γιατι να μην εχει ηχο? αφου στο συγκεκριμενο προφιλ ο ηχος ειναι ενεργοποιημενος..... Παίδες, δεν παίζει αυτό που λέτε. Εγώ μόλις δοκίμασα την αφύπνιση με προφίλ εκτός σύνδεσης στο οποίο δεν είχα ούτε ήχους προειδοποίησης ενεργοποιημένους ούτε δόνηση. Ακούστηκε κανονικά το ξυπνητήρι. Στην αφύπνιση δεν παίζει ρόλο το προφίλ που θα έχεις, αν θα έχεις ήχους προειδοποίησης ενεργοποιημένους ή όχι. Το μόνο που διαφέρει είναι αν έχεις επιλεγμένο κάποιο προφίλ με δόνηση, οπότε εκτός από το ξυπνητήρι το κινητό θα βγάλει και δόνηση. Φίλε BURNIN_AMBITION, δες τα εξής: 1) Μήπως έβαλες αφύπνιση με κάποιο έξτρα πρόγραμμα??? Κάποιες από τις εφαρμογές που κυκλοφορούν και παρέχουν αφύπνιση ουσιαστικά την εντάσσουν σε υπενθύμιση ημερολογίου. Οι υπενθυμίσεις ημερολογίου επηρεάζονται από το ενεργό προφίλ. 2) Μήπως ο ήχος που έβαλες είναι σε μορφή που δεν υποστηρίζεται από τη τηλέφωνο??? Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 ρε παιδια σε ασπρο το εχει κανεις;υπαρχει στα μαγαζια; Και τι να το κανεις σε ασπρο αφου ουσιαστικα μονο το πισω μερος αλλαζει. Εγω περιμενω να βγει το μαυρο. Στο πλαισιο εν τω μεταξυ προσπαθουσαν να με πεισουν οτι το ασπρο ν82 που εβλεπα δεν ηταν το ασπρο αλλα το ασημι και το ασπρο ηταν διαφορετικο μονο που δεν το ειχαν να το δω...Το geotagging τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 24, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Το geotagging τι ειναι? Αναφερθηκε παραπανω ... http://www.nokia.com/betalabs/locationtagger With Nokia Location Tagger, you can automatically tag your location data to your pictures. As you take a picture, your GPS coordinates are saved to the EXIF header of the JPEG file. You can use this data later, for example, to locate your pictures on a map. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Και τι να το κανεις σε ασπρο αφου ουσιαστικα μονο το πισω μερος αλλαζει. Εγω περιμενω να βγει το μαυρο. Στο πλαισιο εν τω μεταξυ προσπαθουσαν να με πεισουν οτι το ασπρο ν82 που εβλεπα δεν ηταν το ασπρο αλλα το ασημι και το ασπρο ηταν διαφορετικο μονο που δεν το ειχαν να το δω...Το geotagging τι ειναι? Μέσω της εφαρμογής "Location Tagger" και με τη βοήθεια του GPS, ενσωματώνει στα στοιχεία Exif των φωτογραφιών που τραβάς τη γεωγραφική θέση που έγινε η λήψη. Μιχάλη με πρόλαβες...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Εδώ πάντως το μαύρο το δίνει αρκετά ποιο ακριβά από το ασημί. Περιμένω το μαύρο αλλά αν θα στοιχίζει ακριβότερα ίσως να συμφέρει η αγορά τώρα και να γίνει μετατροπή αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Δεν θα κοστιζει πιο πολυ. 400 ευρω προ φορων ανακοινωσε η νοκια. τωρα αν εδω μερικοι εξυπνοι βαλουν χαρατσι αλλο αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Δεν θα κοστιζει πιο πολυ. 400 ευρω προ φορων ανακοινωσε η νοκια. τωρα αν εδω μερικοι εξυπνοι βαλουν χαρατσι αλλο αυτο.. Το ασημι ποσο το λεει τωρα προ φορων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Το ασημι ποσο το λεει τωρα προ φορων? Ε υπολόγισε... Εφόσον κάνει μετά φόρων περίπου 490€, πρo φόρων θα πηγαίνει περίπου 412€. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 :yahoo: :yahoo: :yahoo: σε ενα λεπτο θα εχω ανοιξει το κουτι, με για μου :yahoo: :yahoo: :yahoo: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Μεγιά-μεγιά ...... Άντε και ένα tablet τώρα .....:) Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 :yahoo: :yahoo: :yahoo: σε ενα λεπτο θα εχω ανοιξει το κουτι, με για μου :yahoo: :yahoo: :yahoo: Μεγιά σου Γιάννη!:D Βέβαια επίσημα θα σε καλωσορίσει στο club ο Πάνος.:wink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 παιδες εγω εμπλεξα με εναν εδω που μου λεει οτι οι προμηθευτες του δεν το εχουν ακομα. Λεει παιρνει καθε μερα τηλεφωνο που α παει ομως θα το παρω:p καντε καμια προσευχη και για μενα το βραδυ πριν πατε για υπνο:lol::lol: Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Ε υπολόγισε... Εφόσον κάνει μετά φόρων περίπου 490€, πρo φόρων θα πηγαίνει περίπου 412€. Αντε θα το περιμενω... Ελπιζω να ειμαι ο πρωτος εδω μεσα που θα το παρω σε μαυρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 :yahoo: :yahoo: :yahoo: σε ενα λεπτο θα εχω ανοιξει το κουτι, με για μου :yahoo: :yahoo: :yahoo: Μεγιά σου Γιάννη!:D Βέβαια επίσημα θα σε καλωσορίσει στο club ο Πάνος.:wink: Χεχεχε, ακόμα ένα επίλεκτο μέλος του myphone.gr γίνεται πλέον και επίλεκτο μέλος του club των N82erzzz. :lol: Καλώς ήρθες Γιάννη. Κάλλιο αργά παρά ...αργότερα, που λένε. :lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 :yahoo: :yahoo: :yahoo: σε ενα λεπτο θα εχω ανοιξει το κουτι, με για μου :yahoo: :yahoo: :yahoo: :D :D :D μεγειεεες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Track Id εχει το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Track Id εχει το κινητο? Τι εννοείς;:confused: Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts