Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια δε ξερω τι εγινε. αλλαξα wep key και εβαλα ενα αλλο στο ρουτερ και μετα το βρηκε το ν82 μου το ρουτερ. κατι επαιζε με τον κωδικο. σερφαρω σουπερ

ομως τωρα εχασε το ιντερνετ το πισι της αδερφης μου λολ δε μπορει να μπει με τιποτα....

λοιπον το gps δουλευει με βρηκε οταν οδηγουσα.

2-3 ερωτησουλες

ενω εβλεπα το gps καθε ελαχιστα σεκοντ γινμοταν σκοτεινη η οθονη. τι ρυθμιση πρπει νακανω για να ειναι η οθονη παντα φωτεινη οταν εχω το gps ανοιχτο?

επισης μερικες φορες εχανε το στιγμα νομιζω γιατι δε με εδιχνε να κινοθμαι και οταν το ξαναεβαζα να με βρει μου εδιχνε οτι ειμαι αλλου απο πριν(στο σωστο σημειο βεβαια)

τι φταιει? τι παταω για να μου δειχνει απλα που κινουμαι χωρις να δηλωσω οτι θελω να ποαω καπου συγκεκριμενα?

για το αμαξι εχετε να προτεινετε καμια βαση που να ειναι της προκοπης? αλλα οχι και πολυ τσουχτερη, τι τιμες παιζουν?

επισης καπου το ειχατε πει αλλα αν καποιος μπορει να με βοηθησει να κερδισω χρονο, πως το κανω να κλειδωνει μετα απο λιγο μεγαλθτερο χρονικο διαστημα το κινητο?

επισης μπορω να ρυθμισω οταν ειναι κλειδωμενο και παταω ενα τυχαιο κουμπι, να φωτιζει για λιγο η οθονη? γιατι τωρα μονο οταν παταω κουμπι ξεκλειδωματος φωτιζει

αυτα και ευχαριστω

πσ.

αν περασω τις επαφες του κ800 σε πισι και απο εκει στο ν82, θα δουλευει η φωνητικη κληση?

καλυτερα λετε χειροκινητα να τα περασω ολα ε?

δεν εχω ακομα περασει ρινγκτοουν μεχρι να παρω την καρτα. α΄λλα περασα μια επαφη ετσι για πειραμα και δεν εχει να του βαζω στην συγκεκριμενη επαφη καποιο ρινγκτοουν να χτυπα σε αυτη, ισχυει αυτο?

και κατι σημαντικο. αυτο με το symbian signed.ειχα διαβασει οτι πρπει καπου να ανεβασω καποιο αρχειο ετσι ωστε οποιος εχει προλαβει να κανει ρετζιστερ να με βοηθησει και κατι να κανει. δε καταλαβα τι. ποιο ανεβαζω?

κατεβασα ομως ενα προγραμμα απο νοκια(μεσω του λαν μου) αυτο το σπορτσ κατι πως το λενε, και δεν μου ζητησε συμπιαν σαιν να κανω γιατι?

ναστε καλα τελικα το κινητο τασπαει

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

επισης καπου το ειχατε πει αλλα αν καποιος μπορει να με βοηθησει να κερδισω χρονο, πως το κανω να κλειδωνει μετα απο λιγο μεγαλθτερο χρονικο διαστημα το κινητο?

επισης μπορω να ρυθμισω οταν ειναι κλειδωμενο και παταω ενα τυχαιο κουμπι, να φωτιζει για λιγο η οθονη? γιατι τωρα μονο οταν παταω κουμπι ξεκλειδωματος φωτιζει

Θα πας στο Settings > Security > Phone and SIM card > Keypad autolock period και βάζεις εσύ πόσα λεπτά θέλεις.

Το άλλο δεν νομίζω πως γίνεται.

πσ.

αν περασω τις επαφες του κ800 σε πισι και απο εκει στο ν82, θα δουλευει η φωνητικη κληση?

καλυτερα λετε χειροκινητα να τα περασω ολα ε?

δεν εχω ακομα περασει ρινγκτοουν μεχρι να παρω την καρτα. α΄λλα περασα μια επαφη ετσι για πειραμα και δεν εχει να του βαζω στην συγκεκριμενη επαφη καποιο ρινγκτοουν να χτυπα σε αυτη, ισχυει αυτο?

Εγώ από τον υπολογιστή τις είχα περάσει στο κινητό μου και είχα φωνητική κλήση.

Και φυσικά μπορείς να βάλει ήχο σε μεμονωμένες επαφές. Μπαίνεις μέσα στην επαφή που θέλεις και πατάς Επιλογές > Ήχος κλήσης.

και κατι σημαντικο. αυτο με το symbian signed.ειχα διαβασει οτι πρπει καπου να ανεβασω καποιο αρχειο ετσι ωστε οποιος εχει προλαβει να κανει ρετζιστερ να με βοηθησει και κατι να κανει. δε καταλαβα τι. ποιο ανεβαζω?

κατεβασα ομως ενα προγραμμα απο νοκια(μεσω του λαν μου) αυτο το σπορτσ κατι πως το λενε, και δεν μου ζητησε συμπιαν σαιν να κανω γιατι?

ναστε καλα τελικα το κινητο τασπαει

Για το πιστοποιητικό δες εδώ: #4

Δεν σου ζήτησε διότι είναι ήδη υπογεγραμμένη η εφαρμογή.

Περισσότερα για τα πιστοποιητικά, εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=179447

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

...τελικα το κινητο τασπαει

Ναι.. εμένα τελικά κατάφερε και μου τα έσπασε, και το κινητό και το τρελό service του Γερμανού… :(

:dizzy::rocket:

λοιπον το gps δουλευει με βρηκε οταν οδηγουσα.

2-3 ερωτησουλες

ενω εβλεπα το gps καθε ελαχιστα σεκοντ γινμοταν σκοτεινη η οθονη. τι ρυθμιση πρπει νακανω για να ειναι η οθονη παντα φωτεινη οταν εχω το gps ανοιχτο?

επισης μερικες φορες εχανε το στιγμα νομιζω γιατι δε με εδιχνε να κινοθμαι και οταν το ξαναεβαζα να με βρει μου εδιχνε οτι ειμαι αλλου απο πριν(στο σωστο σημειο βεβαια)

τι φταιει? τι παταω για να μου δειχνει απλα που κινουμαι χωρις να δηλωσω οτι θελω να ποαω καπου συγκεκριμενα?

Για μόνιμο φωτισμό όταν είναι ανοιχτοί οι χάρτες άνοιξε το πρόγραμμά και πήγαινε επιλογές->ρυθμίσεις->γενικά->φωτισμός φόντου οθόνης και επέλεξε πάντα ανοιχτό.

Για το ότι έχανε το στίγμα δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι θέμα δέκτη και περιοχής. Ίσως με ένα πιο καλό πρόγραμμα πλοήγησης να βελτιώνεται λίγο η κατάσταση. Δες τα θέματα για sygic και garmin.

Για να σου δείχνει που κινείσαι πάτησε μέσα από το πρόγραμμα επιλογές->εύρεση τοποθεσίας->θέση gps. Ο χάρτης τότε θα είναι κεντραρισμένος εκεί που έχει λοκάρει το gps και αν κινείσαι θα το δείχνει. Αν πας όμως να μετακινήσεις τον κέρσορα με το pad χάνει την θέση του gps και πρέπει να κάνεις πάλι το ίδιο.

ι

Πήγαινε εργαλεία->ρυθμίσεις->γενικές->ασφάλεια->τηλέφωνο και κάρτα σιμ->χρόνος αυτόματου κλειδώματος πληκτρολογίου.

Για το δεύτερο που λες με τον φωτισμό δεν νομίζω να υπάρχει κάτι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχουν περάσει περίπου 20 μέρες οπότε δεν…. Το ήξερα αυτό..

Έχει κανείς εδώ μέσα τις γνώσεις να μου πει τι είναι το «λογικό κύκλωμα»?

Στο πιστοποιητικό ελέγχου του Γερμανού λέει πως έγινε επισκευή λογικού κυκλώματος και αναβάθμιση λογισμικού.

Επίσης γράφει πως το κινητό πέρασε με επιτυχία τα τεστ pc και χρήσης!

WTF?!? Πως είναι δυνατόν να περνά αυτά τα τεστ αλλά να μην έχει φτιαχτεί τίποτα?!?

Η κάμερα η μπροστινή όπως είπα και ποιο πριν μου βγάζει το μήνυμα «μη αναμενόμενο σφάλμα» και το gps όταν ενεργοποιώ το υποβοηθούμενο, βρίσκει δορυφόρους αλλά δεν lockαρει και όταν το έχω χωρίς βοήθεια δε βρίσκει τίποτα.

Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα software? Να του ξανακάνω δηλαδή αναβάθμιση και να στρώσει? Μπα ε?...

Λογικό κύκλωμα είναι ενα κύκλωμα απο λογικές πύλες που παίρνουν τιμή 0 ή 1.Δέχονται είσοδο(συνήθως 0 ή 1) και δίνουν κάποια έξοδο(συνήθως 0 ή 1) μετά απο επεξεργασία.Άρα προφανώς υπήρχε πρόβλημα σε κάποιο τέτοιο λογικό κύκλωμα κ εκείνοι είπαν οτι στο επισκεύασαν :P

παιδια ειστε φοβεροι σας ευχαριστω ολους θα τα ψαξω ολα οσα ειπατε θενξ

ενα τελευταιο για να μη κανω τσαμπα ινστολ στο πισι. να βαλω το σοφτγουερ του σιντι ι να παω κατευθειαν στο σαιτ τισ νοκια να κατεβασω το προγραμμα?

αν ειναι να παω στο σαιτ εχει καποιος καποιο λινκ? το αγγλικο βαζω? θενξ

Λογικό κύκλωμα είναι ενα κύκλωμα απο λογικές πύλες που παίρνουν τιμή 0 ή 1.Δέχονται είσοδο(συνήθως 0 ή 1) και δίνουν κάποια έξοδο(συνήθως 0 ή 1) μετά απο επεξεργασία.Άρα προφανώς υπήρχε πρόβλημα σε κάποιο τέτοιο λογικό κύκλωμα κ εκείνοι είπαν οτι στο επισκεύασαν :P

Λογικό κύκλωμα αυτό είναι. Αλλά αυτά σε όλες σχεδόν τις συσκευές είναι τυπωμένα και είναι αδύνατο να επέμβει ανθρώπινο χέρι. Αλλάζονται ολόκληρες πλακέτες. Προφανώς θα έλεγξαν κάποια τσιπ. Επισκευή δεν γίνεται. Μόνο αντικατάσταση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε παιδιά, όποιο κινητό και αν έχω πάει στο Γερμανό για επισκευή,

πάντα το χαρτάκι που μου δίνουν λέει

επισκευή λογικού κυκλώματος και αναβάθμιση λογισμικού!

Μήπως μας κοροιδεύουν...λέω...μήπως;

Λογικό κύκλωμα αυτό είναι. Αλλά αυτά σε όλες σχεδόν τις συσκευές είναι τυπωμένα και είναι αδύνατο να επέμβει ανθρώπινο χέρι. Αλλάζονται ολόκληρες πλακέτες. Προφανώς θα έλεγξαν κάποια τσιπ. Επισκευή δεν γίνεται. Μόνο αντικατάσταση.

φιλος balantis oλοσωστος...!Παιδια εχει τσιμπησει κανενας καμια βαση στιρηξεις αυτοκινιτου????οποιος εχει παρει ας δωσει καμια εικονουλα και κανενα λινκ και σχολια!!!

min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio

φιλε loutrikan απο καποιο γνωστο που ηταν παλιοτερα μεσα στν Γερμανο μπορω απλα να σου πω οτι αν τους συμφερει το τονιζω αν τους συμφερει αλλαζουν ολοκληρη την πλακετα και εχεις "καινουριο" κινητο!αν οχι σου κανουν μια αναβαθμηση(μερικες φορες και οχι) και γεια σας...

οσοι εχουν ασχοληθει με ψηφιακα συστηματα γνωριζουν οτι δεν μπορεις να επεμβεις σε λογικα-τυπωμενα κυκλωματα κινητων

ρε μαγκες μπορουμε να κρατουμε το φλας ανοιχτο;σαν φακος;υπαρχει καμμια τετοια εφαρμογη;

Όχι δεν μπορείς.

Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές, αλλά δεν λειτουργούν.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

ρε μαγκες μπορουμε να κρατουμε το φλας ανοιχτο;σαν φακος;υπαρχει καμμια τετοια εφαρμογη;

οχι stathoulop και πιστεψε με δεν θα το ηθελες...θα χρειαζοσουν μια εφεδρικη μπαταρια "αυτοκινητου" :p για να κρατησεις ανοιχτο το xenon φλας

Απο αυριο θα ειμαι και εγώ ένας ευτυχής κατοχος του Ν82.

Πουλησα το Κ850 και αποφάσισα να το δοκιμάσω .

Το καινούριο μου Νοκια θα φτάσει πρωί πρωί με courier απο cosmote

Είμαι καινουριος σε πλατφόρμα Sybian αλλά και στα Νοκια οπότε η

οποιαδίποτε συμβουλη θα μου ήταν πολύ χρήσιμη μια και δεν ξέρω ούτε τη να του περάσω αλλα και ούτε καν το πως !!!

Έχω διαβασει πολλα θετικά σχόλια πάντως και ανυπομονώ να το ψάξω με τις ώρες :D

οποιαδίποτε συμβουλη θα μου ήταν πολύ χρήσιμη μια και δεν ξέρω ούτε τη να του περάσω αλλα και ούτε καν το πως !!!

Μπορείς να αρχίσεις το διάβασμα από εδώ:

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ:)

Αλη αποψη, αλλη φιλοσοφια. Θα το δεις και εσυ την διαφορα, απλα να ξες της πρωτες 2 μερες μπορει να σου κανουν λιγο τα νευρα γιατι δεν θα εισαι συνυθισμενος στο κουμπι του μενου κτλ κτλ και την φιλοσοφια αλλα συνιθιζετε ευκολα.

Εδω εγω που απο νοκια s40 περασα στα 60αρια και ηταν παλουκια... αλλα ειναι ολα τα λευτα κινιτο

παιδια εκανα ολη τη διαδικασια για το signedmono που βλεπω οτι δε δουλευει πλεον. δηλαδη πχ δε μπορω να βαλω τωρα το sygic η καποιο αλλο χαρτη? τι γινεται με αυτο? τσαμπα πηρα ρε ****το symbian kinhto?

μεσω του σαιτ της νοκια εχει τιποτα τσαμπε να βαλω καλο?

παιδια εκανα ολη τη διαδικασια για το signedmono που βλεπω οτι δε δουλευει πλεον. δηλαδη πχ δε μπορω να βαλω τωρα το sygic η καποιο αλλο χαρτη? τι γινεται με αυτο? τσαμπα πηρα ρε ****το symbian kinhto?

μεσω του σαιτ της νοκια εχει τιποτα τσαμπε να βαλω καλο?

Εντάξει είσαι λίγο άτυχος όπως και πολλόι άλλοι,

υπάρχουν όμως πολλά προγραμματάκια που δεν χρειάζονται sign.

Αν ψάξεις θα τα βρεις!

Οπότε?

Απλά την πάτησα? Είναι δυνατόν?

Τελικά ξέρετε τι έχω καταλάβει βρε παιδιά? Πως όσοι προσπαθούμε ήρεμα να κάνουμε τη δουλειά μας, μας αγνοούν, αλλά αντίθετα, όσοι φέρονται σαν ανεγκέφαλοι, κάνουν τη δουλειά τους μια χαρά!

Προς θεού, δε θέλω να προσβάλω κανέναν, απλά αυτό έχω διαπιστώσει βάση όσων έχω διαβάσει και έχω δει και στο κάτω κάτω, αν δε γίνει κάτι και αυτή τη φορά, απλά θα γίνω κι εγώ ζώο για να γίνει η δουλειά μου…

σημερα σας εχω ζαλισει ηδη ομως αισθανομαι μια χαρα με τα συμβιαν αντε να βαλω και μεγαλη καρτα να αρχισω να περναω πραματα

μια ερωτηση

εχουμε μεσα το ενγκειτζ

για παιχνιδια. και εχει ντεμο παιχνιδια μεσα. προφανως για να εισαγω παιχνιδια μεσα στο ενγκειτζ πρπει να τα βαλω σε καποιο αλλο φακελο ε? τα παιχνιδια πο υειναι για το ενγκειτζ στο μαγαζακι θα τα λεει στο ονομα τους ε?

πρπει να διαγραψω τα ντεμο και την εφαρμογη ενγκειτζ και να βαλω καμια αλλη για να δουλευουν ολα στη εντελεια?

ναστε καλα

σημερα σας εχω ζαλισει ηδη ομως αισθανομαι μια χαρα με τα συμβιαν αντε να βαλω και μεγαλη καρτα να αρχισω να περναω πραματα

μια ερωτηση

εχουμε μεσα το ενγκειτζ

για παιχνιδια. και εχει ντεμο παιχνιδια μεσα. προφανως για να εισαγω παιχνιδια μεσα στο ενγκειτζ πρπει να τα βαλω σε καποιο αλλο φακελο ε? τα παιχνιδια πο υειναι για το ενγκειτζ στο μαγαζακι θα τα λεει στο ονομα τους ε?

πρπει να διαγραψω τα ντεμο και την εφαρμογη ενγκειτζ και να βαλω καμια αλλη για να δουλευουν ολα στη εντελεια?

ναστε καλα

Σχετικα με n-gage platform ,διαβαζεις το σχετικο θεμα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=181611

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Μερικες φορες ενω υπαρχει ελευθερο lan οταν προσπαθω να σερφαρω μου λεει ιστος καμια αποκριση πυλης...κατι τετοιο!γνωριζει κανενας το γιατι??

Μερικες φορες ενω υπαρχει ελευθερο lan οταν προσπαθω να σερφαρω μου λεει ιστος καμια αποκριση πυλης...κατι τετοιο!γνωριζει κανενας το γιατι??

Σημαίνει πως το ασύρματο δίκτυο που συνδέθηκες δεν έχει πρόσβαση στον παγκόσμιο ιστό! Δηλαδή δεν έχει ίντερνετ και προφανώς χρησιμοποιείται για LAN μόνο. Τέτοια είναι πολλά δίκτυα σε καφετέριες για να δουλεύουν τα palm που χρησιμοποιούν για να παίρνουν παραγγελίες οι σερβιτόροι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

To ότι το access point είναι "ανοιχτό" και μπορείς να συνδεθείς,

δεν σημαίνει απαραίτητα, ότι θα πάρεις ip διεύθυνση ή τη διεύθυνση του gateway ή τέλος πάντων ό router ή server που είναι συνδεδεμένος

στο internet από τη μεριά του access point θα σου δώσει πρόσβαση.

Φαντάσου σαν να είσαι σε μία εταιρία και να βρεις ένα καλώδιο δικτύου και να το συνδέσεις με το laptop σου. Μπορεί να δεις τα πάντα από internet μέχρι τα αρχεία άλλων υπολογιστών, αλλά μπορεί να μη δεις και τίποτα. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις του δικτύου

To ότι το access point είναι "ανοιχτό" και μπορείς να συνδεθείς,

δεν σημαίνει απαραίτητα, ότι θα πάρεις ip διεύθυνση ή τη διεύθυνση του gateway ή τέλος πάντων ό router ή server που είναι συνδεδεμένος

στο internet από τη μεριά του access point θα σου δώσει πρόσβαση.

Φαντάσου σαν να είσαι σε μία εταιρία και να βρεις ένα καλώδιο δικτύου και να το συνδέσεις με το laptop σου. Μπορεί να δεις τα πάντα από internet μέχρι τα αρχεία άλλων υπολογιστών, αλλά μπορεί να μη δεις και τίποτα. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις του δικτύου

φιλε willyd ξεχασα να αναφερω και σωστα εσυ μου αππαντησες οτι κινητα αλλων φιλων(ν95) μπηκαν μια χαρα χωρις κανενα προβλημα!να τονισω οτι το κινητο δεν μου το κανει συνεχεια αυτο!δλδ και απο το σπιτι μπαινω και απο παρα πολλα hotspot εχω μπει κανονικοτατα