drillgr Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Οντως τα περιθωρια και μετα απο το memtest εχουν στενεψει. Βαλε τους latest drivers για την goforce απο την nvidia και τους drivers για το chipset της μητρικης. Αν και μετα τα ιδια πας σε αλλα χωραφια, μπορει να φταιει ακομα και η μητρική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. January 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Θα το παω κατευθειαν μαλλον στην αντιπροσωπεια.Αντε να δουμε..Νωρις νωρις αρχισαν τα προβληματα...:wacko::wacko: Mεγαλο το πρόβλημα,ε???:cry::cry::cry::cry::cry::cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Ετυχες στην περιπτωση τωρα..τρεχα γυρευε. Παντω πισω μιας και ειναι πολυ φρεσκο ακομα να το κοιταξουν αυτοι και να αλλαξουν οτι χρειαζεται. Αν ηταν κατι εκτος εγγυησης κλπ να πεις να το ψαξεις περισσοτερο αλλα δεν αξιζει τον κοπο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Οντως τα περιθωρια και μετα απο το memtest εχουν στενεψει. Βαλε τους latest drivers για την goforce απο την nvidia και τους drivers για το chipset της μητρικης. Αν και μετα τα ιδια πας σε αλλα χωραφια, μπορει να φταιει ακομα και η μητρική. ή απλά η γελεία η toshiba (όταν τα γράφω εγώ... κάποιοι έξυπνοι με δουλεύουν) που ΔΕΝ μπορεί να στήσει ένα σοβαρό drivers support site. έχω την εντύπωση ότι οδηγούς για acer (έλεος) βρίσκεις πιο εύκολα και μάλιστα σε κατηγορίες. αυτό το έβαλες? ACPI Flash BIOS version 1.90 for Satellite A200/A205 ή μήπως αυτό? ACPI Flash BIOS version 5.20 for Satellite A200/A205 (PSAF0U, PSAFCU) :confused: πώς γίνεται μέσα σε 2 μήνες να πηγαίνουν από την 1.9 στην 5.2 ... μόνο η toshiba ξέρει. για άλλη μια φορά γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι η toshiba έχει χαλάσει και δεν αξίζει πια ούτε την υποστήριξη της msft. δοκίμασε να βάλεις την 5.2 Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Mεγαλο το πρόβλημα,ε???:cry::cry::cry::cry::cry::cry: Πριν την επίσκεψη στο service, ρίξε μια ματιά στο bios μήπως υπάρχει κάποια επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας ενεργοποιημένη, που πιθανόν να εμποδίζει το λειτουργικό να μπει σε sleep mode. Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. January 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Πως να το δω αυτο?Εξαλλ οταν επανερχεται απο το sleep λεει disable bios memory options.Πως τα τα απενεργοποιησω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 όταν κάνει boot το πισί (δλδ μετά από restart ας πούμε) πατάς κάποιο function key (F2 ή κάτι τέτοιο) και μπαίνεις στις επιλογές του bios. από εκεί βλέπεις και κάνεις. με ηρεμία και προσοχή. καλό θα ήταν να γράφεις από ένα δεύτερο πισί (ή κινητό ή κάτι) και ταυτόχρονα να βλέπεις στο bios menu. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. January 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Μπηκα στο bios setup αλλα δεν βρηκα τπτ τετοιο.Εχω εκδοση V 180 κ η μονη επιλογη που αλλαξα ηταν το wake up on lan Το κανα enable...Ολα τα αλλα ασχετα με το θεμα μου φανηκαν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 1.80 τελικα η εκδοση bios που εχεις..Μαλλον πολυ παλια σε σχεση με την 5.20 που βρηκε ο alex. Το wake on lan αστο disabled. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. January 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Σημερα εκανα update το bios απο το σαιτ της toshiba.Μηπως αυτο που βρηκε ο φιλος μας ειναι για xp πχ? Το μοντελο μου δεν ειναι ACPI Flash BIOS version 5.20 for Satellite A200/A205 (PSAF0U, PSAFCU)αλλα PSAECE.Μηπως εχει διαφορα αυτο κ βρισκει τοσο ενημερωμενο BIOS? 23/10/07 BIOS Update This Bios Update adds increased functionality to your system. This Bios is only compatible for Notebooks with Windows XP!!! (BIOS is an acronym for Basic Input and Output System. This program is stored in a Read-Only Memory chip on the motherboard. When the computer powers up, the BIOS is launched to perform various start-up functions.) For detailed update information please refer to Toshiba BIOS-Update Information Satellite A200 (PSAEC) 5.20-WIN Toshiba Το 5.20 ειναι μονο για xp. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 πήγαινέ το στο σέρβις. εκεί θα βρουν μια λύση :worry: Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. January 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 τΕΛΙΚΑ το πηγα στην αντιπροσωπεια!Θελουν λεει 1 βδομ μεχρι να το δουν γιατι γινεται πανικος...Ελπιζω να μην ειναι κατι κακο.Ο,τι κ να ναι το καλυπτει η εγγυηση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 σίγουρα. τι τους είπες? Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. January 14, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Τους ειπα οτι δεν κανει αδρανοποιηση κ την αλλη λειτουργια,δεν θυμαμαι πως λεγεται τωρα.Με ρωτησε αν εχω κανει φορματ κ του ειπα ναι κ οτι παλι δεν διορθωθηκε..Σε 1 εβδομαδα θα ξερω..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. January 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Re παιδια,ειναι η 2η μερα που με πηρε τηλ ο τεχνικος κ μου λεει οτι το λαπτοπ λειτουργει μια χαρα κ κανει σωστα αδρανοποιηση.Με μενα γιατι δεν εκανε κι εβγαζε τη μπλε οθονη με το μηνυμα?Εκανα κατι λαθος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 πήγαινε για παραλαβή και δες αν δουλεύει τελικά. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. January 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 είπαν θα το ξαναδουν αλλα δεν μπορει να κανω κατι διαφορετικα απο αυτους ρε παιδια...Τι να πω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Μήπως είχες συνδέσει κάτι, σε usb ας πούμε; http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. January 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Ναι,είχα usb,το μοντεμ του adsl.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 κατά 99% είναι αυτό. πέτα το. έχουμε γράψει χιλιάδες φορές ότι τα usb modems είναι για πέταμα. αγόρασε ένα adsl modem router. φτηνά είναι :) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. January 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Aυτα τα ρουτερ που λετε δεν συνδεονται με usb?Μπορειτε να με συμβουλευσετε ποιο να παρω?Εχω οτενετ συνδεση κι χρησιμοποιω το μοντεμακι που εδινε η οτενετ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Τα adsl modems σε usb καλύτερα να τα αποφεύγεις, προτίμησε αυτά που συνδέονται με ethernet (τα περισσότερα πλέον, ίσως και αυτό που έχεις). Δεν χρειάζονται drivers και είναι πολύ πιο αξιόπιστα. Δες καλύτερα το forum Ευρυζωνικά Σταθερά Δίκτυα όπου υπάρχουν όλες οι σχετικές πληροφορίες για τέτοια θέματα. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. January 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Tελικά το πρόβλημα το δημιουργεί το μοντεμ.Πηρα το λαπτοπ,χωρις μοντεμ κανει μια χαρα αδρανοποιηση ,με μοντεμ δεν κανει κ βγαινει αυτη η μπλε οθονη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Οποτε η ψαχνεις για νεοτερους drivers η πας απευθειας για router. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Οποτε η ψαχνεις για νεοτερους drivers η πας απευθειας για router. είπαμε. πάρε router. δεν ξέρω κανέναν που να λειτουργεί usb adsl modem... πέρα από κάποιους που παίζουν σε διαφημίσεις. νομίζω τα είπαμε όλα. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts