yianniCrete Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Οπως και να ειναι εγω εγκαταλειπω το στρατοπεδο,θα ζητησω αποσπαση στην HTC.. :lol::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Θα βγαλει κανενα καινουργιο μη smartphone η SE? Πολυ στη σειρα xperia το εχει ριξει,θα μου πεις ομως εκει ειναι το μελλον της εταιρειας...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Θα βγαλει κανενα καινουργιο μη smartphone η SE? Πολυ στη σειρα xperia το εχει ριξει,θα μου πεις ομως εκει ειναι το μελλον της εταιρειας...;) Ναι αλλά για καθημερινή χρήση κυρίως τηλεφώνου κ όχι μόνο τα μη smart κινητά τις SE είναι ποοολυ πιο εύχρηστα ειδικά με το μενού τους που πλησιάζει το τέλειο για αυτή τη δουλειά! αλλά δυστυχώς όπως λες και εσυ φίλε μου δε βλέπω κάτι στο τούνελκρίμα! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Δεν ειδα να το εχετε γραψει.. και σας το παραθέτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Xperia duo smartphone (dual-core processor) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 ναι, το ειδα και εγω πριν απο λιγο στο gsmarena φαινεται super! Dual-core droid Sony Ericsson Xperia Duo leaks, looks hot Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Θα βγει κανενα non-touch ή μπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Μιλάς για smartphone ή dumb phone; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Μιλάς για smartphone ή dumb phone; Και για τα 2 φιλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Σε dumb phone δες το txt pro αν σου αρέσει το slide qwerty πληκτρολόγιο. Σε smartphone το mini pro και το PRO. Πάντως δύσκολο να δούμε smart phone χωρίς touch Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts