miogps Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 gnorizo alla efoson exeis dest7 588 me map q4 80, de soy xreiazetai to miomap. ypopsin igo miomap xrhsimopoioyn thn idia etaireia xartografhshs...creative image Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Μηνύματα αντίθετα από τους όρους χρήσης, αφαιρέθηκαν. Θα παρακαλέσω να μην δημοσιευθούν ξανά links ανάλογου περιεχομένου. file admin. na bohthiso hthela to palikari poy apo agnoia tou fortosane to mhxanhma palto. apla xexasa na diagrapso meta ta link. ola ok kai kalh xronia me ygeia Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiliros Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 παιδια καλησπέρα. εχω παρει το 4302 και εχω βρει και ενα σπασμενο χαρτι τo navicator το περασα στην μνήμη sd και κατοπιν δοκιμασα να δω αν τρεχει στο μηχάνημα. αλλα τίποτα. μηπως γνοριζει κάποιος ? είναι κλειδωμενο το 4302? και αν ναι πως μπορώ να το κανω να δουλέψει? ευχαριστώ. Παράθεση theo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis_drama Δημ. January 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 file miogps kalispera, psaxnontas brika kai ebala gia na dw ean mporw tom tom, alla mou bgazei no maps found!! enw exw xartes. ti kanw lathos? mipws mporeis na me boithisis? se eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiannishkmf Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Καλησπέρα σε όλους κατ' αρχήν. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... Αγόρασα το 4302 Traveler και πέρασα το destinator 7 να το δοκιμάσω γιατί το είδα σε έναν φίλο και πραγματικά αξίζει. Δηλώνω να τρέξει στην εκίνηση το destinator.exe αλλά μου βγάζει μια κλεψύδρα για λίγο και μετά τίποτα. Help.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 file miogps kalispera, psaxnontas brika kai ebala gia na dw ean mporw tom tom, alla mou bgazei no maps found!! enw exw xartes. ti kanw lathos? mipws mporeis na me boithisis? se eyxaristw oi xartes ths tom tom gia ellada den einai kaloi. protimhse igo Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis_drama Δημ. January 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 oi xartes ths tom tom gia ellada den einai kaloi. protimhse igo ok, se eyxaristw, anamenw opws mou eipes to igo, alla fobame oti den tha exei kalous xartes giati einai apo thn creative opws mou eipes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trveler_1 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 kalispera , kamia voh8eia gia na perasw kai egv dest7 sto 4302? eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpha21 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕΣ ΑΝ ΘΕΣ ΜΟΝΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΝΩ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ Η ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟΥς ΧΑΡΤΕΣ ΓΙΑ DEST 6 ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefang Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 ΦΙΛΕ ΜΙΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ, ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ RYE 4305 ΜΕ BLUETOOTH. ΕΧΕΙ SYGIC DRIVE ΓΙΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ 41 ΧΩΡΩΝ.. ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΧΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΣΕ DESTINATOR 6 H 7..EXEI KAΡΤΑ SD 2 GB ΑΛΛΑ ΔΕ ΧΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ..ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ.. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.. ΤΡΕΧΕΙ WIN CE 4.2..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ? ΚΑΤΙ ΣΑΝ CALCULATOR, ALARM, CURRENCY EXCANGE ΚΛΠ..ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΕΞΩ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ EURO.. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ...ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.. φιλε δε μπορουσα στο σιτε της ngi να σου μιλησω. πεςμου αν μπορεις να δεις τη SD h einai klidomeno me to logismiko poy exei. an th blepeis tha se ftiaxo kala. ΦΙΛΕ MIOGPS ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ...ΕΧΩ ΤΟ RYE 4305 ΜΕ ΧΑΡΤΕΣ CREATIVEMAPS ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ SYGIC. ΘΕΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΕΡΑΣΩ DESTINATOR 6 H 7..! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ Παράθεση όλα καλά και το μέλι...γλυκό.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 αν μπορεί κάποιος να μου στειλει και εμενα ενα πμ με το πως να το ξεκλειδωνω για να βαλω το destinator. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Καλημέρα , συγνώμη έκ των προτερων γιατί η ερώτηση είναι εκτός θέματος αλλά ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν στο RYE 4306 φορτώνετε ο Destinator 7 και αν είναι ίδιος ο τρόπος που φορτώνετε στο Rye 4302 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Καλημέρα , συγνώμη έκ των προτερων γιατί η ερώτηση είναι εκτός θέματος αλλά ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν στο RYE 4306 φορτώνετε ο Destinator 7 και αν είναι ίδιος ο τρόπος που φορτώνετε στο Rye 4302 . ναι κανονικα!!!! εγω αυτο εχω και του εχω βαλει και destinator και το igo8! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Ευχαριστώ πολύ φίλε Kpilidis θα ήθελα αν μπορούσες να βοηθήσεις λίγο .Το Destinstor και το IGO 8 είναι λειτουργικά και περιέχουν και τους χάρτες ;;;; και μπορείς να μου πει από πού τα κατεβάζω και όλη την διαδικασία .Από ότι διάβασα στο manual πρέπει να τα βάλω σε μια SD cart και να ορίσω να ξεκινάει από εκεί το λειτουργικό σωστά ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 έχεις πμ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Καλημερίζω , έβαλα το Destinator 7 σε μια SD Cart και παίζει μια χαρά μήπως ξέρει κάποιος που θα βρω χάρτες Ευρώπης και πως μπαίνουν ;;;;πιστεύω πως θα δουλεύουν οι χάρτες της Ελλάδος και της Ευρώπης ταυτόχρονα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sj410 Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Ευχαριστώ πολύ φίλε Kpilidis θα ήθελα αν μπορούσες να βοηθήσεις λίγο .Το Destinstor και το IGO 8 είναι λειτουργικά και περιέχουν και τους χάρτες ;;;; και μπορείς να μου πει από πού τα κατεβάζω και όλη την διαδικασία .Από ότι διάβασα στο manual πρέπει να τα βάλω σε μια SD cart και να ορίσω να ξεκινάει από εκεί το λειτουργικό σωστά ;;; Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Παράθεση Η υπόθεση είναι τζουτζουμπρούτζου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ontheset Δημ. April 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2008 Ua ithela kai egv na valv to Destinator 6 h 7 sto 4306....mporei kapoios na moy pei ta vimata? Eyxaristv. Παράθεση Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris7200 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ RYE 4302 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΡΟΙ) ΜΟΥ. ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ "FATTAL ERROR DRIVERS.EXE κλπ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ RESET ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakmak Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ RYE 4302 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΩ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΡΟΙ) ΜΟΥ. ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ "FATTAL ERROR DRIVERS.EXE κλπ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ RESET ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; Δέν έχει σχέση με το μηχάνημα! Σημεία ενδιαφέροντος περνάς μόνο στα αγαπημένα όχι στα POI του προγράμματος! Ποιό πρόγραμμα πλοήγησης και χάρτες έχεις; Κοίτα εδώ:http://www.index.pois.gr/index.asp θα σε βοηθήσει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelo1977 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 re magkes sxedon oloi lete oti exete perasei to dest 6,7 k to igo ktl alla kaneis mexri stigmhs den exei grapsei ths odhgies pws perniete k pws kseklidwnei to mhxanhma...einai tosa atoma pou sas parakalane na grapsete kati odhgies k eseis to paizete trelitsa ( h mallon magkia)...dwste apanthseis re seis pws ginete gia kseklidwma eleos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakmak Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 re magkes sxedon oloi lete oti exete perasei to dest 6,7 k to igo ktl alla kaneis mexri stigmhs den exei grapsei ths odhgies pws perniete k pws kseklidwnei to mhxanhma...einai tosa atoma pou sas parakalane na grapsete kati odhgies k eseis to paizete trelitsa ( h mallon magkia)...dwste apanthseis re seis pws ginete gia kseklidwma eleos Καλησπέρα. Ποιό μηχάνημα έχεις; Μπορείς να δείς την κάρτα μνήμης; Δέν χρειάζονται ξεκλείδωμα όλα τα μηχανήματα. Δώσε στοιχεία και ότι μπορώ θα κάνω. Εγώ έχω το RYE 4303 και έβαλα Destinator 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Για σας παιδιά εδώ θα ήθελα την βοήθεια σας...αύριο θα πάρω το rye 4303 και θα ήθελα αν μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες για το πως μπορώ να περάσω το dest 7 αν γίνετε από εδώ καλός αλλιώς στείλτε μου ένα pm. σας ευχαριστώ εκ τον προτερων! aristof Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
italos_1 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Για σας παιδιά εδώ θα ήθελα την βοήθεια σας...αύριο θα πάρω το rye 4303 και θα ήθελα αν μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες για το πως μπορώ να περάσω το dest 7 αν γίνετε από εδώ καλός αλλιώς στείλτε μου ένα pm. σας ευχαριστώ εκ τον προτερων! aristof απλα περνας οποιο προγραμμα θελεις μεσα στην sd και το τρεχης απο εκει ολες οι συσκευες rye ξεκλειδωτες ειναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alaloum Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Καλησπέρα σε όλους. ¨ηθελα να ρωτησω έχει κανένας υποψη του όπως είναι το newmenu2 για το Vector MAster αν υπάρχει κάτι ανιστοιχο για το Rye 4302 ? Ευχαριστώ Παράθεση alaloum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts