Jump to content

Η κοκαΐνη σκότωσε 14χρονη στην Πτολεμαΐδα

PCMan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θαφτεί ζωντανός γράφει!;)και πιστεύω πως έχουν δίκιο!δε πάει άλλο αυτή η κατάσταση!!!:mad:

αυτοι πρεπει να μπου σε ενα λακο με λιονταρια.για να μην πω οτι τους χρειαζοταν ο τυπας απο το saw να τους φτιαξει αργα και βασανιστικα:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 56
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eγω παλι καθε φορα που διαβαζω τετοιες ερευνες απλα γελαω.Επειδη οταν ημουν πρωτη γυμνασιου ηρθε στο γυμνασιο μια ομαδα δεν ξερω τι ηταν κι μας δωσαν κατι ερωτηματολογια για το αν εχουμε παρει τετοιες ουσιες.Η μιση ταξη βγηκε εξω γελοντας κι ειπε οτι επιτηδες ειχε απαντησει θετικα για ληψη τετοιων ουσιων κι μαλιστα για σκληρα ναρκωτικα..Για ποιο λογο?Για πλακα..Απλα σε αυτη την ηλικια τους φαινεται αστειο να σοκαρουν.Αν ειναι να περιμενεις υπευθυνη συμπεριφορα απο παιδια δημοτικου κι γυμνασιου σωθηκες..

Eγω παλι καθε φορα που διαβαζω τετοιες ερευνες απλα γελαω.Επειδη οταν ημουν πρωτη γυμνασιου ηρθε στο γυμνασιο μια ομαδα δεν ξερω τι ηταν κι μας δωσαν κατι ερωτηματολογια για το αν εχουμε παρει τετοιες ουσιες.Η μιση ταξη βγηκε εξω γελοντας κι ειπε οτι επιτηδες ειχε απαντησει θετικα για ληψη τετοιων ουσιων κι μαλιστα για σκληρα ναρκωτικα..Για ποιο λογο?Για πλακα..Απλα σε αυτη την ηλικια τους φαινεται αστειο να σοκαρουν.Αν ειναι να περιμενεις υπευθυνη συμπεριφορα απο παιδια δημοτικου κι γυμνασιου σωθηκες..

1) Προβληματίστηκε κανείς με τις έρευνες?

Όλοι με το αποτέλεσμα προβληματίζονται...

2) Δεν είναι όλα ίσα κι όμοια.

Επειδή στην τάξη σου, οι μισοί ήταν ανώριμοι δεν πάει να πει ότι όλοι είναι έτσι. Άσε που αυτοί που κάνουν τις έρευνες κρατάν και μια πισινή για τυχών ανώριμους... Δεν είναι χαζοί.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Πρωτον δεν τα εμπιστευομαι γιατι ειδα πως γινονται..Δεν ηξεραν τα παιδια κι τα ερωτηματολογια ηταν τελειως ανωνυμα που σημαινει οτι δεν μπορουν να ελενξουν.

Μιλαμε για 11χρονα κι 12χρονα ειναι δεδομενο πως ειναι ανωριμα..

Όπα, υπερβολές

Δεν λέω υπερβολές φίλε κοντό χωριανέ:)

Γιατί από το Δήμο Βερμίου είμαι και εγώ και συγκεκριμένα στο Μεσόβουνο που σίγουρα το ξέρεις το χωριό μου !!!!

Και τα ξέρω πολύ καλά τα πράγματα και ιδίως τους μισθούς τις ΔΕΗ !!!!! :D:p

(Δεν λέω ότι όλοι παίρνουν τόσα !!!!! )

11χρονα κι 12χρονα ειναι δεδομενο πως ειναι ανωριμα..

Ώπα,hold it...το ότι τα μισά παιδιά στην τάξη σου ήταν ανώριμα,δε πάει να πει πώς ΟΛΑ τα 11-12 χρονα ειναι...

Δεν λέω υπερβολές φίλε κοντό χωριανέ:)

Γιατί από το Δήμο Βερμίου είμαι και εγώ και συγκεκριμένα στο Μεσόβουνο που σίγουρα το ξέρεις το χωριό μου !!!!

Και τα ξέρω πολύ καλά τα πράγματα και ιδίως τους μισθούς τις ΔΕΗ !!!!! :D:p

(Δεν λέω ότι όλοι παίρνουν τόσα !!!!! )

Καλώς τον δήμο μας :D

Απο κομνηνά κατάγομαι αλλα μένω σε άλλο χωριό του δήμου μουρικίου :)

Ετσι, δεν παίρνουν όλοι τόσα ;)

Σιγά μην βγάζει η γυναίκα 2.000. Με τι ειδηκότητα?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!