Jump to content

Sony Ericsson W350i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ υψηλή η τιμή. Αγοράζεις W610 με 160ευρώ.

• Απαντήσεις 189
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ υψηλή η τιμή. Αγοράζεις W610 με 160ευρώ.

Ακριβως ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για γουώκμαν με τέτοια ακουστικά?

Δεν κάθονται στα αυτιά και ειναι φτηνά.

Για δεστε στο 610 ή 660 κλπ κοστιζουν 40 ευρω

τα ακουστικα τα αλλαζεις.δεν ειναι σοβαρος λογος αυτος για να μην επιλεξεις αυτο το κινητο.αλλωστε οι νεες ψιρες του κινητου αυτου ειναι σαν ολες τις αγορας.καμια σχεση με παλιοτερα κινητα walkman.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

τα ακουστικα τα αλλαζεις.δεν ειναι σοβαρος λογος αυτος για να μην επιλεξεις αυτο το κινητο.αλλωστε οι νεες ψιρες του κινητου αυτου ειναι σαν ολες τις αγορας.καμια σχεση με παλιοτερα κινητα walkman.:)

Οχι, είναι παλαιού στύλ ακουστικά, σαν τάπες.

Tα καινούρια μπαίνουν μέσα στο αυτί και απομονώνουν τους έξω θορύβους.Για δες στο 610 ή 660 ή 580

Αν θέλεις να τα αλάξεις με αυτά σαν του 610 θα δώσεις 40 ευρώ.Λίγα είναι?

Το αγορασα και εγω απο το πλαισιο το Σαββατο 165 ευρω. Πολυ ωραιο design για τα γουστα μου και επαθα πλακα με την καμερα.Πολυ ωραια φωτογραφια για 1.3 μονο.

Οχι, είναι παλαιού στύλ ακουστικά, σαν τάπες.

Tα καινούρια μπαίνουν μέσα στο αυτί και απομονώνουν τους έξω θορύβους.Για δες στο 610 ή 660 ή 580

Αν θέλεις να τα αλάξεις με αυτά σαν του 610 θα δώσεις 40 ευρώ.Λίγα είναι?

Μπορεις να τα αλλαξεις με ενα σετ ψιρες ακουστικων καλες γυρω στα 20 ευρο και θα εισαι μια χαρα.οπως ειπα και παραπανω..αυτος δεν ειναι λογος για να μην αποκτησει καποιος αυτο το κινητο.αν πεσει ακομη η τιμη του..θα ειναι καλη περιπτωση αγορας.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το αγορασα και εγω απο το πλαισιο το Σαββατο 165 ευρω. Πολυ ωραιο design για τα γουστα μου και επαθα πλακα με την καμερα.Πολυ ωραια φωτογραφια για 1.3 μονο.

Απο ποιότητα ήχου μουσικής τι λέει?

Εχει εκουαλαιζερ? Μ. Bass?

To πορτάκι ενοχλεί στο γράψιμο sms?

Απο το w910 που εχω ακουγεται δυνατοτερα και εχει και εκουαλαιζερ και Μ.Bαss.Ειναι λιγο δυσχρηστα τα πληκτρα αν εχεις χοντρα δαχτυλα.Και το πορτακι ειναι λιγο επικινδυνο για να σπασει.Πρεπει γενικα να εισαι πολυ gently.

Για τα σχολια περι ανθεκτικοτητας του ανοιγομενου καλυματος διαβαστε το review απο mobile-review !

Και να βγει μπορει να ξαναμπει . Διαβαστε και θα καταλαβετε .

Σκεφτομαι να το αγορασω . Θα δωσω το 2ο μου , το 6233 και μαλλον θα το παρω . Το βρηκα στα 148 , πολυ καλα για ενα κινητο με αυτη τη ιδιαιτεροτητα , ειναι κατι ξεχωριστο απο τα συνηθισμενα .

Πολυ λεπτο επισης :)

Το πήρα προχτές κι έχω ενθουσιαστεί! Πολύ ωραίο εμφανισιακά! Πορτάκι που μου άρεσε και πάνω από όλα πολύ μικρό και ελαφρύ... τα προηγούμενα κινητά μου ericsson V800, Sharp 770. πιστεύω ότι το w350i είναι πολύ ανώτερο... όχι σε χαρακτηριστικά αλλά είναι πολύ μικρό...

Κι όσο για τα σχόλια ότι είναι πολύ ακριβό κοιτάξτε λίγο και τη σειρά ultra από τη samsung. Για τα χαρακτηριστικά τους είναι πολύ ακριβά...

το πήρα με την επιδότηση δωρεάν από τη βόνταφον... Το μόνο που με προβλημάτισε είναι κάτι για μετρήσεις SAR που γράφει σε συνοδευτικό βιβλιαράκι και λέει ότι έχουν μετρηθεί από ανεξάρτητο οργανισμό... κάτι για 1,43 λέει...

Είναι πάρα πολύ ή μου φαίνεται;

Το πήρα προχτές κι έχω ενθουσιαστεί! Πολύ ωραίο εμφανισιακά! Πορτάκι που μου άρεσε και πάνω από όλα πολύ μικρό και ελαφρύ... τα προηγούμενα κινητά μου ericsson V800, Sharp 770. πιστεύω ότι το w350i είναι πολύ ανώτερο... όχι σε χαρακτηριστικά αλλά είναι πολύ μικρό...

Κι όσο για τα σχόλια ότι είναι πολύ ακριβό κοιτάξτε λίγο και τη σειρά ultra από τη samsung. Για τα χαρακτηριστικά τους είναι πολύ ακριβά...

το πήρα με την επιδότηση δωρεάν από τη βόνταφον... Το μόνο που με προβλημάτισε είναι κάτι για μετρήσεις SAR που γράφει σε συνοδευτικό βιβλιαράκι και λέει ότι έχουν μετρηθεί από ανεξάρτητο οργανισμό... κάτι για 1,43 λέει...

Είναι πάρα πολύ ή μου φαίνεται;

Δεν θα το έλεγα ότι είναι τόσο καλή. Είναι πολύ αν σκεφτείς ότι το όριο είναι 2,00. Αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ πάρε ένα bluetooth και κάνε την δουλειά σου. ;)

ritmakias, πως σου φαινεται το καπακι ?

Φαινεται να ειναι ανθεκτικο ? Οχι οτι ανυσηχω μη σπασει απλα να δω πως σου φαινεται :)

ritmakias, πως σου φαινεται το καπακι ?

Φαινεται να ειναι ανθεκτικο ? Οχι οτι ανυσηχω μη σπασει απλα να δω πως σου φαινεται :)

Το καπάκι φαίνεται πολύ λεπτό και αρκετά εύκαμπτο... Εγώ προσωπικά έχω μια ανησυχία μην γίνει τίποτα... Αν το καπάκι είναι ανοιχτό και το πιέσεις με πολύ μικρή δύναμη για να το λυγίσεις στη μέση αυτό αρχίζει να λυγίζει με πολύ λίγη δύναμη... Επίσης το καπάκι της μπαταρίας του είναι σκέτο τσόφλι και δεν κουμπώνει συρταρωτά αλλά κουμπωτά...

Όταν πορτάκι του είναι κλειστό και το καπάκι της μπαταρίας στη θέση του φαίνεται αρκετά γερό...

Αν χρειαστείς κάτι άλλο πές μου...

Α.. και κάτι που ξέχασα... τα κουμπιά πάνω στο πορτάκι δεν είναι κάποιο ιδιαίτερο σύστημα απλά πιέζουν τα πλήκτρα πάνω στο πληκτρολόγιο που είναι από κάτω...

Ελπίζω να βοήθησα...

Α.. και κάτι που ξέχασα... τα κουμπιά πάνω στο πορτάκι δεν είναι κάποιο ιδιαίτερο σύστημα απλά πιέζουν τα πλήκτρα πάνω στο πληκτρολόγιο που είναι από κάτω...

Ελπίζω να βοήθησα...

Πραγματι , γι'αυτο ανεφερε σε αλλο ποστ οτι και να βγει το καπακι (πραγμα καθολου απιθανο , υποθετικα μιλωντας) δε θα υπαρξει καποιο ιδιαιτερο προβλημα αφου δεν συνδεεται με καποια καλωδια το πορτακι με τη συσκευη . Οποτε το ξαναβαζεις στη θεση του .

Ευχαριστω για τη διευκρινιση !

Οταν ανοίγεις το καπάκι, ανοίγει και η οθόνη??????????

Οταν σε καλούν και ανοίξεις το καπάκι, ειναι σαν να απαντάς και αντίστοιχα όταν κλείνεις το καπάκι κλείνει και η γραμμή???????

Αν τα κάνει αυτά είναι SUPER θα πάω να το αγοράσω.!!!!!!!!!!!!!

Οταν σε καλούν και ανοίξεις το καπάκι, ειναι σαν να απαντάς και αντίστοιχα όταν κλείνεις το καπάκι κλείνει και η γραμμή???????

Θελεις να πεις αν ειναι ενεργο το καπακι!?

Οπως εχω διαβασει στο preview αναφερει οτι το καπακι ειναι ενεργο! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακριβώς έτσι είναι... Σαν να έχεις ένα παλιό έρικσον με ενεργό πορτάκι!!

Το πήρα και έχω νευριάσει γιατί ενώ έβαλα το PC SUITE ERICSSON στον υπολογιστή και ενώ το συνδέω με το καλώδιο USB δεν μου το βρίσκει.Στις ρυθμίσεις του κινητού μου έχει το ΄΄σύνδεση USB'' με διαφανή γράμματα δηλαδή καπούτ.

Επίσης κάτι άλλο, η ένταση του ήχου του ραδιοφώνου και mp3 με τα ακουστικά είναι πολύ πολύ χαμηλή.

• The title was changed to Sony Ericsson W350i