objectref Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Λίγο δύσκολα...:( Και εγώ θέλω,αν και δεν το χρειάζομαι και πολύ,αλλά δεν ξέρω κάποιο.:( Σίγουρα δεν κάνει;το έχεις δοκιμάσει;μερικές φορές λένε έτσι αλλά κάνει και για το 2G/1G αντοίστιχα!:confused: Προσπαθησα να το κανω sync στο 1G της γυναικας μου και μου εβγαλε μυνημα, οποτε δεν το κανει... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Τι firmware έχει το iTouch; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Τι firmware έχει το iTouch; Τηn 3.0. Δεν εχει θεμα με την εκδοση, το μηνημα που βγαζει ειναι "This application is not compatible with this iPod Touch". Αλλωστε, το λεει και στα specs του προγραμματος οτι ειναι για iPod Touch 2G :( Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Τηn 3.0. Δεν εχει θεμα με την εκδοση, το μηνημα που βγαζει ειναι "This application is not compatible with this iPod Touch". Αλλωστε, το λεει και στα specs του προγραμματος οτι ειναι για iPod Touch 2G :( Περιμενε καποιο διαστημα, συνηθως οι προγραμματιστες κανουν update στις apps τους ωστε να τρεχουν και στο νεο firmware 3.0..κατι αντιστοιχο εχει συμβει κι εμενα..(νομιζω για το ebuddy) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Περιμενε καποιο διαστημα, συνηθως οι προγραμματιστες κανουν update στις apps τους ωστε να τρεχουν και στο νεο firmware 3.0..κατι αντιστοιχο εχει συμβει κι εμενα..(νομιζω για το ebuddy) Τι update να περιμενω να κανουν ?? Το συγκεκριμενο software (λεξικο) απαιτει την εκδοση 3.0 (την οποια εχω) αλλα και iPod Touch 2G (εκει που θελω να εγκαταστησω ομως ειναι 1G), οποτε δεν γινεται τιποτα. Στο software δηλ. ειμαι οκ, στο hardware "τα χαλαμε"... :) Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Τι update να περιμενω να κανουν ?? Το συγκεκριμενο software (λεξικο) απαιτει την εκδοση 3.0 (την οποια εχω) αλλα και iPod Touch 2G (εκει που θελω να εγκαταστησω ομως ειναι 1G), οποτε δεν γινεται τιποτα. Στο software δηλ. ειμαι οκ, στο hardware "τα χαλαμε"... :) Χμ.. Στείλε μου σε π.μ. το link για την εφαρμογή να την κατεβάσω να δω μηπως μπορώ να χακέψω το Info.plist που περιέχει μπας και μπορέσει να περαστεί στο 1G ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Τι update να περιμενω να κανουν ?? Το συγκεκριμενο software (λεξικο) απαιτει την εκδοση 3.0 (την οποια εχω) αλλα και iPod Touch 2G (εκει που θελω να εγκαταστησω ομως ειναι 1G), οποτε δεν γινεται τιποτα. Στο software δηλ. ειμαι οκ, στο hardware "τα χαλαμε"... :) A, τωρα καταλαβα τι εννοεις..εγω νομιζα οτι η εφαρμογη αυτη δν ηταν συμβατη ακομη με το 3.0..αλλα εσυ θελεις να την βαλεις σε ενα 1g που δν υποστηριζει..τοτε τι να πω ελπιζω να βοηθησει ο συμφορουμιτης hostolis με τις hackeries του..:):shifty: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 translator codesign ειναι δωρεαν αλλα οχι και τοσο καλο Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 translator codesign ειναι δωρεαν αλλα οχι και τοσο καλο Ειχα δει και το iDict - Quick (ΕλληνοΑγγλικο) αλλα ηταν απλα αθλιο... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Τι update να περιμενω να κανουν ?? Το συγκεκριμενο software (λεξικο) απαιτει την εκδοση 3.0 (την οποια εχω) αλλα και iPod Touch 2G (εκει που θελω να εγκαταστησω ομως ειναι 1G), οποτε δεν γινεται τιποτα. Στο software δηλ. ειμαι οκ, στο hardware "τα χαλαμε"... Ρε παιδιά δεν γίνεται αυτό. Αφού το ίδιο (κατά κάποιο τρόπο) software έχουν. Να έλεγα είναι εφαρμογή για το 3GS και δεν μπορεί να παίξει σε 3G επειδή δεν το τραβάει (αφού το 3GS είναι πολύ γρηγορότερο) να πω εντάξει. Αλλά όταν μιλάμε για 1G και 2G iPod Touch που είναι σχεδόν τα ίδια και η εφαρμογή είναι απλά ένα λεξικό τότε τι να πω? Το δοκίμασε κανείς με 2G iPod Touch και 3.0 OS να μας πει αν παίζει?? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Ρε παιδιά δεν γίνεται αυτό Αμ ελα που γινεται...Κι εμενα μου φαινεται περιεργο μιας και οπως σωστα λες κι εσυ, ειναι απλα ενα λεξικο. Αλλα δεν "περνιεται" απο το iTunes, βγαζει το μυνημα που λεω πιο πανω. Και στα specs του app αυτου, λεει οτι χρειαζεται OS 3.0 software version και iPod Touch 2G. Το δοκίμασε κανείς με 2G iPod Touch και 3.0 OS να μας πει αν παίζει?? Θα το δοκιμασω στο δικο μου μαλλον αυριο και θα ενημερωσω εδω. Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Ρε παιδιά δεν γίνεται αυτό. Αφού το ίδιο (κατά κάποιο τρόπο) software έχουν. Να έλεγα είναι εφαρμογή για το 3GS και δεν μπορεί να παίξει σε 3G επειδή δεν το τραβάει (αφού το 3GS είναι πολύ γρηγορότερο) να πω εντάξει. Αλλά όταν μιλάμε για 1G και 2G iPod Touch που είναι σχεδόν τα ίδια και η εφαρμογή είναι απλά ένα λεξικό τότε τι να πω? Το δοκίμασε κανείς με 2G iPod Touch και 3.0 OS να μας πει αν παίζει?? Ο objectref, και το iTunes ΔΕΝ τον αφήνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Γιατί δεν δοκιμάζεις το WeDict Pro; Κοστίζει κάτι παραπάνω αλλά δεν είναι μόνο ελληνοαγγλικό-αγγλοελληνικό. Μπορείς να περάσεις όλα τα StarDict λεξικά τα οποία βρίσκεις στο internet δωρεάν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Γιατί δεν δοκιμάζεις το WeDict Pro; Κοστίζει κάτι παραπάνω αλλά δεν είναι μόνο ελληνοαγγλικό-αγγλοελληνικό. Μπορείς να περάσεις όλα τα StarDict λεξικά τα οποία βρίσκεις στο internet δωρεάν. Χμμμ...το κατεβασα και προσπαθηθω εδω και μιαμιση ωρα να βρω καποιο English-Greek λεξικο αλλα τιποτα. Βρισκω καποια urls και μπορεις απο μεσα απο το WeDict pro να τα δωσεις για να κανεις download το λεξικο αλλα φερνει απο σουαχιλι μεχρι κι εγω δεν ξερω τι...Ελληνικο δεν φερνει :( Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Χμμμ...το κατεβασα και προσπαθηθω εδω και μιαμιση ωρα να βρω καποιο English-Greek λεξικο αλλα τιποτα. Βρισκω καποια urls και μπορεις απο μεσα απο το WeDict pro να τα δωσεις για να κανεις download το λεξικο αλλα φερνει απο σουαχιλι μεχρι κι εγω δεν ξερω τι...Ελληνικο δεν φερνει :( Look for: iTranslate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Look for: iTranslate Αυτο θελει συνδεση για να μεταφρασεις λεξεις, ετσι δεν ειναι ? Εχω τετοιο, ψαχνω για λεξικο που εγκαθισταται και ειναι μονιμα στη συσκευη. Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Αυτο θελει συνδεση για να μεταφρασεις λεξεις, ετσι δεν ειναι ? Εχω τετοιο, ψαχνω για λεξικο που εγκαθισταται και ειναι μονιμα στη συσκευη. Δε μπορεις να τα εχεις ολα!!!;) Παρε laptop:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Χμμμ...το κατεβασα και προσπαθηθω εδω και μιαμιση ωρα να βρω καποιο English-Greek λεξικο αλλα τιποτα. Βρισκω καποια urls και μπορεις απο μεσα απο το WeDict pro να τα δωσεις για να κανεις download το λεξικο αλλα φερνει απο σουαχιλι μεχρι κι εγω δεν ξερω τι...Ελληνικο δεν φερνει :( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=244399 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=244399 ooopss...:O Χιλια ευχαριστω!! :) Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Δεν είναι όλα καλά αλλά τα αγγλοελληνικά είναι πολύ ενημερωμένα και με πολλά λήμματα. Κυρίως το technical έχει πάρα πολλές λέξεις αλλά και τα my english greek και babylon είναι πολύ καλά. Μπορείς να περάσεις επιπλέον όποιο StarDict λεξικό θέλεις μόνος σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Κυρίως το technical έχει πάρα πολλές λέξεις αλλά και τα my english greek και babylon είναι πολύ καλά. Αυτα τα 2 εβαλα και ειναι παρα, μα παρα πολυ καλα, οντως! Σ'ευχαριστω και παλι! Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Αυτα τα 2 εβαλα και ειναι παρα, μα παρα πολυ καλα, οντως! Σ'ευχαριστω και παλι! Φιλε objectref για την εφαρμογή που σου βγάζει "is not compatible with this ipod" θα χρειαστεί να πειράξεις το iTunesMetadata.plist που είναι μέσα στο .ipa της εφαρμογής με το προγραμματάκι plist editor for windows Το αρχείο περιέχει ευαίσθητα στοιχεία μέσα όπως π.χ. το mail σου και το όνομα με το οποίο είσαι γραμμένος στο iTunes (εγω ας πούμε είμαι ο John Smith). Στις δικές μου αγορασμένες και free εφαρμογές μεσα στο plist περιέχονται τα εξής strings <key>accountInfo</key> <dict> <key>AccountKind</key> <integer>0</integer> <key>AppleID</key> <string>xxxxxxxxxxxxxxxxxx@gmail.com</string> <key>DSPersonID</key> <integer>000000000000000</integer> <key>UserName</key> <string>John Smith</string> </dict> οπου τα xxxx και 00000 είναι μασκαρεμένα το mail μου και το DSPersonID μου. Οπότε καλό θα ήταν να το πειράξεις μόνος σου. Τι πρέπει να γίνει: Πιο κάτω έχει ένα string που λέει <key>softwareSupportedDeviceIds</key> <array> <integer>Χ</integer> <integer>Υ</integer> <integer>Ζ</integer> </array> όπου Χ,Y,Z είναι αριθμοί. (μπορει να εχει μια γραμμη, μπορει και δυο μονο) θα πρέπει να το αλλάξεις ως εξής <key>softwareSupportedDeviceIds</key> <array> <integer>1</integer> </array> Ελπίζω να καταφέρεις. Αν όχι, θα μπορούσα να σου αλλάξω εγώ το iTunesMetadata.plist. Υπόσχομαι να μην σου σπαμάρω το mail :p Βέβαια έχουμε βγει λιγάκι offtopic :p Μήπως κάποιος mod θα μπορούσε να μεταφέρει την συζήτηση για τα λεξικα σε νέο thread; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 @hostolis: Φιλε σ'ευχαριστω για το χρονο σου. Φυσικα και θα τα καταφερω μιας και "ειμαι της δουλειας" ;) Μαλλον ομως οταν μου τυχει το επομενο τετοιο incompatibility μιας και με το MeDict η γυναικα μου βολευτηκε μια χαρα, και το αλλο το "περιεργο" λεξικο στο δικο μου (2G) δουλευει οκ. Σ'ευχαριστω και παλι παντως! Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Εγω παντως εκανα downgrade στην 2.2.1 Με την 3.0 το ipod touch 2g μου ειχε γινει πιο αργο, οταν περνουσα τραγουδια μεσω του itunes στο itouch μου εδειχνε τα εξωφυλλα τους μαυρα και οχι την εικονα τους που ειχα βαλει, με λιγα λογια δν παλευοταν η κατασταση..:( Ο μονος λογος που εβαλα την 3.0 ηταν το ελληνικο πληκτρολογιο.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Βάλε ξανά την 2.2.1 και καντην jailbreak για τα Ελληνικά και τα apps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts