fantomas_ktm Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Η τελευταία επίσημη έκδοση είναι η 3.1.3 απ ότι θυμάμαι. Μετα περνάς σε Whited00r Αυτό δεν κατάφερα να το περάσω σε ipod 1sr gen ούτε με νορμάλ μέθοδο ούτε με redsnow.. μου βγάζει usb communication error συνέχεια Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 6η γεννια ποτε θα δούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 σκέφτομαι την αγορά ενός touch 4gen 8gb μόνο και μόνο γιατί θέλω να λειτουργήσω το iOS. να παίξω κάνα game, μουσική, ίσως και σερφαρισμα τι λέτε, να κάνω κίνηση ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim43211 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Σίγουρα, αλλά αν έχεις την οικονομική δυνατότητα, το 5th gen θα σου πρόσφερε περισσότερα. Ωστόσο, το 4th gen είναι ακόμα ένα παρά πολύ καλό iPod για παιχνίδια και για browsing, αλλά και για πολλά αλλα, το οποίο ακόμα χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Το μόνο παραπάνω που θα έπαιρνα με το 5th gen είναι στη ουσία μια λίγο μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερο επεξεργαστή (=καλύτερες επιδόσεις σε παιχνίδια). Η αγορά σίγουρα αξίζει όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Λέτε το επόμενο touch να βγει σε 2 εκδόσεις όπως το iPhone??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Λέτε το επόμενο touch να βγει σε 2 εκδόσεις όπως το iPhone??? Απίθανο το κόβω. Πιστεύω ότι θα το ανεβάσουν λίγο πχ στα 4,5. Αλλά τι να το κάνεις 5,5 ίντσες? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 εχω ενα ipod touch 16gb 3rd generation.Η μπαταρια του διαρκει πλεον πολυ λιγο και το κουμπι στα πλαγια που ανεβαζει την ενταση εχει χαλασει.Ξερετε που μπορω να το παω για επισκευη;Και ποσο περιπου θα κοστισει;Δεν εχω ιδεα... Γεια σου φίλε μου με μια απλή αναζήτησή στο Google " επισκευη iPod touch" είδα πως για το iPod touch 3rd generation η αλλαγή μπαταρίας και η αλλαγή των πλήκτρων θα σου κοστίσει γύρω στα 80 ευρο κΙ για τα 2.. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 θα βγαλει η αππλε το επομενο τατς καποια στιγμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Γεια σας. Πρόσφατα φίλος μου έδωσε ένα jailbraked ipod 2g στο οποίο μετά από download κάποιων αρχείων σταμάτησε να λειτουργεί ομαλά.(δεν αναγνώριζε την αφή με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να πατήσουμε τον κωδικό ασφαλείας.) Άρχισα την επαναφορά του ipod μέσω itunes σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και εκεί άρχισαν τα μεγαλύτερα προβλήματα.Ουσιαστικά απ'ότι κατάλαβα έχει σβηστεί το λογισμικό και την ώρα που πάει να εγκατασταθεί ξανά μου πετάει μήνυμα ο υπολογιστής πως δε βρέθηκε το ipod. Έχω τελευταία έκδοση itunes και συνδέοντας το ipod πατάω παρατεταμένα το κουμπί έναρξης και το μεσαίο κουμπί μέχρι να μπει σε οθόνη λειτουργίας ανάκτησης. Τι μου προτείνετε να κάνω?Δεν έχω χρήματα να το πάω σε τεχνικό + του ότι είναι αρκετά παλιό μοντέλο οπότε δε νομίζω να αξίζει....παράλληλα όμως το χρειάζομαι. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 (edited) To 6ης γενιάς που υστερεί συγκριτικά με iPhone 5; Το ηχειακι στο 6ης πόσο δυνατά ακούγεται; Συγκριτικά με iPhone 5, αλλά και γενικά... Edited October 26, 2016 by Muck Smith Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Να ρωτησω αν κάποιος έχει το 6th, σε σχέση με το iPhone 5C ο ήχος από το ηχείο κι από τα ακουστικά σε ποιο είναι καλύτερα; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Έχω ένα παλιό iPod touch 2ης γενιάς. Ή μπαταρία του τα έχει φτάσει τελείως. Σε ένα μαγαζί που το πήγα μου είπαν ότι δεν αλλάζει ισχύει αυτό ή είναι για πέταμα το mp3? Sent from my XT1092 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Προτείνεται η αγορα ενος touch 5th gen? Φυσικα μεταχειρισμένο. Υποστηρίζεται απ τη μαμα εταιρια? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Προτείνεται η αγορα ενος touch 5th gen? Φυσικα μεταχειρισμένο. Υποστηρίζεται απ τη μαμα εταιρια? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Έχω εγώ αν θες, πάει μέχρι iOS 9 και έχει επιδόσεις iPhone 4s Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Α είναι τοσο "παλιο" δηλαδή. Σκεφτόμουν να το πάρω για κανα παιχνιδακι και να ασχοληθω λιγο με ios. Απ οσο βλεοω ομως δεν αξιζει. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Μπα τα ζώα μου αργά είναι Sent from my iPod touch using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Οκ, το ξεχναω, εκτος αν βρεθει σε τιμή χωμα Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts