dgeorge4 Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Προτείνεται η αγορα ενος touch 5th gen? Φυσικα μεταχειρισμένο. Υποστηρίζεται απ τη μαμα εταιρια? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Έχω εγώ αν θες, πάει μέχρι iOS 9 και έχει επιδόσεις iPhone 4s Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Α είναι τοσο "παλιο" δηλαδή. Σκεφτόμουν να το πάρω για κανα παιχνιδακι και να ασχοληθω λιγο με ios. Απ οσο βλεοω ομως δεν αξιζει. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Μπα τα ζώα μου αργά είναι Sent from my iPod touch using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Οκ, το ξεχναω, εκτος αν βρεθει σε τιμή χωμα Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts