nikos22 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Ψαξε 2 σελιδες πιο πισω γιατι δεν το εχω τωρα. οκ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 σας κολαει το app store τωρα? update:μετα την κυκλοφορια του jailbreak θα ακολουθισει και το mipatch για την 3.0. (κριμα και αγορασα ενα game σημερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 "Περασα" την 3.0 χθες βραδυ, τελειως απροβληματιστα απο το iTunes. Τα Ελληνικα μια χαρα, το Search ακομα καλυτερο! Και επιτελους, συγχρονιζει τα Notes με το Outlook... edit: A, μην ξεχασω και το Copy/Paste, δουλευει οκ! :) Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Nαι κι εμενα μου εβγαλε οταν συνδεσα μολις τωρα το ipod touch στο itunes οτι υπαρχει μια νεα εκδσοη η 3.0..πατησα learn more και απ'οτι ειδα προσθετει αρκετα πραγματα με 7.90€.. Ηδη την δοκιμασε ενας..περιμενουμε κι αλλους..:D Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Κι εγώ την πέρασα αν και στην κάρτα χρέωσε 8,07€ και όχι 7,99€ που έλεγε. Πολύ καλό το Spotlight, επιτέλους ελληνικά, διαφορά στην ταχύτητα δεν διαπίστωσα αλλά πρέπει να το δοκιμάσω εκτενέστερα. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Ελληνικα γραμματα εχει μονο;οχι μενου; Εγω περιμενω την jailbreak γιατι εχω μερικα παρα πολυ καλα παιχνιδια και ακριβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Ελληνικα γραμματα εχει μονο;οχι μενου; Εγω περιμενω την jailbreak γιατι εχω μερικα παρα πολυ καλα παιχνιδια και ακριβα. Έχει και μενού αλλά δεν με ενθουσιάζει η μετάφραση ίσως το γυρίσω στα Αγγλικά. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Έχει και μενού αλλά δεν με ενθουσιάζει η μετάφραση ίσως το γυρίσω στα Αγγλικά. Aληθεια;! Μπραβο ρε Μηλο!Επιτελους!:yahoo::up: Ψαχνω στο Google για jailbreak αλλα δεν εχω βρει τιποτα!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Μα ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό, υποστήριξη ελληνικών σε μενού πληκτρολόγιο και αυτόματη διόρθωση. Το forum της Apple δεν το παρακολουθείτε; http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=89 Εκεί υπάρχουν όλες οι εξελίξεις και οι οδηγοί, που μερικοί αφορούν και το iTouch. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Εδω ( http://www.youtube.com/watch?v=Y42pgmoDw5A ) εχει ενα οδηγο για jailbreak του OS 3.0 OS.Κανει και για αυτο που εχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 δεν εχει αυτοματη διωρθωση για τα ελληνικα...(αποτθ θυμαμαι) το jailbreak ισως αργησει λιγο παραπανω,υπαρχει προβλημα στο youtube... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Εδω ( http://www.youtube.com/watch?v=Y42pgmoDw5A ) εχει ενα οδηγο για jailbreak του OS 3.0 OS.Κανει και για αυτο που εχω; φυσικα και δεν κανει γιατι ειναι για την beta εκδοση. δες το παραπανω ποστ για λεπτομεριες για το jailbreak και μην φοβασαι οταν βγει να εισαι σιγουρος οτι θα το μαθεις! οπως ξανα ειπα θα μπορουμε να παιξουμε τα πειρατικα παιχνιδια συντομοτερα αποτι περιμεναναμε καο στην 3...αλλα πρωτα πρεπει να βγει το jaibreak... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Περναω και εγω τωρα την 3.0!Την εγκαταστει.Ειναι στην μπαρα. Εχω κανει αιτηση να με ενημερωσει το quickPWN οταν κυλοφορησει το jailbreak. Ακομα περιμενω την επιβαιβεωση!:lol::confused::mad: ΑΝ μου στειλουν θα ειστε οι πρωτοι που θα το μαθουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Το εκανα!:up::yahoo: Πολυ ωραιο! Εχει και τις voice memos!Και σε κατι παραπανω θα χρησιμευσει το μικ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Aληθεια;! Μπραβο ρε Μηλο!Επιτελους!:yahoo::up: Ψαχνω στο Google για jailbreak αλλα δεν εχω βρει τιποτα!:cry: Ισίδωρε, jailbreak να περιμένεις μόνο απο εδω http://blog.iphone-dev.org/ Όλα τα άλλα (quickpwn.com κλπ) είναι ψιλοαπάτες ή χακεμένα τα εργαλεία των iphone-dev. Εμπιστοσύνη ΜΟΝΟ στο blog.iphone-dev.org Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 τι ειναι το reedem? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 τι ειναι το reedem? ΝΟΜΙΖΩ ειναι δωρεα.Να αγορασεις εσυ κατι και να το στειλεις σε καποιον αλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Eγκατεστησα την 3.0(αυτην απο το link μου)να δω πως ειναι και τωρα που προσπαθω να ξαναεγκαταστησω την 2.2.1 δεν μπορω!:X:cry:(που ειναι jailbreak) Moυ εμφανιζει το Error:20.Εγκαταστησω παλι την 3.0! Ποσα λογισμικα εχει αλλαξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 βασικα σιγουρα γινεται να πας παλι στην δυο αλλα δεν ξερω πως προσπαθεις να το κανεις... το youtube σας δουλευει στην 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 το youtube σας δουλευει στην 3? Μολις το δοκιμασα και ειναι οκ. Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 βασικα σιγουρα γινεται να πας παλι στην δυο αλλα δεν ξερω πως προσπαθεις να το κανεις... το youtube σας δουλευει στην 3? Και εμενα μια χαρα ειναι! Ειναι και καλυτερο!Μπορεις να ψηφισεις το video και αλλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 εσεις κανατε update κανονικα ή βαλατε την gold master εκδοση(αυτη που ειχε ποσταρει ο isidorosr20595)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poison6 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 λοιπόν.. εγώ έβαλα την gm εκδοσή με αυτόν τον οδήγό και λινκς..(http://www.youtube.com/watch?v=fiEOYWoJgAM) και μετά πατώντας restore(οχι update) κάνει αυτόματα update χωρίς λεφτά στην έκδοση που κυκλοφόρησε χτες.. Παράθεση //~~ipod touch 2g+iphone 3gs owner:happy:~~//---> υπογραφή 2007 nostalgia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 αυτο θα κανω κι εγω αλλα δεν εχω το itunes στον υπολογιστη με το internet. ειδες καμια διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poison6 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 ειδα ποσο μου λείπει το jailbreak..απο το απλο χωρις themes μενου χαλιεμαι λιγο.. αλλα γενικά το βλέπω να αποκρίνεται καλύτερα!φοβερες οι λειτουργείες spotlight και copy,paste.. και αλλες λεπτομεριες!Αντε να βγει το jailbreak να ολοκληρωθεί το ipod! Παράθεση //~~ipod touch 2g+iphone 3gs owner:happy:~~//---> υπογραφή 2007 nostalgia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts