THEO_LEGEND Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Mονο αυτο;Ολα τα αλλα ειναι ιδια; επισης δεν εχει gps το touch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Και δεν έχει nike+ το iPhone. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Και δεν έχει nike+ το iPhone. Σοβαρά; Πως και; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 ΕΛΑ ΝΤΕ! Αν δεν έχει και η επόμενη έκδοση θα στενοχωρηθώ πολύ. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 ΕΛΑ ΝΤΕ! Αν δεν έχει και η επόμενη έκδοση θα στενοχωρηθώ πολύ. Tι ειναι αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Tι ειναι αυτο; Ειναι μια πολυ χρησιμη εφαρμογη,χωρις αυτη δεν αξιζει να παρεις iphone:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Ειναι μια πολυ χρησιμη εφαρμογη,χωρις αυτη δεν αξιζει να παρεις iphone:) Eυχαριστω!Καλο ακουγετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Eυχαριστω!Καλο ακουγετε! ahahaha/..βασικα εγω ειρωνικα το ειπα οτι ειναι μια χρησιμη εφαρμογη:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 ahahaha/..βασικα εγω ειρωνικα το ειπα οτι ειναι μια χρησιμη εφαρμογη:p Oχι καλο ειναι..οχι και πολυ χρησιμο αλλα καλο...μετριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Άμα περπατάς πολύ ή τρέχεις, δεν είναι απλά χρήσιμη είναι εξαιρετική. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Oχι καλο ειναι..οχι και πολυ χρησιμο αλλα καλο...μετριο... Πιστευω παντως οτι ειναι καλο απο την αποψη οτι σου δινει εναυσμα να πας για τρεξιμο,,,ξερεις σαν gadget που ειναι για να το δοκιμασεις:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Nα αγορασω το Apple iPod Touch 2G;Εχω το LG KP500,K850i και Sammy T10(mp3player).Σε προηγουμενες σελιδες το ειχα αναφερει αλλα μου απαντησε μονο ενας και τον ευχαριστω πολυ γιατι μου ειχε απαντησει σε ολες τις ερωτησεις αλλα 8α ηθελα και μια δευτερη αποψη!Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Nα αγορασω το Apple iPod Touch 2G;Εχω το LG KP500,K850i και Sammy T10(mp3player).Σε προηγουμενες σελιδες το ειχα αναφερει αλλα μου απαντησε μονο ενας και τον ευχαριστω πολυ γιατι μου ειχε απαντησει σε ολες τις ερωτησεις αλλα 8α ηθελα και μια δευτερη αποψη!Ευχαριστω Θα σου πω τη δικη μου αποψη και πιστευω να σε βοηθησει,,,ειχα το iphone 3g και το n82, επειτα σκεφτηκα να πουλησω το iphone για να παρω το touch μιας και για κινητο ηθελα το ν82 μονο και μονο επειδη ειχε καλυτερη καμερα που με ενδιεφερε// πουλησα το iphone αλλα τελικα δεν αγορασα το ipod γιατι προεκυψε αλλη αγορα... σαν mp3 για μενα το iphone/touch ειναι κορυφαιο..θελει λιγο χρονο να προσαρμοστεις με το itunes αλλα απο κει και επειτα ειναι απολαυση,,και για σερφαρισμα φοβερο και για βιντεο φωτογραφιες να βλεπεις...κανενα κινητο δε μπορει να φτασει την ευκολια του,,,τωρα το τ10 που λες δεν ξερω ποιο ειναι αλλα πιστευω οτι δε θα ειναι τοσο ευχρησο οσο το τατσ...θα σου ελεγα να πουλησεις το mp3 σου και να παρεις το touch...μονο και μονο με το design και την αισθηση της οθονης αφης σε κανει να μην το αφηνεις απο το χερι...:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Θα σου πω τη δικη μου αποψη και πιστευω να σε βοηθησει,,,ειχα το iphone 3g και το n82, επειτα σκεφτηκα να πουλησω το iphone για να παρω το touch μιας και για κινητο ηθελα το ν82 μονο και μονο επειδη ειχε καλυτερη καμερα που με ενδιεφερε// πουλησα το iphone αλλα τελικα δεν αγορασα το ipod γιατι προεκυψε αλλη αγορα... σαν mp3 για μενα το iphone/touch ειναι κορυφαιο..θελει λιγο χρονο να προσαρμοστεις με το itunes αλλα απο κει και επειτα ειναι απολαυση,,και για σερφαρισμα φοβερο και για βιντεο φωτογραφιες να βλεπεις...κανενα κινητο δε μπορει να φτασει την ευκολια του,,,τωρα το τ10 που λες δεν ξερω ποιο ειναι αλλα πιστευω οτι δε θα ειναι τοσο ευχρησο οσο το τατσ...θα σου ελεγα να πουλησεις το mp3 σου και να παρεις το touch...μονο και μονο με το design και την αισθηση της οθονης αφης σε κανει να μην το αφηνεις απο το χερι...:D Ευχαριστω!Το Τ10 τα εχει ολα.Μεχρι και Bluetooth εχει!Eιχα το iPod Nano 8G και ξερω απο το Ιtunes.Το ΚΡ500 εχει οθονη αφης 3ιντων!Δεν μου αρεσει να πουλαω τα πραγματα μου σε ατομα που δεν ξερω.Το Τ10...http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1206400&MP3VIDEO=%CE%9D%CE%B1%CE%B9&MP3HORITIKOTITA=8+GB&MP3RADIOFONO=%CE%9D%CE%B1%CE%B9&category=69977611&catalog=19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Ευχαριστω!Το Τ10 τα εχει ολα.Μεχρι και Bluetooth εχει!Eιχα το iPod Nano 8G και ξερω απο το Ιtunes.Το ΚΡ500 εχει οθονη αφης 3ιντων!Δεν μου αρεσει να πουλαω τα πραγματα μου σε ατομα που δεν ξερω.Το Τ10...http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1206400&MP3VIDEO=%CE%9D%CE%B1%CE%B9&MP3HORITIKOTITA=8+GB&MP3RADIOFONO=%CE%9D%CE%B1%CE%B9&category=69977611&catalog=19 Καλο mp3 αυτο που εχεις.... οποτε για μενα ή το πουλας και παιρνεις touch ή το κρατας και δεν παιρνεις τατς...και τα 2 μαζι θα τα θεωρουσα υπερβολη. Εκτος αν δεν θες να εχεις 2 συσκευες για να κανεις τη δουλεια σου(κινητο - mp3 player) και τα πουλας ολα για το iphone(αλλα βεβαια πρεπει να σε καλυπτει και το iphone ως κινητο) το touch το εχεις χειριστει να δεις πως ειναι;; πιστευω οτι αν το εχεις χειριστει θα ειναι πιο ευκολη η αποφαση σου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Καλο mp3 αυτο που εχεις.... οποτε για μενα ή το πουλας και παιρνεις touch ή το κρατας και δεν παιρνεις τατς...και τα 2 μαζι θα τα θεωρουσα υπερβολη. Εκτος αν δεν θες να εχεις 2 συσκευες για να κανεις τη δουλεια σου(κινητο - mp3 player) και τα πουλας ολα για το iphone(αλλα βεβαια πρεπει να σε καλυπτει και το iphone ως κινητο) το touch το εχεις χειριστει να δεις πως ειναι;; πιστευω οτι αν το εχεις χειριστει θα ειναι πιο ευκολη η αποφαση σου... Οχι δυστυχος δεν εγινε!:lol:Αλλα το εχω δει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 To λογισμικο του ειναι ακριβως το ιδιο με το iPhone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 To λογισμικο του ειναι ακριβως το ιδιο με το iPhone; Απολύτως. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 :thanks: VeCo!ΓΜΤ:mad:Δεν ξερω τι να κανω:cry:Να το αγορασω η οχι;Απο την μια δεν θελω να δωσω τοσα λεφτα για το Touch γιατι εχω ο,τι χρειαζομαι απο συσκευες αλλα απο την αλλη το εχω ερωτευτει:OΘα το παρω ας μου βγει και αχρηστο γιατι τωρα βλεπω το iPhone/Ipod Touch και ζηλευω που το εχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Νεο Apple iPod Touch 2G με GPS;:blink::worry::shock: http://www.product-reviews.net/2008/07/30/apple-ipod-touch-with-gps/ Στο iPod Touch γινεται να μεταονομασεις τα mp3 ή και να τα διαγραξεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Θα κατεβάσεις το πρόγραμμα που θα κάνει το jailbreak απο εδώ http://redsn0w.com/ (είναι σε torrent). Θα το ανοίξεις και θα ακολουθήσεις κατα γράμμα, βήμα βήμα τις οδηγίες που θα λέει. Πηγή: http://blog.iphone-dev.org/ Αν κανω jailbreak με τον τροπο που μου αναφερατε τοτε το κινητο θα ειναι ανοικτο και σε εφαρμογες τριτων?γενικα θα ειναι σπασμενο..?με οποιον τροπο και να σπασει ενα ipod/iphone το αποτελεσμα ειναι ιδιο? Για να βαζω εφαρμογες μετα στη συσκευη πρεπει να εχω βαλει καπου καποιο προγραμμα?ειτε στον υπολογιστη ειτε στο ipod?Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!! Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Το jailbreak τι ακριβως κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 αν το κανεις μπορεις να βαλεις ελληνικα και γενικα εφαρμογες απο τριτους.. για εμενα ειναι αχρηστο αφου το ipod μου ειχε γινει πολυ αργο και κολλουσε.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Στο iPod Touch γινεται να μεταονομασεις τα mp3 ή και να τα διαγραξεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 οχι μονο απο το itunes... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts