Jump to content

Apple iPod Touch: Σχόλια και ερωτήσεις

alexism
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mονο αυτο;Ολα τα αλλα ειναι ιδια;

επισης δεν εχει gps το touch

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και δεν έχει nike+ το iPhone.

Σοβαρά; Πως και;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

ΕΛΑ ΝΤΕ!

Αν δεν έχει και η επόμενη έκδοση θα στενοχωρηθώ πολύ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Eυχαριστω!Καλο ακουγετε!

ahahaha/..βασικα εγω ειρωνικα το ειπα οτι ειναι μια χρησιμη εφαρμογη:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

ahahaha/..βασικα εγω ειρωνικα το ειπα οτι ειναι μια χρησιμη εφαρμογη:p

Oχι καλο ειναι..οχι και πολυ χρησιμο αλλα καλο...μετριο...

Άμα περπατάς πολύ ή τρέχεις, δεν είναι απλά χρήσιμη είναι εξαιρετική.

Oχι καλο ειναι..οχι και πολυ χρησιμο αλλα καλο...μετριο...

Πιστευω παντως οτι ειναι καλο απο την αποψη οτι σου δινει εναυσμα να πας για τρεξιμο,,,ξερεις σαν gadget που ειναι για να το δοκιμασεις:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Nα αγορασω το Apple iPod Touch 2G;Εχω το LG KP500,K850i και Sammy T10(mp3player).Σε προηγουμενες σελιδες το ειχα αναφερει αλλα μου απαντησε μονο ενας και τον ευχαριστω πολυ γιατι μου ειχε απαντησει σε ολες τις ερωτησεις αλλα 8α ηθελα και μια δευτερη αποψη!Ευχαριστω

Nα αγορασω το Apple iPod Touch 2G;Εχω το LG KP500,K850i και Sammy T10(mp3player).Σε προηγουμενες σελιδες το ειχα αναφερει αλλα μου απαντησε μονο ενας και τον ευχαριστω πολυ γιατι μου ειχε απαντησει σε ολες τις ερωτησεις αλλα 8α ηθελα και μια δευτερη αποψη!Ευχαριστω

Θα σου πω τη δικη μου αποψη και πιστευω να σε βοηθησει,,,ειχα το iphone 3g και το n82, επειτα σκεφτηκα να πουλησω το iphone για να παρω το touch μιας και για κινητο ηθελα το ν82 μονο και μονο επειδη ειχε καλυτερη καμερα που με ενδιεφερε//

πουλησα το iphone αλλα τελικα δεν αγορασα το ipod γιατι προεκυψε αλλη αγορα...

σαν mp3 για μενα το iphone/touch ειναι κορυφαιο..θελει λιγο χρονο να προσαρμοστεις με το itunes αλλα απο κει και επειτα ειναι απολαυση,,και για σερφαρισμα φοβερο και για βιντεο φωτογραφιες να βλεπεις...κανενα κινητο δε μπορει να φτασει την ευκολια του,,,τωρα το τ10 που λες δεν ξερω ποιο ειναι αλλα πιστευω οτι δε θα ειναι τοσο ευχρησο οσο το τατσ...θα σου ελεγα να πουλησεις το mp3 σου και να παρεις το touch...μονο και μονο με το design και την αισθηση της οθονης αφης σε κανει να μην το αφηνεις απο το χερι...:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Θα σου πω τη δικη μου αποψη και πιστευω να σε βοηθησει,,,ειχα το iphone 3g και το n82, επειτα σκεφτηκα να πουλησω το iphone για να παρω το touch μιας και για κινητο ηθελα το ν82 μονο και μονο επειδη ειχε καλυτερη καμερα που με ενδιεφερε//

πουλησα το iphone αλλα τελικα δεν αγορασα το ipod γιατι προεκυψε αλλη αγορα...

σαν mp3 για μενα το iphone/touch ειναι κορυφαιο..θελει λιγο χρονο να προσαρμοστεις με το itunes αλλα απο κει και επειτα ειναι απολαυση,,και για σερφαρισμα φοβερο και για βιντεο φωτογραφιες να βλεπεις...κανενα κινητο δε μπορει να φτασει την ευκολια του,,,τωρα το τ10 που λες δεν ξερω ποιο ειναι αλλα πιστευω οτι δε θα ειναι τοσο ευχρησο οσο το τατσ...θα σου ελεγα να πουλησεις το mp3 σου και να παρεις το touch...μονο και μονο με το design και την αισθηση της οθονης αφης σε κανει να μην το αφηνεις απο το χερι...:D

Ευχαριστω!Το Τ10 τα εχει ολα.Μεχρι και Bluetooth εχει!Eιχα το iPod Nano 8G και ξερω απο το Ιtunes.Το ΚΡ500 εχει οθονη αφης 3ιντων!Δεν μου αρεσει να πουλαω τα πραγματα μου σε ατομα που δεν ξερω.Το Τ10...http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1206400&MP3VIDEO=%CE%9D%CE%B1%CE%B9&MP3HORITIKOTITA=8+GB&MP3RADIOFONO=%CE%9D%CE%B1%CE%B9&category=69977611&catalog=19

Ευχαριστω!Το Τ10 τα εχει ολα.Μεχρι και Bluetooth εχει!Eιχα το iPod Nano 8G και ξερω απο το Ιtunes.Το ΚΡ500 εχει οθονη αφης 3ιντων!Δεν μου αρεσει να πουλαω τα πραγματα μου σε ατομα που δεν ξερω.Το Τ10...http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1206400&MP3VIDEO=%CE%9D%CE%B1%CE%B9&MP3HORITIKOTITA=8+GB&MP3RADIOFONO=%CE%9D%CE%B1%CE%B9&category=69977611&catalog=19

Καλο mp3 αυτο που εχεις.... οποτε για μενα ή το πουλας και παιρνεις touch ή το κρατας και δεν παιρνεις τατς...και τα 2 μαζι θα τα θεωρουσα υπερβολη.

Εκτος αν δεν θες να εχεις 2 συσκευες για να κανεις τη δουλεια σου(κινητο - mp3 player) και τα πουλας ολα για το iphone(αλλα βεβαια πρεπει να σε καλυπτει και το iphone ως κινητο)

το touch το εχεις χειριστει να δεις πως ειναι;; πιστευω οτι αν το εχεις χειριστει θα ειναι πιο ευκολη η αποφαση σου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Καλο mp3 αυτο που εχεις.... οποτε για μενα ή το πουλας και παιρνεις touch ή το κρατας και δεν παιρνεις τατς...και τα 2 μαζι θα τα θεωρουσα υπερβολη.

Εκτος αν δεν θες να εχεις 2 συσκευες για να κανεις τη δουλεια σου(κινητο - mp3 player) και τα πουλας ολα για το iphone(αλλα βεβαια πρεπει να σε καλυπτει και το iphone ως κινητο)

το touch το εχεις χειριστει να δεις πως ειναι;; πιστευω οτι αν το εχεις χειριστει θα ειναι πιο ευκολη η αποφαση σου...

Οχι δυστυχος δεν εγινε!:lol:Αλλα το εχω δει!

To λογισμικο του ειναι ακριβως το ιδιο με το iPhone;

Απολύτως. :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

:thanks: VeCo!ΓΜΤ:mad:Δεν ξερω τι να κανω:cry:Να το αγορασω η οχι;Απο την μια δεν θελω να δωσω τοσα λεφτα για το Touch γιατι εχω ο,τι χρειαζομαι απο συσκευες αλλα απο την αλλη το εχω ερωτευτει:OΘα το παρω ας μου βγει και αχρηστο γιατι τωρα βλεπω το iPhone/Ipod Touch και ζηλευω που το εχουν...

Νεο Apple iPod Touch 2G με GPS;:blink::worry::shock:

http://www.product-reviews.net/2008/07/30/apple-ipod-touch-with-gps/

Στο iPod Touch γινεται να μεταονομασεις τα mp3 ή και να τα διαγραξεις;

Θα κατεβάσεις το πρόγραμμα που θα κάνει το jailbreak απο εδώ http://redsn0w.com/ (είναι σε torrent). Θα το ανοίξεις και θα ακολουθήσεις κατα γράμμα, βήμα βήμα τις οδηγίες που θα λέει.

Πηγή: http://blog.iphone-dev.org/

Αν κανω jailbreak με τον τροπο που μου αναφερατε τοτε το κινητο θα ειναι ανοικτο και σε εφαρμογες τριτων?γενικα θα ειναι σπασμενο..?με οποιον τροπο και να σπασει ενα ipod/iphone το αποτελεσμα ειναι ιδιο?

Για να βαζω εφαρμογες μετα στη συσκευη πρεπει να εχω βαλει καπου καποιο προγραμμα?ειτε στον υπολογιστη ειτε στο ipod?Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!!

visit my photostream

Vaggelis Skoulaxenos

αν το κανεις μπορεις να βαλεις ελληνικα και γενικα εφαρμογες απο τριτους.. για εμενα ειναι αχρηστο αφου το ipod μου ειχε γινει πολυ αργο και κολλουσε..

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

οχι μονο απο το itunes...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13