mol Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 παρε τηλ στη βοντα και θα σου τις στειλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xasta07 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 xwris til re paidia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 καλησπερα παιδες.εχω το κ850 ...κ θελω να το αλλαξω με το φ 480 η φ490,θα μου λυσετε μερικες αποριες¨ 1.παιρνει θεματα αλλα εκτος της μαμας του? 2.ηχοκλησης βαζει οτι mp3 θες? 3.screensaver βαζω οτι θελω? 4.ραδιο τελικα δεν εχει? ευχαριστω εκ των πρωτερον Για F480 1) οχι 2) ναι 3) screensaver βγαζει μονο του τα wallpappers που εχει μεσα το τηλ..(τα εναλασσει μεταξυ τους..) 4) ναι Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Γεία σας το F490 έχει την μπάρα που έχει και το F480 στα πλάγια? Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Εχει πεσει η τιμη του, στο Saturn στο Γερακα το εχει ακομα στα 250 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkokalis Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 καλημερα σας και καλες γιορτες να εχετε ολοι σας. ανειγω αυτο το θεμα γιατι είμαι σε τρομερο δείλημα και χρειαζομαι τη βοηθεια σας. λοιπον μιας και βρήκα μια προσφορα στο saturn που αν κανεις φορητοτητα η νεα σύνδεση σε αλλη εταιρεία σου δίνουν εκτος απο την επιδότηση που σου δίνει ο παροχέας και αλλα 100 ευρά επιπλεον αποφασισα να παρω μια νεα συσκευή. είδα λοιπον το LG viewty και είπα αυτο θα παρω τελος. στο saturn ομως την μέρα που πήγα είχαν προσφορα επισης ένα Samsung f490 και εκλεισα τελικα το samsung. ευτηχως βεβαια δεν το εχω παρει ακόμα γιατι περιμένω την εγριση της φορητοτητας και ειδα καποια reviews και είδα ότι εκτος του ότι δεν εχει ραδιο, δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματακια στο samsung (πχ themes και αλλα) μπορείτε σας παρακαλώ να με συμβουλεψετε ποιο κινητο να πάρω και γιατι? θα με βγαλετε απο τεράστιο δείλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfo Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 ακομα 250 ευρω ειναι η τιμη του στα saturn αλλα απ'οτι μου ειπαν για λιγες μερες..τα αξιζει και με το παραπανω αυτα τα λεφτα..κ το viewty εχει πεσει στα 240 αλλα αν ειχα να επιλεξω αναμεσα σε αυτα τα δυο, θα επελεγα το samsung. =] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabo Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 κανένα σιτε με εφαρμογές και games για το 490 ?? ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfo Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 δεν εχω ψαξει για καμια εφαρμογή , πάντως το κινητό τα σπάει παιδιά....και από εμφάνιση αλλά καί από δυνατότητες.!! ένα απ'τα πιό όμορφα στην κατηγορία των touch-screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Σκέφτομαι κι εγώ να το πάρω αλλά με ενδιαφέρει να μάθω αν ακούγονται δυνατά αλλά και με καλή ποιότητα τα mp3s από τα ακουστικά.. Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hristos_tsolakis Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω επειδή μόλις πήρα το f490 πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση κάποια παιχνίιδια. Thanx!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkinoos Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Προσφατα αγορασα απο Γαλλια ενα f490v κ δουλευει κανονικα με γαλλικη καρτα sim. Σημερα εντελως τυχαια δοκιμασα να του βαλω την ελληνικη καρτα sim της cosmote (δοκιμασα κ με vodafone) κ συνηδητοποιησα οτι δε δουλευει. Μου εβγαλε κατι sim card bloked by the provider κλπ. Η φαση ειναι οτι πριν την αγορα του τσεκαρα αν εχει ελληνικο μενου σε περιπτωση που δουλεψει στην Ελλαδα κ δε περιμενα να μου βγαλει κατι τετοιο. Απο τα λιγα που ξερω, ειναι προφανως κλειδωμενο???? Κ αν ναι, τι γινεται τωρα? Το κραταω διακοσμητικο η υπαρχει τροπος να κανω κατι? Αν παω σε κανα Γερμανο θα ξερουν να μου πουν τιποτα η τσαμπα ο κοπος? Παιδια βοηθηστε γιατι το βλεπω να το τρωει η μαρμαγκα σε κανα συρταρι κ ειναι κριμας γιατι ειναι καινουργιο το καημενο. πιο συγκεκριμενα το τηλ γραφει τα εξης επ'ακριβως. Phone Freeze SIM μη διαθεσιμη επικοιν. με παροχεα. Τι ειναι αυτο ρε παιδια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Μην πανικοβαλεσαι.Το πιο απλο που εχεις να κανεις ειναι να το πας σε ενα σχετικα μεγαλο μαγαζι κινητων(οχι παροχο δικτυου κινητων πχ cosmote vodafone...) και με καποιο αντιτιμο να στο ξεκλειδωσουν. Ριξε μια ματια εδω και πιστευω οτι θα κανεις την δουλεια σου.http://www.9volto.gr/menu/ Αλλιως με μια αναζητηση στο google θα δεις διαφορες σελιδες οπου πληρωνεις ηλεκτρονικα και σου δινουν κωδικο ξεκλειδωματος και την διαδικασια να το κανεις μεσω email.Αμεσα δηλαδη.Οι τιμες αυτου του τροπου απο οσο ειδα κυμαινονται στα 30 ευρω. (παλιοτερα με αυτο τον τροπο ειχα ξεκλειδωσει ενα palm treo αλλα με μολις 7 ευρω.Τελος παντων.) Ρωτα και στο 9volto αν μπορουν να κανουν κατι και ποσο θα κοστισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfo Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Καλά η wind το χει ακόμα στο προσπέκτους της με 540 € :X:blink: αν είναι δυνατόν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts