OculatusAbis Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Για το Ν79, βαλε το Nokia Maps 3. Το πιο αξιόπιστο πρόγραμμα πλοήγησης για τα FΡ2. Φίλε μου το έχω εγκαταστήσει αλλά δεν το χρησιμοποίησα γιατί για να λειτουργήσει μου ζητάει σύνδεση στο δίκτυο (λογικά χρήση του A-GPS) κι εγώ δεν θέλω να χρεωθώ για την πλοήγηση. Το Nokia Maps 3 μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς A-GPS ή γενικότερα να το χρησιμοποιήσω μόνον για χάρτη χωρίς GPS; Τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα πως να το κάνω :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Όταν σου ζητάει να συνδεθεί επιλέγεις όχι. Μπες στις ρυθμίσεις και ρύθμισέ το να μη σε ρωταει ποτέ και να μην συνδέεται ποτέ. Το a-gps δεν έχει καμία σχέση με το Nokia maps. Όποιο πρόγραμμα πλοήγησης και αν χρησιμοποιήσεις, το ίδιο ισχύει. Φυσικά και μπορείς να το χρησιμοπιήσεις χωρίς το a-gps αλλά και χωρίς καθόλου gps. Απλά ψάχνεις να βρεις σημεία που ενδιαφέρουν και κινείσαι χειροκίνητα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Μολις πηρα το Ν82 κ θελω να βαλω ενα gps. Ποιο θα προτινατε? θελω να εχει πολλες λεπτομερειες γιατι θα το χρησιμοποιω κυριως σε μικρες πολεις, χωρια, βουνα κ τετοια. Δεν θελω να μου πειτε πως να το περασω.Ξερω μολις αποφασισω ποιο θα ρωτησω στο αναλογο topic. Ευχαριστω Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Μολις πηρα το Ν82 κ θελω να βαλω ενα gps. Ποιο θα προτινατε? θελω να εχει πολλες λεπτομερειες γιατι θα το χρησιμοποιω κυριως σε μικρες πολεις, χωρια, βουνα κ τετοια. Δεν θελω να μου πειτε πως να το περασω.Ξερω μολις αποφασισω ποιο θα ρωτησω στο αναλογο topic. Ευχαριστω Γι αυτά που ζητάς, ταπεινή μου άποψη, μονόδρομος το Garmin... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Γι αυτά που ζητάς, ταπεινή μου άποψη, μονόδρομος το Garmin... Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου. Μεσα στο Σαββατοκυριακο που θα εχω χρονο θα κατσω να το χακαρω κ να περασω προγραμματα. Οποτε απο Δευτερα θα γραψω τις εντυπωσεις μου απο το Garmin Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Και εγω το Gamin προτεινω σε συνδυασμο με τον χαρτη της Αναβασης.. Δεν χρειαζεται να κανεις hacκ στην συσκευη σου για να περασεις το Garmin. Υπαρχει οδηγος στο 1 ποστ του επισημου θεματος. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=193327 http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsiosevo8 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Παιδια καλυτερο ειναι το Garmin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelariano Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 επειδη κυριακη φευγω λογω δουλειας για 3-4 μερες τουρκια θα ηθελα μια προταση για ποιο προγραμμα και χαρτη να χρησιμοποιησω. διαβασα στο θεμα του garmin οτι υπαρχει χαρτης για τουρκια αλλα η αναζητηση γινεται στα τουρκικα, πραγμα που δεν νομιζω να με βολεπσει. εβαλα μεσω map loader τον χαρτη της τουρκιας στο nokia maps και καλυπτει τις περιοχες που θα επισκεφτω και η αναζητηση γινεται κανονικα στα αγγλικα αλλα εχει τελειωσει η τριμηνη αδεια για την φωνητικη καθοδηγηση που ειχα (N82). για sygic δεν βρηκα κατι αλλα και να εβρισκα υποθετω πως θα ηταν παρομοια περιπτωση με garmin... τι μου προτεινετε ή κσερετε καποιον αλλο χαρτη για garmin ή sygic οπου η αναζητηση θα ειναι στα αγγλικα; δεκτη οποια βοηθεια εστω και με ΠΜ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ... Γιώργος iPhone 3G S, 32GB, White, non JB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 επειδη κυριακη φευγω λογω δουλειας για 3-4 μερες τουρκια θα ηθελα μια προταση για ποιο προγραμμα και χαρτη να χρησιμοποιησω. διαβασα στο θεμα του garmin οτι υπαρχει χαρτης για τουρκια αλλα η αναζητηση γινεται στα τουρκικα, πραγμα που δεν νομιζω να με βολεπσει. εβαλα μεσω map loader τον χαρτη της τουρκιας στο nokia maps και καλυπτει τις περιοχες που θα επισκεφτω και η αναζητηση γινεται κανονικα στα αγγλικα αλλα εχει τελειωσει η τριμηνη αδεια για την φωνητικη καθοδηγηση που ειχα (N82). για sygic δεν βρηκα κατι αλλα και να εβρισκα υποθετω πως θα ηταν παρομοια περιπτωση με garmin... τι μου προτεινετε ή κσερετε καποιον αλλο χαρτη για garmin ή sygic οπου η αναζητηση θα ειναι στα αγγλικα; δεκτη οποια βοηθεια εστω και με ΠΜ. Για το nokia maps παντως μπορεις να δεις και στο xxxxxxxxxxxx:ninja: παιζει κανονικα... [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 εντάξει είναι σίγουρο ότι το garmin βελτιώνεται συνέχεια... άλλωστε παίζει στον ανταγωνισμό, έχοντας στο μέρος της 2 εταιρείες οι οποίοι βγάζουν συμβατούς χάρτες!! Αλλά δεν μπορούμε να αμφισβητούμε και την GI iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapezitis Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ SYGIC GARMIN AND NOKIA ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟ SYGIC EXEI ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ.ΤΟ GARMIN ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΚΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ SYGIC. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Αλλάζω την ψήφο μου για το Nokia Maps 3. Πολύ βελτιωμένο τόσο ώστε να καταργήσω τα άλλα. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapezitis Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Στους χάρτες, στο μενού κτλ ...το 3 λέω όχι το 2. Πολύ φιλικότερο από το άθλιο Garmin με την @λίθια αναζήτησή του. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapezitis Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Δοκίμασε SYGIC έκδοση 7.70 MCGUIDER και θα καταλαβεις την διαφόρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 το είχα κ αυτό. Αλλά το ΝΜ3 με βόλεψε. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Εάν κατέβασες την έκδοση από το μαγαζάκι θα είναι δωρεάν για πάντα. Εάν το κατέβασες από την Νοκια τότε δεν θα έχεις φωνητική καθοδήγηση. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdf0r Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Έχω την αίσθηση οτι με το ΝΜ 3 άλλαξαν κατα πολύ οι ισσοροπίες. Μήπως θα έπρεπε να επαναληφθεί η ψηφοφορία με έξτρα επιλογή για το ΝΜ 3??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Ναι, η νέα έκδοση του Nokia Maps είναι όντως κάτι διαφορετικό από ό,τι είχαμε δει μέχρι τώρα. Σίγουρα η Nokia είναι σε πολύ καλό δρόμο και με κάποιες σοβαρές βελτιώσεις στους χάρτες θα μπορεί να χτυπήσει στα ίσα τους άλλους δύο ανταγωνιστές, δηλαδή Garmin και Sygic. Έτσι κι αλλιώς πιστεύω ότι πολύς κόσμος πλέον επιλέγει το Nokia Maps κυρίως για μέσα στις μεγάλες πόλεις, όπου οι διαφορές στους χάρτες δεν είναι τεράστιες όπως παλιά. Και μην ξεχνάμε ότι το Nokia Maps κερδίζει πολλούς πόντους λόγω του ότι είναι ασυγκρίτως ελαφρύτερο και ευκολότερο σαν εφαρμογή, κυρίως από το Garmin. Ο ανταγωνισμός τελικά είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Eπειδη τα πραγματα αλλαξαν το παρον θεμα θα κλειδωθει και σε λιγο θα ανοιξουμε ενα καινουριο θεμα με καινουρια δημοσκoπηση. Ευχαριστω :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts