keras Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 θεωρώ πως όταν μιλάμε για πλοήγηση το σημαντικότερο είναι η πληρότητα του χάρτη. Γι αυτό και θεωρώ πως όταν βγει το destinator για symbian με χάρτες της GI, η επιλογή αυτού του προγράμματος θα είναι μονόδρομος... HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 θεωρώ πως όταν μιλάμε για πλοήγηση το σημαντικότερο είναι η πληρότητα του χάρτη. Γι αυτό και θεωρώ πως όταν βγει το destinator για symbian με χάρτες της GI, η επιλογή αυτού του προγράμματος θα είναι μονόδρομος... Αρκετό καιρό τώρα ακούμε ότι κάποια στιγμή το Destinator θα γίνει διαθέσιμο για το Symbian OS, αλλά μέχρι να το δούμε στην πράξη οι επιλογές μας θα είναι αυτές που έχουμε τώρα. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Μαλλον δεν θα αργησει πολυ να κανει την εμφανιση του το Destinator.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2345486#post2345486 Ελπιζω να μην βγω ψευτης.. :X http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellim Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Sygic γιατί το Garmin μετά την εγκατάσταση του σε Ν81,Ν82 κλπ. κρατάει τη # πατημένη σε όλο το κινητό και δε μπορούμε να γράψουμε ούτε μηνύματα!! Αφου εχει διορθωθει αυτο με την τελευταια εκδοση! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Αφου εχει διορθωθει αυτο με την τελευταια εκδοση! Αν δεις την ημερομηνία που έγραψε ο φίλος το μήνυμα που παραθέτεις, τότε δεν είχε διορθωθεί ακόμα το πρόβλημα. Εννοείται ότι τώρα η έκδοση 4.10.80 του Garmin παίζει κανονικά χωρίς προβλήματα με τη δίεση. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2008 Αρκετό καιρό τώρα ακούμε ότι κάποια στιγμή το Destinator θα γίνει διαθέσιμο για το Symbian OS, αλλά μέχρι να το δούμε στην πράξη οι επιλογές μας θα είναι αυτές που έχουμε τώρα. ;) "Ναι, επιτέλους υπάρχει νέο: Έχω το destinator symbian σε ένα 6110 με τους χάρτες geointelligence και το δοκιμάζω! Πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις: 3d που κάνει pan - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! Πιστεύω πως πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει..." Εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=1273&page=4 :) HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Κανω χρηση και των 2.Το Sygic ειναι πολυ καλο,κερδιζει ομως το Garmin,λογω καλυτερης χαρτογραφησης.Φανταστητε ομως το χαρτη του Garmin στο Sygic εε!!! Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 ποιο απο τα δυο εχει καλητερη χαρτογραφηση ...sygic or garmin [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Garmin μακράν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerost Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Ψηφίζω sygic!Ο χάρτης του είναι πληρέστατος (q3) και σε σχέση με το ui και το navigation του garmin(π.χ. κράτα δεξια και στρίψε αριστερά!!) είναι αρκετά καλύτερο.Τώρα αν το tom tom είχε χάρτες θα ήταν διαφορετική κατάταξη...:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Τι άλλο να πω: Μέχρι να δοκιμάσω το Garmin ψήφιζα Sygic. Τώρα? Απλά Garmin, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Οι διαφορές τους στη χαρτογράφηση είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς. p.s.: πάντως τα έχω και τα δύο εγκατεστημένα στο κινητό μου. :) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 καλησπερα παιδια.εχω το ν95 και εχω βαλει το γκαρμιν.ειμαι πολυ ευχαριστημενοσ.ξερετε απο που μπορω να κατεβασω το route66.to exei δουλεψει kaneis? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 καλησπερα παιδια.εχω το ν95 και εχω βαλει το γκαρμιν.ειμαι πολυ ευχαριστημενοσ.ξερετε απο που μπορω να κατεβασω το route66.to exei δουλεψει kaneis? xxxxxxxxxxxxxx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Δοκιμάζοντας και τα 4 λέω χαλαρά Garmin.:) Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltmaster3 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 δουλευω το route 66 δεν εχω προβλημα μεχρι ωρας αν και ειμαι εκτος αθηνας το μονο που με νευριαζει ειναι οτι για να βαλω νεο και ποιο πληρες χαρτη θελει να πληρωσω:):):):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Καταρχην καλως ηρθες ! Mπορεις να δεις το θεμα του Garmin και του Sygic που εχουν πολη καλυτερους χαρτες απο το route και με λιγο ψαξιμο τους χαρτες κ.τ.λ.π. θα τα βρεις δωρεαν... http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltmaster3 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Καταρχην καλως ηρθες ! Mπορεις να δεις το θεμα του Garmin και του Sygic που εχουν πολη καλυτερους χαρτες απο το route και με λιγο ψαξιμο τους χαρτες κ.τ.λ.π. θα τα βρεις δωρεαν... ευχαρισω . μεχρι ωρας εκτος απο πατρα (που τα παει πολυ καλα και απο αποψη θεσης και απο σωστη τοποθετηση parking πρατ- hotel εκτος πολης ειναι χαλια μαυρα ολο " εκτος χαρτογραφημενης περιοχης " μαλλον πρεπει να δωσει τα 200 και ευρο για παρει το πακετο των 250 mb που εκει λογικα τα πραγματα θα ειναι καλυτερα :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 ευχαρισω . μεχρι ωρας εκτος απο πατρα (που τα παει πολυ καλα και απο αποψη θεσης και απο σωστη τοποθετηση parking πρατ- hotel εκτος πολης ειναι χαλια μαυρα ολο " εκτος χαρτογραφημενης περιοχης " μαλλον πρεπει να δωσει τα 200 και ευρο για παρει το πακετο των 250 mb που εκει λογικα τα πραγματα θα ειναι καλυτερα :wacko: Όπως σου είπαν και πιο πριν απλά δεν έχει σχέση το GARMIN με το Route. Άλλο εντελώς interface και πολύ καλύτεροι χάρτες. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltmaster3 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Όπως σου είπαν και πιο πριν απλά δεν έχει σχέση το GARMIN με το Route. Άλλο εντελώς interface και πολύ καλύτεροι χάρτες. εβαλα το garmin καλυτεροι χαρτες αλλα βλεπω μερικες φορες απο το δρομο με εμφανιζει στο πεζοδρομιο!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 εβαλα το garmin καλυτεροι χαρτες αλλα βλεπω μερικες φορες απο το δρομο με εμφανιζει στο πεζοδρομιο!!!!!:lol: Εμένα στη Σαντορίνη με έδειχνε μέσα στη θάλασσα. Μην τρελαίνεσαι φίλε. ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι ένα γνωστό πρόβλημα που έχει το garmin. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 To προβλημα δεν ειναι στο Garmin αλλα στο χαρτη. Εαν σου συμβει ξανα κατι τετοιο αλλαξε τον χαρτη π.χ. εαν εχεις τον Auto Drive βαλε μονο τον Αναβαση και το αντιθετο. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltmaster3 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 παντος σε θεμα ταχυτητας και θεσης το route 66 ειναι μπροστα κατα πολυ αν εχει κανεις το παρακατω "2008 q3 v 1.210 eastern europe " :lol::lol::lol: αλλα το garmin ειναι ποιο πληρες garmin xt ver 4.10.60 Auto Drive Hellas v1.40 BLUECHART GREECE 2008 ΑναβασηS 3,60 αυτα εχω βαλει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selemele Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Σήμερα μετά απο καιρό, ξαναέβαλα το πρόγραμμα που έχει το 6110, (νομίζω route66 με NokiaMaps!!!). Μπορώ να πω πολύ καλύτερο σε άποψη περιήγησης στο χάρτη, καθώς και σε πλοήγηση!!! Μου αρέσει, το γεγονός ότι κάνει zoom ανάλογα την ταχύτητα, όπως επίσης φαίνεται η ονομασία όλων των δρόμων... Αντίθετα δλδ με το Garmin... Με το Garmin ομως είμαι πιο σίγουρος για την πορεία που με βάζει να ακολουθήσω, καθώς και για το γεγονός ότι έχω χάρτες για επαρχία!!! Το Sygic όμως δεν έχω δοκιμάσει...και για αυτό δεν έχω ψηφίσει :Ρ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Garmin με κλειστά μάτια. Μπορεί να είναι πιο βαριά εφαρμογή σε σχέση με το Sygic, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ότι πληρέστερο υπάρχει για S60, και σε χάρτες και σε δυνατότητες. Το Nokia Maps εγώ (και πολύς κόσμος φαντάζομαι) το έχω μόνο και μόνο επειδή δεν μπορώ να το απεγκαταστήσω. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Στο κινητό έχω κ garmin k sygic.μπορεί να κάνω κ λάθος καθώς το sygic δεν το χω δοκιμάσει ακόμα στην πλοήγηση αλλα στο θέμα των χαρτών που όλοι αναφέρουν οτι το garmin υπερτερεί αισθητά έτυχε κ κοίταξα στο εξοχικό μου το οποίο είναι σε ένα χωριό της Εύβοιας κ ο χάρτης του sygic είχε σχεδόν όλους τους μικρούς δρόμους σε αντίθεση με το garmin που έχει μόνο τους βασικούς.Σε ένα άλλο χωριό που κοίταξα δεν είχαν διαφορά μεταξύ τους. Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts