Jump to content

Photo clip!

trellosgauros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδακια θελω να φτιαξω ενα κλιπ βιντεο με καποιες φωτογραφιες και απο πισω να παιζει χαλι ενα τραγουδι,μπορει να μου πει καποιος ενα καλο προγραμμα που να κανει αυτη τη δουλεια?

Επειδη δε τα ξερω και πολυ καλα αυτα τα προγραμματα θα ηθελα ενα να ειναι καλο και να εχει δυνατοτητες οπως εφε για αλλαγη της καθε εικονας και αν εχει και 3D εφε για αυτη τη δουλεια ακομα καλυτερα,και να μπορω να επιλεξω ποσο θα προβαλλετε η καθε εικονα!

Ευχαριστωωωωωωωωω!

Παιδακια θελω να φτιαξω ενα κλιπ βιντεο με καποιες φωτογραφιες και απο πισω να παιζει χαλι ενα τραγουδι,μπορει να μου πει καποιος ενα καλο προγραμμα που να κανει αυτη τη δουλεια?

Επειδη δε τα ξερω και πολυ καλα αυτα τα προγραμματα θα ηθελα ενα να ειναι καλο και να εχει δυνατοτητες οπως εφε για αλλαγη της καθε εικονας και αν εχει και 3D εφε για αυτη τη δουλεια ακομα καλυτερα,και να μπορω να επιλεξω ποσο θα προβαλλετε η καθε εικονα!

Ευχαριστωωωωωωωωω!

To movie maker δεν σου κάνει?

Εναρξη > προγράμματα > βοηθήματα > window movie maker

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

To movie maker δεν σου κάνει?

Εναρξη > προγράμματα > βοηθήματα > window movie maker

Οχι δε μου κανει γιατι θελω ενα προγραμμα που να αποθηκευει το κλιπ σε μορφη .avi ή mpeg ή σε καποιο αλλο γνωστο φορματ βιντεο!

Υπαρχει κανενα βρε παιδια?

Οχι δε μου κανει γιατι θελω ενα προγραμμα που να αποθηκευει το κλιπ σε μορφη .avi ή mpeg ή σε καποιο αλλο γνωστο φορματ βιντεο!

Υπαρχει κανενα βρε παιδια?

Μπορείς να το κάνεις avi με 2 τρόπους για να γίνει avi.

1)Πας αρχείο > αποθήκευση αρχείου ταινίας και στην ρύθμιση ταινίας βάζεις DV-AVI.

2)To κάνεις WMV και το κάνεις μετατροπή σε ότι μορφη θέλεις με κάποιο πρόγραμμα τύπου "xilisoft video converter"

Αν πάλι δεν θέλεις πάμε σε κάτι πιο εξειδικευμένο όπως pinacle studio ή ulead video studio.

Ότι θέλεις μπορείς να κάνεις με αυτά τα προγράμματα. Περίμενε αν θέλεις μήπως πει κάποιος άλλος κάτι πιό μικρό που να κάνει αυτό που θέλεις.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!