bizios56 Δημοσιεύτηκε January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 1, 2008 γεια σας παιδια και καλη χρονια, εχω ενα gps vector 390 υπαρχει τιποτα γεια χαρτες, πως να τους περασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litsa_z Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Γειά σας. Θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείται. Έχω το vector dis 390 και όσες προσπάθειες και αν έχω κάνει δεν μπορώ να δω βίντεο. Δεν ξέρω τι φταίει ενώ βλέπει την ταινία που του έχω περάσει δεν κάνει αναπαραγωγή. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας με βοηθήσει παρακαλώ. Μήπως πρέπει να κατεβάσω κάποιο νέο software? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visitor Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Γειά σας. Θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείται. Έχω το vector dis 390 και όσες προσπάθειες και αν έχω κάνει δεν μπορώ να δω βίντεο. Δεν ξέρω τι φταίει ενώ βλέπει την ταινία που του έχω περάσει δεν κάνει αναπαραγωγή. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας με βοηθήσει παρακαλώ. Μήπως πρέπει να κατεβάσω κάποιο νέο software? Βοήθησε μας, να σε βοηθήσουμε αν ξέρουμε. Τι είδους αρχείο video προσπάθησες να παίξεις? Avi, mpg, Dvix, mp4, wmv, κλπ κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litsa_z Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Μέχρι στιγμής τα αρχεία wmv τα παίζει προσπαθώ όμως να παίξω ταινίες avi ή divx επειδή και τα αρχεία divx avi κατάληξη έχουν δεν τα παίζει όμως ενώ στις οδηγίες που έχω λέει ότι τα παίζει όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visitor Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Κατάληξη Avi πράγματι έχει το video Dvix αρχείο. Η συμπίεση όμως των δεδομένων για να μικρύνει το μέγεθος του αρχείου, χρησιμοποιεί έναν τρόπο (encoder) που για την επαναπροβολή του, χρειάζεται ειδικό αποκωδικοποιητή (decoder) που δεν συμπεριλαμβάνεται στον Media player των Windows δυστυχώς. Άλλο λοιπόν το κλασικό Avi (Audio Video Interleave), και άλλο το Dvix Avi. Για να δείς λοιπόν Dvix πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιον Player σαν και αυτόν που υπάρχει στα αρχεία που παραθέτονται σε αυτό το link. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=174595&page=13 Μήνυμα 249 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapal Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 kalispera se olus ime neo melos kai epidi ida pos iste foveroi ipa na grafto kai na sas rotiso kati. apofasisa na valo to destinator 7 sto Vector dis 390 prospathisa na to valo ala otan anigo to navigator anigi to destinator kai mu leei pos den vrethikan oi xartes! epidi ime kainourgios se ola afta ta kolpa kai den gnorizo pola pola,(mono pu vlepo tosa arxika trelenome kai den ta katalaveno) opote an mpori kapios apo esas na mu pi apla vima vima ti kano na valo to destinator 7 k na ine ola sta ellinika ine efprosdektos,an exete kai tis aparetites diefthinsis gia na vro ta aparetita programata akoma kalitera :) perimeno en agonios. naste kala :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litsa_z Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Κατάληξη Avi πράγματι έχει το video Dvix αρχείο. Η συμπίεση όμως των δεδομένων για να μικρύνει το μέγεθος του αρχείου, χρησιμοποιεί έναν τρόπο (encoder) που για την επαναπροβολή του, χρειάζεται ειδικό αποκωδικοποιητή (decoder) που δεν συμπεριλαμβάνεται στον Media player των Windows δυστυχώς. Άλλο λοιπόν το κλασικό Avi (Audio Video Interleave), και άλλο το Dvix Avi. Για να δείς λοιπόν Dvix πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιον Player σαν και αυτόν που υπάρχει στα αρχεία που παραθέτονται σε αυτό το link. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=174595&page=13 Μήνυμα 249 :) Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ δουλεύει άψογα και μπορώ να δω divx και όλα τα υπόλοιπα format. Ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapal Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 kalispera se olus ime neo melos kai epidi ida pos iste foveroi ipa na grafto kai na sas rotiso kati. apofasisa na valo to destinator 7 sto Vector dis 390 prospathisa na to valo ala otan anigo to navigator anigi to destinator kai mu leei pos den vrethikan oi xartes! epidi ime kainourgios se ola afta ta kolpa kai den gnorizo pola pola,(mono pu vlepo tosa arxika trelenome kai den ta katalaveno) opote an mpori kapios apo esas na mu pi apla vima vima ti kano na valo to destinator 7 k na ine ola sta ellinika ine efprosdektos,an exete kai tis aparetites diefthinsis gia na vro ta aparetita programata akoma kalitera :) perimeno en agonios. naste kala :) paidia mporite na mu pite? giati mu metaferate to thema kai egine ligo mpaxalo edo kai emis pu sto thread zitame kati diaforetiko den pirame apantisi... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Παιδιά κοιτάξτε στο thread του 380 και θα βρείτε τις απαντήσεις σας (είναι το ίδιο μηχάνημα με άλλη εμφάνιση-πάνω κάτω). Βάλτε το newmenu1 του bbbb και πάρτε το destinator από κάποιο link που υπάρχει εκεί μέσα και αν δεν τα καταφέρετε ξαναρωτάτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
courirs58 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 γεια σας παιδια και καλη χρονια, εχω ενα gps vector 390 υπαρχει τιποτα γεια χαρτες, πως να τους περασω? pos tha katevaso to newmenu1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 :!:pos tha katevaso to newmenu1 Στο post 7, λίίίίγο πιο πάνω σου, υπάρχει link. Πάτα το και πήγαινε σε άλλη σελίδα και απο κεί στο post 267 που δίνει ο φίλος bbbb. Είναι ανεβασμένο στο rapidshare. Κατέβασέ το και αποσυμπίεσέ το και κάντο copy-paste στην κάρτα σου:!: Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts